آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرج سابق
    عضو فعال
    • Oct 2015
    • 7434

    #20101
    پاسخ : توافق هسته اي ايران و 5+1

    عراقچی: تا آخر دی ماه شاهد اجرای برجام خواهیم بود




    »یکشنبه ۶ دی ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۰




    عراقچی گفت: ان‌شاءالله شاهد اجرای برجام تا آخر دی‌ماه خواهیم بود.

    به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، سیدعباس عراقچی معاون وزیر امور خارجه کشورمان در جمع خبرنگاران در حاشیه مراسم ختم پدر همسر کاظم جلالی در پاسخ به ایسنا که زمان اجرای دقیق برجام کی خواهد بود، گفت: ان‌شاءالله تا آخر دی‌ماه شاهد اجرای برجام خواهیم بود.


    بهترین دانش آن است که سودمند باشی

    نظر

    • خوشبخت
      عضو فعال
      • Jul 2012
      • 5464

      #20102
      پاسخ : توافق هسته اي ايران و 5+1

      روانچی : احتمال تشکیل کمیسیون مشترک قبل از اجرای برجام






      پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

      یک عضو ارشد تیم مذاکره کننده هسته‌ای با بیان اینکه زمان اجرای برجام تا اواسط دی و قبل از پایان دی‌ماه خواهد بود گفت که ممکن است تا پیش از اجرای برجام جلسات کمیسیون مشترک تشکیل شود .



      مجید تخت روانچی در حاشیه مراسم ختم پدر همسر کاظم جلالی رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس در پاسخ به سوال ایسنا مبنی بر اینکه زمان دقیق اجرای برجام با توجه به اظهارات اخیر صالحی مبنی بر اجرای برجام در 15 دی‌ماه، گفت: اجرای برجام حدود چند هفته دیگر است و دقیق نمی‌توانیم بگوییم. ان‌شاءالله تا اواسط دی و قبل از پایان دی اجرا می‌شود .



      وی در پاسخ به سوال دیگر ایسنا مبنی بر اینکه آیا قبل از اجرای برجام دیداری بین وزرای خارجه ایران و گروه 1+5 و یا برگزاری جلسه کمیسیون مشترک در نظر گرفته شده است، گفت: هنوز برنامه‌ای نداریم ممکن است کمیسیون مشترک تشکیل شود ولی باز هم هنوز برنامه‌ای نداریم .



      تخت روانچی در پاسخ به سوال دیگر ایسنا مبنی بر اینکه آیا قانون اخیر آمریکا در ایجاد محدودیت برای صدور ویزا برای کسانی که به ایران سفر می‌کنند خللی در روند اجرای برجام ایجاد نمی‌کند، گفت: این یکی از موضوعاتی است که مورد بحث‌مان است، در حال رایزنی هستیم. نامه آقای کری هم خیلی روشن است و باید ببینیم در عمل چه خواهند کرد.
      زندگی بدون تحریم سلام....

      نظر

      • خوشبخت
        عضو فعال
        • Jul 2012
        • 5464

        #20103
        پاسخ : توافق هسته اي ايران و 5+1

        امریکن تینکر:


        ایران و کنگره آمریکا در آستانه برخوردی که ممکن است اجرای توافق را به تاخیر اندازد / اوباما برای نجات توافق هر کاری می کند / احتمال معافیت ایران از قانون «روادید»






        ایران و کنگره آمریکا در آستانه روز اجرای توافق هسته ای دچار اختلاف شده اند.
        پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

        امریکن تینکر نوشت: ایران و کنگره آمریکا در آستانه روز اجرای توافق هسته ای دچار اختلاف شده اند.

        به گزارش «انتخاب»، در حالی که «روز اجرای» توافق هسته ای ایران نزدیک می شود، ایران و کنگره آمریکا در آستانه برخوردی قرار دارند که ممکن است روز اجرا را به تاخیر بیاندازد یا حتی کل توافق را نابود کند.

        اعضای هر دو حزب در کنگره در تلاش هستند ایران را به علت انجام آزمایش های موشکی در ماه اکتبر تحریم کنند و ایران نیز تهدید کرده است اگر آمریکا محدودیت هایی که کنگره در صدور روادید تصویب کرده است لغو نکند، از توافقنامه عقب نشینی خواهد کرد.

        در همین حال، باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا در مقابل اعمال تحریم های بیشتر علیه ایران مقاومت می کند و می خواهد بر اساس برنامه معافیت روادید که کنگره اخیرا آن را تشدید کرده است، معافیتی را برای ایرانی ها در نظر بگیرد.

        این پایگاه به بخشی از مقاله ای که در پایگاه پولیتیکو منتشر شده است اشاره کرد و نوشت منتقدان توافق هسته ای هنوز کوتاه نمی آیند. قانونگذاران آمریکایی در تلاش هستند ایران را برای رفتارهای غیرقانونی اش از جمله آزمایش های موشکی بالستیک مجازات کنند. بسیاری از پیشنهادها برای مجازات ایران احتمالا راه به جایی نخواهند برد و نمادین هستند. با این حال، به پا شدن جنجال در کنگره این پیام قدرتمند را به ایران می فرستد که مهم نیست دولت اوباما چقدر به توافق هسته ای پایبند باشد، به هر حال آمریکا دوست ایران نیست.

        در مقاله پولیتیکو همچنین آمده است مقامات دولت اوباما می گویند به دقت همه فعالیت های ایران در منطقه از جمله نقش آن را در جنگ داخلی سوریه زیر نظر دارند. اما تاکید دارند که توافق هسته ای موضوعی جداگانه است. برای مثال آنها گفتند آزمایش موشکی ایران در ماه اکتبر نقض قطعنامه سازمان ملل بوده است نه توافق هسته ای. اما آمریکا گفته است به آزمایش موشکی ایران که در ماه نوامبر نیز انجام داده است واکنش نشان خواهد داد. با این حال، منتقدان توافق هسته ای اطمینان دارند چین و روسیه از حق وتو خود در سازمان ملل برای جلوگیری از مجازات ایران استفاده خواهند کرد. حتی متحدان اوباما نیز نگران هستند، به طوری که 21 سناتور دموکرات هفته گذشته در نامه ای به وی از او خواستند در این بحث کوتاه نیاید.

