آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرج اکبری
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 10934

پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

تاریخ خبر: 10/01/1394 | ساعت: 18:53|

نخست وزیر رژیم صهیونیستی:

توافق هسته ای پاداش به ایران است
    تهران – ایرنا – بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی روز دوشنبه به کشورهای غربی هشدار داده و ادعا کرد که هرگونه توافق هسته ای با ایران، به عنوان پاداشی به تهران برای دخالت در یمن تلقی خواهد شد.
    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• H.samimi
      عضو فعال
      • Jan 2014
      • 2092

گزارش فارس از رایزنی‌های هسته‌ای در لوزان
      پایان رایزنی 2 ساعته صالحی، مونیز، معاونان و اشمیت
      رایزنی دو ساعته رئیس سازمان انرژی اتمی ایران، وزیر انرژی آمریکا، معاونان وزرای خارجه و معاون موگرینی در لوزان پایان یافت.

به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری فارس به لوزان، رایزنی دو ساعته رئیس سازمان انرژی اتمی ایران، وزیر انرژی آمریکا، معاونان وزرای خارجه و معاون موگرینی در لوزان پایان یافت.صالحی و مونیز در آخرین ساعات شب گذشته نیز با حضور معاونان وزرای خارجه به گفت‌وگو پرداختند.عراقچی،‌ روانچی و شرمن نیز امروز دیدار داشتند.انتهای پیام/

نظر

• H.samimi
        عضو فعال
        • Jan 2014
        • 2092

مری هارف: ایران هیچ گاه قبول نکرده بود اورانیوم به خارج از کشور بفرستد/بدون این کار هم قطعاً می‌توانیم به توافق برسیم
        سخنگوی وزارت خارجه آمریکا می‌گوید که که ایران از موضع قبلی خود در خصوص ارسال اورانیوم به خارج از کشور عدول نکرده زیرا هیچ‌گاه چنین چیزی را قبول نکرده بود.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «ماری هارف» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا می‌گوید که که ایران از موضع قبلی خود در خصوص ارسال اورانیوم به خارج از کشور عدول نکرده زیرا هیچ‌گاه چنین چیزی را قبول نکرده بود.وی که با خبرنگار روزنامه نیویورک‌تایمز سخن می‌گفت، ضمن اشاره به این موضع همیشگی مذاکره‌کنندگان ایرانی گفت: «ذخیره اورانیوم ایرانیان، اتفاقی که بری آن می‌افتد و چگونگی خلاص شدن ایران از شر آن، همیشه یکی از نکات اصلی توافق هسته‌ای بوده ولی اینکه ما بر سر آ» به توافقی رسیده باشیم و ایرانیان ظرف 24 ساعت از توافق خود پا پس کشیده باشند، ناصحیح است.»معاون سخنگوی دستگاه دیپلماسی آمریکا با اشاره ضمنی و مبهم به جزئیات مذاکرات گفت: «ما در حال مذاکره با ایرانیان بر سر 2 راه دیگر (در خصوص سرنوشت ذخیره اورانیوم) هستیم و خواهیم دید که آیا در 24 ساعت آینده به توافق می‌رسیم یا خیر.»وی به دو راه موجود برای «خلاص شدن ایران از شر اورانیوم» اشاره کرد و گفت که خروج اورانیوم از کشور و رقیق‌سازی آنها، دو راه‌حل مدنظر آمریکایی ها است.مری هارف به مخالفت خیلی‌محتمل ایرانی‌ها با خروج اورانیوم غنی شده از کشورشان اشاره کرد و گفت که حتی در این صورت هم «قطعاً» می‌توان به توافق رسید.سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در توصیف روند کلی مذاکرات گفت: «ما پیشنهادهایی بر روی میز گذاشته‌ایم، پیشنهادهایی که کف خواسته‌های ما را هم برآورده می‌کنند؛ اگر ایرانی‌ها آنگونه که می‌گویند خواستار برنامه‌ای صلح‌آمیز (هسته‌ای) باشند، باید این پیشنهادها را قبول کنند.»هارف در انتها یکی از سخنان مشهور مذاکره‌کنندگان را تکرار کرد و گفت: «ما گفته‌ایم که تا همه‌چیز مورد توافق قرار نکیرد، هیچ توافقی صورت نگرفته است.»انتهای پیام/

نظر

• H.samimi
          عضو فعال
          • Jan 2014
          • 2092

جنگ نیابتی به جنگ رودرو خواهد انجاميد؟
          سی‌ان‌ان: احتمال جنگ میان ایران و عربستان
          کد مطلب : 73148

گروه سياسي: شبکه سی ان ان آمريكا در برنامه‌ای که به بررسی بحران كنوني یمن و دخالت نظامي عربستان و متحدانش در اين كشور، اختصاص داشت، به نقل از کارشناسان خود اعلام کرد: احتمال جنگ میان ایران و عربستان زیاد است.

اين شبكه به نامه اخير محسن رضايی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام به عبدالملک الحوثی رهبر انصارالله یمن اشاره كرده و اين بخش هاي آن را حائز اهميت دانسته است كه: «امروز، جهان اسلام درحال بیداری واقعی است و جبهه مقاومت در یمن، سوریه، عراق، لبنان، فلسطین و بحرین در مقابل جبهه تجاوز که اسراییل و عربستان است صف آرایی کرده است. فرزند عاشورایی یمن؛ جلسه شرم الشیخ، نمایش سلاطین در مقابل قدرت الهی بود و به زودی درخواهند یافت که 'یدالله فوق ایدیهم'. تردیدی نیست که جبهه مقاومت بر جبهه تجاوز پیروز خواهد شد...»

این شبكه نوشت: یک صف آرايی جدید در منطقه در حال شکل گیری است. در یک طرف همه هم پیمانان کلیدی واشنگتن در خاورمیانه قرار دارند و در طرف دیگر حکومت ایران و گروه‌های شبه نظامی تحت امر آن. گفتني اين که سفر اکبر هاشمی‌رفسنجانی، ‌رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام به کشور عربستان در پی حمله نظامی این کشور به یمن،‌ لغو شده و همزمان، اتحاديه عرب در باره تشكيل يك نيروي نظامي مشترك به توافق رسيده است.

