آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

    #12001
    پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

    وزیرخارجه آلمان: مذاکرات وارد مرحله سرنوشت‌سازی شده است

    گروه بين الملل: وزیر خارجه آلمان در دیدار با محمدجواد ظریف در برلین گفت، مذاکرات اتمی با ایران وارد "مرحله سرنوشت‌سازی" شده که دیگر هیچ مهلتی نباید از دست برود.

    به گزارش دويچه وله، فرانک‌والتر اشتاین‌مایر، در دیدار با محمدجواد ظریف، همتای ایرانی خود در پایتخت آلمان گفت: «ما اجازه نداریم تلاش برای رسیدن به راه حل را کنار بگذاریم.» اشتاین‌مایر، در نشست خبری مشترک با محمدجواد ظریف در برلین از ورود به "مرحله‌ای سرنوشت‌ساز" در مذاکرات هسته‌ای سخن گفت و تأکید کرد که در این مذاکرات دیگر هیچ مهلتی نباید از دست برود.

    او تصریح کرد: «ما باید الان از پنجره‌ زمانی جدیدی که گشوده شده استفاده کنیم. ما باید هیچ چیزی را انجام‌نشده باقی نگذاریم تا به راه‌حلی که در سال‌های اخیر از دستمان گریخت برسیم.» او تأکید کرد: «مسیر ایران برای دست‌یابی به سلاح اتمی باید به صورت روشن، قابل اثبات و دائمی مسدود شود و در مقابل تحریم‌ها نیز باید به صورت باورپذیر و مرحله به مرحله از میان برداشته شود.»

    اشتاین‌مایر افزود، ظرف ده سال گذشته در خلال مذاکرات "لحظات بسیار دشواری" وجود داشت، اما در عین‌حال نباید منکر شد که در سال گذشته پیشرفت‌هایی وجود داشته است. او ادامه داد، در پایان سال ۲۰۱۳ دو طرف به توافق اولیه و موقت دست یافتند که چند بار تا به‌حال تمدید شده، با این همه گفت‌وگوها "تا ابد نمی‌تواند ادامه پیدا کند." اشتاین‌مایر تصریح کرد که به پایان رسیدن این مناقشه ۱۲ ساله برای اعتمادسازی در منطقه مهم است.

    محمدجواد ظریف نیز در برلین تصریح کرد که کشورش تمایل به رسیدن هر چه سریع‌تر به توافق را دارد. به‌گزارش ایرنا، او گفت: «آلمان به عنوان تنها عضو غیر دائم شورای امنیت در مجموعه ۱+۵ حضور فعالی دارد و دفعه قبلی که من در سال ۲۰۰۴ به ساختمان وزارت خارجه این کشور آمدم، مسئول مذاکره‌کننده هسته‌ای با سه کشور اروپایی برای حل و فصل موضوع هسته‌ای بود.» ظریف افزود: «از آن زمان تاکنون ما ۱۱ سال را از دست داده‌ایم که متاسفانه در این مدت شرایط بهتر نشده، به همین خاطر ما نیاز داریم تا امروز با استفاده از فرصت جدید فراهم شده، شرایط را به نفع صلح، امنیت، عدالت و روابط مناسب پیش ببریم.» وزیر خارجه جمهوری اسلامی تأکید کرد: «من یقین دارم که با حضور موثر و فعال آلمان و شخص آقای اشتاین‌مایر به عنوان یک دیپلمات قدیمی و کارکشته، ما می توانیم این راه را به خوبی پیش ببریم.»

    روز پنج‌شنبه، وندی شرمن، معاون وزیر خارجه آمریکا و عباس عراقچی، معاون وزیر خارجه ایران در ژنو با یکدیگر ملاقات و تبادل نظر کردند. عباس عراقچی به رسانه‌های ایرانی گفت: «هر دو طرف با جدیت تلاش کردند، اما ما تا رسیدن به توافق خیلی فاصله داریم.» عراقچی تصریح کرد که به‌ویژه در باره موارد اصلی اختلاف، از جمله میزان مجاز غنی‌سازی اورانیوم در ایران و زمان لغو تحریم‌های این کشور هنوز اختلاف نظر وجود دارد.

    ظریف قرار است بعد از دیدار با اشتاین‌مایر در آلمان روز جمعه در پاریس با همتای فرانسوی خود دیدار کند. روز یکشنبه (۱۷ ژانویه) دور آتی مذاکرات هسته‌ای در ژنو برگزار خواهد شد. ایران حدود ۱۲ سال است که مورد سوء ظن غرب قرار دارد. غرب تصور می‌کنند که ایران زیر پوشش فعالیت‌های مسالمت‌آمیز هسته‌ای قصد نهایی ساخت جنگ‌افزار اتمی را دنبال می‌کند. تهران این اتهام را همیشه رد کرده است. مهلت مذاکرات هسته‌ای شش کشور با ایران در نوامبر ۲۰۱۴ (آذر ۱۳۹۳) برای دومین بار به طور غیر قابل انتظاری تا اول ژوئیه ۲۰۱۵ (۱۰ تیر ۱۳۹۴) تمدید شد. دو طرف در تیرماه ۹۴ باید به توافقی نهایی و جامع در مورد برنامه هسته‌ای ایران دست یابند.
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

    نظر

    • تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14648

      #12002
      پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

      نمیدونم واقعا توی این 10 سال چی میگفتن و این روزا چی میگن ولی واقعا دیگه خسته شدیم از بس گفتن نزدیک شدیم ولی نرسیدن
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

      نظر

      • majid664
        ستاره‌دار (۴)
        • Oct 2011
        • 1052

        #12003
        پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

        واشنگتن: مذاکرات اتمی و آزادی «جیسون رضائیان» از هم جدا نیستند

        سخنگوی وزارت خارجه آمریکا می‌گوید که بحث در خصوص آزادی خبرنگار واشنگتن‌پست در ایران و گفت‌وگوهای هسته‌ای ایران و 1+5، موضوعات از هم جدایی نیستند.
        خبرگزاری فارس: واشنگتن: مذاکرات اتمی و آزادی «جیسون رضائیان» از هم جدا نیستند

        به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس به نقل از روزنامه لس‌آنجلس تایمز، خانم «ماری هارف» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در کنفرانس خبری امروز وزارت متبوعه خود، به گفت‌وگوهای اتمی در ژنو و موضوع مذاکرات دوجانبه ظریف و کری پرداخت.

