آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • tom cruise
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 4756

    #11476
    پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

    ظریف گفته حتی منتقدان داخلی میدانم برای مان دعا میکنند!!!
    یعنی اینکه این داخلیها می دانند تحریم چه اثری داشته وانمود به مخالفت میکنند که بگویند تحت فشارند اینها در خفا میگویند خدا کند توافق کنند و گرنه دیگر دلاری نمی اید سرش دعوا شود
    https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
    tom cruise in face book

    نظر

    • tom cruise
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 4756

      #11477
      پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

      در اصل توسط asir پست شده است View Post
      واداده گی تا اینحد باور نمیکنم/:.nono.:/
      تو هم به مقاومتت ادامه بده ببینم انقدر که احمدی نژاد تیمش پیشرفت کرد تو کجا را میتونی بگیری....
      زرنگ هستی عرضه داری پرایدتون را بسازید
      تمام زندیگتان از انور امده ...حتی عرزضه استفاده اش هم ندارید
      در سیاستم بدون اجازه روسیه دماغتان را نمیتوانید بالا بکشید
      https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
      tom cruise in face book

      نظر

      • ایرج اکبری
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 10934

        #11478
        پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1



        تاریخ خبر: 11/09/1393 | ساعت: 9:31|

        ظریف: به چارچوب توافق نهایی بسیار نزدیک شده ایم
        تهران - ایرنا - «محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه با تاکید بر اینکه به چارچوب توافق نهایی بسیار نزدیک شده ایم، گفت: برای نوشتن جزییات توافق نیاز به تمدید داشتیم و فرصت هفت ماه تمدید برای فراهم کردن زمان است


        باشه آقای ظریف این هفت ماه هم تمام میشه !!!!!
        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

        نظر

        • ایرج اکبری
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 10934

          #11479
          پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

          امریکا: فعلا تحریم جدیدی علیه ایران وضع نمی کنیم

          به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر از فارس، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا روز دوشنبه با بیان اینکه تاریخ و مکان دور بعدی مذاکرات هسته‌ای ایران و گروه 1+5 هنوز مشخص نشده، گفت همانطور که پیشتر اعلام شده، طرفین در ماه جاری میلادی نشستی خواهند داشت .

          «جن ساکی» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا روز دوشنبه گفت ایران و گروه موسوم به 1+5 در ماه جاری میلادی نشستی خواهند داشت، اما هنوز زمان و مکان دقیق برگزاری این دیدار مشخص نشده است .

          وی ضمن تاکید بر عدم تمایل دولت آمریکا بر اجرای تحریم‌های جدید در زمان انجام «اقدام متشترک» میان ایران و ۵+۱ ابراز امیدواری کرده است طرف‌ها تا پایان ماه مارس به توافقی برای یک اقدام جامع برسند و پس از آن کارشناسان جزئیات را به پایان برسانند .

          خانم ساکی که در جمع خبرنگاران صحبت می‌کرد، گفت: «همانطور که وزیر خارجه و دیگران هم پیش از آنکه ما وین را ترک کنیم و دیگران از وین بروند، اعلام کردند، برنامه این بود که تیم‌ها بار دیگر در ماه دسامبر دیدار کنند .»

          وی با بیان اینکه جزئیات دقیق این نشست هنوز مشخص نشده، گفت: «این (تاریخ) هنوز تعیین نشده، اما قطعا داریم کار می‌کنیم تا تاریخ و مکان را مشخص کنیم. مطمئنا همزمان با شرکایمان در 1+5 در تماس خواهیم بود .»

          سخنگوی وزارت خارجه آمریکا تصریح کرد که «جان کری»، وزیر خارجه آمریکا پس از بازگشت از مذاکرات اتمی در وین با اعضای کنگره آمریکا از نزدیک در تماس است .

          ساکی درباره پایبندی به تعهدات ژنو گفت: «همانطور که ما از ایران خواسته‌ایم به تعهدات خود تحت توافق اقدام مشترک (تعلیق برخی فعالیت‌های اتمی در برابر برخی تحریم‌ها) عمل کند، ما هم باید همین کار را انجام دهیم، به این معنی که مادامی که اقدام مشترک در جریان است، نباید تحریم‌های جدیدی (علیه تهران) اعمال کنیم ».

          سخنگوی وزارت خارجه آمریکا درباره تمدید مهلت مذاکرات ایران و ۱+۵ گفت، که تمدید مذاکرات یک توافق دو طرفه بود و ادامه داد: «ما احساس کردیم مفید و ضروری است که مذاکرات را تمدید کنیم .»

          جن ساکی همچنین افزود که واشنگتن امیدوار است تا ۳۱ ماه مارس با تهران به توافق جامعی برسد که «جهان را از صلح‌آمیز بودن برنامه اتمی ایران مطمئن سازد. پس از آن کارشاسان می‌توانند به فعالیت‌های خود بر سر جزئیات ادامه داده و آن‌ها را مشخص کنند ».

          طبق این گزارشف سخنگوی وزارت خارجه آمریکا اقدامات پیش رو را «تلاشی دو مرحله‌ای» توصیف کرده است .

          تازه‌ترین دور از مذاکرات هسته‌ای ایران و شش کشور هفته گذشته در حالی با توافق برای تمدید هفت ماهه مذاکرات به پایان رسید که بر اساس برنامه اقدام مشترک که سال گذشته در شهر ژنو سوئیس به دست آمد، طرفین نهایتا تا سوم آذر برای رسیدن به توافق جامع هسته‌ای زمان داشتند .

          پابرجا بودن اختلافات بر سر موضوعات کلیدی موجب شد تا نمایندگان ایران و اعضای دائم شورای سازمان امنیت سازمان ملل مهلت مذاکرات هسته‌ای را تا 9 تیر ماه سال آینده تمدید کنند .

          ایران و گروه ۵+۱، با پایان مهلت تمدید شده مذاکرات در سوم آذر ماه، تصمیم گرفتند آن را تا ژوئن سال ۲۰۱۵ میلادی ادامه دهند
          كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

          نظر

          • Chakavak
            عضو عادی
            • Apr 2014
            • 89

            #11480
            پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

            وزیر امور خارجه ایران می‌گوید به چارچوب توافق جامع نزدیک شده‌اند


            محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران، می‌گوید طرفین مذاکرات هسته‌ای به چارچوب توافق جامع بسیار نزدیک شده‌اند، اما برای نوشتن جزئیات توافق نیاز به تمدید زمان داشتند.