قرار بود هاشمی با هدف «حل روابط فی ما بین»، به عربستان سفر کند اما پس از اينكه جنگنده‌های عربستان و متحدان عربش از روز ششم فروردین،‌ مواضع نیروهای شیعه مورد حمايت ايران (حوثی) در یمن را شروع به بمباران کرده‌اند، روابط دو كشور تيره تر از هر زمان ديگر ارزيابي شده و پيش‌بيني احتمال رويارويي مستقيم در بين تحليلگران منطقه اي و جهاني، افزايش يافته است.

در همين حال فرانک گاردنر تحليل گر بی‌بی‌سی در مقاله‌اي نوشت: ناآرامی های یمن به اوج خود رسیده است. رقابت های شیعیان حوثی، قبایل سنی مذهب، عربستان سعودی و سایر کشورهای عرب حوزه خلیج فارس، ایران و القاعده و اکنون دولت اسلامی (داعش) سبب شده که خشونت ها در یمن به سرعت گسترش یابد. اوضاع یمن تا آن حد وخیم شده که آمریکا و بریتانیا سفارتخانه‌های خود در صنعا را تعطیل کرده و کارمندان خود را از یمن بیرون برده‌اند. کشورهای عرب حوزه خلیج فارس نیز سفارتخانه های خود را به بندر عدن در جنوب این کشور منتقل کردند. شبه نظامیان شیعه حوثی در حال پیشروی به سوی عدن هستند. این بندر، ورود کشتی ها به دریای سرخ و تنگه باب المندب را که هر سال نزدیک به ۲۰ هزار کشتی از آن عبور می کند، کنترل می‌کند.

در ادامه اين تحليل آمده است: عبدربه منصور هادی، رئیس جمهور یمن هم پس از گریختن از صنعا به عدن رفت و مداخله نظامی شورای همکاری خلیج فارس و از جمله اعلام ممنوعیت پرواز از فراز این کشور را درخواست کرد. در همین حال کمتر کسی امیدوار است که مذاکرات صلح قطر، که قول آن داده شده، به نتیجه برسد. به این ترتیب آیا می توان گفت که یمن در شرف کشاندن منطقه به یک جنگ گسترده تر است؟...چنانچه عربستان سعودی و سایر کشورهای عرب حاشیه خلیج فارس در یک سو و ایران در سوی دیگر قرار گیرد، خطرات مناقشه به سرعت بیشتر خواهد شد.

جان آلتمن، مدیر برنامه خاورمیانه در مرکز مطالعات استراتژیکی و بین المللی در واشنگتن، هم می گوید خطر این است که چنین به نظر برسد که جنگ یمن در حقیقت جنگی است که به نمایندگی از جانب ایران و اعضای شورای همکاری خلیج فارس جریان دارد. جان آلتمن می‌گوید: "ایران به وضوح به حوثی ها کمک‌هایی کرده ولی در طی ده سال گذشته این کمک‌ها محدود و تدریجی بوده. هیچ دلیلی که نشان دهد دولت ایران به یمن به صورت یک اولویت استراتژیک نگاه می‌کند در دست نیست. اگر فرضیه جنگ نیابتی ادامه یابد، این مناقشه احتمالا سال‌ها ادامه خواهد یافت."

نظر

• H.samimi
            عضو فعال
            • Jan 2014
            • 2092

دوشنبه ۱۰ فروردين ۱۳۹۴ ساعت ۱۲:۴۹
            داخلی آرشيو خبر سیاسی

گفت‌و‌گویی متفاوت با دکتر محمدجواد ظریف:
            اهانت​هايي که مي​کنند برایم اضافه حقوق است!
            فرزندانم ایران هستند الحمدلله!
            کد مطلب : 73180

گروه سیاسی: از زمان روی کار آمدن دولت روحانی تاکنون، قطعا هیچ یک از وزیران کابینه به اندازه محمدجواد ظریف در معرض توجه رسانه‌ها نبوده‌اند؛ وزیر پنجاه‌وپنج ساله‌ای که در ابتدای فعالیت، بیشتر به دلیل فیسبوک‌گردی و ریش پروفسوری‌اش در معرض انتقاد بود اما اکنون با وجود این‌که نه ریش پروفسوری دارد و نه در فیسبوک مطلب می‌نویسد باز هم در معرض انتقاد است.

انتقادات فعلی، بیشتر به موضوعی برمی گردد که اتفاقا در همان موضوع، ظریف از حمایت های فراوانی هم برخوردار است. این موضوع، چیزی نیست بجز مذاکرات هسته ای که البته از زمان آغاز به کار دولت یازدهم با رویکرد متفاوتی دنبال شده و وزیران خارجه ایران و آمریکا، دو دشمن دیرین را به دفعات پشت یک میز نشانده تا سنگ هایشان را با هم وا بکنند. آنچه در این میان بیش از هر چیزی تیغ منتقدان را تیزتر کرد عکس هایی بود که چند هفته قبل از پیاده روی ظریف و جان کری در ژنو منتشر شد و اگرچه آن طور که محمدجواد ظریف در این گفت وگو تشریح کرده، هیچ ایده طراحی شده ای پشت این ماجرا قرار نداشته اما خیلی ها در داخل، این حرکت وزیر خارجه را تحمل نکردند و به قول معروف با غلتک از روی او رد شدند.

البته ظریف، این مسائل و انتقادات تند و تیز دیگران را طبیعت کارش می داند و تنها بر این موضوع تاکید می کند که همه باید روزی در قبال کردار و گفتارمان پاسخگو باشیم. ماجرای مصاحبه ما با وزیر هم به سفر اخیری که با وزارت خارجه به جمهوری آذربایجان و بلاروس داشتیم مربوط است. صبح روز دوم سفر، وزیر به همراه همراهانش در رستوران هتل مشغول صرف صبحانه بود. از او خواستم تا در مسیر بازگشت در هواپیما، فرصتی دهد تا مصاحبه ای داشته باشیم. او هم پذیرفت و با لحنی دوستانه گفت: با آقای حسینی (مشاور وزیر و معاون دیپلماسی رسانه ای وزارت امورخارجه) هماهنگ کنید که در هواپیما در همان ابتدای پرواز و قبل از این که خوابم بگیرد به من یادآوری کند. طبق همین فرمول، جلو رفتیم و وقتی هواپیما، مینسک را به مقصد تهران ترک کرد و مدتی از بلند شدن هواپیما گذشت، با وزیر خارجه کشورمان به گفت وگو نشستم. پتو را روی پاهایش انداخته بود و از چهره خسته اش مشخص بود برای خوابیدن لحظه شماری می کند اما با خوشرویی، سوالات را پاسخ گفت. سوالاتی که بخش عمده آن به خودش و خانواده اش ارتباط داشت.