        وی گفت که مذاکرات هسته‌ای و بحث آزادی جیسون رضائیان، خبرنگار روزنامه واشنگتن‌پست که در ایران بازداشت شده است، موضوعات مجزایی نیستند و به صورت همزمان پیگیری می‌شوند. وی همچنین خبر داد که در دیدار کری وظریف، بحث آزادی رضائیان مورد گفت‌وگو قرار گرفته است.

        پرونده این خبرنگار هم‌اکنون در محاکم قضایی ایران، روند طبیعی خود را طی می‌کند. بر اساس قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، قوای سه‌گانه عملکردی مشخص و مستقل از یکدیگر دارند.

        جان کری و محمدجواد ظریف، روز گذشته در خلال گفتوگوهای هستهای، با یکدیگر دیدار کردند؛ قدم زدن و همراهی این دو دیپلمات بلندپایه در معابر ژنو هم از موضوعاتی بود که در حاشیه این دیدار، خبرساز شد.

        دور تازه مذاکرات هسته‌ای ایران و گروه موسوم به 1+5 در حالی از روز 28 دی (18 ژانویه) در شهر ژنو سوئیس برگزار می‌شود که بر اساس توافق موقتی که سال گذشته در همین شهر به دست آمد، قرار بود طرفین نهایتا ظرف یکسال، یعنی تا سوم آذر 93 (24 نوامبر 2014)، به توافق نهایی دست یابند. با این حال، پابرجا بودن اختلافات موجب شد تا مهلت این مذاکرات، دو بار تمدید شود. ضرب‌الاجل جدید مذاکرات هسته‌ای، 9 تیر ماه 94 (30 ژوئن 2015) اعلام شده است.
        - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....351CW5kF.dpuf
        آن ها که به گوششان بیش از چشمشان اعتماد میکنند یک چیز بزرگ را از دست میدهند و آنهم حقیقت است.
        وقتی خودت را هم صدا با اکثریت دیدی، وقت آن است که بنشینی و عمیقا فکر کنی.

        نظر

        • نیکا
          ستاره‌دار (۲)
          • Nov 2011
          • 2122

          #12004
          پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

          در اصل توسط تمام پست شده است View Post
          نمیدونم واقعا توی این 10 سال چی میگفتن و این روزا چی میگن ولی واقعا دیگه خسته شدیم از بس گفتن نزدیک شدیم ولی نرسیدن
          سلام چقدر ایران باامریکا حرف داشت !!! تمام نمیشود !!چرا؟؟ کم مانده دردریا هم شنا کنند !!حتما کری فارسی هم دراین مدت یادگرفته است ؟؟؟

          نظر

          • b-asgharne
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 1055

            #12005
            پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

            در اصل توسط نیکا پست شده است View Post
            سلام چقدر ایران باامریکا حرف داشت !!! تمام نمیشود !!چرا؟؟ کم مانده دردریا هم شنا کنند !!حتما کری فارسی هم دراین مدت یادگرفته است ؟؟؟
            بعید نیست دامادش ایرانیه. البته نمی دونم فارسیش چطوره.

            نظر

            • ایرج اکبری
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 10934

              #12006
              پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

              93/10/26 - 12:3

              المانیتور گزارش داد
              منبع دیپلماتیک: روی چارچوب واقعی توافق جامع هسته‌ای کار می‌کنیم

              یک منبع دیپلماتیک حاضر در مذاکرات هسته‌ای در ژنو می‌گوید مذاکره‌کنندگان در حال حاضر روی پیش‌نویس توافق جامع هسته‌ای کار نمی‌کنند و کار بر روی چارچوب واقعی این توافق را آغاز کرده‌اند.
              خبرگزاری فارس: منبع دیپلماتیک: روی چارچوب واقعی توافق جامع هسته‌ای کار می‌کنیم
              به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، پایگاه خبری المانیتور در گزارشی از قول مذاکره‌کنندگان حاضر در ژنو که در حال تلاش برای حل و فصل اختلافات پیرامون برنامه هسته‌ای ایران هستند نوشت که آنها با نوعی حس فوریت جدید در حال تلاش برای رسیدن به توافق هستند.

              المانیتور روز پنجشنبه گزارش داد مذاکره‌کنندگان هسته‌ای ایران و آمریکا در دومین روز دیدار در ژنو تلاش کردند بدون فوت وقت کار بر روی چارچوب توافق هسته‌ای نهایی را پیش ببرند.

              اعضای تیم هسته‌ای آمریکا و ایران روز پنجشنبه نشستی 6 ساعته در یکی از هتل‌های شهر ژنو داشتند. المانیتور می‌نویسد نشانه‌هایس در دست است که آشکار می‌کند آنها در حال تلاش برای رسیدن به پیش‌نویس سندی قابل ارائه به اعضای گروه 1+5 هستند.