        نویسنده مقاله امریکن تینکر در ادامه نوشت دیگر کشورهای عضو گروه پنج به علاوه یک نیز تمایل دارند ایران به علت انجام آزمایش موشکی تحریم شود. اما احتمالا روسیه یا چین یا هر دو هرگونه تلاش در شورای امنیت سازمان ملل را وتو خواهند کرد. البته این مسئله مانع کنگره در اعمال تحریم بر ضد ایران نخواهد شد، اما این در صورتی است که تعداد کافی از دموکرات ها در برابر اوباما مقاومت کنند.

        در همین حال، اوباما باز هم به دنبال راه هایی برای خشنود کردن ایران در برنامه معافیت روادید است.

        در خاتمه این مقاله نویسنده بار دیگر به بخشی از مقاله پولیتیکو اشاره کرد. در این مقاله آمده است تهران از تغییراتی که در برنامه معافیت روادید آمریکا ایجاد شده است به خشم آمده است. بر اساس این تغییرات، اگر شهروندان 38 کشور که بسیاری از آنها اروپایی هستند، از مارس 2011 تا کنون به عراق، ایران، سوریه یا سودان سفر کرده باشند، از سفر بدون روادید به آمریکا منع خواهند شد. آمریکا به عنوان بخشی از توافق هسته ای متعهد است تا مانع سیاست هایی شود که به طور مستقیم بر بهبود روابط تجاری و اقتصادی با ایران تاثیر منفی دارند. مقامات ایرانی قانون جدید روادید آمریکا را لطمه ای به اقتصاد خود می دانند زیرا معتقدند این قانون سرمایه گذاران را از ایران فراری می دهد. محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران این محدودیت های روادید را نامعقول خواند و برخی از مقامات اروپایی نیز هشدار داده اند این تغییرات احتمالا ناقض توافق هسته ای است.

        در خاتمه این مقاله آمده است رئیس جمهور آمریکا بار دیگر تسلیم خواسته های ایرانی هایی شده است که ظاهرا سیاست روادید آمریکا را به آنها دیکته می کنند. اوباما برای نجات توافق هسته ای هر کاری انجام خواهد داد.
        زندگی بدون تحریم سلام....

        نظر

        • نجاT...
          عضو فعال
          • Dec 2013
          • 2639

          #20104
          پاسخ : توافق هسته اي ايران و 5+1

          نخستین کاردار سفارت انگلیس پس از توافق برجام به بورس تهران رفت...


          امروز یکشنبه بن فندر ، کاردار سفارت انگلستان در ایران از محل بورس تهران دیدار کرد و با قالیباف اصل مدیرعامل بورس به گفت و گو پرداخت.




          به گزارش خبرنگار بورس خبرگزاری فارس، بن فندر کاردار سفارت انگلستان در تهران طی بازدید از تالار شیشه ای با تاریخچه بازار سرمایه کشور، تحولات سال های اخیر و شرایط موجود بازار آشنا شد و جزییاتی را از صنایع و شرکت های پذیرفته شده، ابزارهای معاملاتی، برنامه های آتی و نحوه سرمایه گذاری خارجی در بورس تهران دریافت کرد.

          مدیرعامل بورس تهران ساعتی با فندر ملاقات کرد. کاردار سفارت بریتانیا در این دیدار از ابراز علاقه مندی به از سرگیری روابط اقتصادی بین دو کشور و احداث یک صندوق حمایتی برای فعالیت های تجاری بریتانیا در ایران خبر داد.

          فندر به گزارشی اشاره کرد که به زودی توسط ایشان تهیه و در اختیار مسئولان اقتصادی انگلیس قرار خواهد گرفت و بخشی از آن به نحوه از سرگیری همکاری بازارهای سرمایه دو کشور می پردازد.

          قالیباف اصل نیز اظهار امیدواری کرد پس از رفع تحریم ها طی هفته های آتی، امکان توسعه همکاری ها و تجدید روابط بین بازار های دو کشور و برقراری ارتباط بین فعالان بازارهای تهران و لندن فراهم شود...
          انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

          نظر

          • m.hossein
            Banned
            • Nov 2013
            • 3031

            #20105
            پاسخ : توافق هسته اي ايران و 5+1

            ایران و کنگره آمریکا در آستانه برخوردی که ممکن است اجرای توافق را به تاخیر اندازد / اوباما برای نجات توافق هر کاری می کند / احتمال معافیت ایران از قانون «روادید»
            ......................................

            درست الان وقت ورود به بازار سرمایه هست.

            ما چیزی برای باخت نداریم . میگن اب که از سر گذشت چه یک وجب

            چه صد وجب . البته مورد مطلب من در بازار سرمایه هست

            کاری به سیاست هم ندارم فقط منفعت خودمان در بازار سرمایه همین

            باقیش دست سیاست مدارها و دیپلماتهای عزیز کشورمان که انشاالله

            همیشه موفق باشند. حالا اگر بزنن زیرش باز تا الان اینهمه بابت پایین امدن

            نفت متحمل شدیم برمیگرده به همان روند رو به رشد سابق دوباره نفت

            میشه صعودی . حالا اگر تحریمها کنار رود باز هم برد با بازار سرمایه هست

            بحث ارزش و واردات و صادرات . بس ترسی وجود نداره. بابت بازار سرمایه

            نظر

            • ایرج سابق
              عضو فعال
              • Oct 2015
              • 7434

              #20106
              پاسخ : توافق هسته اي ايران و 5+1

              و صنعت


              94/10/07 - 11:31



              رئیس کنفدراسیون صادرات در گفت‌‌وگو با فارس:


              برجام تنها تحریم‌های ثانویه را لغو می‌کند/ محدودیت سرمایه‌گذاری در ایران با تحریم‌های جدید آمریکا
              رئیس کنفدراسیون صادرات با اشاره به اینکه برجام تنها تحریم‌های ثانویه ایران را لغو می‌کند و تحریم‌های اولیه پا برجاست، گفت: تحریم جدید آمریکا که تردد و سفر به ایران را محدود می‌کند همکاری‌های اقتصادی و سرمایه‌گذاری خارجی در کشور را محدود خواهد کرد.