زندگی به این شکل سخت نیست؟ دائم در سفر و حضور در جلسات دیپلماتیک و دیدارهای رسمی؟

- خسته کننده که حتما هست ولی خب زندگیای که ما به عنوان یک دیپلمات انتخاب کردیم علی القاعده همین است. درست است که من، شش سالی (پیش از وزارت) فرصت داشتم که بیشتر به مطالعاتم برسم و تدریس کنم و مقداری به خانواده برسم ولی خب این زندگی، زندگی طبیعی یک دیپلمات است. هیچ منتی هم به کسی نیست. کاری است که باید انجام دهیم و داریم انجام میدهیم.

معمولا در یک ماه، چند روزش را در سفر میگذرانید؟
            - بستگی دارد. البته وقتی تهران باشم هم خیلی فرقی با سفر نمیکند. ولی شاید ماهی 15 روز را در سفر باشم.

طبیعتا در این 15 روز که اصلا منزل نیستید. وقتی که تهران هستید چقدر فرصت میکنید برای خانواده وقت بگذارید؟
            - من تمام وقت غیر کاری ام را در منزل هستم. یعنی کار دیگری غیر از کار و خانه، ندارم. من هر وقت که اداره نباشم در منزلم. البته دنیا طوری شده است که شما بخش زیادی از کارهایتان را هم میتوانید در منزل انجام دهید؛ من از صبح ساعت چهار و نیم، پنج که بلند میشوم کامپیوترم روشن است، خبرها را میخوانم و ایمیلهایم را جواب میدهم. من اگر یک روز از صبح تا بعد از ظهر، ایمیلهایم را چک نکنم شاید در حدود 160 تا 170 ایمیل برایم بیاید و جمع شود. خب من معمولا این 170 ایمیل را در خانه جواب میدهم. یعنی یا صبح زود مینشینم پای این کارها یا بعدازظهر. خیلی دوست ندارم تا دیروقت در اداره باشم. دوست دارم ساعت هفت صبح که به اداره میروم، ساعت هفت و هشت شب هم برگردم خانه و کارهای باقیمانده را در خانه انجام دهم.

همسرتان شاغل هستند؟
            - خیر.

در منزل چه فعالیتهایی دارند؟
            - خیلی در منزل هم نیستند. خانم بنده در جلسات بانوان صحبت میکنند و در فعالیتهای همسران دیپلماتها هم شرکت میکنند.

در مصاحبه ای گفته بودید که یک دختر و یک پسر دارید که هر دو ازدواج کرده اند. در مورد فرزندانتان توضیح میدهید؟
            - بله فرزندان من، یکی 10 سال و دیگری 11 سال است که ازدواج کرده اند و رفته اند سر زندگیشان.

ایران هستند؟
            - بله ایران هستند الحمدلله.

هر دو تهران اند؟

- بله هردو تهران اند.

نوه هم دارید؟
            - نه متاسفانه. بچه های من تنبلی کرده اند و با وجود اینکه ده، یازده سال است زن و شوهر دارند هنوز ما را مفتخر به داشتن نوه نکرده اند.

از سفر که بر میگردید برای همسر و فرزندانتان سوغات میبرید؟
            - من از تهران که بیرون میروم، کِی فرصت میکنم بروم مغازه که بتوانم سوغات بخرم؟!

هیچ وقت فرصت نکرده اید این کار را بکنید؟
            - تقریبا هیچوقت نمیتوانم بروم.

اما جان کری، وزیر خارجه آمریکا ظاهرا وقت بیشتری دارد و در یکی از دوره های مذاکرات هسته ای، در خلال گفتگوها برای خرید به بازار رفته بود؟
            - بله بازار مسقط رفته بود. اما من معمولا بازار نمیروم، یعنی فرصت نمیشود که بروم. البته اگر هم شما با هیبت وزیر خارجه به بازار بروید آنچنان اجناس را به شما گران میفروشند که بهتر است خرید نکنید.

یعنی هیچ وقت سوغات از سفر نمیبرید. آخرین سوغاتی که برای خانواده بردید چه بود.
            - ممکن است یک وقتی چیزی از من خواسته باشند و من از دوستانم خواهش بکنم که اگر میروند برای خودشان خرید کنند آن را هم تهیه کنند. ولی یادم نمیآید مثلا در هفت، هشت ماه گذشته چیز خاصی برده باشم. چرا البته کنیا که بودیم، چای بردیم. چای کنیا خوب چاییای هست. ولی در همین حد بوده است.

اینکه میگویند ماهی یک بار برای قدم زدن به جنگلهای لاویج (در استان مازندران) میروید درست است؟

- من والا الان ( زمان مصاحبه: 28 بهمن ) فکر میکنم 9 هفته باشد پنجشنبه، جمعه ای نبوده که حتی در خانه مان باشم چه برسد به اینکه بتوام جایی بروم. البته اگر فرصتی شود دوست دارم که سفر بروم که حداقل دو سه ساعت بتوانم کار نکنم. چون همانطور که عرض کردم من حتی وقتی خانه هستم نیز دارم کار میکنم. ولی حالا حداقل وقتی در حال رانندگی در جاده هستم ممکن است این فرصت برایم پیش بیاید که بتوانم چند ساعتی را فکر کنم.

وقتی به سفر میروید خودتان رانندگی میکنید؟
            - تلاش میکنم.