              ایران و گروه 1+5 قرار است روز 18 ژانویه (برابر با 28 دیماه) بر اساس توافق چند ماه پیش برای تمدید مهلت مذاکرات در شهر ژنو دیدار کنند. آنها در تلاشند تا چارچوبی را برای رسیدن به توافق تا ماه مارس نهایی کنند.

              یک دیپلمات حاضر در گفت‌وگوهای روز پنجشنبه به المانیتور می‌گوید: «ما در حال کار بر روی پیش‌نویس یک چارچوب نیستیم بلکه بر روی چارچوبی واقعی کار می‌کنیم. فکر کنم طی چند روز آینده می‌فهمیم چقدر پیشرفت حاصل شده است.»

              سید عباس عراقچی، مذاکره‌کننده ارشد هسته‌ای ایران روز چهارشنبه از فضای جدی در مذاکرات خبر داده اما گفته بود دو طرف هنوز با توافق فاصله دارند.

              در بحبوحه بحث‌های مربوط به مذاکرات هسته‌ای بین دو طرف، بحث داغ دیگر در واشنگتن زورآزمایی نمایندگان جمهوری‌خواه کنگره برای به نتیجه رساندن تحریم‌ها علیه ایران است.

              ائتلاف جمهوری‌خواهان، سال گذشته موفقیتی در پیش بردن طرح تحریم‌های خود علیه ایران کسب نکردند، اما آنها اکنون با توجه به موفقیت‌شان در انتخابات میان‌دوره‌ای چند ماه پیش کنگره و کسب اکثر کرسی‌های مجلس سنا قصد دارند قدرتشان را با تصویب طرحی که اجازه تحریم‌های بیشتر علیه ایران را می‌دهد محک بزنند.

              با این حال، مشکلی که در حال حاضر جمهوری‌خواهان با آن مواجه هستند این است که 54 کرسی تحت کنترل آنها مجلس سنا به هیچ وجه نمی‌تواند آنها را در برابر وتوی «باراک اوباما» رئیس جمهوری آمریکا، که از ابتدای مذاکرات در بیانیه‌های عمومی خود را مخالفت تحریم‌های بیشتر معرفی کرده، مصون کند.

              گذر از خطر وتوی رئیس جمهوری مستلزم کسب 67 رأی، برابر با دو سوم کل آرا است و در حال حاضر، نبرد بر سر 13 رأی برای پر کردن این شکاف و سلب اختیار از باراک اوباما است.

              - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....yW9UhEq8.dpuf
              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

              نظر

              • Hessam
                عضو فعال
                • Aug 2012
                • 1240

                #12007
                پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                فابیوس، ظریف و کری را به پاریس کشاند
                دومین روز از مذاکرات هسته‌ای در ژنو بین دیپلمات‌های ایرانی و آمریکایی برای پیش بردن چارچوب یک توافق جامعه احتمالی، با ظهور احساس فوریت در این کار همراه بود. این در حالی است که هنوز اختلافات مهمی بین دو طرف باقی مانده است، که باید بر آن فائق آمد.
                کد خبر: ۴۶۷۱۸۳
                تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۲ - 16 January 2015

                دومین روز از مذاکرات هسته‌ای در ژنو بین دیپلمات‌های ایرانی و آمریکایی برای پیش بردن چارچوب یک توافق جامعه احتمالی، با ظهور احساس فوریت در این کار همراه بود. این در حالی است که هنوز اختلافات مهمی بین دو طرف باقی مانده است، که باید بر آن فائق آمد.

                به گزارش «تابناک»، لورا روزن خبرنگار آمریکایی ال مانیتور در این باره نوشته است که ظاهرا طرف‌های ایرانی و آمریکایی در حال تهیه پیش‌نویسی هستند که قرار است چند روز دیگر یعنی در هجدهم ژانویه در مذاکرات ایران و 5+1 مطرح شود. طرفین در نوامبر گذشته، مذاکرات را تا سی ژوئن سال 2015 تمدید کردند ولی باید چارچوب توافق هسته‌ای تا ماه مارس تعیین شود.

                یکی از دیپلمات‌های حاضر در مذاکرات به شرط فاش نشدن نامش به المانیتور گفته است که طرفین در حال کار بر روی یک چارچوب واقعی هستند و نه پیش‌نویس آن. وی ادامه داده است که در روزهای آینده روشن خواهد شد که طرفین تا چه حد در این کار پیش رفته‌اند.

                در همین حال عراقچی معاون وزیر خارجه ایران هم با جدی دانستن مذاکرات مستقیم بین دو طرف اظهار داشته است که هنوز طرفین فاصله زیادی تا یک توافق دارند و هنوز زود است که در باره نتیجه مذاکرات قضاوتی بشود.

                شش ساعت مذاکره روز پنج‌شنبه، بعد از هشت ساعت مذاکره روز چهارشنبه ظریف و کری انجام شد که البته در اقدامی بی‌سابقه شامل 16 دقیقه پیاده‌روی دو وزیر و محافظان انها هم بود.

                در همین حال جان کری گفته است که وی و ظریف ممکن است روز جمعه در پاریس با فابیوس وزیر خارجه فرانسه نیز دیدار کنند. این در حالی است که هر دو وزیر روز پنج‌شنبه در ژنو بر امید خود به رسیدن به نتیجه و نیز ضرورت سرعت دادن به مذاکرات برای رسیدن به توافق در چارچوب زمانی تعیین شده، تاکید کردند.

                هر دو طرف احساس می‌کنند که در فضای داخلی فشار بر مذاکرات در حال افزایش است. در آمریکا جمهوری‌خواهان اکثریت کنگره را به دست گرفته‌اند و کاهش شدید قیمت نفت نیز در حال فشار آوردن بر اقتصاد ایران است.