            به گزارش خبرگزاری ایرنا، آقای ظریف صبح امروز در همایش سالانه انجمن علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبایی، اعلام کرد که مذاکرات هسته‌ای ایران و گروه ۵+۱ یکی از مهم‌ترین مسائل روابط بین‌الملل پس از جنگ سرد است.

            وزیر امور خارجه ایران حضور همزمان سه مقام ارشد وزارت امور خارجه آمریکا در جریان مذاکرات را یکی از دلایل اهمیت این مذاکرات می‌نامد و می‌گوید که تمامی طرف‌های درگیر مذاکره در حال حاضر اذعان دارند که تنها راه حل موجود و ممکن مذاکره است.

            رادیوفردا

            نظر

            • PETROLEUM
              Banned
              • May 2014
              • 853

              #11481
              پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

              - "دولت نباید شیوه تعاملی با مجلس را از دست بدهد"، سه قوه با یکدیگر و تحت نظر رهبری می‌توانند کارها را پیش ببرند و بنابراین اختلاف بین قوا به صلاح کشور نخواهد بود. ما باید به نمایندگان مجلس شورای اسلامی به عنوان نمایندگان ملت احترام بگذاریم، به قانون مصوب مجلس که مورد تایید شورای نگهبان است احترام بگذاریم، به آن عمل کنیم؛ چراکه غیر از قانون‌گرایی، راهی پیش‌روی ما نیست. فرار از قانون اگر به فرض منفعت موقتی داشته باشد، ضررهای بسیار مهم و طولانی دارد.

              - 5 وزیر برای وزارت علوم معرفی کردم، اما اگر لازم بود 50 وزیر را هم معرفی می‌کردم زیرا برای تحقق وعده‌هایم از حرکت باز نخواهم ایستاد.! (11 آذر 1393)

              -----------------------------------------------


              - آمریکایی ها کدخدای ده هستند، با کدخدا بستن راحت تر است .

              -
              دست‌های توطئه‌گر در منطقه و جهان قیمت نفت را کاهش داده‌اند و با وجود اینکه آنها فکر می‌کنند برای ایران اسلامی اقتصاد کشور و مسیر توسعه مشکلی فراهم کرده‌اند ، در هفته آینده لایحه بودجه را بدون کسری تقدیم مجلس شورای اسلامی خواهیم کرد .
              ----------------------------------------------------------


              - امروز دنیا در امنیت منطقه و جهان به ایران نیازمند است، ایران سرزمین حرکت و توسعه برای منطقه و جهان خواهد بود.

              - ما به جز پخت آبگوشت بزباش و قورمه سبزی در هیچ تکنولوژی صنعتی نسبت به جهان برتری نداریم
              -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------






              میگویند یکی از خصلتهای افراد ... ، فراموشکار بودن هست

              پ . ن : فقط اون یکی نقل قول آخر از معاون همون فرد هست ولی بقیه اش همه از یک نفر نقل شده است !!



              آخرین ویرایش توسط PETROLEUM؛ 2014/12/02, 14:39.

              نظر

              • لولی بربط زن
                عضو فعال
                • Nov 2013
                • 1862

                #11482
                پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                کد خبر: ۱۳۹۷۸۹
                تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۱