قدم زدن با جان کری، وزیر خارجه آمریکا در ژنو، ایده شما بود یا ایده کری؟
            - فکر نمیکنم ایده هیچکس بود. من ساعت 2 نصفه شب از تهران راه افتاده بودم. با پرواز اختصاصی هم نرفتم، چون پرواز عادی وجود داشت. ما با پرواز عادی به فرانکفورت رفتیم و در فرانکفورت، پروازمان را عوض کردیم و به ژنو رفتیم. تا رسیدم ژنو، بدون اینکه هیچ استراحتی کرده باشیم وارد مذاکره شدیم. بعد هم حدود 5 ساعت مذاکره داشتیم. من کاملا خسته شده بودم و بحث هم خیلی پر تنش بود و تشنج زیادی وجود داشت و بحثها چالشی و اساسی بود.

من احساس کردم که خوب است مقداری بحث را تعدیل کنیم تا دوستان ما که میخواستند به بحث بپیوندند برسند. در این فاصله گفتم من میخواهم بروم قدم بزنم. ایشان هم با من آمد. آن هتل باغ نداشت در حالی که خیلی از هتلها باغ دارند و در مذاکرات گذشته هم در دورانی که دوستان ما مذاکره میکردند خب در باغ هتل صحبت میکردند، خیلی عکسهایی هم هست که دوستان ما دارند با هم قدم میزنند و مذاکره می کنند.

فکر میکردید این ماجرا اینقدر حاشیه داشته باشد؟
            - وقتی که از در هتل خواستم بیایم بیرون و دیدم خبرنگاران دم در ایستاده اند، احساس کردم که ممکن است بعضیها شروع کنند به حاشیه سازی. چون من هر اقدامی که میکنم بالاخره یک گروهی حاشیه سازی میکند. اما فکر کردم که اگر من در آن شرایط برگردم، به طرف مقابل یک نقطه ضعفی نشان خواهم داد که اصلا در شان مردم ایران نیست. اتفاقا میشد برگشت یعنی ایشان گفت اگر ناراحتی برگردیم. گفتم نه مشکلی نیست. میرویم، حالا ممکن است بعضیها صحبتی بکنند. واقعا فکر میکنم قدم زدن ما، یک حرکتی بود که نه به معنای رفاقت است نه به معنای صمیمیت. بلکه صرفا برای عوض کردن فضای بسیار متشنج بحثی بود که برای پیگیری منافع ملی بود.

اینکه میگویند در مذاکرات، دیپلماتها یکدیگر را با اسامی کوچک صدا میکنند آیا واقعیت دارد؟
            - ببینید رسومی که در عالم دیپلماتیک وجود دارد با بعضی رسومی که ما در روابط داخلی داریم فرق میکند. رسومی که در خارج هست هم با رسومی که ما در داخل داریم متفاوت است. هیچ کدام از اینها به معنی رفاقت نیست. مثلا در نامه نگاری خارجی، حتی برای یک آدمی که او را نمیشناسند، نامه را با dear شروع میکنند. حتی اگر طرف را با اسم خودش هم صدا نکنید، می گویید dear sir. یعنی آقای عزیز، یا dear madam، یعنی خانم عزیز. اینها به آن معنی نیست که آن آقا یا خانم، حتما عزیز هستند یا حتی شما آنها را میشناسید. بعضی وقتها حتی دیده ام در نامه مینویسند که: dear sir or madam (خانم یا آقای عزیز). یعنی طرف حتی نمیداند که مخاطبش زن است یا مرد ولی با عنوان عزیز او را خطاب میکند. ما هم مشابه آن را در زبان و فرهنگمان داریم و فرد مورد نظر را با عنوان 'محترم' خطاب میکنیم. مثلا میگوییم بیننده و شنونده محترم. این عنوانی است که ما به کار می بریم، غربیها هم میگویند dear.

واقعا این مسائل در همین حد است و دادن ابعاد دیگر به آن، به نظر من ایجاد تصورات بیجا و بیجهت است.
            موقعی که میبینید منتقدانتان تصویر شما را که با آقای کری در حال قدم زدن هستید در جایی نصب کرده اند یا با تصویرسازی سعی در القای پیامهای خاصی از این پیادهروی به مخاطبان هستند چه احساسی پیدا میکنید؟

- طبیعی است هر انسانی ناراحت میشود که اینگونه با او برخورد کنند. ولی خب چه میشود کرد. اگر انشاءالله ما برای خدا کار کرده باشیم اینگونه حرکتها علیه ما، انشاءالله نزد خدا ماجور است؛ اگر هم برای خدا کار نکرده باشیم که کل بازی را باخته ایم و چه این توهینها به ما بشود و چه نشود، اصل بازی را باخته ایم. اگر هم برای خدا کرده باشیم که اینها، اضافه حقوق است.

آیا این موضوع که تصمیمات شما و کاری که در حال انجام آن هستید میتواند در زندگی بیش از هفتاد و پنج میلیون انسان تاثیرگذار باشد کار شما را سخت نمیکند؟
            - این موضوع برایم بسیار سنگین است. من شاید بتوانم بدون اغراق بگویم لحظه ای نیست که سنگینی این بار را حس نکنم و احساس نکنم که هر حرکت من چقدر میتواند برای من مسئولیت ایجاد کند. آنچه که من را راضی میکند این است که بین خودم و خدا، اطمینان دارم که هر چه از دستم بر میآمده، بدون هیچ ملاحظه ای انجام داده ام. من هیچ وقت ملاحظه شخصی نکرده ام انشاءالله. هیچ وقت ملاحظه حزبی و جناحی نداشته ام و تنها ملاحظه ام این بوده که بتوانم به مردم خدمت کنم.