                روز پنج‌شنبه اشتاین‌مایر وزیر خارجه آلمان نیز در دیدار با ظریف در وین اظهار داشت که مذاکرات نمی‌تواند به صورت نامحدود ادامه یابد و بر استفاده از زمان موجود تاکید کرد.

                یکی از نتایج دیدار ظریف و فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نیز تاکید بر تلف نکردن زمان مذاکرات بود. موگرینی تاکید کرده است که مذاکرات باید در چارچوب زمانی تعیین شده به نتیجه برسد. یکی از حاظران در این دیدار نیز احساس تنگ شدن زمان را مورد تائید قرار داده است.

                این در حالی است که سوزان مالونی از اعضای فعلی موسسه بروکینگز و مشاور سابق وزارت خارجه آمریکا در امور ایران، همچنان این موضع طرف آمریکایی را از زبان خبرنگار ال مانیتور باز نشر داده است که برای رسیدن به توافق، رهبران ایران باید برخی عقب‌نشینی‌ها را در دستور کار قرار دهند.

                نظر

                • Hessam
                  عضو فعال
                  • Aug 2012
                  • 1240

                  #12008
                  پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                  جزئیاتی از دیدار ظریف و موگرینی
                  پایگاه اطلاع رسانی «سرویس اقدام خارجی اتحادیه اروپا» از دیدار محمد جواد ظریف وزیر خارجه کشورمان و فدریکا موگرینی مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا خبر داد و افزود که در این دیدار بر اهمیت حل و فصل دیپلماتیک مساله هسته‌ای ایران تاکید شد.
                  کد خبر: ۴۶۷۱۸۶
                  تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۰ - 16 January 2015
                  پایگاه اطلاع رسانی «سرویس اقدام خارجی اتحادیه اروپا» از دیدار محمد جواد ظریف وزیر خارجه کشورمان و فدریکا موگرینی مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا خبر داد و افزود که در این دیدار بر اهمیت حل و فصل دیپلماتیک مساله هسته‌ای ایران تاکید شد.

                  به گزارش ایرنا در بیانیه سرویس اقدام خارجی اتحادیه اروپا که روی پایگاه اطلاع‌رسانی این نهاد قرار گرفت، به نقل از موگرینی آمده است که در این دیدار، «ما پایبندی قاطع خود را به یک راه حل دیپلماتیک که نگرانی‌های بین المللی را درباره صلح آمیز بودن صرف ماهیت موضوع هسته‌ای ایران برطرف کند، مورد تاکید قرار دادیم. مذاکرات باید در چارچوب زمان مورد توافق به نتیجه برسد.»

                  براساس این گزارش، موگرینی و ظریف همچنین موضوعات مختلف دیگری را از جمله درباره منطقه خاورمیانه همچون وضعیت عراق، سوریه، افغانستان و تروریسم داعش مورد بحث و بررسی قرار دادند.

                  موگرینی مناسبات میان ایران و دیگر کشورهای منطقه را برای ثبات منطقه، حیاتی توصیف کرد و افزود: «اتحادیه اروپا احساس می‌کند که وضعیت امنیتی فعلی منطقه ضرورتی فوری را برای رایزنی و همکاری قدرت‌های منطقه‌ای و نیز برای از بین بردن تنش‌های فرقه‌ای و برخورد با ریشه‌های خیزش داعش و بحران‌های سوریه و عراق ایجاد کرده است.»

                  وی از ایران خواست که نفوذ خود را برای کمک به یکپارچگی و ثبات بیشتر در عراق به کار گیرد و در دستیابی به راه حلی سیاسی برای بحران سوریه مشارکت ورزد.

                  نظر

                  • Hessam
                    عضو فعال
                    • Aug 2012
                    • 1240

                    #12009
                    پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                    مشاجره لفظی اوباما و منندز بر سر موضوع تحریم ایران
                    از آغاز سال جدید میلادی و در پی شروع به کار کنگره جدید در آمریکا، موضوع احتمال وضع تحریم های جدید از سوی کنگره علیه ایران به یک بحث بسیار مهم تبدیل شده است. در این میان، برخی گزارش ها حاکی از آن است که اختلاف نظر کاخ سفید با کنگره بر سر این موضوع به حدی رسیده که حتی به مشاجره لفظی اوباما با یک سناتور تندرو منجر شده است.
                    کد خبر: ۴۶۷۱۷۹
                    تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۸ - 16 January 2015
                    مشاجره لفظی اوباما و منندز بر سر موضوع تحریم ایراناز آغاز سال جدید میلادی و در پی شروع به کار کنگره جدید در آمریکا، موضوع احتمال وضع تحریم های جدید از سوی کنگره علیه ایران به یک بحث بسیار مهم تبدیل شده است. در این میان، برخی گزارش ها حاکی از آن است که اختلاف نظر کاخ سفید با کنگره بر سر این موضوع به حدی رسیده که حتی به مشاجره لفظی اوباما با یک سناتور تندرو منجر شده است.

                    به گزارش «تابناک» به نقل از روزنامه «نیویورک تایمز»، باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا و رابرت منندز، سناتور تندرو، در جریان جلسه ای که شب گذشته برگزار شده، درباره موضوع تحریم های جدید علیه ایران به بحث پرداخته اند و کار آن ها به مشاجره لفظی کشیده است.

                    در این بحث که در جریان کنفرانسی با حضور سناتورهای دموکرات در هتل هیلتون بالتیمور صورت گرفته، اوباما تأکید کرده که در صورت تصویب طرح تحریم های جدید علیه ایران که از سوی رابرت منندز دموکرات و مارک کِرک جمهوری خواه مطرح شده، آن را وتو خواهد کرد. برخی حاضران گفته اند تأکید اوباما در این جلسه بر متعهد ماندن به مواضع خود در مقابل کنگره، با استقبال بیشتر هم حزبی های وی روبرو شده است.