                صفحه نخست » سرویس بورس



                فرارو-هم ایران عجله دارد هم آمریکا.دو کشور نمی خواهند از تمام فرصت 7 ماهه تمدید مذاکرات استفاده کنند. تهران و واشنگتن به دنبال توافق پیش از موعداند.
                به گزارش فرارو، هدف گذاری طرف های اصلی مذاکرات هسته ای، روی اسفندماه است؛ زمانی که قرار شد ایران و 1+5 در "تلاش دو مرحله ای" به توافق سیاسی برسند. اما گویا تلاش دو طرف در رسیدن به توافق جامع و نهایی به جای توافق سیاسی در همان اسفند ماه است.جن ساکی سخنگوی وزارت خارجه آمریکا، دیروز در نشست خبری خود در جمع خبرنگاران درباره تمدید مذاکرات هسته ای ایران و گروه 1+5 ابراز امیدواری کرد که "طرف‌ها تا پایان ماه مارس (اسفند ماه) به توافقی برای یک اقدام جامع برسند".مذاکره کنندگان هسته ای ایران و گروه 1+5 در پایان مذاکرات وین9 که قرار بود منتج به توافق جامع و نهایی شود پس از نزدیک به یک هفته مذاکره سخت و فشرده در هتل کوبورگ وین، رضایت به تمدید توافق مقدماتی در ژنو3 موسوم به برنامه اقدام مشترک دادند.دو طرف توافق کردند با پایبندی به تعهد خود بر پایه برنامه اقدام مشترک، با تمدید مذاکرات به مدت 7 ماه دیگر بر اساس یک "تلاش دو مرحله ای" نهایتا در دهم تیرماه سال آینده به توافق جامع و نهایی دست پیدا کنند.بر اساس "تلاش دو مرحله ای" مقرر شد که ابتدا زمینه توافق سیاسی در اسفندماه سال جای حاصل شود تا پس از این توافق دو طرف بتوانند راه را برای رسیدن به توافق جامع و نهایی هموار کنند.جان کری وزیر خارجه آمریکا هم در پایان نشست وین در جمع خبرنگاران ضمن تاکید بر اینکه "در وین پیشرفت قابل توجهی داشته ایم" گفته بود که "می خواهیم یک توافق سیاسی در طول چهار ماه آینده داشته باشیم.""توافق سیاسی" به معنای تفاهمی سیاسی بر سر اصول توافق جامع و نهایی است. یعنی پیش از توافق جامع دو طرف روی چارچوب های این توافق به تفاهم می رسند تا راه برای حصول توافق جامع هموار شود.محمد جواد ظریف وزیر خارجه و مذاکره کننده ارشد هسته ای ایران هم در پایان مذاکرات وین در جمع خبرنگاران اعلام کرده بود که هیچ عنوان قصد نداریم از تمام 7 ماه و هفت روز استفاده کنیم بلکه تلاش داریم به تفاهم سیاسی و بعد به تدوین تفاهم به صورت مجموعه فنی و سیاسی برسیم.ظریف امروز هم در هشتمین همایش سالانه انجمن علوم سیاسی ایران با موضوع «دیپلماسی هسته ای» در دانشگاه علامه طباطبایی اعلام کرد: نیاز داشتیم فرصتی فراهم کنیم که جزییات را بنویسیم و نیاز بود جزییات در زمانی برای تمدید قطعی شود. امید این بود و خیلی هم نزدیک شدیم به اینکه چارچوب این توافق مشخص شود که بتوانیم جزییات را نگارش کنیم و این هنوز کاملا در دسترس است و فرصت هفت ماهه‌ای که برای رسیدن به توافق نهایی مطرح شده است، فقط فراهم کردن یک زمان است، با این شرایط که اکثر مذاکره کنندگان معتقدند زمان لازم برای رسیدن به تفاهم، بسیار کمتر از این وضعیت است.سخنگوی وزارت خارجه آمریکا نیز دیروز سخنی را گفت که بیان گر اعتقاد دولت آمریکا در رسیدن به توافق جامع در مدت زمان کوتاه است.جن ساکی گفت که واشنگتن امیدوار است تا ۳۱ ماه مارس با تهران به توافق جامعی برسد که «جهان را از صلح‌آمیز بودن برنامه اتمی ایران مطمئن سازد. پس از آن کارشاسان می‌توانند به فعالیت‌های خود بر سر جزئیات ادامه داده و آن‌ها را مشخص کنند».بنابراین همان توافق سیاسی عملا به معنای توافق جامع و نهایی است و کارشناسان و دیپلمات ها پس از این توافق باید فرصتی را صرف کنند برای تدوین متن توافق جامع و نهایی.بر این اساس به همان میزانی که جمهوری اسلامی ایران در رسیدن به توافق جامع و نهایی و پایان دادن به بیش از یک دهه بحران غیر ضروری نظام بین الملل مشتاق است، ایالات متحد آمریکا هم تعجیل دارد.دو طرف برای رسیدن به توافقی که در وین9، وزرای خارجه خارجه 7 کشور، تا حصول آن و قرار دادن امضای خود پای برگ این توافق فاصله کمی داشتند با دلایلی متفاوت از خود اشتیاق نشان می دهند.جمهوری اسلامی از یک سو خواستار پایان دادن به مناقشه هسته ای است که به واسطه آن اعمال تحریم ها علیه ایران متوقف شود و به اقتصاد بحران زده سر و سامان بخشیده شود و از سوی دیگر با حصول توافق هسته ای روابط خود با نظام بین المللی اعم از کشورهای منطقه ای و فرامنطقه ای به خصوص کشورهای غربی و در راس آن اروپا و آمریکا را ترمیم بخشد.دلایل دولت آمریکا برای رسیدن به توافق با ایران از دوجنبه داخلی و بین المللی برخوردار است. نخست آنکه با دستیابی ایران و گروه 1+5 به توافق جامع و نهایی دولت اوباما که اعتبار خود را روی این مذاکرات گذاشته، توانسته است مهمترین مناقشه بین المللی را بدون توسل به روش های سخت افزارانه همچون جنگ و تنها از طریق دیپلماسی و گفتگو حل و فصل کند.این موفقیت می تواند تا حدود زیادی اعتبار به شدت از دست رفته دولت اوباما را در سال های پایانی دوران ریاست جمهوری احیا کند و در سال منتهی به انتخابات ریاست جمهوری به برگ برنده ای برای جمهوری خواهان تبدیل شود.از سوی دیگر و برپایه دلیل بین المللی دولت اوباما در تلاش است که از طریق توافق با جمهوری اسلامی ایران زمینه برای حل و فصل سایر اختلافات به خصوص در بعد منطقه ای را فراهم و شرایط برای همکاری های مشترک به خصوص در مبارزه با تروریسم منطقه ای را مهیا کند.از این رو دستیابی به توافق در کوتاه ترین زمان ممکن به سود دو کشور است و بر همین اساس دو طرف تلاش دارند که در همان اسفند ماه نسخه توافق جامع و نهایی را بپیچند.
                ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

                نظر

                • وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

                  #11483
                  پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                  ترکی الفیصل: ۱+۵ با ایران به هر توافقی دست یابد ما هم نظیر آن را می‌خواهیم!

                  رئیس سابق دستگاه اطلاعاتی عربستان گفت که گروه ۱+۵ با ایران به هر توافقی دست یابد ریاض هم نظیر آن را می‌خواهد.

                  به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، ترکی الفیصل رئیس سابق دستگاه اطلاعاتی عربستان در سخنرانی خود در اندیشکده شورای اروپا گفت که گروه 1+5 با ایران به هر توافقی دست یابد ریاض هم نظیر آن را می‌خواهد.

                  وی افزود: مادامیکه ایران به مداخله در روابط میان کشورهای عربی ادامه دهد یک کشور متخاصم خواهد بود.

                  وی همچنین تاکید کرد که همانند لبنان ایران می‌تواند نقش مثبت هم ایفا کند.

                  وی با اشاره به حمایت روسیه از سوریه گفت که باید اقداماتی انجام شود تا آنها تحت فشار قرار گیرند.

                  وی حمایت عربستان از گروه تروریستی داعش را رد کرد و گفت که آنهایی که این ادعا را دارند باید شواهد و مدرک ارائه کنند.
                  - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....QTz5OwoJ.dpuf
                  درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                  توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                  نظر

                  • abas
                    عضو جدید
                    • Nov 2010
                    • 18

                    #11484
                    پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                    در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post


                    تاریخ خبر: 11/09/1393 | ساعت: 9:31|

                    ظریف: به چارچوب توافق نهایی بسیار نزدیک شده ایم
                    تهران - ایرنا - «محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه با تاکید بر اینکه به چارچوب توافق نهایی بسیار نزدیک شده ایم، گفت: برای نوشتن جزییات توافق نیاز به تمدید داشتیم و فرصت هفت ماه تمدید برای فراهم کردن زمان است


                    باشه آقای ظریف این هفت ماه هم تمام میشه !!!!!
                    سلام دوست عزیز به چهارچوب در نزدیک شده همه می دونن تا هفت ماه اینده به در میرسه

                    نظر

                    • ایرج اکبری
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 10934

                      #11485
                      پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                      تاریخ خبر: 11/09/1393 | ساعت: 16:18|

                      در دیدار معاون وزیرخارجه ایتالیا؛

                      ولایتی: مذاکرات هسته ای افق روشنی دارد /
                      >:D<
                      تهران - ایرنا - رییس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به مذاکرات هسته ای میان جمهوری اسلامی ایران و گروه 1+5 گفت: مذاکرات هسته ای در حالی که هنوز در میانه راه است، افق روشنی دارد.
                      ولایتی: مذاکرات هسته ای افق روشنی دارد / لزوم برخورد جهانی با گروه های تروریستی
                      به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، «علی اکبر ولایتی» امروز (سه شنبه) در دیدار لاپو پیستللی معاون وزیر امورخارجه ایتالیا اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران به دنبال استفاده از انرژی صلح آمیز هسته ای بر اساس قوانین بین المللی است.