              محمد لاهوتی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، در مورد تاثیر اجرایی شدن برجام بر روند صادرات و مبادلات تجاری کشور، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه

              تحریم‌های اولیه برداشته نمی‌شود بلکه تحریم‌های ثانویه و مرتبط با فعالیت‌های هسته‌ای برداشته می‌شود، قرار است طبق ماده 27 برجام کمیته‌ای تشکیل شود تا

              نحوه تجارت با ایران بازتعریف و عملا یک ماه آینده بین اتحادیه اروپا و آمریکا کار اجرایی در این زمینه آغاز شود.
              وی اضافه کرد: قرار است در این کمیته ظرف دو ماه

              آیین‌نامه‌ای را تدوین کنند،اما در نهایت 15 تا 16 تحریم بانکی برطرف شده و سوئیفت برقرار می‌شود که حداقل تجارت با شرق آسیا و خاور دور مانند ژاپن و کره آسان تر

              برقرار می‌شود.
              به گفته عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران صادرکنندگان به دلیل عدم امکان دریافت گشایش اعتبارات توسط خریداران طی 7-8 سال گذشته از

              بسیاری فرصت‌ها مسائل محروم بوده‌اند ولی از آن طرف هم برای خرید مواد اولیه امکان گشایش LC را نداشتند و اینها نکاتی است که با اجرایی شدن برجام سبب

              روان‌تر شدن تجارت می‌شود.
              لاهوتی با اشاره به اینکه قبل از برداشته شدن تحریم‌ها فقط برای دور زدن این تحریم‌ها 15 درصد به هزینه جابه‌جایی و قیمت تمام شده

              کالا اضافه می‌شد، افزود: در کنار آن هزینه انتقال پول نیز 5 درصد از مبلغ هر معامله را در برمی‌گرفت و می‌توان گفت در زمان تحریم 80 درصد واردات ما که مواد اولیه و

              سرمایه را تشکیل می‌دهد 20 درصد گران‌تر به دست تولید کننده داخلی می‌رسید که باید تبدیل به کالا شده و صادر می‌کرد.
              وی اظهار امیدواری کرد: تا با برداشته

              شدن تحریم‌ها ورود ماشین‌آلات و خطوط فاینانس و ریفاینانس برای خطوط تولیدی امکان‌پذیر شود که قاعدتا در کاهش هزینه‌های تجاری و افزایش کیفیت کالا که منجر به

              افزایش صادرات می‌شود خواهد بود.
              لاهوتی در بخش دیگری از سخنان خود درمورد مصوبه اخیر کنگره آمریکا درمورد اعمال محدودیت برای افرادی که به ایران سفر

              می‌کنند گفت: این مسئله شرکت‌های اروپایی را با مشکل مواجه می‌کند چرا که بسیاری از این شرکت‌ها با آمریکا مراوده تجاری دارند و حتی ممکن است

              نمایندگی‌هایی داشته باشند و به نوعی از حضور در بازار ما منع می‌شوند.
              وی افزود: نکته دیگری که بسیار حائز اهمیت است موضوع گردشگری است که 38 کشور مهم

              با آمریکا موضوع لغو روادید را دارند که با مصوبه اخیر در صورت سفر به 4 کشور از جمله ایران ملزم به اخذ روادید هستند و این مسئله سبب می‌شود تا حضور شرکت‌ها و

              سرمایه‌گذارانی که نیاز به رفت‌ و آمد در ایران را دارد کمرنگ کند.
              وی پیشنهاد داد: تا تیم کارشناسی وزارت امور خارجه کشورمان این موضوع را بررسی کرده تا

              به جای آنکه پاسپورت اتباع 38 کشور ممهور شود روی برگ ورود و خروج این مسئله اتفاق بیفتد تا مشکلی برای افراد ایجاد نشود.
              به گفته رئیس

              کنفدراسیون صادرات ایران بسیاری از شرکت‌های خارجی که رایزنی را برای فعالیت در ایران آغاز کرده‌اند برای انتقال دانش فنی نیاز به حضور تکنسین‌ها و اساتید خود در ایران دارند که قاعدتا دچار مشکل خواهند شد.

              بهترین دانش آن است که سودمند باشی

              نظر

              • Hessam
                عضو فعال
                • Aug 2012
                • 1240

                #20107
                پاسخ : توافق هسته اي ايران و 5+1

                با اجرای توافق، ایران رهبر خاورمیانه می‌شود
                پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
                تاس نوشت: براساس گزارش تحلیلگران، روسیه قصد دارد در بازار ایران پس از لغو تحریم ها حضور داشته باشد و در زمینه موضوعات نظامی، بازرگانی، همکاری های اقتصادی و شریک بودن در زمینه ائتلاف ضد ترور با جمهوری اسلامی همکاری کند.

                ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه روز 21 دسامبر دستورالعمل ایجاد یک گروه مطالعاتی بر سر ایجاد یک منطقه آزاد تجاری میان اتحادیه اقتصادی اوراسیا و ایران را صادر کرد. همزمان رئیس کمیسیون اقتصادی اتحادیه اوراسیا هم تصمیم گرفته است موانع بر سر واردات محصولات کشاورزی از ایران را تسهیل کند.

                پوتین در جریان سفر اخیری که به ایران در ماه نوامبر داشت اعلام کرد که دو طرف بر سر افزایش همکاری های اقتصادی به توافق رسیده اند و روسیه آماده است تا وامی 5 میلیارد دلاری در زمینه صادرات وضع کند. روسیه و ایران بر سر همکاری بر سر 35 پروژه اولویت دار که شامل مهندسی، ساخت و ساز، پایانه های دریایی و راه آهن می شود، به توافق رسیدند. روسیه همچنین به ایران برای تغییر صنعت هسته ای اش به منظور تولید اهداف علمی کمک می کند.

