آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرج اکبری
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 10934

    #10231
    پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

    93/08/01 - 00:02شماره: 13930730001897

    اولین معامله بوئینگ با ایران پس از تسخیر لانه جاسوسی/احتمال فروش قطعات یدکی در آینده
    شرکت هواپیمایی بوئینگ روز چهارشنبه برای اولین بار پس از تسخیر لانه جاسوسی، اعلام کرد اقلامی مربوط به هواپیما را به یک شرکت ایرانی فروخته است.
    خبرگزاری فارس: اولین معامله بوئینگ با ایران پس از تسخیر لانه جاسوسی/احتمال فروش قطعات یدکی در آینده


    به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، شرکت آمریکایی بوئینگ روز چهارشنبه اعلام کرد در سه ماهه سوم سال جاری میلادی به ایران موارد مرتبط با هواپیما فروخته است. این اولین بار پس از تسخیر سفارت آمریکا در تهران است که این شرکت آمریکایی اعلام می‌کند با تهران وارد معامله شده است.

    به نوشته خبرگزاری رویترز، این شرکت تولید کننده محصولات هوا و فضای مستقر در شیکاگو عنوان کرده است که به شرکت ایران ایر دستورالعمل، نقشه، چارت‌های راهنما و اطلاعات فروخته است. این شرکت هدف از فروش این اقلام را ارتقا امنیت پروازی صنعت هوایی ایران اعلام کرده است.

    در معامله اخیر، قطعات یدکی هواپیما به ایران فروخته نشده است. با این حال بوئینگ بدون اشاره به جزئیات بیشتر، اعلام کرده است که احتمال فروش قطعات در آینده وجود دارد.

    بوئینگ و جنرال الکتریک در ماه آوریل اعلام کردند مجوز صادرات به ایران را از دفتر کنترل دارایی‌های خارجی ایالات متحده دریافت کرده‌اند. این مجوز به آن‌ها اجازه می‌دهد تا قطعات هواپیماهای مسافری را ذیل شرایط توافقنامه موقتی که سال گذشته در شهر ژنو سوئیس به دست آمد، به ایران بفروشند.

    معامله اخیر بوئینگ با ایران 120 هزار دلار ارزش داشته که 12 هزار دلار آن سود خالص بوده است. این شرکت در سه ماهه اخیر، 23.7 میلیارد دلار درآمد داشته است.

    - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....aRuPPq1l.dpuf
    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

    نظر

    • غفران
      عضو فعال
      • Sep 2013
      • 1123

      #10232
      پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

      کد خبر: 406271
      تاریخ مخابره : ۰۱/۰۸/۱۳۹۳ - ۰۷:۲۰


      همگان مصمم به توافق هسته ای
      با پایان دور تازه مذاکرات هسته‌ای در وین حالا خبرها از احتمال رسیدن به توافق جامع پیش از پایان مهلت ضرب‌الاجل دستیابی به توافق هسته‌ای حکایت می‌کند.


      به این مطلب امتیاز دهید
      1 0
      0 نظر
      [-] اندازه متن [+]

      به گزارش سرویس اقتصادی جام نیوز، با پایان دور تازه مذاکرات هسته‌ای در وین حالا خبرها از احتمال رسیدن به توافق جامع پیش از پایان مهلت ضرب‌الاجل دستیابی به توافق هسته‌ای حکایت می‌کند.


      دنیای اقتصاد: عراقچی عضو ارشد تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای گفته با وجود آنکه هنوز در همه موضوعات بین دو طرف اختلاف وجود دارد اما تمدید مذاکرات در دستور کار هیچ یک از طرفین نیست و همه مصمم هستند تا قبل از موعد مقرر به توافق دست یابند. اواخر هفته گذشته مذاکرات سه جانبه‌ای میان ظریف، اشتون و کری برگزار شد./110


      ولو ان اهل القری امنوا واتقوا لفتحنا علیهم برکات من السماء و الارض

      نظر

      • b-asgharne
        عضو فعال
        • Nov 2013
        • 1053

        #10233
        پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

        سلام
        من چون این خبر رو از بی بی سی دیدم و تو سخنان روحانی تو زنجان تو مطالب بالایی ندیدم مخصوصا اینجا میارم مطالب داخل پارانتز برداشته منه ممکنه اشتباه باشه
        روحانی بعد از اون سخنان بازم تکرار می کنم شرایط عوض شده و به گذشته...................................... کلیات به توافق رسیدیم ولی جزعیات که برای هر دو طرف مهم هم هست داریم مذاکره می کنیم . . . . .
        در ادامه گفت فکر می کنم با توجه به شرایط منطقه( داعش سوریه عراق یمن . .) و شرایط جهانی(روسیه اکراین وضعیت نگران کننده اقتصاد جهانی)
        انشاالله زیاده خواهان غیر از این راه (توافق) را بر نمی گزینند یا تا سه آذر به توافق می رسیم یا اینکه حالا یه فکری می کنیم( به عبارتی برای اون شرایط فکری نکردیم).
        بماند که روحانی برای راضی نگه داشتن مخالفین توافق داخلی از ادبیات بخصوصی استفاده می کند ولی دارد می گوید ما به توافق رسیدیم داریم نهاییش می کنیم
        بی خود نیست اسراییل و تندروهای امریکا و حتی دموکراتها می خوان از هر وسیله ای استفاده کنند تا تحریم ها حتی تعلیق نشود و اوباماهم بی خود نیست که نمی خواد این موضوع به کنگره برود.
        ولی با این حال حتی اگر در جزعیات هم به توافق برسند دقیقا می کشنش تا ۳ آذر که بگن ما به این راحتی توافق نکردیم
        با آرزوی صلح و آرامش برای همه
        آخرین ویرایش توسط b-asgharne؛ 2014/10/23, 12:03.

        نظر

        • وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29911

          #10234
          پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

          سفیر فرانسه در آمریکا:

          توافق هسته ای تا 24 نوامبر بعید است، مذاکرات را 3 تا 6 تمدید می کنیم/با تصویب تحریم های جدید کار پرزیدنت روحانی در ایران سخت می شود/ایران می گوید، لغو فوری تحریم ها، ما می گوییم، تعلیق قابل برگشت تحریم ها

          سفیر فرانسه در واشنگتن اظهار کرد که توافق بر سر برنامه هسته ای ایران تا 24 نوامبر بعید به نظر می رسد و این به معنای تمدید توافق موقت است.
          بلومبرگ نوشت: سفیر فرانسه در واشنگتن اظهار کرد که توافق بر سر برنامه هسته ای ایران تا 24 نوامبر بعید به نظر می رسد و این به معنای تمدید توافق موقت است.