                      رییس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه با تاکید بر لزوم مبارزه همه کشورها با مقوله تروریسم اظهارداشت: در حال حاضر ما و منطقه در حال مبارزه با تروریسم هستیم چرا که این گروه ها خطر بزرگی برای تمام جهان محسوب می شوند و همه کشورها باید با این گروه ها مبارزه کنند.

                      ولایتی در ادامه با اشاره به روابط تاریخی جمهوری اسلامی ایران و ایتالیا اظهارداشت: در سال های گذشته میزان مبادلات و روابط دو جانبه تا حدودی کاهش داشته اما در حال حاضر رو به گسترش است.

                      وی ادامه داد: تهران و رم روابط بسیار طولانی در زمینه های فرهنگی و سیاسی دارند و شاهد تلاش هایی برای گسترش روابط دو کشور هستیم.

                      معاون وزیر امورخارجه ایتالیا نیز در این دیدار با اظهار خوشحالی از سفر خود به تهران گفت: طی یک سال گذشته روابط ایتالیا و جمهوری اسلامی ایران رو به گسترش بوده است.
                      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                      نظر

                      • وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

                        #11486
                        پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                        رایس: تحریم جدید علیه ایران به فروپاشی مذاکرات منجر می‌شود

                        مشاور امنیت ملی کاخ سفید روز سه‌شنبه با غیرسازنده خواندن تصویب تحریم‌های تازه علیه ایران، گفت این اقدام منجر به فروپاشی مذاکرات شده و باعث می‌شود تا همه واشنگتن را مقصر شکست دیپلماسی قلمداد کنند.

                        به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «سوزان رایس» مشاور امنیت ملی رئیس‌جمهور آمریکا روز سه‌شنبه گفت افزایش تحریم‌های ایران به «فروپاشی» مذاکرات هسته‌ای با این کشور منجر می‌شود.

                        به نوشته پایگاه خبری «هیل»، خانم رایس که در کنفرانسی به میزبانی نشریه «وال‌استریت‌ژورنال» صحبت می‌کرد، گفت: «در 1+5 شکاف می‌افتد، جامعه بین‌الملل هم به جای ایران ایالات متحده را مقصر فروپاشی مذاکرات قلمداد کرده و ایرانی‌ها نیز به این نتیجه می‌رسند که دلیلی برای ادامه حضور بر سر میز مذاکره وجود ندارد.»

                        تازه‌ترین دور از مذاکرات هسته‌ای ایران و گروه موسوم به 1+5 دوشنبه هفته گذشته در حالی با توافق برای تمدید گفت‌وگوها به اتمام رسید که بر اساس توافق موقتی که سال گذشته در شهر ژنو سوئیس به دست آمد، طرفین باید نهایتا تا سوم آذر (24 نوامبر) به راهکار جامع دست می‌یافتند. با این حال، پابرجا بودن اختلافات اساسی موجب شد تا طرفین مهلت مذاکرات را برای هفت ماه دیگر، تا 9 تیر سال آینده، تمدید کنند.

                        همزمان با تصمیم طرفین برای تمدید مذاکرات، گروهی از نمایندگان کنگره آمریکا بار دیگر بحث تشدید تحریم‌های ایران را مطرح کرده‌اند. روز روزنامه وال‌استریت‌ژورنال هم گزارش داده است که روز سه‌شنبه زمانی که از رایس در مورد طرح «رابرت منندز» رهبر دموکرات کمیته روابط خارجی سنای آمریکا برای تصویب تحریم‌های جدید سوال شد، با بیان اینکه «اکنون وقت مناسبی برای چنین کاری نیست»، گفت: «در حال حاضر انجام چنین اقدامی، سازنده نیست.»

                        وی همچنین گفت با توجه به توافق موقت ژنو، موسوم به برنامه اقدام مشترک، آمریکا امروز «در موقعیت بسیار بهتری» قرار دارد و شفافیت برنامه هسته‌ای ایران به میزان بی‌سابقه‌ای افزایش یافته است.

                        روز دوشنبه سخنگوی وزارت خارجه آمریکا نیز در نشست خبری روزانه افزایش تحریم‌های ایران را نادرست خوانده و گفت دولت با انجام چنین اقدامی مخالف است. از ابتدای مذاکرات هسته‌ای با ایران، کاخ سفید همواره در نقش پلیس خوب ظاهر شده و در مقابل کنگره به صورت مداوم تهدید به افزایش تحریم‌ها کرده است.

                        بر اساس برنامه قرار است دور بعدی مذاکرات ایران و شش کشور در ماه جاری میلادی (دسامبر) در محلی که هنوز اعلام نشده، برگزار شود. طرفین قرار است ظرف 4 ماه به توافقی سیاسی برسند و سپس برای تعیین جزئیات فنی توافق تلاش کنند.
                        - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....6my6e58n.dpuf
                        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                        نظر

                        • m.hossein
                          Banned
                          • Nov 2013
                          • 3031

                          #11487
                          پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                          چهارشنبه, 12 آذر 1393 08:15 ظریف: مذاکرات به پایان موفقیت‌آمیز بسیار نزدیک شده است


                          شرح مطلب :

                          هشتمین همایش سالانه انجمن علوم سیاسی ایران با موضوع دیپلماسی هسته‌ای که صبح دیروز در دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد، میهمانان ویژه‌ای داشت که این همایش را برای دانشجویان متمایز و پای خبرنگاران زیادی را به این نشست باز کرد. محمدجواد ظریف وزیر امورخارجه و برخی از اعضای تیم هسته‌ای در سالن دانشکده حقوق و علوم سیاسی در جمع استادان، پژوهشگران و دانشجویان علاقه مند.