                یک منبع در سیستم همکاری های نظامی و فنی روز جمعه به تاس می گوید روسیه سیستم دفاع موشکی اس-300 پی ام یو-2 را به ایران در ماه ژانویه 2016 تحویل خواهد داد. حدود 80 نفر از کارشناسان ایرانی هم در مرکز آکادمی هوایی نظامی موژایسکی روسیه برای یاد گرفتن کار بر روی این دستگاه، آموزش خواهند دید.

                الکسی پودبریوژکین، رئیس مرکز مطالعات نظامی و سیاسی در موسسه روابط بین الملل مسکو می گوید با براساس توافق هسته ای ایران، تحریم های ضد تهران که توسط ایالات متحده، اتحادیه اروپا و شورای امنیت سازمان ملل وضع شده بودند، لغو می شوند و این کشور تبدیل به رهبر خاورمیانه و کل تمدن اسلامی می شود و موقعیت ژئوپولیتیکی خاورمیانه را تغییر خواهد داد.


                پودبریوژکین به تاس می گوید: «ایران چهارمین اقتصاد بزرگ از لحاظ تولید ناخالص داخلی در جهان اسلام و یکی از پیشرفته ترین کشورهای توسعه یافته در منطقه است که دارای ذخایر گسترده نفت و گاز است. کاملاً مشخص است که میان ایران، ترکیه و عربستان سعودی بر سر رهبری خاورمیانه و جهان اسلام رقابت وجود دارد. افزایش همکاری با روسیه می تواند مواضع ایران را تقویت کند.»

                یوگنی ساتانوفسکی، رئیس موسسه خاورمیانه به تاس می گوید: «سرمایه گذاران ایتالیایی، اتریشی، آلمانی و بریتانیایی برای ورود به تهران صف کشیده اند. آنها برای فروش جدیدترین تکنولوژی هایشان به ایران در حال مبارزه هستند. به غیر از این، ایران به میلیاردها دلار از درآمدهای بلوکه شده اش در بانک های کشورهای مختلف دسترسی خواهد یافت. ایران نقش یک شریک واقعاً جذاب را بازی می کند. با توجه به نقش روسیه به عنوان یک نیروی محرکه در تصمیم گیری بر سر توافق هسته ای، می تواند به منافعی در این زمینه دست پیدا کند. در این وضعیت مسکو به درستی در حال پیشی گرفتن از رقبا در بازار ایران است.»


                این کارشناس در ادامه می گوید: »منافع روسیه و ایران در خاورمیانه بسیار به هم نزدیک است. این مسئله شامل همکاری مشترک بر سر مبارزه با ترور و همکاری های سودمند متقابل است. آنچه که ترکیه قبل از سرنگون کردن جنگنده سوخو سو-24 از آن بهره مند بود، هم اینک در اختیار ایران قرار گرفته است. دوستان روسیه کشورهایی هستند که خواهان دوستی با آن هستند.»

                با تحویل سامانه روس اس-300 به ایران، جامعه بین المللی دیگر نباید نگرانی ای درباره امنیت خاورمیانه داشته باشد.

                ژنرال پاول زولوتاریوف، معاون موسسه مطالعات ایالات متحده و کانادا در آکادمی علوم روسیه به تاس می گوید: »واشینگتن مسکو را متقاعد می کرد که سامانه دفاع موشکی ای که در اروپای شرقی مستقر شده است، علیه روسیه نیست و برای مهار تهدیدهای ناشی از ایران طراحی شده است. ما به شرکای آمریکایی مان این گونه پاسخ می دهیم: قصد روسیه برای در اختیار گذاشتن سامانه اس-300 به ایران، تهدیدی علیه کشورهای خاورمیانه شامل اسرائیل و متحدین ایالات متحده در منطقه نمی شود. این سامانه کاملاً دفاعی است.»

                *دیپلماسی ایرانی

                نظر

                • نجاT...
                  عضو فعال
                  • Dec 2013
                  • 2639

                  #20108
                  پاسخ : توافق هسته اي ايران و 5+1

                  معاون زنگنه: توافق با آلمانی‌ها برای انجام ۱۲ میلیارد یورو سرمایه‌گذاری در صنایع پتروشیمی نهایی شد...
                  انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

                  نظر

                  • خوشبخت
                    عضو فعال
                    • Jul 2012
                    • 5464

                    #20109
                    پاسخ : توافق هسته اي ايران و 5+1

                    در سرمقاله "نیویورک تایمز" مطرح شد


                    دلواپسان در ایران و امریکا علیه اجرای برجام متحد شده اند



















                    تحرکات اخیر تندروها در ایران و امریکا نشان می دهد که آنان از هر اقدامی برای کارشکنی در روند اجرای برجام و ایجاد تنش بیش تر فیمابین استقبال می کنند.



                    سرویس بین الملل خرداد: روزنامه امریکایی "نیویورک تایمز" در سرمقاله تازه خود به موضوع توافق هسته ای ایران و 1+5 پرداخته است. این روزنامه اشاره می کند که طرح کنگره امریکا در همراستایی با منافع دلوپسان در تهران برای ایجاد کارشکنی در مسیر اجرای برجام مطرح شده است.



                    به گزارش خرداد، این روزنامه امریکایی با اشاره به امیدهای ایجاد شده برای بهبود روابط ایران و غرب پس از برجام می نویسد:"روزنامه ها در تهران به تازگی با انتشار گزارش هایی از بازدید سرمایه گذاران خارجی از ایران برای استفاده از فرصت های ایجاد شده به منظور سرمایه گذاری در آن کشور پس از لغو تحریم های اقتصادی در سال آینده خبر داد اند. اکنون احساس خوبی در ایران برای پایان یافتن انزوای بین المللی آن کشور و روزهای بهتر پیش رو ایجاد شده است".