          به گزارش سرویس بین الملل «تیک» Tik.ir، جرارد آراد که به عنوان مذاکره کننده ارشد فرانسه با ایران در بین سال های 2006 تا 2009 فعالین می کرد گفت: ایران خواهان لغو فوری تحریم هاست اما شش کشور به دنبال تعلیق قابل بازگشت و افزایشی تحریم ها هستند.


          وی افزود: ایرانی ها واقعا به دنبال مذاکره هستند، اما سئوال اینجاست که آیا حاضر به پرداختن هزینه ی توافق هستند که فعلا نیستند.

          سفیر فرانسه در واشنگتن تصریح کرد: ما آماده ی پذیرش چندین هزار سانتریفیوژ به عنوان راه حلی آبرومند برای ایران که نشان دهد غنی سازی خود را رها نکرده، هستیم.

          به گفته ی سفیر فرانسه، آخرین پیشنهاد ایران حفظ 19 هزار سانتریفیوژ اعلام شده و حق افزودن بر تعداد آن در آینده برای مصارف صنعتی است که برای جامعه بین المللی قابل قبول نیست.

          جرارد آراد افزود: اگر ایران موضع خود را تغییر ندهد، تصور توافق در 24 نوامبر دشوار است.

          وی خاطرنشان کرد: سناریو ترجیحی ما تمدید توافق موقت برای سه تا شش ماه دیگر است.

          سفیر فرانسه بیان داشت: دولت اوباما ممکن است آماده ی بررسی تمدید مذاکرات باشد اما مشکل کنگره است.

          آراد گفت: ایپک گفته است که روز پس از 24 نوامبر به کنگره آمریکا می رود تا برای تصویب تحریم های جدید نمایندگان را تحت فشار بگذارد.

          وی اضافه کرد: اگر تحریم های جدید علیه ایران وضع شود، کار پرزیدنت روحانی که با رادیکال هایی در ایران مواجه است دشوار می شود.
          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

          نظر

          • سروش
            عضو عادی
            • Mar 2014
            • 99

            #10235
            پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

            2 تاریخ خیلی خوب داریم برای اعلام توافق هسته ای طی زمان باقی مانده تا مهلت . یکی عاشورا و یکی دقیقا 2 روز بعد از اخرین مهلت که میشه روز بسیج مستضعفین که میتونن اعلام توافق کنن کخ میتونه فرهنگ مقاومت و پایداری رو هم محکمتر کنه هم برجسته تر و یه عده ای رو هم اروم کنه

            نظر

            • وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

              #10236
              پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

              زیباکلام در مناظره با کوهکن در دانشگاه سجاد مشهد؛

              به هر قدرتی که سرش به تنش می‌ارزید، مرگ گفتید!



              گروه سياسي: صادق زیباکلام استاد علوم سیاسی و محسن کوهکن نماینده پیشین مجلس و نایب رییس جبهه پیروان خط امام و رهبری در مناظره‌ای با موضوع «سیاست خارجه دولت روحانی و احمدی‌نژاد» که به همت انجمن اسلامی دانشگاه سجاد مشهد برگزار شد، با یکدیگر مناظره کردند.



              به گزارش ایسنا، محسن کوهکن در این مناظره اظهار کرد: ما در نظام جمهوری اسلامی ایران قانون اساسی داریم که محور فعالیت‌های قانونی است. در قانون اساسی ما چند نکته کاملا پررنگ شده است؛ یکی از این نکات مهم اصل استقلال کشور است. آزادی زمانی به معنای واقعی تحقق پیدا می‌کند که استقلال وجود داشته باشد. اگر قرار باشد آزادی به معنای حق اظهارنظر آزادانه باشد، تضمین این آزادی وجود یک نظام مستقل بدون هیچ وابستگی به آن طرف مرزهاست؛ سیاست خارجی ما باید بحث استقلال را در تمام موضع گیری‌های خود حفظ کند. وی با تاکید بر این‌که «این مبانی اعتقادی ماست که می‌گوید چه موضعی را اتخاذ کنیم» تصریح کرد: اصل عزت، حکمت و مصلحت نیز از جمله موارد مهم در سیاست خارجی کشور است در دنیایی که بده و بستان‌های سیاسی گسترده است نیاز به حکمت داریم.

              در ادامه، صادق زیبا کلام نیز اظهار کرد: از این مفاهیم کلی که بخواهیم بیرون برویم گذشته از سیاست خارجی مبتنی بر شعار «نه شرقی نه غربی» و گذشته از اصل عزت، حکمت و مصلحت» البته با این‌که همه این‌ها درست است؛ اما بهتر که نگاه کنیم می‌بینیم که سیاست خارجی ما طی این چندساله دچار قبض و بسط‌های جدی شده است؛ یقینا سیاست خارجی ایران از سال84 تا 92 با سیاست خارجی که اکنون اتخاذ شده است از زمین تا آسمان فرق می‌کند؛ چنانکه سیاست خارجی دوران هاشمی رفسنجانی با سیاست دوره اصلاحات زمین تا آسمان فرق می‌کرد.

              وی خاطرنشان کرد: اصلاح‌طلبان هم می‌گویند نه شرقی نه غربی، ‌عزت، حکمت، مصلحت؛ در حالی که در عمل تفاوت فاحشی میان رفتار اصولگرایان با اصلاح‌طلبان وجود دارد، ما به ابزارهای دیگری برای شناخت سیاست‌ها نیازمندیم، ابزارهایی که بگویند کدام یک از این دو مسیر درست هستند. مگر این‌که بگوییم عزت، حکمت و مصلحت، معانی متفاوتی دارند که درست نیست. اما از این کلیشه‌ها که بیاییم بیرون آنچه سیاست خارجی یک کشور را تعیین می‌کند منافع ملی آن کشور است، یک جمله معروف می‌گوید «یک کشور نه دوستان ثابت و نه دشمنان ثابت دارند، بلکه منافع ملی تعیین می‌کنند دوستان و دشمنان چه کسانی هستند».