                          ظریف در همایش دیپلماسی هسته‌ای:
                          مذاکرات به پایان موفقیت‌آمیز خود بسیار نزدیک شده است

                          ظریف در نخستین سخنرانی در جمع دانشجویان پس از مذاکرات وین 8 که به تمدید هفت ماهه توافق ژنو منجر شد، با بیان اینکه مذاکرات هسته‌ای ایران و گروه 1+5 یکی از مهم‌ترین مسائل روابط بین‌الملل پس از جنگ سرد است، گفت که برای نوشتن جزئیات توافق نیاز به تمدید داشتیم و فرصت هفت ماهه تمدید، برای فراهم کردن زمان است و اکثر مذاکره‌کنندگان معتقدند که زمان لازم برای رسیدن به توافق بسیار کمتر از این زمان است.
                          وزیرخارجه با تاکید بر اینکه به چارچوب توافق نهایی بسیار نزدیک شده‌ایم، گفت که مذاکرات فراز و نشیب دارد و کسی نباید زیادی خوشحال شود و ننویسد «هیچ». اینها در مذاکرات طبیعی است، کسی که این چیزها را می‌گوید مذاکره را متوجه نیست؛ بله اگر قرار باشد یا بروید بیانیه بخوانید یا بیانیه طرف مقابل را قبول کنید، مذاکره یک روزه یا به نتیجه می‌رسد یا نمی‌رسد. اشاره ظریف به تیتر یکی از روزنامه‌های منتقد دولت است که پس از مذاکرات هسته‌ای هفته گذشته در وین، این گفت‌وگوها را مورد تحلیل خود قرار داده بود.
                          رئیس هیات مذاکره‌کننده هسته‌ای ایران همچنین گفت: «از شرایطی که هیچ‌کس گمان نمی‌کرد راه‌حلی برای موضوع هسته‌ای ایران وجود داشته عبور کرده و به مرحله‌ای رسیدیم که همه اذعان دارند تنها راه‌حل موجود و ممکن، مذاکره است.» ظریف تاکید کرد: «ما تصورهای طرف مقابل مذاکره را از الگوهای رفتاری ایران تغییر دادیم.»
                          ظریف در ادامه با بیان اینکه موضوع هسته‌ای، موضوعی است که در مقاطع مختلف 6 وزیر امور خارجه کشورهای عمده جهان را به یک شهر آورده تا در برابر نمایندگان مردم بزرگ ایران به مذاکره بنشینند، گفت: «شاید برای اولین بار باشد در تاریخ اخیر، همزمان سه مقام ارشد وزارت امور خارجه در واشنگتن نیستند. اگر تاریخ روابط خارجی آمریکا را نگاه کنید کمتر سراغ دارید که سه مقام ارشد وزارت خارجه آمریکا، وزیر، قائم مقام و معاون سیاسی وزیر خارجه آمریکا همزمان در واشنگتن نباشند چه رسد به اینکه در مذاکره حضور داشته باشند و این نشان دهنده اهمیت نقش جمهوری اسلامی ایران در صحنه بین‌المللی و اهمیت مذاکرات است.»
                          حمایت 84 درصد یهودیان آمریکا از توافق هسته‌ای
                          در ادامه، ظریف با ارائه دو نظرسنجی درخصوص مذاکرات هسته‌ای گفت: «در روز ششم نوامبر 2014، تقریبا کمتر از یک‌ماه پیش، روزنامه کریستین ساینس مانیتور مقاله‌ای منتشر کرد که 84 درصد یهودیان آمریکا در مخالفت با نتانیاهو از توافق هسته‌ای با ایران حمایت می‌کنند.» او افزود: «به‌رغم همه سروصداها، هیاهوها، بازی‌های تبلیغاتی، عکس بمب کشیدن، خط کشیدن قرمز و سیاه، تمام تبلیغاتی که تمام تلاش نتانیاهو در آن بود، حتی در سخنرانی امسالش در مجمع عمومی با خواندن قسمت‌هایی از کتاب «آقای سفیر» گفت این ظریفی که شما می‌گویید معتدل است، اصلا معتدل نیست و این‌قدر به گرفتاری مبتلا شدند كه 84 درصد جامعه یهودی آمریکا معتقدند که راه‌حل با جمهوری اسلامی ایران، «توافق» است.»
                          او درخصوص نظرسنجی دوم هم گفت: «در تاریخ 18 مه‌2012 موسسه PEW نظر سنجی منتشر کرد که بر اساس آن نظرسنجی 63 درصد کل مردم آمریکا معتقد بودند تنها راه برخورد با موضوع هسته‌ای ایران، مذاکره است.» ظریف گفت: «این نشان می‌دهد که تمام دنیا، حتی جامعه آمریکایی، حتی جامعه‌ای که بیشترین تاثیرپذیری را علی‌القاعده از حرف‌ها و سیاه‌نمایی‌های آقای نتانیاهو دارد، به این نتیجه رسیده‌اند که راه برخورد با ایران راه «مذاکره» است؛ یعنی اینکه با این ملت با فشار، تحمیل و جنگ نمی‌شود صحبت کرد، اما این ملت اهل گفت‌وگو، اهل منطق، اهل مذاکره و اهل راه‌حل بوده و این تفاوت اساسی است.»
                          ایران امن‌تر شده است
                          رئیس دستگاه دیپلماسی در ادامه تولید امنیت، اقتدار، نفوذ و کاهش آسیب پذیری ایران در مذاکرات و تغییر فضای بین‌المللی به نفع جمهوری اسلامی را نیز از دیگر دستاوردهای مذاکرات دانست و افزود: «من ادعا می‌کنم که به دنبال این مذاکرات جمهوری اسلامی ایران امن‌تر شده است، هیچ‌کس دیگر نمی‌تواند علیه مردم ما بر طبل جنگ بکوبد و تمام فضاسازی‌های خصمانه علیه ایران فرو ریخته و دنیا فهمیده است که می‌شود براساس منطق و احترام و گفت‌وگو و منافع متقابل به تفاهم رسید.»
                          80 ساعت مذاکره
                          وزیر امور خارجه در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه مذاکره کار دشواری است، گفت: «با 10دوره مذاکره که شاید فقط در این دور آخر (دور دهم)، شخص بنده متجاوز از 80-70 ساعت مذاکره رو در روی دوجانبه، سه‌جانبه، پنج‌جانبه، هفت‌جانبه و هرچندجانبه که بخواهید، داشتیم و در پایان همه طرف‌ها اعلام کردند که به توافق بسیار نزدیک شدیم.»
                          نیاز به تمدید
                          دیپلمات ارشد ایران در ادامه با پرداختن به موضوع تمدید مذاکرات در هفته گذشته گفت که بسیاری از کسانی که مذاکره می‌کردند فکر می‌کردند که حتی اگر مذاکرات دو، سه روز ادامه می‌یافت، به یک چارچوب کلی دست می‌یافتیم؛ چارچوب کلی به معنای آن نیست که تمام جزئیات را می‌توانستیم بنویسیم. ظریف تاکید کرد: «ما نیاز به تمدید داشتیم تا بتوانیم جزئیات را بنویسیم؛ چون بعد از 24 نوامبر ما به شرایط قبل از توافق ژنو برمی گشتیم و نیاز داشتیم فرصتی فراهم کنیم که جزئیات را بنویسیم؛ بنابراین نیاز بود که این توافق، تمدید شود.»
                          وزیر امور خارجه افزود: «امید این بود و واقعا هم خیلی نزدیک شدیم که چارچوب این توافق مشخص باشد تا دوستان و خود ما بتوانیم این جزئیات را نگارش کنیم و این هنوز هم کاملا در دسترس است و این فرصت هفت ماهه‌ای که برای رسیدن به توافق نهایی مطرح شده باز هم همان‌طور که در متن بیانیه وین می‌توانیم ببینیم این فرصت برای فراهم کردن زمان است؛ با این شرایط که اکثر مذاکره‌کنندگان معتقدند که زمان لازم برای رسیدن به توافق بسیار کمتر از این زمان است.»