فلذا ممکن است که اشتباه کرده باشم، ممکن است کوتاهی کرده باشم، ممکن است بد عمل کرده باشم اما حداقل بین خودم و خدا خیالم راحت است که اگر قرار باشد روزی جواب دهم که حتما هم باید درباره همه و تک تک حرفها و کارهایمان جواب دهیم، میگویم هرچه از دستم برآمده انجام داده ام. آن روز، روزی است که هیچ چیز به درد آدم نمیخورد به غیر از اینکه بتواند با قلبی آرام پیش خدا برود و خیالش راحت باشد که آنچه انجام داده است واقعا برای خدا بوده است. آن روز، روزی است که در قرآن درباره اش میفرماید: یَوْمَ لَا یَنفَعُ مَالٌ وَ لَا بَنُونَ * إِلَّا مَنْ أَتَیاللَّهَ بِقَلْبٍ سَلِیمٍ. من امیدوارم آن روز همه ما، هم بنده و هم سایر دوستان، آنهایی که به من انتقاد میکنند، فحش میدهند، بعضیهاشان به من تهمت میزنند، بعضیهاشان ناسزا میگویند،

بعضیهایشان افترا میبندند؛ من امیدوارم همه ما فکر کرده باشیم که آن روز وقتی قرار است در مقابل خداوند متعال حاضر شویم بتوانیم با یک قلب آرام حاضر شویم و خیالمان از آن روز راحت باشد. البته اینکه ما میگوییم قرار است یک روزی در مقابل خداوند حاضر شویم باید بدانیم ما هر لحظه مان در مقابل خداوند است و اگر این را ما باور کنیم که خداوند ما را میبیند (ألَم یَعلَم بأنَّ اللهَ یَری) در رفتار و کردارمان بیشتر دقت میکنیم. واقعا آیا بعضیها فکر نمیکنند که خداوند ما را میبیند.

واقعا برایم سوال است که اگر من دارم دروغ میگویم و دارم تهمت میزنم اگر واقعا باور داشتم که خدا میبیند آیا جلوی او هم دروغ میگفتم و تهمت میزدم. آیا من نمیدانم که خداوند دارد میبیند؟ آیا من نمیدانم که خدا متوجه است من دارم دروغ میگویم و تهمت میزنم؟ بقیه، خودشان بین خود و خدایشان حساب کنند، اما من سنگینی این بار هفتاد و پنج میلیون و بالاتر از همه سنگینی نظارت خداوند قاهر و متعال را در هر لحظه حس میکنم و امیدوارم آخرش در آنجا آدم روسفیدی باشد. بقیه مسائل، قابل حل و فصل است.

نظر

• tom cruise
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 4756

حالا مسخرگیش این است ملت فردا سهمشان را بفروشند بعد 4شنبه توافق کنند و شنبه باز بشود مثبت4 چون هنوزم وقت هست
              دو هفته با تبلیغ توافق حتمی و القای ترس از جا ماندن و اینکه مجبورند هفته بعد30درصد سهم بالاتر بخرید رشد دادند بازار را ...و همه انها یحتمل نقد کردند ...اینهم جزو روانشناسی بازار است دیگر.
              آخرین ویرایش توسط tom cruise؛ 2015/03/30, 20:24.
              https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
              tom cruise in face book

نظر

• rio
                عضو عادی
                • Mar 2015
                • 175

نوشته شده توسط hamid88888888
                ۲:۰۰اتفاقی شگفت در بازار بورس>>>در حالی که زمان پایانی معاملات ساعت ۱۲:۳۰ است و در پایان این زمان، هیچ سفارش خرید و فروشی در سامانه معاملات قابل درج نیست، در برخی نمادهای معاملاتی سفارش خرید آن هم به قیمت بالاترین مبلغ تقاضا برای روز سه شنبه در حال ثبت سفارش است. نمادهای معاملاتی خودرو، خزامیاد، خساپا، خپارس، وبملت و وبصادر از جمله این نمادها هستند که اولین شگفتی بورس ۹۴ در آنها تاکنون رقم خورده است.لطفا به رشد شاخص و ارزش معاملات توجه کنید/در گفت‌وگوی تسنیم با رئیس آمار شرکت بورس
                علت ثبت سفارش‌ها پس از پایان معاملات امروز اعلام شد
                خبرگزاری تسنیم: رئیس آمار و اطلاعات شرکت بورس گفت: امکان دسترسی به سیستم اصلی و هسته مرکزی معاملات تنها برای کارگزارن بورسی فراهم است و دسترسی به این سیستم برای معامله گران آنلاین در ساعت ۱۲:۳۰ هر روز پایان می‌یابد.
                printنسخه قابل چاپ
                به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم؛ بورس اوراق بهادار تهران ظهر امروز شاهد اتفاقی نادر بود و در حالی که زمان پایانی معاملات در بورس اورق بهادار تهران ساعت ۱۲:۳۰ است و در پایان این زمان، هیچ سفارش خرید و فروشی در سامانه معاملات قابل درج نیست، در برخی نمادهای معاملاتی خودرویی و بانکی از جمله خودرو، خزامیاد، خساپا، خپارس، وبملت و وبصادر سفارش‌های خرید آن هم به قیمت بالاترین مبلغ تقاضا برای روز سه شنبه(فردا) درج شدن و ثبت سفارش شده است.
                بر این اساس کیوان شیخی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم در این خصوص گفت: با توجه به قوانین موجود و در شرایط خاص، این امکان برای کارگزاران بورسی فراهم است که تا ساعت ۱۴:۳۰ هر روز سفارش‌های خرید و فروش را در سیستم معاملات برای دادوستدهای روز بعد به ثبت برسانند.
                رئیس آمار و اطلاعات شرکت بورس اوراق بهادار افزود: البته امکان دسترسی به سیستم اصلی و هسته مرکزی معاملات تنها برای کارگزارن بورسی فراهم است و دسترسی به این سیستم برای معامله گران آنلاین در ساعت ۱۲:۳۰ هر روز پایان می‌یابد.
                وی در پاسخ به این پرسش که چرا ثبت سفارش خرید برای روز سه‌شنبه تنها در برخی نمادهای معاملاتی گروه خودرویی و بانکی انجام شده است گفت: دلیل این اتفاق پیش بینی مثبت کارگزاران از نتیجه مذاکرات هسته ای است، چرا که فردا و در صورت رسیدن به توافق، روزی سرنوشت‌ساز است و علاوه بر این گروه‌های خودرویی و بانکی بیشترین تاثیر را از نتیجه مثبت مذاکرات به خود خواهد دید.
                شیخی در ادامه با اشاره به این که در صورتی که فردا و پیش از شروع معاملات این سفارشات حذف شوند، کارگزاران دچار تخلف شده اند و باید در کمیته تخلفات پاسخگو باشند تصریح کرد: این اتفاق به این دلیل تخلف محسوب می شود که به نوعی می توان از آن به عنوان سفارش چینی بدون پشتوانه یاد کرد.
                رئیس آمار و اطلاعات شرکت بورس اوراق بهادار گفت: در صورت رسیدن به توافق بازده ۷۰ تا ۸۰ درصدی در برخی نمادهای معاملاتی نصیب سهامداران در طول یک ماه آینده می شود.
                وی اضافه کرد: در صورتی هم که مذاکرات به هر دلیلی به نتیجه نرسد، بورس افت کمتر از ۵ درصد را به خود می بیند چرا که قیمت بیشتر سهم‌ها در بازار سرمایه به پایین‌ترین حد خود رسیده و از طرفی دیگر بازار تامین مواد اولیه، تولید و فروش محصولات بیشتر شرکتهای بورسی داخلی است.