                    نیویورک تایمز در ادامه ضمن انتقاد از طرح تازه مطرح شده در کنگره می افزاید:"با این حال، طرح مطرح شده در کنگره در این خوش بینی تردید ایجاد کرد زمانی نمایندگان این طرح را تصویب کرد که محدودیت های تازه ای برای اتباع کشورهای ایران، سوریه، عراق و سودان برای ورود به امریکا اعمال شود و هم چنین شهروندان کشورهای عمدتا اروپایی نیز دیگر پس از سفر به ایران نمی توانند بدون اخذ روادید به تهران سفر کنند".



                    نیویورک تایمز در ادامه می افزاید:"مقام های ایرانی اظهار کرده اند که قانون تازه کنگره باعث ایجاد محدودیت در کسب و کار ایران با بازرگانان خارجی و شرکت ها خواهد شد. همین موضوع سبب شده تا ایران نسبت به وعده لغو تحریم ها در ازای محدودیت های اعمال بر برنامه هسته ای دلسرد شود. واشنگتن مدعی است که این طرح نقض برجام نیست با این حال، آشکار است که طرح کنگره منطبق با روح توافق تاریخی هسته ای نیست".



                    نیویورک تایمز با اشاره به عجیب بودن گنجاندن نام ایران در فهرست اخیر کنگره درباره محدودیت صدور روادید می نویسد:"گنجاندن عراق و سوریه در این فهرست با توجه به این که هر دو کشور معبری برای عبور افراط گرایان بوده اند امری منطقی است. با این حال، دشوار است که بخواهیم نام ایران را نیز در کنار این دو کشور قرار دهیم. به نظر می رسد به طور آشکارا نمایندگان کنگره امریکا هدف شان از اقدام اخیر کارشکنی در روند اجرای برجام بوده است".





                    نیویورک تایمز در ادامه با اشاره به مسخره بودن گنجانده نشدن نام دیگر کشورهای حامی تروریسم می نویسد:"15 تن از 19 نفری که درجریان حادثه یازدهم سپتامبر نقش داشتند از عربستان سعودی بودند هم چنین بسیاری از تروریست ها از گروه های افراطی در پاکستان بوده اند. ترکیه نیز گذرگاهی برای عبور تروریست ها و پیوستن آنان به داعش بوده است با این حال، هیچ یک از این کشورها در فهرست اخیر کنگره قرار داده نشده اند".



                    نیویورک تایمز در ادامه اشاره می کند که با توجه به نگرانی مقام های ایرانی درباره تاثیر تصویب این طرح بر اجرای برجام بود که "جان کری" وزیر امور خارجه امریکا با ارسال نامه ای برای "محمد جواد ظریف" وزیر امور خارجه ایران تلاش داشت تا به او اطمینان دهد که محدودیت ها تازه اعمال شده تضادی با اجرای مفاد برجام نخواهد داشت و جای نگرانی وجود ندارد".



                    نیویورک تایمز در ادامه با اشاره به اشتراک منافع دلواپسان در ایران و امریکا برای کارشکنی در روند اجرای برجام می نویسد:"دلواپسان در دو کشور متحد شده اند تا در روند اجرای برجام کارشکنی کنند. اکنون در امریکا تندروها از موضوعاتی چون تداوم بازداشت "جیسون رضاییان" خبرنگار "واشنگتن پست" و هم چنین آزمایش های موشکی ایران انتقاد می کنند و از این موضوع به عنوان دستاویزی به منظور توجیه اقدامات خود بهره می برند".



                    نیویورک تایمز ضمن بی معنی خواندن خواسته نمایندگان کنگره از دولت اوباما درباره عدم لغو تحریم های ضد ایرانی می نویسد:"تصور این موضوع احمقانه است که فکر کنیم امریکا و دیگر قدرت های بزرگ حاضر به اجرای خواسته 36 سناتور جمهوریخواه یعنی عدم لغو تحریم های وضع شده علیه ایران شوند. طبق مفاد توافق هسته ای قدرت های جهانی موظف به لغو تحریم ها هستند. البته اقدامات نمایندگان امریکایی ممکن است موجب برهم خوردن برجام شود. مقام های ایرانی و امریکایی در این باره هر دو هشدار داده اند. برای مثال، درباره انتقال بخش اعظم ذخایر اورانیوم غنی شده ایران به روسیه ممکن است ایران از این اقدام منصرف شود".


                    زندگی بدون تحریم سلام....

                    نظر

                    • خوشبخت
                      عضو فعال
                      • Jul 2012
                      • 5464

                      #20110
                      پاسخ : توافق هسته اي ايران و 5+1

                      بیانیه جان کری درباره نزدیک شدن به اجرای برجام






                      در بيانيه مطبوعاتي جان کري که پايگاه اينترنتي وزارت خارجه آمريكا، آن را منتشر کرد، با اين عنوان درج شده است: « گزارش بروز رساني پيشرفت به سمت روز اجراي برنامه جامع اقدام مشترک (برجام)».

                      در متن بيانيه جان کري به تاريخ بيست و هشتم دسامبر سال دو هزار و پانزده آمده است: پنج ماه پس از آنكه ما، اتحاديه اروپا و شركاي ما در پنج بعلاوه يک، برنامه جامع اقدام مشترک با ايران(برجام) را نهايي کرديم، من همچنان به تيم ما در دستيابي به آن چيزي که واقعا يكي از مهمترين دستاوردها در سال دوهزار و پانزده بود، افتخار مي کنم ( اين دستاورد) تضمين مي کند که برنامه هسته اي ايران در ادامه، منحصراً صلح آميز است.

                      درحالي که ما به روز اجرا نزديک تر مي شويم - که مرحله بعدي مهم در برجام است - من خشنودم گزارش بدهم که ما نشانه هاي مهمي از پيشرفت چشمگير به سمت اجراي تعهدات کليدي ايران در توافقنامه را شاهد بوده ايم.