                          دستاوردهای مذاکرات هسته‌ای
                          رئیس دستگاه دیپلماسی با برشمردن دستاوردهای هسته‌ای، ادامه داد: «بعد از یک سال‌و نیم مذاکره، دنیا امروز به این نتیجه رسیده است که احترام متقابل، بزرگداشت دستاوردهای مردم بزرگ ایران و شناسایی حقوق این مردم تنها راه‌ رسیدن به توافق است. رئیس هیات مذاکره‌کننده هسته‌ای ایران تاکید کرد: «دومین دستاورد این است که در این مذاکرات توانستیم تا حد بسیار زیادی، تصور طرف‌های مذاکره را از الگوی رفتاری ایران تغییر دهيم.» ظریف با ذكر يك مثال اضافه کرد: «تصور غلطی غربی‌ها داشتند از نحوه مذاکره کردن مقامات ایرانی، صرف‌نظر از قبل از جمهوری اسلامی یا بعد از جمهوری اسلامی که به آن وقت‌کشی، چانه‌زنی‌بازاری، فرش‌فروشی، امتیازدهی در آخرین لحظات و هرچه که می‌گویند، این تصور غلط از الگوی رفتاری ما باعث می‌شد که در هر مذاکره‌ای نتوانیم به اهداف خودمان از آن مذاکره برسیم.»
                          مذاکره یعنی بده‌بستان
                          ظریف در پایان سخنان خود با بیان اینکه مذاکره یعنی بد‌ه‌بستان، گفت: «مذاکره یعنی بده‌بستان، به معنای یک گفت‌وگوی یکطرفه نیست، به معنی تحمیل همه نظرات نیست اما روی اصولمان ایستاده‌ایم و چون روی اصولمان ایستاده‌ایم، مذاکره فراز و نشیب دارد و طبیعی است.»
                          دنیای ما، دنیای ابرقدرت‌ها نیست
                          پیش از سخنان وزیر امور خارجه، رئیس دانشگاه علامه طباطبایی و استاد روابط بين‌الملل با بیان اینکه بسیاری هنوز در ساختارهای کهنه به پدیده‌های بین‌المللی نگاه می‌کنند، گفت: «دیپلماسی هسته‌ای ایران نشان داده که دنیای ما دیگر دنیای ابرقدرت‌ها نیست و یک قدرت منطقه می‌تواند در مقابل ابرقدرت‌ها بایستد و سخن خود را به کرسی بنشاند.» حسین سلیمی با بیان اینکه در شرایط فعلی دیپلماسی هسته‌ای که نماد تقابل ایران با مجموعه‌ای کلان به نام سیستم بین‌الملل بدل شده است، تاکید کرد که در جریان مذاکرات هسته‌ای نه تنها ایران توانسته است جایگاه خود را در ساختار نظام بین‌الملل دگرگون کند، بلکه در گفتمان‌ها و گفتارها در عرصه بین‌الملل توانسته حق بهره‌برداری از انرژی هسته‌ای را به یک حق مشروع تبدیل کند.»
                          هدف اروپا؛ برقراری روابط با ایران
                          احمد نقیب زاده استاد دانشگاه تهران دیگر سخنرانی بود که پس از وزیر خارجه به ارائه مقاله خود پرداخت. او گفت: «اتحادیه اروپا با ایجاد تفاهم هسته‌ای قادر به تسهیل روابط خود با ایران خواهد بود. اروپا که سال‌ها است طعم تلخ صلح آمریکایی را چشیده از حضور ایران در مذاکرات هسته‌ای خشنود است و قصد دارد با رسیدن به تفاهمات هسته‌ای، روابط خود را هر چه بیشتر با ایران تحکیم بخشد.» او مهم‌ترین عامل برقراری ارتباط اتحادیه اروپا با ایران را آمریکا برشمرد و افزود: «از آنجا که آمریکا در تمام شرکت‌های اروپایی سهام دارد، آنها نمی‌توانند با ایران مراوده برقرار کنند؛ اما با رسیدن به تفاهمات صلح‌آمیز هسته‌ای این روابط تسهیل خواهد شد.»
                          دغدغه ما؛ برداشتن تحریم‌ها
                          در ادامه استاد دیگر دانشگاه تهران با یادآوری اظهارات وزیر امور خارجه مبنی بر اینکه همه مردم برای تیم هسته‌ای دعا می‌کنند حتی منتقدین، گفت: «دعا می‌کنیم که موضوع هسته‌ای حل شود.» فواد ایزدی با بیان اینکه دغدغه ما در حوزه هسته‌ای باتوجه به اظهاراتی که مقامات رسمی ایران دارند، برداشتن تحریم‌ها است، گفت: «حال این سوال اهمیت پیدا می‌کند که ما با طرف مقابل به توافق برسیم، آیا در نهایت تحریم‌ها برداشته خواهد شد یا خیر؟» ایزدی با بیان اینکه تحریمی که برای کشور مشکل ایجاد کرده است، تحریم‌های بانکی و نفتی از سوی کنگره آمریکا است، گفت: «تحریم‌هایی که اکنون بر کشور ما اعمال شده، بانی آن کنگره آمریکا است. سازمان ملل نه یک قطره نفت ایران را تحریم کرده و نه یک دلار نقل و انتقال پول ایران را.» او اضافه کرد: «از این جهت اگر هدف مذاکرات برداشته شدن تحریم‌ها است، باید به سمت آن رفت که آیا تحریم‌های بانکی و نفتی که کنگره آمریکا ایجاد کرده است، برداشته می‌شود؟» ایزدی با یادآوری هدف تحریم‌ها گفت: «هدف از اعمال این تحریم‌ها نیز به گفته طرف مقابل بازگرداندن ایران به پای میز مذاکرات و اعمال محدودیت در برنامه هسته‌ای تهران بوده است. در توافق ژنو (24 نوامبر 2013) به ایران وعده داده شد تا در صورتی که توافق نهایی درخصوص برنامه هسته‌ای تهران صورت گیرد، تحریم‌های هسته‌ای علیه ایران لغو خواهد شد.» او در پایان با تاکید بر اینکه لغو و پایان تحریم‌ها از سوی آمریکا کار چندان آسانی نیست، افزود: « اگرچه رئیس‌جمهور آمریکا می‌تواند برای مدت کوتاهی بیشتر تحریم‌ها را لغو کند، اما در بسیاری از موارد، پایان تحریم‌ها مستلزم تایید کنگره آمریکا است.»
                          تنفرات سیاسی در بحث هسته‌ای کنار گذاشته شود
                          عضو هیات علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبایی دیگر سخنرانی بود که در این همایش به ارزیابی خود از دیپلماسی هسته‌ای گفت: «گاهی از سوی برخی افراد کشور، برخی تنفرات سیاسی وارد بحث هسته‌ای می‌شود که این افراد باید در رفتار خود تامل داشته باشند و این تنفرات را کنار بگذارند.»
                          غلامعلی چگینی‌زاده افزود: «مذکرات هسته‌ای در دوران احمدی‌نژاد بیش از دیپلماسی، اعلام مواضع بود؛ اما دولت روحانی گرایش تامین منافع ایران را ایجاد کرد که اگر این گرایش به سنت تبدیل شود، حوزه سیاست خارجی متحول خواهد شد.» او با بیان اینکه کار دیپلماسی در واقع تولید پل برای تعامل با دیگر کشورها است، افزود: «کار دیپلماسی و توانمندی وزیر امورخارجه در موضوع سیاست خارجی و بحث مذاکرات هسته‌ای از امور قابل ستایش است.»
                          او ادامه داد: «نقد من به دولت این است که دیپلماسی بدون استراتژی، از نتایج دلخواه می‌کاهد و ما در وزارت خارجه شاید از شناخت دقیق نسبت به موضوع هسته‌ای دور باشیم و نگاه راهبردی به موضوع هسته‌ای نداشته‌ایم و این یکی از مهم‌ترین چالش‌های دیپلماسی هسته‌ای ما بوده است.»