Nothing نوشته :

لازم به برخورد نیست. سازمان بورس اگر عرضه داره فردا تا پایان ساعت کاری معاملات (ساعت 12:30) اجازه حذف شدن رو بهشون نده.

سازمان بورس ام الفساده. به چه دلیلی این امکان برای کارگزاران وجود دارد؟ به چه دلیلی اونا باید بدونن چند نفر هیدن نشستن و چه تعداد سفارش وجود دارد؟ به چه دلیل حقوقی برای به اسم کنترل و با هدف شکستن حمایت روانی و به تبع اون جمع کردن سهم سهامداران خرد حق عرضه آبشاری دارد؟ به چه دلیل موقع باز کردن سهم آن لاین حق اردر گذاری بالاتر از قیمت سرخط ندارد؟ به چه دلیل ......

فساد های دیگه مثل چشم بستن به دزدی های تابلو مدیرعامل ها و حقوقی های سهم بماند.

یه غلطی کردیم و پولمون رو آوردیم تو این دزد خونخ مثل ... پشیمونیم.پالایشگاهی رو یکساله بستن حالا به خاطر خرید نور چشمی ها روی چس قیمت باز میکنن . حالا چند روزه ملت له له میزن تو صف و حسرت اینکه حجم مبنا پر بشه .

سهم شرکتی رو دارم که مدیران دزدش حجم تولید رو نصف و قیمت فروش رو هم کمتر از یک سوم تو صورت های مالی میارن هرچی هم بهشون میگیم بیلاخ بهمون نشون میدن.

جمع کنین بساط این دزدی ها رو بابا
                [COLOR=#ff8c00][SIZE=3][B]تا بدانم همی که نادانم . . .[/B][/SIZE][/COLOR]

نظر

• H.samimi
                  عضو فعال
                  • Jan 2014
                  • 2092

گزارش فارس از رایزنی‌های هسته‌ای در لوزان
                  عراقچی: امیدواریم مذاکرات سه‌شنبه یا چهارشنبه به نتیجه برسد/ هنوز چند مورد باقی مانده که باید درباره آنها تصمیم‌گیری شود
                  عضو ارشد تیم مذاکره‌کننده کشورمان با بیان اینکه رسیدن به راه‌حل در امشب را به شخصه غیر محتمل می‌دانم، گفت: امیدوار هستیم تا آخر وقت امروز یا فردا بتوانیم موضوعات را به جمع‌بندی برسانیم؛ اما هیچ تضمینی وجود ندارد.