              وی تصریح کرد: منافع ملی است که می‌گوید روزی دشمن ما عراق است و عراق، امروز دوست ماست، باید نگاه کنیم که از سال 84 تا 92 چقدر از منافع ملی ما پاسداری شد یا سیاست‌های به کار گرفته شده در دوران اصلاحات و یا سازندگی چقدر منافع ملی‌مان را لحاظ کرد. این تحلیل‌گر مسائل سیاسی یادآور شد: از سال 84 تا 92 دوره‌ای بود که شعار مرگ برای دیگران اعم از غربی و شرقی را آرزو می‌کردیم اما زمانی خاتمی دست دوستی به دنیا دراز کرد و دنیا برای اولین بار با رئیس جمهوری از ایران روبه رو شد که آرزوی مرگ برای کشورها نمی‌کرد؛ برای هیچ کشوری آرزوی صاف شدن و محو شدن از کره زمین نداشت.

              کوهکن نیز در اینجا گفت: ملت ما آرزوی مرگ برای هیچ کشوری ندارد. این شعارها در نماز جمعه داده می‌شود و شعارهای مردم کوچه و خیابان‌هاست و خودشان هم بهتر می‌دانند منظورشان مردم امریکا نیست؛ بلکه مرگ بر سیاست‌هایی است که در برخورد با کشور ما از آن حکومت متبلور می‌شود.
              وی خاطرنشان کرد: من فرقی در نوع نگاه احمدی‌نژاد، روحانی، رفسنجانی و … نمی‌دانم، خاطرتان هست که در زمانی که سیاست نرمش را در برابر آنان گرفتید تا مدت زیادی سانتریفیوژهای ما متوقف بود و چیزی عملا نصیب ما نشد، حتی برای کاربرد علمی نیز به تعداد محدودی سانتریفیوژ ما رضایت ندادند، اکنون و همین امروز می‌گویند 4000 سانتریفیوژ مشکلی ندارد، این نتیجه چیست؟ نتیجه استقامت سه و چهار دولت پیشین است.

              دبیر کل جامعه اسلامی نمایندگان ادوار مجلس خاطرنشان کرد: گاهی نرمش مثبت است و اثرات خوبی دارد، اما گاهی باعث سوءاستفاده طرف مقابل می‌شود، بله قبول دارم گفتمان‌ها نباید تحریک کننده باشد، ما به انتقاد محترمانه معتقدیم؛ فرقی نمی‌کند از چه کسی. به احمدی‌نژاد هم می‌گفتیم می‌خواهی وزیرت را عزل کنی بگذار ماموریتش تمام شود.

              وی با تاکید بر این‌که «باید مشخص کنیم دید ما به ازای نوع گفتمان‌های دولت‌ها چه چیز بوده است»، افزود: اگر بگویی یک دولت صفر بوده است و دیگری صد، حتما قضاوتی رادیکال و حزبی کرده‌ایم. به یاد دارم که در مجلس ششم یک هیات ایرانی از مجلس به ژاپن رفته بود و سفیر ما در ژاپن می‌گفت ما خبر نداشتیم. چون آنان را باخبر نکرده بودند؛ با مسئولین ژاپن که تماس گرفتیم گفته بودند که از ایران به ما گفتند که شما را در جریان نگذاریم درحالی که باید در مقابل دیگران مشت‌مان محکم باشد و وحدت اتخاذ کنیم.

              زیباکلام وارد بحث شد و با بیان این‌که «چند موضوع در سیاست خارجی کشور بااهمیت است؛ یکی از آن‌ها مساله هسته‌ای است» اعتقاد خود را این‌گونه بیان کرد: بگذارید تکلیف خود را با شما آقای کوهکن، با دانشجویان، ‌با آقای حائریان و مسئولین حاضر در جلسه مشخص کنم، من معتقدم انرژی هسته‌ای هیچ منفعتی برای مملکت ما ندارد. وی با بیان این‌که «نظر شخصی‌ام به کنار» مدعی شد: وقتی حدود سال 82 و 83 برنامه هسته‌ای ما توسط گروه مجاهدین غرب‌ لو رفت آقای خاتمی در سالگرد انقلاب اسلامی ایران در نطق خود رسما اعلام کرد که ما انرژی هسته‌ای داریم و از آن موقع بود که بحران هسته‌ای شروع شد من اسم این بحران را گره گذاشتم.

              این استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران یادآور شد: سیاست خارجی دولت در دوران خاتمی یک سیاست کجدار و مریز بود، سیاستی که نه هسته‌ای را کاملا متوقف می‌کرد نه دنیا را در برابرما قرار می‌داد، اما از سال 84 که احمدی نژاد با 17 میلیون رای آورد نه تنها این سیاست را به جز، کل، فرع و اصل کنار گذاشت بلکه کسانی را که قبلا متولی بحث هسته‌ای بودند خائن خواند و گفت که آنان خیانت کردند. وی ادامه داد: احمدی‌نژاد گفت ما برنامه‌ هسته‌ای‌مان را با تمام توان ادامه می‌دهیم ، اصلا به کسی هم مربوط نیست. شما؛ یعنی غربی‌ها هر کاری که دل‌تان می‌خواهد بکنید. این سیاست اصولگرایان بود و درست نقطه مقابل اصلاح‌طلبان قرار گرفت که حاصلش لطمات جبران‌ناپذیر به کشور بود، حاصلش ارجاع پرونده هسته‌ای ایران از شورای حکام به شورای امنیت، حاصلش قطعنامه‌ها و تحریم‌های فلج کننده در طی چندین سال بود.

              زیباکلام اظهار کرد: نمی‌شود که پشت شعار عزت، حکمت و مصلت بروی و بگویی که سیاست‌ها فرقی نکرده است، این عین جمله احمدی‌نژاد است که گفت اینقدر علیه ما قطعنامه بدهید که قطعنامه‌دانتان پاره شود. چقدر باید به منافع ملی یک مملکت آسیب برسد که بگوییم مملکت به هوا رفته است. وی خطاب به کوهکن اعتقاد خود را اینگونه بیان کرد: در دوران احمدی‌نژاد به هر قدرتی که سرش به تنش می‌ارزید، مرگ گفتید. گفتید آمریکا شیطان است، فرانسه فاسد است، ایتالیا نوکر است و ژاپن آدم نیست. اما ونزوئلا، بولیوی، چین و حبشه کشورهای خوبی هستند، سیاست خارجی شما در آن دوران فاجعه بود آن همه سرمایه‌گذاری که در ونزوئلا کردید چه شد و الان کجاست؟ گفتید ما به حیات خلوت امریکا رفتیم ولی حتی نتوانستید با همسایگان‌تان در خلیج‌فارس هم درست ارتباط برقرار کنید. ببخشید !عذرخواهم از شما! چین و روسیه که در آن هشت سال ما را دوشیدند. آقای کوهکن این‌ها دانشجو هستند برای‌شان توضیح دهید. عمدا نمی‌گویم احمدی‌نژاد و می‌گویم اصولگرایان، به این دلیل که شما تمام قد از احمدی‌نژاد حمایت کردید و باید پاسخگو باشید. شما که گفتید این دولت دولت کریمه است، شما که گفتید احمدی‌نژاد معجزه هزاره سوم است، شما پاسخ دهید و از سیاست خارجی‌تان دفاع کنید.