                      جان کري در ادامه بيانيه خود افزود: روز اجرا زماني فرا خواهد رسيد که آژانس بين المللي انرژي اتمي تائيد کند که ايران به همه تعهدات هسته اي خود عمل کرده است ، که(عمل به اين تعهدات) افزايش زمان گريز هسته اي ايران در دستيابي به مواد هسته اي کافي براي توليد يک بمب اتم ، را باعث خواهد شد و آن را به يک سال افزايش خواهد داد درحاليكه اين زمان( گريز) قبل از برجام ، کمتر از نود روز بود.

                      امروز يكي از مهترين گام هاي ايران به سمت اجراي تعهدات( اين کشور)، زماني برداشته شد که يک کشتي حامل بيش از بيست و پنج هزار پوند (حدود يازده هزار و سيصد و چهل کيلوگرم) مواد اورانيوم غني شده با درصد کم، ايران را به مقصد روسيه ترک کرد.

                      اين محموله شامل حذف تمام مواد هسته اي ايران به ميزان غني شدگي بيست درصد را شامل مي شود که هنوز به شكل صفحات سوخت براي راكتور تحقيقاتي تهران در نيامدند. انتقال اين مواد غني شده به خارج از ايران، گامي مهم به سمت عمل کردن ايران به تعهدات خود است که براساس آن، اين کشور تا روز اجرا نبايد بيشتر از سيصد کيلوگرم اورانيوم غني شده با درصد کم ، داشته باشد.

                      انتقال محموله امروز، زمان گريز هسته اي ايران به سمت دستيابي به اورانيوم قابل بكارگيري در توليد يک سلاح هسته اي را که دو تا سه ماه بود، به سه برابر افزايش مي دهد و بخشي مهم از معادله فني است که تضمين مي کند زمان گريز احتمالي تا روز اجرا، دست کم به يكسال برسد.

                      تعدادي از معاملات تجاري باعث شدند که (انتقال) اين محموله امكانپذير شود، بسياري از کشورها نيز نقش هاي مهمي را در اين تلاش ايفا کردند. روسيه به عنوان يكي از کشورهاي حاضر در برجام و به عنوان کشوري که تجربه قابل توجه در انتقال و تامين مواد هسته اي دارد، با انتقال اين مواد به خارج از ايران و دادن اورانيوم طبيعي در ازاي آن ، نقشي اساسي ايفا کرده است.

                      قزاقستان نيز با فراهم کردن اورانيوم طبيعي که ايران در ازاي مواد غني شده دريافت کرده است، و نيز با کمک به تسهيل انتقال محموله، به اين تلاش کمک زيادي کرد.

                      کمک قزاقستان علاوه بر ميزباني اين کشور در دورهاي اوليه گفتگوهاي پنج بعلاوه يک است که منجر به انعقاد موفقيت آميز برجام شد. من امروز با ادريسوف وزير امور خارجه ( قزاقستان) صحبت کردم تا تشكر آمريكا از همه اين تلاش ها را اعلام کنم. آذربايجان نيز نقشي کليدي و مهم در تسهيل اين محموله ايفا کرد.

                      در ادامه بيانيه جان کري آمده است:

                      من همچنين مي خواهم مراتب تشكر کامل و صادقانه آمريكا را از پادشاهي نروژ اعلام کنم، کشوري که مدت هاي مديدي است که متعهد به عدم اشاعه است و با اقدام خود به اين تعهد عمل مي کند. نروژ در اين مورد بسيار مهم، معاملات بازرگاني براي کاهش ميزان اورانيوم غني شده در ايران را تامين مالي کرد ، نروژ همچنين تخصص لازم براي مديريت برخي از اين معاملات را تامين کرد.

                      اين تلاش ها نشان دهنده کمک مهم نروژ به يک دنياي امن تر است.

                      همكاري بين آمريكا و نروژ در اين تلاش، ادامه يک سابقه ديرينه از همكاري در زمينه عدم اشاعه مواد هسته اي است. من امروز با «برنده» ( Brende ) وزير امور خارجه نروژ گفتگو کردم تا شخصا از او به علت رهبري اش در اين موضوع تشكر کنم.

                      اكنون بايد آژانس بين المللي انرژي اتمي راستي آزمايي کند که ميزان ذخاير اورانيوم غني شده ايران سيصد کيلوگرم يا کمتر است ، همچنين بايد تائيد کند که ايران به همه گام هاي هسته اي مهم خود در برجام قبل از فرا رسيدن روز اجرا، عمل کرده است. اين گام ها شامل برچيدن بخش زيادي از زيرساخت غني سازي اورانيوم مي شود. براساس آنچه که ما مي دانيم ايران سريعاً براي دستيابي به آن حركت مي کند. ايران همچنين بايد هسته ي راكتور اراک را بردارد و غير عملياتي کند ، و عملا مسير پلوتونيوم براي سلاح هسته اي را مسدود کند.

                      ما درحاليكه به سمت راستي آزمايي آژانس بين المللي انرژي اتمي از عمل کردن ايران به همه تعهدات هسته اي کليدي اش حركت مي کنيم، همچنان اقدام به مشورت نزديک با آژانس بين المللي انرژي اتمي و ديگر اعضاي پنج بعلاوه يک خواهيم کرد.

                      آژانس بين المللي انرژي اتمي نيز به آمادگي هاي خود براي اجراي رژيم گسترده نظارت و راستي آزمايي از کل برنامه هسته اي ايران ، طبق آنچه که در برجام مشخص شده است، ادامه مي دهد.

                      در پانزدهم دسامبر، شوراي حكام آژانس بين المللي انرژي اتمي قطعنامه اي را با اجماع تصويب کرد تا تمام تلاش هاي آژانس را به سمت اجراي کامل برجام و ابزارهاي راستي آزمايي و نظارت پيشرفت، معطوف کند.

                      همه تاسيسات هسته اي اعلام شده ايران شامل آسياب هاي اورانيوم و تاسيسات توليد سانتريفوژ، تا روز اجرا، تحت نظارت گسترده خواهند بود که يک الزام برجامي است. آژانس بين المللي انرژي اتمي در اين تلاش نظارتي همچنين از فناوري هاي مدرن مثل مهر و موم هاي الكترونيک بهره خواهد برد و شمار بازرسان علي الارض(ميداني) در ايران را افزايش خواهد داد.
                      کري افزود: زماني که ما به روز اجرا مي رسيم ، آمريكا به طور کامل متعهد باقي خواهد ماند و در مسير اجراي تعهدات مرتبط با تحريم ها براساس برجام و نيز همه تعهدات ديگر ما در برجام ، باقي خواهد ماند.