به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری فارس سیدعباس عراقچی عضو ارشد تیم مذاکره کننده هسته‌ای در گفت‌وگو با شبکه خبر در خصوص مذاکرات امروز (دوشنبه) در لوزان و در ششمین روز رایزنی‌ها در این شهر، گفت: امروز صبح جلسه وزرای امور خارجه ایران و 1+5 برگزار شد. تمام وزرا تا آخر شب روز گذشته وارد شده بودند و جلسه بسیار مهمی بود و در آن بحث‌های بسیار ریزی عنوان شد.
                  *در اکثرل موضوعات راه‌حل داریم
                  وی یادآور شد: این رویه برخلاف جلسات سابق وزرای امور خارجه ایران و گروه 1+5 بود که معمولا به بحث‌های کلی می‌گذشت، جلسه صبح جلسه کاری بسیار جدی بود. عراقچی تصریح کرد: موضوعاتی که هنوز برای آنها راه‌حلی پیدا نشده است به شکل جدی مورد بحث قرار گرفت. در اکثر موضوعات راه‌حل داریم، چند موضوع است که بحث‌ها پیرامون آن باید ادامه پیدا کند، نظرات وزرا شنیده و قرار بر این شد که بحث‌ها در سطح کارشناسی و سیاسی ادامه پیدا کند و ماموریت داده شد که کارشناسان فنی که بحث‌های باقی مانده را ادامه دهند و کارشناسان سیاسی و معاونان وزرای امور خارجه بحث‌ها را در سطح سیاسی ادامه خواهند داد.وی گفت: پس از پایان جلسه وزرا در صبح، جلسات کارشناسی ادامه پیدا کرد و تا شب هم ادامه پیدا خواهد کرد.
                  *در این دور هنوز نمی‌توان گفت پیشرفت قابل ملاحظه‌ای صورت گرفته است
                  معاون وزیر خارجه در پاسخ به این پرسش که چقدر به توافق نزدیک شده‌اید؟ گفت: نمی‌توان به شکل قاطع در این خصوص نظر داد. پیشرفت‌های خوبی در دوره‌های گذشته مذاکراتی داشتیم؛ در این دور هنوز نمی‌توان گفت پیشرفت قابل ملاحظه‌ای صورت گرفته، اما بر روی ایده‌های مختلف کار کردیم و راه‌حل‌های محتملی که برای چند موضوع اختلافی وجود دارد، مورد بررسی جدی قرار گرفته است.عراقچی ادامه داد: هنوز در موقعیتی نیستیم که بگوییم که نزدیک به حل این مسائل هستیم، اما امیدوار هستیم و به تلاش‌های خود ادامه می‌دهیم.
                  *امیدوار هستیم تا آخر وقت امروز یا فردا بتوانیم موضوعات را به جمع بندی برسانیم
                  وی در پاسخ به این پرسش که آیا در نشست امروز بعدازظهر امکان حل موضوعات وجود دارد یا خیر؟ عنوان کرد: کار سختی است. بحث‌ها در حال انجام شدن است. امیدوار هستیم تا آخر وقت امروز یا فردا بتوانیم موضوعات را به جمع بندی برسانیم؛ اما هیچ تضمینی وجود ندارد.عراقچی خاطرنشان کرد: همه وزرای امور خارجه جز وزیر امور خارجه روسیه تصمیم گرفتند تا فردا در لوزان باقی می‌مانند. آقای لاوروف لوزان را به دلیل کار شخصی ترک کرده و اگر به جمع بندی برسیم باز می‌گردد. سایر وزرای امور خارجه باقی می‌مانند تا به پیشرفت مذاکرات کمک کنند و خود این مسئله نشان دهنده عزم و اراده جدی برای حل موضوعات است.
                  *رسیدن به راه‌حل در امشب را به شخصه غیر محتمل می‌دانم
                  وی در خصوص اینکه پیش‌بینی شما در خصوص مدت زمان مذاکرات در روزهای آینده به چه شکل است؟ افزود: هر لحظه ممکن است در خصوص مسائل مورد اختلاف راه حلی پیدا شود. رسیدن به راه‌حل امشب را به شخصه غیر محتمل می‌دانم. از فردا ممکن است به این مرحله برسیم و به این نتیجه برسیم که رسیدن به راه‌حل عملی نیست و مذاکرات باید مسیر دیگری را طی کند.عراقچی تأکید کرد: امیدواریم مذاکرات فردا یا پس فردا به نتیجه برسد.عضو ارشد تیم مذاکره کننده هسته‌ای در پاسخ به این پرسش که آیا در خصوص صدور بیانیه پس از به توافق رسیدن به نتیجه‌ای رسیده‌اید یا خیر؟ گفت: هنوز در این خصوص صحبت خاصی نکرده‌ایم، به این دلیل که در حال حاضر مشکلی وجود دارد که اگر حل شود در مرحله بعد به مسئله مدنظر شما فکر خواهیم کرد‌.عراقچی ادامه داد: بنای ما این است که اگر قرار شد جلسه جمع بندی شکل بگیرد حتما در ژنو و در مقر سازمان ملل باشد.وی در این باره که طرف مقابل تا چه اندازه در دو حوزه تحقیق و توسعه و فعالیت‌های هسته‌ای ایران حاضر به عمل به تعهدات خود طبق توافق ژنو است، گفت: تواقفنامه ژنو یک توافق موقت و میانی بود تا ما به توافق جامع برسیم. مهم توافقی است که از این به بعد صورت می‌گیرد و تعهداتی که طرفین از این تاریخ به بعد به هم می‌دهند.عراقچی گفت: در بسیاری از موارد به تفاهم رسیده‌ایم، اما هنوز چند مورد باقی مانده است که باید درباره آنها تصمیم گیری شود.
                  *جدیت تمام طرفین برای رسیدن به راه‌حل است/هر راه‌حلی مطلوب ما نخواهد بود
                  وی در پاسخ به این پرسش که ارزیابی شما از رویکرد 1+5 در نشست صبح چه بود؟ گفت: آنچه می توانیم تأیید کنیم جدیت تمام طرفین برای رسیدن به راه‌حل است. حضور وزرای خارجه کشورهای اروپایی، روسیه، چین و هم آمریکا نشان دهنده جدیت آنها برای رسیدن به راه‌حل است. اما به این معنی نیست که به هر راه‌حلی رضایت داده شود. کما اینکه ما هم بسیار جدی هستیم و اراده سیاسی خود را داریم، اما هر راه‌حلی مطلوب ما نخواهد بود. مهم این است که ما در طول مذاکرات بتوانیم به راه‌حلی برسیم که همه طرف‌ها راضی باشند و این راه‌حل برای همه طرف‌ها قابل دفاع باشد.عراقچی ادامه داد: رسیدن به این مرحله کار سختی است. ما در حال مذاکره با 6 کشور بزرگ دنیا به اضافه خانم موگرینی که نماینده اتحادیه اروپا در مذاکرات است هستیم. در حقیقت ما 7 طرف مذاکره کننده داریم. هماهنگ شدن این اعضا با هم معضل بسیار بزرگی است، کما اینکه از امروز صبح به تعداد جلساتی که این کشورها با ما داشته‌اند، جلسات داخلی در خود 1+5 نیز برگزار شده است.وی گفت: در حال حاضر موضوعات بسیار ریز است و بعضا مذاکرات فنی بسیار ریزی باید صورت بگیرد تا به راه‌حل برسیم. اختلاف نظر جدی بین کارشناسان فنی در یک کشور وجود دارد. شرایط کار کردن بسیار سخت شده است، اما همه طرفین تمام تلاش خود را می‌کنند.انتهای پیام/

نظر

• H.samimi
                    عضو فعال
                    • Jan 2014
                    • 2092

خبرگزاری تاس: بحث تحریم های شورای امنیت، همه مذاکرات لوزان را تحت تأثیر قرار داده
                    خبرگزاری روسی تاس به نقل از منابع آگاه در لوزان سوئیس خبر داد که بحث برداشته شدن تحریم‌های شورای امنیت، نقطه اصلی مذاکرات ایران و 1+5 در این شهر است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، خبرگزاری روسی تاس به نقل از منابع آگاه در لوزان سوئیس خبر داد که بحث برداشته شدن تحریم‌های شورای امنیت، نقطه اصلی مذاکرات ایران و 1+5 در این شهر است.بر اساس گفته‌های این منابع، به ایران پیشنهاد شده که اکثر تحریم‌های شورای امنیت پس از امضای توافقنامه جامع هسته‌ای در اواخر ژوئن (مرداد ماه) برداشته شود.این منابع آگاه و بی‌نام به خبرگزاری روسی گفته‌اند که آمریکایی‌ها در حال تهیه پیشنهادی هستند که بر اساس آن، به محض عدول ایران از مفاد توافقنامه هسته‌ای، تحریم‌های برداشته شده مجدداً و به صورت خودکار اعمال می‌شود.انتهای پیام/

نظر

• Nay
                      Banned
                      • Aug 2014
                      • 641

در اصل توسط rio پست شده است View Post

یه غلطی کردیم و پولمون رو آوردیم تو این دزد خونخ مثل ... پشیمونیم.پالایشگاهی رو یکساله بستن حالا به خاطر خرید نور چشمی ها روی چس قیمت باز میکنن . حالا چند روزه ملت له له میزن تو صف و حسرت اینکه حجم مبنا پر بشه .