              کوهکن نیز در پاسخ به اظهارات زیباکلام گفت: خب شما هم می‌توانید از افتخارات‌تان در طی این یکی دو ساله که سیاست متفاوتی در پیش گرفتید بگویید. روزنامه‌های‌تان سروصدا کردند که با نخست‌وزیر انگلیس ملاقات دارید و همه چیز حل شده است. فردایش دیدیم که در مجمع عمومی سازمان ملل نخست وزیر انگلیس چه گفت. شش یا هفت کشور دنیا که علم هسته‌ای را در اختیار دارند فقط می‌خواهند که این مقوله علمی در دست خودشان باشد کسانی که شکست خوردند همیشه کسانی بودند که به امریکا اعتماد کردند افرادی همچون قذافی بودند که به امریکا اعتماد کردند و سرنگون شدند.

              نماینده دولت چهارم، هفتم و هشتم مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: بحث من احمدی نژاد و اصولگرایان و روحانی و اصلاح طلبان نیست. خیلی از همین دانشجویان بودند که تلاش کردند تا به علم هسته‌ای دست بیابیم چند سال دیگر شاید 20 یا 30 سال دیگر انرژی فسیلی به پایان برسد و خواسته این کشورها، در وابستگی همه کشورهای دنیا به خودشان محقق خواهد شد. قدرت‌ها امروز در دنیا فقط حرف زور می‌زنند و اگر مقاومت نکنیم باید تسلیم زور شویم، ما در آشفته‌ترین منطقه دنیا امنیت داریم؛ اگر دشمن کمی احساس ضعف را در ما ببینید قطعا لحظه‌ای درنگ نخواهد کرد.

              وی گفت: یک کشور به من معرفی کنید که از منافع ملی‌اش کمی کوتاه آمده اما امروز وضعیتش خوب است. روزی که معاهده نامه با کشورهای مختلف را حکومت قاجار امضاء می‌کرد این معاهده‌ها به اسم در نظر گرفتن مصلحت صورت گرفت. سیاست خارجی در کشور ما توسط قانون مشخص می‌شود نه رئیس‌جمهور. سیاست خارجی در هیچ یک از دولت‌ها تغییر نکرده است. اجماع جهانی علیه ما از زمان خاتمی شروع شد نه احمدی نژاد. لابد اکنون شما به آنان لبخند زدید و آنان انرژی هسته‌ای را حق ما دانستند؟!

              وی تصریح کرد: شما که می‌گویید سیاست خارجی دوران احمدی‌نژاد فاجعه بود و اکنون گلستان شده است، مولفه ارائه دهید، این چه نوع برخوردی است، آیا دولت انگلیس و نخست وزیر آن ارزش این احترام را داشت. امیدوارم مذاکرات روزی به نتیجه برسد. اما اگر روزی هم به نتیجه رسید این تنها حاصل گفتمان روحانی نبوده است، بلکه حاصل سیاست چرخش قهرمانانه بوده است. دبیرکل جامع اسلامی نمایندگان ادوار مجلس اظهار کرد: آقای زیبا کلام شما که می‌گویید ما با چین، ونزوئلا و ژاپن تنها ارتباط داشتیم. چین نیز این‌گونه نیست که همه کالاهای‌شان آشغال باشد بخش عمده‌ای از کالای آمریکایی‌ها را چینی‌ها تولید می‌کنند.
              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

              توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

              نظر

              • orkideh
                عضو عادی
                • Aug 2014
                • 180

                #10237
                پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                رییس هیات مذاکره کننده کارشناسی هسته ای ایران: گفت و گوها صریح و مفید بود «حمید بعیدی نژاد» رییس هیات مذاکره کننده کارشناسی هسته ای ایران با اعلام پایان دو روز گفت و گو های کارشناسی میان ایران و 1+5 اظهار داشت: گفت و گوها جدی، فشرده ، صریح و مفید بود.

                به گزارش فرهيختگان آنلاين(FDN.IR)، مدیر کل سیاسی و امنیت بین الملل وزارت امور خارجه روز پنجشنبه پس از پایان مذاکرات هسته ای کارشناسی ایران و 1+5در گفت و گو با ایرنا افزود: هیات ها معتقد بودند که دیدگاههای بحث شده، برای یافتن راه حل های نهایی برخی از موضوعات مورد مذاکره موثر و مفید بود.

                رییس هیات مذاکره کننده کارشناسی ایران گفت: گزارش گفت و گوهای کارشناسی به مسوولان عالی جمهوری اسلامی ایران و کشورهای 1+5 ارائه خواهد شد.

                مذاکرات کارشناسی ایران و 1+5 برای بحث و مذاکره بیشتر درباره موضوعات اختلافی از روز گذشته (30 مهرماه ) به ریاست حمید بعیدی نژاد مدیر کل سیاسی و امنیت بین الملل وزارت امور خارجه و استفان کلمنت دستیار ارشد مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در شهر وین آغاز شد.

                طرفین روز گذشته در دو دور مذاکرات که صبح و عصر برگزار شد، هشت ساعت با یکدیگر بر سر موضوعات اختلافی میزان غنی سازی اورانیوم، نحوه لغو تحریم ها و مدت زمان توافق نهایی و طرح ها و ایده های مطرح شده در مذاکرات سیاسی بحث و گفت و گو کردند.

                در نشست صبح امروز نیز که تا ظهر به وقت محلی طول کشید، طرفین مباحث مطرح شده را جمع بندی کردند.

                این نشست کارشناسی برای بحث و بررسی بیشتر موضوعات اختلافی برگزار شد تا طرفین به درک مشترکی برای رسیدن به توافق جامع دست یابند.

                منابع آگاه می گویند که طرفین پس از مذاکرات ایران و آمریکا در هشتمین دور مذاکرات جامع هسته ای در بخش هایی از جزییات موضوعات عمده اختلافی یعنی میزان غنی سازی ایران و نحوه لغو تحریم ها به تفاهم نسبی دست یافته اند اما در برخی مسایل کلیدی این موضوعات اختلافات همچنان باقی است.