                    به گفته حاضران در جلسه، اوباما از اعضای کنگره خواسته از تلاش برای وضع تحریم های جدید علیه ایران دست بردارند و گفته چنین اقدامی می تواند سبب ضربه خوردن اقتدار وی و شکست مذاکرات شود. به گفته وی، چنین اقدام تحریک کننده ای سبب خواهد شد همه ناظران بین المللی، آمریکا را مسئول شکست مذاکرات هسته ای با ایران بدانند.

                    اوباما گفته فشاری که نمایندگان کنگره از سوی رأی دهندگان و دیگران با آن مواجه هستند را درک می کند، اما از آن ها می خواهد به جای انجام اقدامی که دربردارنده منافع کوتاه مدت سیاسی است، دیدگاه آینده نگرانه تری را اتخاذ کنند. در این زمان، منندز که در ردیف نخست حاضران بوده، از جای خود بلند شده و اظهارات اوباما را توهین به شخص خود می خواند.

                    منندز به اوباما گفته که به مدت 20 سال برای بازداشتن ایران از پیگیری برنامه های هسته ای خود تلاش کرده و همیشه بر منافع بلندمدت این جریان متمرکز بوده است. وی همچنین به اوباما هشدار داده در صورتی که کنگره برای وضع تحریم ها دست نگه دارد، در صورت شکست مذاکرات نمی توان به سرعت تحریم های جدیدی را علیه ایران وضع کرد.

                    البته حاضران در جلسه گفته اند با اینکه لحن اوباما و منندز در مقابل یکدیگر تند بوده، اما بحث آن ها همراه با احترام بوده و نشانه ای از خشم و عصبانیت در آن وجود نداشته است. کاخ سفید و دفتر منندز پاسخی به سوال خبرنگاران برای توضیح این ماجرا نداده اند.

                    از سوی دیگر، سایت خبری «پولیتیکو» جزئیات بیشتری از اظهارات اوباما را در جلسه شب گذشته منتشر کرده که از تصمیم وی برای پافشاری بر مواضعش در مواردی که با کنگره اختلاف نظر وجود دارد، حکایت می کند. وی ضمن اشاره به اینکه در مقابل تلاش جمهوری خواهان برای ضربه زدن به سیاست هایش قاطعانه می ایستد، از هم حزبی های خود خواسته به وی کمک کنند تا بتواند طرح های جمهوری خواهان را وتو کند.

                    اوباما با اشاره به اینکه طی دو سال باقیمانده از دوران ریاست جمهوری اش در مقابل جمهوری خواهان در حاشیه قرار نخواهد گرفت، گفته: «من قصد ندارم دو سال آینده را در موضع دفاعی باشم. من قصد دارم نقشی تهاجمی بازی کنم». به گفته حاضران، این سخنان اوباما با استقبال حاضران در جلسه مواجه شده است.

                    نظر

                    • مخبرالدوله
                      عضو فعال
                      • May 2012
                      • 5228

                      #12010
                      پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                      ابراز شگفتی رایس از افشای ماموریت سیا برای خرابکاری در برنامه هسته ای ایران

                      تهران – ایرنا – 'کاندولیزا رایس' مشاور امنیت ملی پیشین آمریکا روز پنجشنبه (به وقت محلی) گفت که از شنیدن خبر افشای ماموریت بسیار محرمانه سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) برای خرابکاری در برنامه هسته ای ایران، به شدت شگفت زده شده است.


                      به گزارش اسوشیتدپرس از 'الکساندریا' در ایالت ویرجینیا، رایس این سخنان را در جلسه محاکمه 'جفری استرلینگ' افسر پیشین سیا در دادگاه آمریکا به اتهام قرار دادن جزییات نقشه خرابکاری در برنامه هسته ای ایران در اختیار 'جیمز رایزن' گزارشگر روزنامه 'نیویورک تایمز'، بیان کرد.

                      این در حالیست که استرلینگ گذاشتن اطلاعاتی در باره این ماموریت سری سیا را در اختیار رایزن تکذیب کرده است.

                      رایس در شهادت خود گفت که این برنامه یکی از محرمانه ترین عملیات ها در دوره وی به عنوان مشاور امنیت ملی 'جورج دابلیو بوش' رییس جمهوری آمریکا بوده است.

                      بر اساس این طرح قرار بوده است که سیا با استفاده از یک عامل روس با نام مستعار 'مرلین' به طور عمدی برنامه های ناقص و نادرست هسته ای در اختیار ایران قرار دهد.

                      رایس افزود: این عملیات محرمانه یکی از اهرم های بسیار محدودی بود که به منظور تلاش برای ایجاد اختلال در برنامه هسته ای ایران در اختیار دولت آمریکا قرار داشته است.

                      به گفته رایس، این نقشه از چنان اهمیتی برخودار بوده که وی برای جلوگیری از افشای آن کاری کرد که هیچگاه پیش از آن نکرده بود، یعنی احضار سردبیر نیویورک تایمز به کاخ سفید و درخواست از وی برای فاش نکردن این مطلب.

                      رایس افزود: در ملاقات آوریل 2003 که در آن 'جورج تنت' مدیر وقت سیا، 'جیل آبرامسون' سردبیر نیویورک تایمز و رایزن حضور داشتند، وی به این روزنامه هشدار داد که در صورت انتشار این مطلب ممکن است جان چند تن در معرض تهدید قرار گیرد.