سهم شرکتی رو دارم که مدیران دزدش حجم تولید رو نصف و قیمت فروش رو هم کمتر از یک سوم تو صورت های مالی میارن هرچی هم بهشون میگیم بیلاخ بهمون نشون میدن.

جمع کنین بساط این دزدی ها رو بابا

نوشته شده توسط hamid88888888
                      ۲:۰۰اتفاقی شگفت در بازار بورس>>>
                      ...
                      ملت سرخوش که میگم، همین ها هستند

آش رو با جاش بالا کشیده اند، اونوقت برخی به فکر جیب خودشون هستند......... این جور دزدی ها در قیاس با 800 میلیارد دلار درآمد افسانه ای دولت نه و ده، حکم آفتابه دزدی هم نداره!

راستی شکایت کی رو به کی ببریم؟ اونی که نظرش به اون یکی نزدیک تره؟؟؟؟؟ یا اونی که چک سفید امضا جرات نداره به کسی بده؟!

یکی می مرد از درد بینوایی!!! یکی می گفت، زردک میخواهی؟؟؟

عارضم به حضور همگی، آخرین خبر حاکی از تنظیم یک تفاهم نامه فشرده برای ایستگاه بعدی مذاکرات، یعنی تیر ماه در حال نهایی شدنه!!!!

غائله یمن کار خودش رو کرد و باز اونی (شاید هم اونایی) که دلش نمیخواست، توافقی سر بگیره، فعلاً سکته انداخت توی مذاکرات

(نی)
                      آخرین ویرایش توسط Nay؛ 2015/03/30, 21:27.

نظر

• H.samimi
                        عضو فعال
                        • Jan 2014
                        • 2092

کاخ سفید: مذاکره با ایران تا آخرین لحظه ادامه می‌یابد/اوباما در برابر کنگره می‌ایستد
                        سخنگوی کاخ سفید می‌گوید ایران در خصوص ارسال اورانیوم به خارج، قول خود را زیر پا نگذاشته و مذاکرات تا لحظه آخر ادامه می‌یابد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس به نقل از نشریه پولیتیکو، «اریک شولتز» سخنگوی کاخ سفید گفته که اخبار موجود در خصوص پاپس کشیدن ایرانیان از توافق‌های قبلی در خصوص انتقال اورانیوم، درست نیست.وی در این خصوص افزود: تاکنون بر روی این موضوع توافقی صورت نگرفته بود و این موضوع هنوز در بین مذاکره‌کنندگان در دست بررسی است.»شولتز که سوار بر هواپیمای رئیس‌جمهور آمریکا در حال حرکت به سمت بوستون بود، به روند مذاکرات و ضرب الاجل موجود هم اشاره کرد و گفت: «تا لحظه آخر مذاکره می‌کنیم، نمی‌خواهم از پیش خبر شکست مذاکرات را بدهم.»وی افزود: «بیش از یک سال است که با ایرانیان مذاکره می کنیم و حالا با نزدیک شدن ضرب‌الاجل، بسته به تصمیم آنها است که تصمیم سخت را بگیرند.»سخنگوی کاخ سفید به موضع اوباما در خصوص درخواست کنگره برای تأیید هرگونه خروجی احتمالی مذاکرات هم اشاره کرد و گفت: «اوباما در این خصوص، پای حق وتوی خود ایستاده است.»انتهای پیام/

نظر

• والیخان
                          عضو فعال
                          • Oct 2013
                          • 413

اگرتوافق بهرشکلی بشودتادارائیهای بلوکه شده آزادبشه درصورتی بنفع این مملکت میشه که دلارهای آزادشده صرف واردات بی رویه توسط آقازاده هانشودتاتولیدداخلی بیش ازاین داغون نشه.ضمناآقایون قول بدهندتاچششون ب پول افتادهوس اختلاس بسرشون نزنه وچه بهتراین اعتیاداختلاس راهم ترک کنند.انشاالله وتعالی

نظر

• zorba
                            ستاره دار(3)
                            • Aug 2013
                            • 3951

بنگاه سخن پراکنی بی b... :
                            18:19 GMT

ماری هارف سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت ایران مجبور نیست ذخیره اورانیوم غنی‌شده خود را به کشور دیگری منتقل کند:
                            "الزامی ندارد که ایران در چارچوب یک توافق هسته‌ای با قدرت‌های بزرگ مجبور شود ذخیره اورانیوم با خلوص بالای خود را به کشوری دیگر منتقل کند."
                            "برای ایجاد یک سال فاصله زمانی برای تولید بمب از ذخیره اورانیوم، نیاز نیست که این ذخیره به خارج از کشور منتقل شود."
                            "برای این کار می‌توان ترتیبات دیگری داد تا به جایی که می‌خواهیم، برسیم."
                            زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• ahmad m
                              ستاره دار(2)
                              • Aug 2012
                              • 969

تا روسیه و چین در مذاکرات هستند انتظار توافق به این سادگی وجود نخواهد داشت
                              بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس

نظر

• zorba
                                ستاره دار(3)
                                • Aug 2013
                                • 3951

بنگاه سخن پراکنی b بی یک دو سه چار پنج.....30:
                                18:44 GMT

جان کری وزیر خارجه آمریکا به سی‌ان‌ان گفت او و دیگر وزرای خارجه برای حل مسائل "حساس" تا پاسی از شب و حتی تا فردا سخت تلاش خواهند کرد و به مذاکره ادامه می‌دهند چون "همه می‌دانند معنای فردا چیست."
                                به گزارش رویترز می‌گوید رسیدن به توافق پیش از ضرب‌الاجل فردا برای وزاری خارجه دخیل در مذاکرات دشوار خواهد بود.
                                زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

در حال کار...
                                X