                مرضیه افخم سخنگوی وزارت امور خارجه روز چهارشنبه (30 مهرماه) گفت: «در این مذاکرات کار شناسان ایران و گروه ۱+۵ جزئیات طرح ها و مباحث مطرح مذاکراتی را بررسی می کنند و این نشست در چارچوب تماس ها و تبادل نظر ها در حوزه مذاکرات است».

                پیش از این، محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه در پایان هشتمین دور مذاکرات جامع هسته ای در وین (22 تا 24 مهرماه) که با محوریت دیدارهای سیاسی و کارشناسی با هیات آمریکایی انجام شد، اعلام کرد که بحث های مطرح شده در نشست کارشناسان بررسی می شود.

                حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی رییس جمهوری نیز روز چهارشنبه در نهمین سفر استانی کاروان تدبیر و امید به استان زنجان با بیان اینکه به توافق رسیدن در یک مساله بسیار مهم با 6 کشور قدرتمند، کار ساده ای نیست، گفت: برای توافق دائم گامهای خوبی برداشته شده اما کمتر از انتظار ما است.

                روحانی با تاکید بر اینکه شرایط جهانی به زیاده خواهان اجازه نخواهد داد، مسیر دیگری را در پیش بگیرند، اظهار داشت: امکان توافق نهایی در بحث هسته ای در همین زمان (دومین ضرب الاجل تعیین شده یعنی 24 نوامبر/3 آذرماه) وجود دارد چون در بسیاری از مسایل مهم و کلی تقریبا به نقطه نظرات مشترک رسیده ایم اما جزئیاتی وجود دارد که در حال بحث روی آنها هستیم.

                بر اساس گزارش رسانه های غربی، باراک اوباما رییس جمهوری ایالات متحده آمریکا در حال بررسی گزینه ها و شرایط برای تعلیق برخی تحریم ها علیه برنامه صلح آمیز هسته ای ایران است تا زمینه دستیابی به توافق جامع را میسر کند.

                نظر

                • rajabnejad
                  عضو فعال
                  • Jan 2012
                  • 4331

                  #10238
                  پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                  گفت و گوها صریح و مفید بود




                  حمید بعیدی نژاد رییس هیات مذاکره کننده کارشناسی هسته ای ایران با اعلام پایان دو روز گفت و گو های کارشناسی میان ایران و 1+5 اظهار داشت: گفت و گوها جدی، فشرده ، صریح و مفید بود .

                  به گزارش فرهيختگان آنلاين (FDN.IR) ، مدیر کل سیاسی و امنیت بین الملل وزارت امور خارجه روز پنجشنبه پس از پایان مذاکرات هسته ای کارشناسی ایران و 1+5در گفت و گو با ایرنا افزود: هیات ها معتقد بودند که دیدگاههای بحث شده، برای یافتن راه حل های نهایی برخی از موضوعات مورد مذاکره موثر و مفید بود .

                  رییس هیات مذاکره کننده کارشناسی ایران گفت: گزارش گفت و گوهای کارشناسی به مسوولان عالی جمهوری اسلامی ایران و کشورهای 1+5 ارائه خواهد شد .

                  مذاکرات کارشناسی ایران و 1+5 برای بحث و مذاکره بیشتر درباره موضوعات اختلافی از روز گذشته (30 مهرماه ) به ریاست حمید بعیدی نژاد مدیر کل سیاسی و امنیت بین الملل وزارت امور خارجه و استفان کلمنت دستیار ارشد مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در شهر وین آغاز شد .

                  طرفین روز گذشته در دو دور مذاکرات که صبح و عصر برگزار شد، هشت ساعت با یکدیگر بر سر موضوعات اختلافی میزان غنی سازی اورانیوم، نحوه لغو تحریم ها و مدت زمان توافق نهایی و طرح ها و ایده های مطرح شده در مذاکرات سیاسی بحث و گفت و گو کردند .

                  در نشست صبح امروز نیز که تا ظهر به وقت محلی طول کشید، طرفین مباحث مطرح شده را جمع بندی کردند .

                  این نشست کارشناسی برای بحث و بررسی بیشتر موضوعات اختلافی برگزار شد تا طرفین به درک مشترکی برای رسیدن به توافق جامع دست یابند .

                  منابع آگاه می گویند که طرفین پس از مذاکرات ایران و آمریکا در هشتمین دور مذاکرات جامع هسته ای در بخش هایی از جزییات موضوعات عمده اختلافی یعنی میزان غنی سازی ایران و نحوه لغو تحریم ها به تفاهم نسبی دست یافته اند اما در برخی مسایل کلیدی این موضوعات اختلافات همچنان باقی است .

                  مرضیه افخم سخنگوی وزارت امور خارجه روز چهارشنبه (30 مهرماه) گفت: «در این مذاکرات کار شناسان ایران و گروه ۱+۵ جزئیات طرح ها و مباحث مطرح مذاکراتی را بررسی می کنند و این نشست در چارچوب تماس ها و تبادل نظر ها در حوزه مذاکرات است ».

                  پیش از این، محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه در پایان هشتمین دور مذاکرات جامع هسته ای در وین (22 تا 24 مهرماه) که با محوریت دیدارهای سیاسی و کارشناسی با هیات آمریکایی انجام شد، اعلام کرد که بحث های مطرح شده در نشست کارشناسان بررسی می شود .

                  حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی رییس جمهوری نیز روز چهارشنبه در نهمین سفر استانی کاروان تدبیر و امید به استان زنجان با بیان اینکه به توافق رسیدن در یک مساله بسیار مهم با 6 کشور قدرتمند، کار ساده ای نیست، گفت: برای توافق دائم گامهای خوبی برداشته شده اما کمتر از انتظار ما است .

                  روحانی با تاکید بر اینکه شرایط جهانی به زیاده خواهان اجازه نخواهد داد، مسیر دیگری را در پیش بگیرند، اظهار داشت: امکان توافق نهایی در بحث هسته ای در همین زمان (دومین ضرب الاجل تعیین شده یعنی 24 نوامبر/3 آذرماه) وجود دارد چون در بسیاری از مسایل مهم و کلی تقریبا به نقطه نظرات مشترک رسیده ایم اما جزئیاتی وجود دارد که در حال بحث روی آنها هستیم .

                  بر اساس گزارش رسانه های غربی، باراک اوباما رییس جمهوری ایالات متحده آمریکا در حال بررسی گزینه ها و شرایط برای تعلیق برخی تحریم ها علیه برنامه صلح آمیز هسته ای ایران است تا زمینه دستیابی به توافق جامع را میسر کند.
                  هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

                  نظر

                  • ایرج اکبری
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 10934

                    #10239
                    پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                    با سلام چه جمله سنگینی و پر معنای !!!