                          نظر

                          • tom cruise
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 4756

                            #11488
                            پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                            یک هفته قبل با وعده توافق حتمی پنهانی...
                            با وعده 1001دلیل برای مجبور بودن غرب به توافق...
                            گله ای هزار ملیارد پول وارد شد و حجم معاملات به300میلیارد رسید..و براحتی حتی چند صد میلیاردش سوخت ...باقیشم رفت تو ضرر...
                            فقط بخاطر بنگاههای سخن پراکنی که توافق شده جا نمانید...
                            کلا بی مسئولیتی یعنی همین...
                            یک چیزی کاری بکنی بعد هم بگویی اقتضای بازار چنین شد به ما چه....
                            در وئاقع یکی از بی مسئولیت پذیر ترین مردم اینجا هستند
                            https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                            tom cruise in face book

                            نظر

                            • وحید 20
                              ستاره‌دار(98)
                              • Mar 2011
                              • 29911

                              #11489
                              پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                              سنا امروز مذاکرات هسته‌ای را بررسی می‌کند/ شرمن پنج‌شنبه به کنگره می‌رود

                              کمیته روابط خارجی سنای آمریکا روز چهارشنبه به ریاست «رابرت منندز» برای بررسی روند مذاکرات هسته‌ای ایران جلسه استماع برگزار می‌کند.




                              به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، با گذشت یک هفته از توافق ایران و گروه موسوم به 1+5 برای تمدید هفت ماهه مذاکرات هسته‌ای، کنگره آمریکا بار دیگر به تکاپو افتاده و قرار است روز چهارشنبه در اولین اقدام، جلسه استماعی برای بررسی روند گفت‌وگوها برگزار کند. بنا بر اطلاعیه‌ای که در پایگاه کنگره آمریکا منتشر شده، این جلسه استماع به میزبانی کمیته روابط خارجی سنا و به ریاست «رابرت منندز» دموکرات برگزار می‌شود. قرار است در این نشست «دیوید آلبرات» مدیر موسسه «دانش و امنیت بین‌الملل» (ISIS) که نقش زیادی در شکل‌گیری بحران هسته‌ای داشته، «گری سیمور» مدیر اجرایی بخش مطالعاتی مرکز «بلفر» و همچنین «مایکل دوران» عضو ارشد مرکز «هیودسن» شرکت کنند.

                              منندز: برای تصویب تحریم‌های تازه علیه ایران تلاش می‌کنم

                              از آغاز مذاکرات هسته‌ای ایران و شش کشور، کنگره همواره در نقشی سختگیرانه ظاهر شده و تهدید کرده است که تحریم‌های تازه‌ای علیه ایران وضع می‌کند. در همین راستا، منندز اخیرا طرحی را برای تشدید تحریم‌های ضدایرانی مطرح کرده است. در مقابل کاخ سفید که می‌گوید این تحریم‌ها برای مذاکرات مضر است، خواستار توقف این روند شده است. منندز روز سه‌شنبه با بیان اینکه از روند نادرست مذاکرات هسته‌ای ایران و گروه موسوم به 1+5 نگران است، گفت: «مسئله این است که بعد از این همه سال مذاکره، آنچه به نظر من می‌رسد این است که تنها دلیلی که می‌توانیم بگوئیم مذاکرات پیشرفت داشته، این است که ما، ایالات متحده و اروپا آرام آرام به موضعی رسیده‌ایم که ایرانی‌ها در مذاکرات دنبال می‌کنند.» منندز همچنین گفت در ابتدای مذاکرات، هدف برچیدن رآکتورهای ایران بود، اما اکنون این هدف تغییر کرده است. وی افزود: «به ما گفته شد که هیچ حقی برای غنی‌سازی وجود ندارد و حالا کار به جایی رسیده که مسئله این است که چقدر غنی‌سازی می‌تواند صورت گیرد. ما در مورد توان موشکی که ایران در اختیار دارد هم هیچ حرفی به میان نیاورده‌ایم.»
                              وی با بیان اینکه مقامات دیگر کشورهای منطقه به وی اعلام کرده‌اند در صورتی که ایران توان هسته‌ای در اختیار داشته باشند، آن‌ها نیز به دنبال این توان خواهند بود، گفت به نفع آمریکاست که نگذارد تهران ظرفیت هسته‌ای داشته باشد. وی با اشاره به اینکه ایران تهدید به حمله نظامی و تشدید تحریم‌ها را جدی تلقی نمی‌کند، گفت تلاش می‌کند تا تحریم‌های تازه‌ای را به عنوان متمم لایحه مجوز دفاعی که قرار است کنگره پیش از پایان دوره جاری، که روز 12 دسامبر (21 آذر) به اتمام می‌رسد، تصویب کند، معرفی کند. با این حال وی گفت مطمئن نیست که روند بررسی لایحه، اجازه افزودن متمم را بدهد.