                      تيم ما سخت کار مي کند تا براي روز اجرا آماده باشد، و زماني که آن روز فرا برسد، برداشتن تحريم هاي مرتبط با هسته اي براساس برجام اجرايي خواهد شد.
                      سياست آمريكا جلوگيري از فعاليت هاي تجاري مجاز با ايران نيست.

                      وزير خارجه آمريكا ادامه داد: در حالي که ما به روز اجراي برجام نزديک مي شويم، ما همچنان هوشيار باقي خواهيم ماند تا اطمينان حاصل کنيم که اجراي (برجام) دقيقا دستيابي به همان چيزهايي است که ما در آغاز اين مذاكرات تعيين کرده بوديم، يعني اطمينان حاصل کنيم که برنامه هسته اي ايران صرفاً براي مقاصد صلح آميز است و هميشه نيز اينگونه باقي خواهد ماند.


                      زندگی بدون تحریم سلام....

                      نظر

                      • خوشبخت
                        عضو فعال
                        • Jul 2012
                        • 5464

                        #20111
                        پاسخ : توافق هسته اي ايران و 5+1

                        لغو تحریم سوئیفت تاچند روز آینده






                        مهر نوشت: مشاور وزیر نفت با بیان اینكه تحریم سوئیفت ایران تا چند روز آینده لغو می‌شود، گفت: پرداخت یارانه ها، سرمایه گذاری جدید در بخش نفت و انرژی کشور را تعطیل کرده است.

                        منصور معظمی در جمع خبرنگاران با اشاره به سقوط آزاد قیمت جهانی نفت خام، گفت: برای جبران کاهش درآمدهای نفتی، باید میزان صادرات غیرنفتی افزایش یابد و از ۴۸ میلیارد دلار به حدود ۶۰ تا ۷۰ میلیارد دلار افزایش یابد.

                        مشاور وزیر نفت با اعلام اینكه با لغو تحریم‌ها امكان افزایش صادرات غیر نفتی کشور در دوران پساتحریم فراهم می شود، تصریح کرد: پرداخت یارانه ها نه تنها در تعادل بخشیدن به اقتصاد کشور ناكام بود بلكه باعث شده است که وزارتخانه های نفت و نیرو، بودجه خود را بابت پرداخت یارانه‌های نقدی واگذار می کنند.

                        رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی تهران با بیان اینكه به دلیل پرداخت بودجه وزارتخانه‌های نفت و نیرو برای تامین هزینه یارانه های نقدی، سرمایه گذاری در بخش نفت و انرژی کشور تقریبا تعطیل شده است، اظهار داشت: برخلاف تصور اولیه، طرح هدفمندی یارانه ها نتوانست ضریب جینی را بهبود بخشیده و تولید را در کشور رونق دهد.

                        این مقام مسئول با تاکید بر اینكه دولت و مجلس موضوع یارانه ها را به یکدیگر پاس بدهند، درست نیست و باید یک عزم ملی برای حل این معضل ایجاد شود، اظهارداشت: در صورت پایبندی آمریکا به برجام و لغو تحریم‌ها، سوئیفت دوباره برقرار شده و فرصت مناسبی برای رشد اقتصادی کشور فراهم می شود.

                        معظمی با بیان اینكه با لغو تحریم‌ها، ایران قادر است که به سرعت میزان تولید نفت خود را ۵۰۰ هزار بشكه در روز افزایش دهد، تاکید کرد: ایران به منظور افزایش یک میلیون بشكه ای صادرات نفت خود در فاصله زمانی ۶ ماه پس از لغو تحریم‌ها مشكلی ندارد و این هدف محقق خواهد شد.

                        وی با اعلام اینكه ادعای برخی رسانه‌های غربی مبنی بر اینكه با افزایش صادرات نفت ایران، بازار جهانی نفت متلاطم می شود و اینكه ایران مسئول بی ثباتی در بازار نفت است، درست نیست، افزود: در واقع مسئول اصلی این بی ثباتی با آن دسته از اعضای اوپک است که یک میلیون و ۸۰۰ هزار بشكه نفت مازاد را روانه بازارها کرده اند.

                        مشاور وزیر نفت با بیان اینكه با لغو تحریم‌ها، امكان تامین منابع مالی و فناوری های مورد نیاز پروژه های صنعت نفت فراهم می شود، تصریح کرد: با لغو تحریم‌ها باید واردات را مدیریت کنیم و از این فرصت برای وارد کردن فناوری های جدید استفاده کرد.


                        زندگی بدون تحریم سلام....

                        نظر

                        • ایرج سابق
                          عضو فعال
                          • Oct 2015
                          • 7434

                          #20112
                          پاسخ : توافق هسته اي ايران و 5+1


                          94/10/09 - 22:35



                          آمریکا یازده شخص و شرکت مرتبط با برنامه موشکی ایران را تحریم می‌کند

                          وزارت خزانه‌داری آمریکا در نامه‌ای به کنگره این کشور اعلام کرده است که دولت قصد دارد، تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کند.