                    شرمن: ایران به تعهدات خود در توافق ژنو عمل کرده است/مذاکرات کنونی بهترین فرصت توافق است/نمی‌دانم به توافق می‌رسیم یا نه/مسئولیت عدم توافق متوجه ایران است
                    معاون وزیر خارجه آمریکا می‌گوید که برداشته شدن کامل تحریم‌ها منوط به بازگشت برنامه هسته‌ای ایران به مراحل قبلی است و در صورت عدم توافق میان ایران و 1+5، همه ایران را مسئول خواهند دانست.
                    - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....iqcx3qlQ.dpuf[/B][/SIZE]
                    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                    نظر

                    • ref
                      عضو عادی
                      • May 2014
                      • 162

                      #10240
                      پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                      خبر گذاری فارس

                      گزارش فارس از سفر یک روزه رئیس جمهور به استان زنجان :93/8/2

                      در موضوع هسته ای به شرایط گذشته باز نمیگردیم /رسالت بزرگ نخبگان /امکان حصول توافق نهایی با 1+5

                      گزارش فارس از سفر یک روزه رئیس‌جمهور به استان زنجان در موضوع هسته‌ای به شرایط گذشته بازنمی‌گردیم/رسالت بزرگ نخبگان/امکان حصول توافق نها
                      [B]اگر تریدر بورس هستید یوگا کار کنید[/B]

                      نظر

                      • ایرج اکبری
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 10934

                        #10241
                        پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                        تاریخ خبر: 02/08/1393 | ساعت: 13:10|

                        مدیرعامل اتاق بازرگانی آلمان:با تحریم ایران خودمان ضرر کردیم
                        برلین - ایرنا - مدیر عامل اتاق بازرگانی آلمان و ایران، اعمال تحریم های اقتصادی از سوی غرب علیه ایران را موجب ضرر فراوان به کشورهای صادرکننده کالا از جمله آلمان دانست و افزود: تحریم های ایران برای شرکت های اقتصادی آلمانی بسیار زیانبار بود.
                        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                        نظر

                        • ایرج اکبری
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 10934

                          #10242
                          پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                          در نشست خبری مشترک با وزیر خارجه آلمان
                          جان کری: زمان برای توافق هسته‌ای کافی است/ به نتیجه مذاکرات امیدواریم


                          جمعه ۲ آبان ۱۳۹۳ - ۱۱:۵۰
                          1413981353687_AFP4.jpg
                          جان کری و فرانک اشتاین مایر، وزیران امور خارجه آمریکا و آلمان در نشست مطبوعاتی بر دستیابی به توافق جامع میان ایران و گروه 1+5 ابراز امیدواری کردند.

                          به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، فرانک اشتاین مایر و جان کری، وزیران خارجه آلمان و آمریکا پس از دیدار دوجانبه در نشست مطبوعاتی در برلین درباره ایران و برخی مسائل منطقه‌یی و بین‌المللی به سوالات خبرنگاران پاسخ گفتند.

                          اشتاین مایر درباره روند مذاکرات هسته‌ای ایران، گفت: من در مذاکرات ایران بیش از 10 سال است که در سمت‌های مختلف درگیر بودم. در طول سال‌های 2005 تا 2009 در هر یک از گفت‌وگوها شرکت کردم و پس از آن نیز به عنوان وزیر امور خارجه درگیر مذاکرات بوده‌ام. ما می‌توانستیم توافق با ایران را زودتر از این زمان داشته باشیم. اما ما درباره هر گونه توافقی گفت‌وگو نمی‌کنیم. آن‌چه که ما به دنبالش هستیم یک توافق سیاسی است که به ما این ضمانت را بدهد که ایران قابلیت دستیابی به سلاح هسته‌ای نداشته باشد. این تنها معیار مهم در مذاکرات هست. زیرا مسوولیت ما این است که در خاورمیانه بتوانیم صلح و امنیت را ایجاد کنیم.

                          هم‌چنین جان کری در پاسخ به سوالی درباره مذاکرات ایران و گروه 1+5، گفت: من درباره مذاکرات ابراز امیدواری می‌کنم نه خوش‌بینی. ما امیدوار هستیم که بتوانیم پلی میان فاصله‌هایی که هنوز وجود دارد میان دوطرف برقرار کنیم. هر دو طرف جدی و فشرده گفت‌وگو می‌کنند. من فکر می‌کنم آن‌ها درک کرده‌اند که در مذاکرات چه چیزی نیاز است. بگذارید در این باره به صراحت صحبت کنم که چه چیزی نیاز است و به این سوال اصلی پاسخ دهم که چرا ما این مذاکرات را داریم. شورای امنیت سازمان ملل محدودیت‌هایی را برای برنامه هسته‌ای ایران به دلیل برخی سوالات پاسخ داده نشده درباره روند این برنامه اعمال کرده است. بنابراین ایران وظیفه بسیار ساده‌ای دارد. تمام کاری که باید انجام بدهد این است که به جهان ثابت کند که با شفافیت و تعهد اعلام کند که برنامه هسته‌ای‌اش صلح‌آمیز است. چهار راه برای بمب هسته‌ای ایران وجود دارد که باید هر یک از این چهار راه غیرقابل دسترسی باشد. بر همین اساس ما به دنبال دستیابی به این اتفاق هستیم که ضرب‌الأجل اعلام شده در این باره کافی است.

                          وی ادامه داد: من دراین‌جا به جزییات مذاکرات اشاره‌ای نمی‌کنم چون ما عمومی مذاکره نمی‌کنیم. من فکر می‌کنم این اشتباه است اما به شما اعلام می‌کنم که ما امیدواریم و بسیار سخت کار می‌کنیم. تیم ایران در مذاکرات سرسخت و آگاه هستند و دشوار مذاکره می‌کنند اما آن‌ها نیز به طور جدی در مذاکرات حضور دارند و گفت‌وگو می‌کنند. ما مذاکرات را در هفته‌های آینده با امیدواری به این‌که می‌توانیم (به توافق هسته‌ای) دست یابیم ادامه می‌دهیم. من فکر می‌کنم جهان نیز خواهان دستیابی به چنین توافقی است. توافقی که می‌تواند احتمال وقوع درگیری دیگری را کاهش دهد.