                      به گفته رایس، این روزنامه چند روز بعد از این ملاقات، با لغو انتشار این مطلب موافقت کرد، اما رایزن بعدا این مطلب را در یک فصل از کتابی به نام 'دولت جنگ' در سال 2006 منتشر کرد.

                      شهادت رایس همچنین یک بخش اصلی از نوشته های رایزن را در کتابش زیر سوال برد مبنی بر اینکه این عملیات خرابکاری به شدت سرهم بندی شده و ضعیف بود و ایران به سرعت کشف کرد که طرح های نادرست و ناقص در اختیار این کشور قرار داده شده است.

                      رایس گفت که به من گزارش کاملا متضادی داده شد مبنی بر اینکه این برنامه واقعا موثر بوده و من هیچ دلیلی در دست نداشتم که چنین تصور کنم که ایران کوچک ترین اطلاعی از آن پیدا کرده است.

                      یک مدیر سیا که می خواست ناشناس بماند نیز در جلسه روز پنجشنبه دادگاه از پشت یک دیوار بلند اعلام کرد که بیش از 90 نفر از این ماموریت سری آگاهی داشته اند.


                      مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

                      نظر

                      • Hessam
                        عضو فعال
                        • Aug 2012
                        • 1240

                        #12011
                        پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                        اوباما صریحا از وتوی تحریم‌های جدید ایران سخن گفت
                        رئیس‌جمهور آمریکا در کنفرانس خبری مشترک با کامرون نخست وزیر انگلیس ضمن این که از کنگره خواست تا درباره تصویب تحریم‌های جدید علیه ایران دست نگه دارد بار دیگر تأکید کرد که در صورت تصویب چنین طرحی آن را وتو خواهد کرد. اوباما پیش‌بینی کرد که شکست مذاکرات هسته‌ای ایران به رویارویی نظامی منجر خواهد شد
                        کد خبر: ۴۶۷۲۵۸
                        تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۳ - ۲۲:۱۶ - 16 January 2015

                        رئیس‌جمهور آمریکا در کنفرانس خبری مشترک با نخست‌وزیر بریتانیا اعلام کرد که بر اساس توافق موقت ایران برنامه هسته‌ای خود را متوقف کرده و در بسیاری حوزه‌ها عقب رانده است.

                        به گزارش «تابناک»، باراک اوباما، رئیس‌جمهور آمریکا، در کنفرانس خبری مشترک با دیوید کامرون، نخست‌وزیر بریتانیا، در پاسخ به سؤالی درباره احتمال وتوی تحریم‌های احتمالی کنگره علیه ایران گفت: "زمانی که رئیس‌جمهور شدم تعهد دادم که ایران به تسلیحات هسته‌ای دست نخواهدیافت و هر چه می‌توانیم در این راستا انجام خواهیم داد. اگر ایران به سلاح هسته‌ای دست یابد با یک مسابقه تسلیحاتی در منطقه مواجه خواهیم شد."

                        وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: "ما به صورت سیستماتیک با کمک کنگره تأثیرگذارترین رژیم تحریم‌ها را علیه ایران اعمال کردیم و ... با استفاده از یک فعالیت دیپلماتیک وسیع دنیا را متحد کرده و ایران را منزوی کردیم."

                        اوباما اذعان کرد که هر گونه تحریم جدید علیه کشورمان ائتلاف بین‌المللی در رویارویی با برنامه هسته‌ای ایران را متلاشی خواهد کرد.

                        رئیس‌جمهور آمریکا در ادامه گفت: "توافق موقت برنامه هسته‌ای آنها را متوقف کرده و در بخش‌هایی برای مثال در حوزه ذخایر مواد هسته‌ای این برنامه را به عقب رانده است."

                        وی بار دیگر تأکید کرد که شانس دستیابی به یک توافق دیپلماتیک هسته‌ای کمتر از 50-50 است و با اشاره به اینکه تحریم‌های بیشتر علیه ایران می‌تواند مذاکرات را به شکست بکشاند تأکید کرد که عدم دستیابی به توافق هسته‌ای از طرق دیپلماتیک به رویارویی نظامی منجر خواهد شد،‌ و "ما خواهان این مسأله نیستیم."

                        اوباما گفت که اگر ایران نتواند تضمین‌های لازم را درباره ماهیت صلح‌آمیز برنامه هسته‌‌ای خود بدهد اولین کسی خواهد بود که به کنگره رجوع خواهد کرد. وی افزود: "بارها گفته‌ام که تمام گزینه‌ها بر روی میز است."

                        رئیس‌جمهور آمریکا ضمن اینکه از کنگره خواست تا درباره تصویب تحریم‌های جدید علیه ایران دست نگه دارد بار دیگر تأکید کرد که در صورت تصویب چنین طرحی آن را وتو خواهد کرد.

                        کامرون نیز در سخنان خود با اشاره به اینکه اولین نخست‌وزیر بریتانیا است که با رئیس‌جمهور ایران دیدار کرده، تأیید کرد که با برخی اعضای کنگره تلفنی گفتگو داشته است تا آنها را به توقف تصویب تحریم‌های جدید علیه ایران آن هم در زمانی که مذاکرات جریان دارد تشویق کند. "اگر مذاکرات هسته‌ای به شکست بیانجامد، تحریم‌های ایران را تشدید می‌کنیم. با این حال در مقطع کنونی تحریم‌های جدید واقعا می‌تواند مذاکرات را تخریب می‌کند."

                        وی در ادامه با اشاره به طرف ایرانی مذاکرات هسته‌ای افزود: "دانستن اینکه آن‌ها به چه چیزی فکر می‌کنند، سخت است."