                              رایس: تحریم جدید مذاکرات را به شکست می‌کشاند

                              روز سه‌شنبه «سوزان رایس» مشاور امنیت ملی آمریکا گفت تصویب تحریم‌های تازه علیه ایران می‌تواند به شکست مذاکرات منجر شود. به نوشته پایگاه خبری «هیل»، خانم رایس که در کنفرانسی به میزبانی نشریه «وال‌استریت‌ژورنال» صحبت می‌کرد، گفت: «در 1+5 شکاف می‌افتد، جامعه بین‌الملل هم به جای ایران ایالات متحده را مقصر فروپاشی مذاکرات قلمداد کرده و ایرانی‌ها نیز به این نتیجه می‌رسند که دلیلی برای ادامه حضور بر سر میز مذاکره وجود ندارد.» تازه‌ترین دور از مذاکرات هسته‌ای ایران و گروه موسوم به 1+5 دوشنبه هفته گذشته در حالی با توافق برای تمدید گفت‌وگوها به اتمام رسید که بر اساس توافق موقتی که سال گذشته در شهر ژنو سوئیس به دست آمد، طرفین باید نهایتا تا سوم آذر (24 نوامبر) به راهکار جامع دست می‌یافتند. با این حال، پابرجا بودن اختلافات اساسی موجب شد تا طرفین مهلت مذاکرات را برای هفت ماه دیگر، تا 9 تیر سال آینده، تمدید کنند. همزمان با تصمیم طرفین برای تمدید مذاکرات، گروهی از نمایندگان کنگره آمریکا بار دیگر بحث تشدید تحریم‌های ایران را مطرح کرده‌اند.

                              روز روزنامه وال‌استریت‌ژورنال هم گزارش داده است که روز سه‌شنبه زمانی که از رایس در مورد طرح «رابرت منندز» رهبر دموکرات کمیته روابط خارجی سنای آمریکا برای تصویب تحریم‌های جدید سوال شد، با بیان اینکه «اکنون وقت مناسبی برای چنین کاری نیست»، گفت: «در حال حاضر انجام چنین اقدامی، سازنده نیست.» وی همچنین گفت با توجه به توافق موقت ژنو، موسوم به برنامه اقدام مشترک، آمریکا امروز «در موقعیت بسیار بهتری» قرار دارد و شفافیت برنامه هسته‌ای ایران به میزان بی‌سابقه‌ای افزایش یافته است.

                              شرمن پنج‌شنبه به کنگره می‌رود

                              بامداد چهارشنبه خبرگزاری فرانسه هم گزارش داد که «وندی شرمن» قائم مقام وزارت خارجه آمریکا و نماینده این کشور در مذاکرات هسته‌ای، روز پنج‌شنبه در تلاش برای منصرف کردن قانونگذاران از تصویب تحریم‌های تازه علیه ایران به «کپیتال هیل» می‌رود. «مری هارف» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا هم با تائید این خبر، گفته است که شرمن در دیدار خصوصی با نمایندگان کنگره «توضیحات بسیار مستدلی» در رابطه با اینکه چرا نباید تحریم جدیدی علیه ایران تصویب کرد، ارائه می‌کند. وی در این رابطه به خبرنگاران گفت: «ما توضیحات بسیار مستدلی ارائه می‌کنیم که نشان دهیم چرا اکنون زمان تصویب تحریم‌های تازه نیست. ما این دلایل را علنی عنوان می‌کنیم. آن‌ها را به صورت خصوصی هم مطرح می‌کنیم. ما این موارد را در همه سطوح مطرح می‌کنیم، چراکه قویا به آن‌ها معتقد هستیم.»


                              سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با بیان اینکه شرمن نمایندگان کنگره را در جریان پیشرفتی که مذاکرات در ماه‌های اخیر شاهد بوده قرار می‌دهد، گفت: «روشن است، برای آنکه امانت در مذاکرات حفظ شود، ما نمی‌توانیم تک تک جزئیات را با آن‌ها در میان بگذاریم.»

                              وی در رابطه با نقش تحریم‌ها هم گفت: «ببینید، ما می‌دانیم که یکی از دلایلی که ایرانی‌ها امروز پای میز مذاکره هستند، اگر مهمترین دلیل نباشد، تحریم‌هایی هستند که کنگره اعمال کرده، تحریم‌هایی که وزیر خارجه از صمیم قلب از آن‌ها حمایت کرده است. (اما) الان زمان تحریم‌های تازه نیست.»
                              خانم هارف روز دوشنبه هم در نشست خبری روزانه افزایش تحریم‌های ایران را نادرست خوانده و گفت دولت با انجام چنین اقدامی مخالف است. از ابتدای مذاکرات هسته‌ای با ایران، کاخ سفید همواره در نقش پلیس خوب ظاهر شده و در مقابل کنگره به صورت مداوم تهدید به افزایش تحریم‌ها کرده است.
                              بر اساس برنامه قرار است دور بعدی مذاکرات ایران و شش کشور در ماه جاری میلادی (دسامبر) در محلی که هنوز اعلام نشده، برگزار شود. طرفین قرار است ظرف 4 ماه به توافقی سیاسی برسند و سپس برای تعیین جزئیات فنی توافق تلاش کنند. - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....1jM2V5Iv.dpuf
                              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                              توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                              نظر

                              • tom cruise
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 4756

                                #11490
                                پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                                دولت نتانیاهو قصد دارد پارلمانش را منحل و دولت جدید تشکیل دهد..میگویند باز هم مثل سابق رای میاورد
                                من فکر نکنم....
                                https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                                tom cruise in face book

                                نظر

                                در حال کار...
                                X