                          جان کری در بخش دیگری از این نشست خبری با اشاره به حمایت آمریکا از حضور آلمان در مذاکرات با ایران، گفت: ما به صورت مشترک با همتای آلمانی خود درباره مذاکرات مشورت می‌کنیم. آلمان عضور حیاتی گروه 1+5 است.

                          هم‌چنین اشتاین مایر افزود: زمانی که صحبت از دلایل لزوم گفت‌وگو با ایران را می‌کنیم در واقع درباره اسراییل نیز گفت‌وگو می‌کنیم. ما نیاز به امنیت و نیز صلح در جهان داریم. همه ما می‌دانیم که منافع حیاتی اسراییل تضمین این مسأله است که هیچ مسأله‌ای امنیت اسراییل را تهدید نمی‌کند.
                          كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                          نظر

                          • Diamond_di2014
                            Banned
                            • Jul 2025
                            • 365

                            #10243
                            پاسخ : اخبار

                            با ارسال نامه‌ای به قانونگذاران سنا و مجلس نمایندگان۳۷ نهاد آمریکایی از کنگره خواستند در توافق هسته‌ای با ایران اخلال نکند

                            خبرگزاری تسنیم: ۳۷ نهاد آمریکایی با ارسال نامه‌ای به کنگره از این نهاد قانونگذار خواستند در توافق هسته‌ای با ایران اخلال ایجاد نکند.


                            نسخه قابل چاپ
                            به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، 37 نهاد آمریکایی با ارسال نامه‌ای به کنگره از این نهاد قانون‌گذار خواستند در توافق جامع هسته‌ای با ایران اخلال ایجاد نکند. در این نامه که روز پنجشنبه به قانونگذاران مجلس سنا و مجلس نمایندگان آمریکا ارسال شده، به نمایندگی از میلیون‌ها آمریکایی از کنگره خواسته شده از دیپلماسی با ایران حمایت کند.
                            نگارندگان این نامه ضمن ابراز نگرانی عمیق از «لفاظی‌های غیردقیق و مضر جمعی از اعضای کنگره» درباره نتایج مذاکرات هسته‌ای بین ایران و گروه 1+5، تهدیدهای این نمایندگان برای مخالفت با هر گونه اقدام دولت برای رفع تحریم‌ها از کانال قوه مجریه را «غیرمسئولانه» توصیف کرده‌اند.
                            در روزهای گذشته انتشار گزارشی از روزنامه نیویورک‌تایمز مبنی بر اینکه دولت آقای اوباما به دنبال دست‌یابی به توافق هسته‌ای با ایران بدون مجوز کنگره است موجب ایجاد جنجال در محافل سیاسی آمریکا شده است. استدلال کاخ سفید این است که چون توافق هسته‌ای با ایران «معاهده رسمی» نیست نیازی به تصویب در کنگره (قوه مقننه) ندارد و می‌توان تحریم‌ها علیه ایران را از کانال‌های قوه مجریه کاهش داد.
                            در بخش دیگری از این نامه آمده است: «ما همچنین از تهدید اعضای کنگره مبنی بر مخالفت با هر گونه توافقی که زیرساخت‌های اورانیوم ایران را نابود نمی‌کند متأسفیم.»
                            «آمریکایی‌های طرفدار صلح»، «انجمن کنترل تسلیحات»، «مرکز کنترل تسلیحاتی و منع گسترش سلا‌ح‌های اتمی»، «مرکز سیاست بین‌الملل»، «تاریخدانان علیه جنگ» و برخی موسسات و نهادهای دیگر از جمله امضاکنندگان این نامه بوده‌اند.

                            نظر

                            • Diamond_di2014
                              Banned
                              • Jul 2025
                              • 365

                              #10244
                              پاسخ : اخبار

                              وال‌استریت‌ژورنال خبر دادتلاش مضاعف کاخ سفید برای جلب حمایت متحدان آمریکا برای توافق با ایران

                              خبرگزاری تسنیم: یک رسانه آمریکایی از قول مقامات ارشد آمریکایی گزارش داده کاخ سفید تلاشهای مضاعفی را برای توافق هسته‌ای با ایران آغاز کرده است.