                        کامرون گفت: "مذاکرات هسته‌ای نیازمند فضایی برای موفقیت است. ما نباید در مقطع کنونی تحریم‌های بیشتری را اعمال کنیم."

                        نخست‌وزیر انگلیس همچنین وی با اشاره به حملات تروریستی در پاریس گفت که افراطی‌گرایی "یک فرقه مسموم متعصب مرگ ‌آور" است که به اسلام آسیب می‌رساند."

                        وی افزود: "تهدیدهایی برای امنیت بریتانیا هست اما فقط با تدابیر پلیسی نمی شود حل کرد."

                        نظر

                        • محمد یزدی
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 948

                          #12012
                          پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                          دکتر منوچهر محمدی


                          همه‌پرسی و بن‌بست مذاکرات هسته‌ای

                          باید عنوان کرد این اعلام همه‌پرسی به واقع بیانی از بن‌بست در مذاکرات هسته‌ای و شکست سیاست دولت یازدهم در نزدیکی به غرب بویژه ایالات متحده آمریکا می‌باشد.


                          جناب آقای دکتر روحانی ریاست محترم جمهوری اخیرا در کنفرانس اقتصاد ایران در کمال تعجب و حیرت عمومی، موضوع مراجعه به همه پرسی را در میان بحث های پراکنده خود -از جمله مسائل هسته ای گرفته و عدم ارتباط سانتریفیوژ ها به آرمانها تا ارزشهای ملت و عدم رابطه آنها با منافع ملی- مطرح کرده است. طرح این موضوع انسان را به یاد اوایل انقلاب می اندازد آنگاه که اختلافات میان بنی صدر و ملی گراها از یک طرف و نیروهای حزب الله و روحانیت مبارز از طرف دیگر اوج گرفته بود. در آن ایام روزنامه میزان ارگان نهضت آزادی در مقاله ای تحت عنوان "به بن بست رسیده ایم" درخواست مراجعه به همه پرسی ملی کرده بود تا ملت میان رئیس جمهور و مجلس شورای اسلامی یکی را برگزیند.
                          حضرت امام (ره) خیلی صریح عکس العمل نشان داده و در یکی از سخنرانیهای خود و در جواب این مقاله عنوان فرمود: "این شما هستید که به بن بست رسیده اید؛ ملت هرگز به بن بست نمی رسد". البته درخواست رفرندام تنها به آن دوره ختم نشد و در اواخر دوره اصلاحات هم نمایندگان افراطی مجلس ششم و در نامه معروف به جام زهر چنین درخواستی را برای رفراندم مجدد در تعیین نظام جمهوری اسلامی کرده بودند و حتی در جریان فتنه 88 جناب آقای هاشمی رفسنجانی در آخرین خطبه نماز جمعه خود و بطور ضمنی چنین پیشنهادی را مطرح کرده بود.
                          صرف نظر از تحلیل علل و عوامل طرح همه پرسی که همه آنها ناکام و نا موفق بودند خوب است به حدس و گمان از علل و عوامل طرح این همه پرسی در دولت یازدهم بپردازیم. واقعیت این است که دولت یازدهم در آغاز فعالیت اجرایی خود کلیه اعتبار و سرمایه اجتماعی خود را بر روی باز کردن گره های ناگشوده 10 ساله از جریان هسته ای کشور با غرب و بویژه آمریکا قرار داده و با این پیش فرض که همه مشکلات اقتصادی، سیاسی و حتی امنیتی در گره رفع اختلافات با غرب و ایجاد رابطه مودت آمیز با کدخدای دهکده جهانی یعنی ایالات متحده آمریکا میباشد و اطمینان داشت که با اتخاذ سیاست و رویکردی جدید میتواند این موفقیت را بدست آورد که هم تحریم های ظالمانه برداشته شود و هم سانتریفیوژ ها بچرخد! بر همین اساس در همان 100 روز اول تلاش نمود تا توافقنامه معروف به ژنو یا طرح اقدام مشترک را امضاء نموده و ریسک توقف همه فعالیت های هسته ای را و بعضا هم عقب گرد را به جان بخرد.
                          برای قبولاندن این توافقنامه به ملت آنچنان فضا سازی شد و با بوق و کرنا و کارناوال پیروزی، چنان بساطی راه افتاد که حتی بسیاری از روزنامه های دگر اندیش آن را مهمتر از ملی شدن صنعت نفت تلقی نمودند و زمانی که کارشناسان دلسوز و آگاه، به متن موافقتنامه مراجعه و ضعف ها و کاستی های آنرا مورد تجزیه تحلیل و انتقاد قرار دادند، انواع اتهامات همچون بیسواد و کم سواد بی شناسنامه و ترسو و مستحق جهنم رفتن نثار ایشان نمودند. متقابلا نیز از دانشگاهیان طلب اظهار نظر و در واقع تایید نمودند که البته کمتر کسی حاضر شد به تمجید و تایید آن بپردازد.
                          دوره شش ماهه توافقنامه ژنو بدون هیچگونه ثمراتی تا به امروز که 17 ماه از آن میگذرد ادامه پیدا کرده است به این امید که غربی ها بویژه آمریکا ملاطفتی نموده و با دادن امتیازاتی هر چند اندک مانع شکست این پروژه حیثیتی دولت گردد و نگذارد سرمایه های اجتماعی و سیاسی و اعتباری این دولت به باد فنا رود. نه تنها هیچ شواهدی در این راستا رویت نگردید بلکه کارشکنی ها، افزایش تحریم ها و کاهش عمدی و شدید قیمت نفت موجب گردید تا توقعات و زیاده خواهی های غربیها بیشتر گردیده و امید دولت تدبیر و امید به یاس و ناامیدی تبدیل گردد و همه اطمینان خاطری که رئیس جمهور محترم نسبت به موفقیت این سیاست می داد، به یک بن بست جدی تبدیل گردیده است. به طوریکه به احتمال زیاد علت طرح موضوع مراجعه به همه پرسی نیز از آثار همین بن بست میباشد.
                          رئیس جمهور محترم بخوبی میداند اجرای چنین پیشنهادی در شرایط فعلی نه بر طبق قانون اساسی امکان پذیر است و نه ضروری میباشد. در واقع باید عنوان کرد این اعلام همه پرسی به واقع بیانی از بن بست از مذاکرات هسته ای و شکست سیاست دولت یازدهم در نزدیکی به غرب بویژه ایالات متحده آمریکا میباشد.
                          از آنجا که دولت یازدهم هنوز به نیمه راه نرسیده است توصیه میگردد که هر چه زودتر در سیاست خارجی خود تجدیدنظر کند؛ به جای فرافکنی و طرح همه پرسی شجاعانه به اشتباهات برداشتهای خود از غرب اعتراف نموده و سیاست های خوشبینانه خود نسبت به آمریکا و غرب را کنار گذارده و با شناخت دقیقتر از ساختار تصمیم گیری در این کشور- که تحت تاثیر سیاست های مستکبرانه و بحران ساز لابی های قدرتمند صهیونیسم و صنایع پیچیده نظامی میباشد- راه و روش جدیدی را برای مقابله با آنها اتخاذ و همانطور که مقام معظم رهبری توصیه کردند حل مسائل تحریم و مشکلات اقتصادی را در جای دیگری جستجو نمایند. و البته یقین داشته باشند که خداوند متعال و ملت مجاهد وشهید پرور ایران یار و پشتیبان آنها خواهند بود.
                          بسم الله الرحمن الرحیم خدایا به امید تو