                              نسخه قابل چاپ
                              به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، یک روزنامه آمریکایی از افزایش تلاش کاخ سفید برای جلب حمایت متحدان آمریکا، کنگره و اطلاع‌رسانی عمومی بیشتر درباره توافق هسته‌ای احتمالی با ایران خبر داده است.
                              روزنامه آمریکایی وال‌استریت‌ژورنال روز جمعه در گزارشی با عنوان «تلاش کاخ سفید برای جلب حمایت کنگره و متحدان آمریکا برای توافق احتمالی با ایران» از قول برخی مقامات ارشد آمریکایی و منابع آگاه خبر داده دولت باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا در تلاش است تا حمایت کنگره، سیاست گذاران آمریکایی و متحدان واشنگتن را برای توافق هسته‌ای احتمالی با ایران در اواخر ماه نوامبر (سوم آذرماه) به دست آورد.
                              مقامات ارشد آمریکایی طی مصاحبه‌هایی در این هفته با این روزنامه تأکید کرده‌اند در مذاکراتی که بین ایران و گروه 1+5 برای حل و فصل مناقشات مربوط به برنامه هسته‌ای ایران در جریان است، کماکان اختلافات عمده‌ای پابرجاست. با این حال به گفته این منابع، پیشرفت‌های مهمی در گفت‌وگوهای انجام شده در وین و نیویورک بین طرفین به دست آمده است.
                              منابع مورد استناد وال‌استریت‌ژورنال می‌گویند کاخ سفید متعاقب پیشرفت در گفت‌وگوهای وین و نیویورک تصمیم گرفته با رویکردی «جسورانه‌تر» چشم‌اندازهای توافق هسته‌ای با تهران و مزایای آن را برای متحدان مختلف این کشور تشریح کند.
                              یک مقام ارشد آمریکایی که در حال فعالیت بر روی مذاکرات هسته‌ای با ایران است می‌گوید: «دوره‌ای از افزایش فعالیت‌ها به چشم می‌خورد. و این فرصتی است که مردم را در جریان این قرار دهیم که (در مذاکرات) در کجا هستیم. تلاشهای مضاعفی وجود دارد که به مردم نشان دهیم که این توافق چگونه خواهد بود.»
                              وال‌استریت‌ژورنال می‌نویسد مقامات آمریکایی، ایرانی و اروپایی در هفته‌های گذشته اندازه ظرفیت آتی غنی‌سازی ایران و سرعت کاهش تحریم‌های غرب علیه تهران را مانع اصلی توافق هسته‌ای در مذاکرات جاری در بین دو طرف دانسته‌اند.
                              این روزنامه آمریکایی برخی گزارش‌ها درباره تمرکز ایران و گروه 1+5 بر بحث درباره 4000 سانتریفیوژ را نشانه‌ای از احتمال توافق بین دو طرف در مذاکرات هسته‌ای دانسته است. مقامات آمریکایی درباره این تعداد از سانتریفیوژها اظهار نظر نکرده‌اند، اما کارشناسان بیرونی مذاکرات گفته‌اند این تعداد سانتریفیوژ برای کنگره آمریکا و گروه 1+5 قابل قبول است زیرا توانایی‌های تهران برای تولید سوخت قابل استفاده در سلاح‌های هسته‌ای محدود می‌کند.
                              یک مقام ارشد آمریکایی دیگر در گفت‌وگو با وال‌استریت‌ژورنال درباره تعداد سانتریفیوژها می‌گوید: «مسئله به این راحتی نیست که بگوییم X دستگاه سانترفیوژ قابل قبول است، چون سانتریفیوژها را باید در قالب یک بسته کلی در نظر گرفت. ما در جستجوی راههای هستیم که بر اساس آنها بتوانیم هر گونه ترکیب احتمالی که به آنها اجازه دست‌یابی به بمب را بدهد را از بین ببریم.»
                              در روزهای گذشته انتشار گزارشی از روزنامه نیویورک‌تایمز مبنی بر اینکه دولت آقای اوباما به دنبال دست‌یابی به توافق هسته‌ای با ایران بدون مجوز کنگره است موجب ایجاد جنجال در محافل سیاسی آمریکا شده است. نمایندگان کنگره بیش از پیش خواستار نقش‌آفرینی این نهاد قانونگذار آمریکایی در هر گونه توافق با ایران شده‌اند.
                              بر همین اساس، تعامل کاخ سفید با کنگره از جمله عوامل کلیدی برای توافق هسته‌ای با ایران قلمداد می‌شود. استدلال کاخ سفید این است که چون توافق هسته‌ای با ایران «معاهده رسمی» نیست نیازی به تصویب در کنگره ندارد.
                              به نوشته وال‌استریت‌ژورنال مقامات آمریکایی انتظار دارند دولت اوباما در هفته‌های آتی در راستای تلاش برای کاستن از تنش‌ها بر سر کاهش تحریم‌های ضد ایرانی رایزنی با قانونگذاران کنگره را افزایش دهند. موضوع کاهش تحریم‌ها از جمله موضوعاتی است که نه تنها هدف انتقاد جمهوری‌خواهان واقع شده بلکه بین دموکرات‌های کنگره هم انشقاق ایجاد کرده است.
                              کاخ سفید به دنبال توافقی با ایران است که بتواند بر اساس آن ایران را طی مدت زمانیی مشخص در تیررس اقدامات تنبیهی قرار دهد. به عبارت دیگر، آمریکا می‌خواهد تا زمانی که ایران پایبندی‌اش به توافق هسته‌ای را طی مدت زمان معینی نشان دهد، تحریم‌ها علیه این کشور را در حالت تعلیق نگاه دارد.
                              یک مقام بلندپایه آمریکایی گفت که این دوره زمانی احتمالاً بیش از دو سال خواهد بود، یعنی تحریم‌ها علیه ایران بعد از آنکه ایران حسن نیتش را برای دو سال نشان داد، رفع می‌شوند.
                              یک مقام امریکایی دیگر گفت: «برای پیشروی بر اساس این اصل، شرایطی وجود دارد. به عنوان بخشی از توافق جامع هسته‌ای، ترکیبی از اقدامات قانونی و اجرایی به کار گرفته خواهد شد اما اینکه این اقدامات مختلف در چه مرحله‌ای به کار گرفته خواهند شد، ما هنوز در موضعی نیستیم که درباره آن صحبت کنیم، چون هنوز توافقی حاصل نشده است.
                              مقامات آمریکایی در وهله‌های مخلف گفته‌اند تنها تحریم‌های مرتبط با برنامه هسته‌ای رفع خواهند شد و تحریم‌های دیگری که مثلاً مربوط به حقوق بشر هستند، رفع نخواهند شد. اما مقامات آمریکایی در گفت‌وگو با وال‌استریت‌ژورنال اعتراف کرده‌اند که بسیاری از این تحریم‌ها در هم تنیده‌اند و بنابراین جدا کردن آنها از تحریم‌های مرتبط با برنامه هسته‌ای دشوار است.
                              یک مقام ارشد آمریکایی گفت آقای اوباما که توافق هسته‌ای برای او از جمله اولویت‌های اصلی است به طور منظم در جریان اخبار مذاکرات قرار می‌گیرد. به گفته وی، انتظار می‌ورد اوباما با نزدیک شدن به سر رسید مهلت مذاکرات بیش از پیش در جریان اخبار مربوط به مذاکرات قرار داده شود.

                              نظر

                              • ایرج اکبری
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 10934

                                #10245
                                پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                                تاریخ مخابره : ۱۳۹۳/۸/۲ - ۱۹:۰۱


                                کری و لاوروف تاکید کردند:
                                شانس رسیدن به توافق با ایران در مذاکرات آتی وجود دارد
                                وزرای خارجه روسیه و آمریکا درباره شانس رسیدن به توافق با ایران در مذاکرات آتی ابراز امیدواری کردند.

                                به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از حریت، وزارت خارجه روسیه امروز جمعه گزارش داد که سرگئی لاوروف وزریر خارجه این کشور و جان کری همتای آمریکایی در تماس تلفنی ضمن بررسی روابط دوجانبه تهران با گروه 1+5 تاکید کردند شانس رسیدن به توافق در مذاکرات آتی میان میانجیگران بین المللی و تهران در زمینه برنامه هسته ای وجود دارد.

                                هوا چونینگ سخنگوی وزارت خارجه چین نیز در روزهای اخیر ضمن ابراز امیدواری درباره دستیابی به توافق هسته ای با ایران تا زمان تعیین شده 24 نوامبر تاکید کرده بود برای رسیدن به توافق هسته ای، باید اراده و میل سیاسی حکمفرما شود تا بتوان به مناقشه هسته‌ ای با ایران پایان داد.

                                وی در عین حال تاکید کرد چین با هدف اتخاذ مواضع منصفانه و عادلانه به همکاری با طرف های مذاکرات ادامه خواهد داد.
                                كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X