                          نظر

                          • ایرج اکبری
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 10934

                            #12013
                            پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                            93/10/26 - 19:49
                            ظریف پس از دیدار با کری:
                            دیدار با کری به پیشنهاد وزیر خارجه آمریکا بود/ به ژنو برمی‌گردم و با وزرای خارجه ١+٥ تلفنی گفتگو می‌کنم

                            وزیر امورخارجه ایران پس از دیدارش با کری در پاریس گفت که این رایزنی به پیشنهاد همتای آمریکایی صورت گرفته و بعد از دیدار با فابیوس به ژنو بازگشته و تلفنی با وزرای خارجه ١+٥ گفتگو می‌کند.
                            خبرگزاری فارس: دیدار با کری به پیشنهاد وزیر خارجه آمریکا بود/ به ژنو برمی‌گردم و با وزرای خارجه ١+٥ تلفنی گفتگو می‌کنم
                            به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس، محمدجواد ظریف امورخارجه ایران با بیان اینکه دیدارش با جان کری وزیرخارجه آمریکا در پاریس در ادامه مذاکرات هسته ای ژنو است، گفت: در این نشست ها درباره موانع رسیدن به تفاهم بحث کردیم.

                            محمدجواد ظریف در گفتگو با واحد مرکزی خبر افزود: با توجه به اینکه وزیر امور خارجه امریکا هم برای دیدار با وزیر امور خارجه فرانسه به پاریس سفر کرده بود، کری پیشنهاد داد تا مذاکراتی با هم در پاریس انجام داشته باشیم.
                            وی تصریح کرد: در راستی این دیدارها تلاش می کنیم به مذاکرات کمک کنیم.
                            ظریف گفت: قرار شد همکارانمان گفتگوها را ادامه دهند تا زمینه های جدیدی برای پیشرفت مذاکرات حاصل شود.
                            وزیرامور خارجه ایران گفت: پس از پایان دیدارها در پاریس به ژنو باز خواهم گشت وتلفنی با وزرای خارجه گروه 5+1 مذاکره خواهم کرد.
                            انتهای پیام/

                            - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....9VxFWYna.dpuf
                            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                            نظر

                            • ایرج اکبری
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 10934

                              #12014
                              پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                              ارسال به دوستان
                              فایننشال‌تایمز:
                              کامرون از سناتورهای آمریکایی خواست تحریم‌های جدید علیه ایران وضع نکنند

                              یک روزنامه انگلیسی گزارش داد نخست‌وزیر این کشور از سناتورهای آمریکایی خواسته از وضع تحریم‌های جدید علیه ایران خودداری کنند.
                              خبرگزاری فارس: کامرون از سناتورهای آمریکایی خواست تحریم‌های جدید علیه ایران وضع نکنند
                              به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس به نقل از روزنامه انگلیسی فایننشال تایمز، دیوید کامرون نخست‌وزیر بریتانیا از سنای آمریکا خواسته است تا طرح تحریم‌های جدید علیه جمهوری اسلامی ایران را کنار بگذارد.

                              دیوید کامرون گفته است که مشتاق است تلاش‌های دولت آمریکا و رئیس‌جمهور اوباما برای جلوگیری از تحریم‌های جدید موفق شود.

                              به گفته نخست‌وزیر بریتانیا، چنین اقدامی مذاکرات و رویکردی که تاکنون وجود داشته را به خطر می‌افکند.

                              این موضع‌گیری کامرون پیش از دیدار امروز او با رئیس‌جمهور آمریکا صورت گرفته است.
                              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                              نظر

                              • azarpad
                                عضو عادی
                                • Jun 2013
                                • 232

                                #12015
                                پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                                اوباما: شکست مذاکرات هسته‌ای ایران به رویارویی نظامی منجر خواهد شد

                                نظر

                                در حال کار...
                                X