                          به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، وزارت خزانه‌داری آمریکا در نامه‌ای به کنگره این کشور اعلام کرده است که دولت قصد دارد تحریم‌های

                          تازه‌ای علیه ایران اعمال کند.
                          به نوشته سایت شبکه فاکس‌نیوز، قرار است جمعا یازده شخص و شرکت به بهانه ارتباط با برنامه موشکی ایران تحریم

                          شوند.
                          این اقدام به بهانه پاسخ به آزمایش موشک بالستیک عماد توسط ایران صورت می‌گیرد. بنا بر این گزارش، این تحریم‌ها هنوز اعمال نشده‌اند،

                          اما دولت باراک اوباما تصمیم خود برای این کار را به نمایندگان کنگره اعلام کرده است.
                          سایت شبکه بلومبرگ هم به نقل از یک منبع آگاه این خبر را تائید

                          کرده است.
                          روزنامه وال‌استریت‌ژورنال به نقل از مقامات آمریکایی نوشته است که این افراد و شرکت‌ها در ایران، هنگ‌کنگ و امارات مستقر هستند. یک

                          مقام آمریکایی گفته است که بر اساس توافق هسته‌ای وزارت خزانه‌داری حق تحریم‌ کردن افراد مرتبط با برنامه موشکی، تروریسم و حقوق بشر

                          ایران را برای خود حفظ کرده و این مسئله از موضوع هسته‌ای جدا است.
                          پیش از این سامانتا پاور نماینده آمریکا در سازمان ملل نیز گفته بود که

                          واشنگتن در حال بررسی گزینه اعمال تحریم‌های جدید علیه برنامه موشکی ایران است.
                          اعلام تصمیم دولت آمریکا برای اعمال تحریم های جدید دو

                          روز پس از آنصورت می گیرد که ایران بیش از یازده تن اورانیوم غنی شده را به روسیهمنتقل کرد.
                          واشنگتن پیش از این هم در اقدامی که به گفته

                          کارشناسان ناقض متن صریحبرنامه جامع اقدام مشترک است، قانونی تصویب کرد که بر اساس آن افرادیکه در 5 سال گذشته به ایران سفر کرده

                          باشند، برای سفر به آمریکا حتمالباید روادید دریافت کنند، حتی اگر تبعه یکی از 38 کشوری باشند کهواشنگتن با آن ها قرارداد لغو روادید دارد.
                          انتهای پیام/ق
                          بهترین دانش آن است که سودمند باشی

                          نظر

                          • ایرج سابق
                            عضو فعال
                            • Oct 2015
                            • 7434

                            #20113
                            پاسخ : توافق هسته اي ايران و 5+1


                            94/10/10 - 19:18



                            پایگاه آمریکایی: تحریم‌های جدید ایران هفته آینده اعلام خواهد شد


                            پایگاه آمریکایی «تاور» گزارش داد که وزارت خزانه‌داری این کشور هفته آینده تحریم‌های تازه علیه ایران به بهانه آزمایش‌های اخیر موشکی را اعلام می‌کند.





                            به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، یک پایگاه آمریکایی خبر داد هفته آینده وزارت خزانه‌داری این کشور تحریم‌های جدید علیه ایران به بهانه

                            آزمایش‌های موشکی اخیر را اعلام خواهد شد.
                            چهارشنبه شب(دیشب) رسانه‌های غربی خبر دادند که وزارت خزانه‌داری آمریکا در نامه‌ای به کنگره

                            این کشور اعلام کرده است که دولت باراک اوباما قصد دارد، تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کند که بهانه این اقدام هم آزمایش‌های اخیر

                            موشکی ایران اعلام شده است
                            .
                            به گزارش این رسانه‌ها قرار است جمعا یازده شخص و شرکت به بهانه ارتباط با برنامه موشکی ایران تحریم شوند.این اقدام به بهانه

                            پاسخ به آزمایش موشک بالستیک عماد توسط ایران صورت می‌گیرد. بنا بر این گزارش، این تحریم‌ها هنوز اعمال نشده‌اند، اما دولت آمریکا تصمیم خود برای این کار را به

                            نمایندگان کنگره اعلام کرده است(جزئیات بیشتر).
                            حالا پایگاه آمریکایی «تاور» در گزارشی درباره تحریم‌های تازه‌ای که قرار است به بهانه‌ موشکی ضد ایران اعمال شود،

                            نوشت: «وزارت خزانه‌داری آمریکا هفته آینده این تحریم‌های جدید را (رسما) اعلام خواهد کرد».
                            تحریم‌های تازه علیه ایران که این بار به بهانه موشکی قرار است اعلام و
                            اعمال شود، در حالی صورت خواهد گرفت که ایران و گروه ۱+۵ قرار است برای اجرای توافق هسته‌ای وارد مرحله سوم برجام یا همان روز اجرا شوند



                            بهترین دانش آن است که سودمند باشی

                            نظر

                            • خوشبخت
                              عضو فعال
                              • Jul 2012
                              • 5464

                              #20114
                              پاسخ : توافق هسته اي ايران و 5+1

                              مک کین: اوباما تلاش می‌کند قبل از انتخابات ایران، تحریم‌ها را کاهش دهد





                              سناتور ارشد جمهوریخواه آمریکایی می‌گوید دولت باراک اوباما درصدد آن است که پیش از انتخابات آتی در ایران به منظور «تقویت میانه‌روها» تحریم‌ها علیه تهران را کاهش دهد.
                              در ادامه اظهارنظرها درباره زمان رفع تحریم‌های ایران، یک سناتور نام آشنای جمهوریخواه آمریکایی می‌گوید دولت دموکرات این کشور می‌خواهد تا قبل از انتخابات آتی ایران این اقدام را انجام دهد.

                              به گزارش فارس در ادامه اظهارنظرهای مقامات آمریکایی درباره زمان‌بندی رفع تحریم‌های ایران به عنوان بخشی از توافق هسته‌ای تهران و گروه ۱+۵، یک ‌قانونگذار ارشد کنگره کاهش تحریم‌ها را به موضوع انتخابات آتی مجالس خبرگان و شورای اسلامی ایران مرتبط کرد.

                              به گزارش پایگاه «هیل»، سناتور ارشد جمهوریخواه آمریکایی و نامزد سال ۲۰۰۸ انتخابات ریاست جمهوری این کشور می‌گوید که دولت باراک اوباما با هدف «تقویت میانه‌روها» در انتخابات آتی ایران می‌خواهد تا قبل از آغاز این انتخابات کاهش تحریم‌ها را کلید بزند.

                              زندگی بدون تحریم سلام....

                              نظر

                              • ایرج سابق
                                عضو فعال
                                • Oct 2015
                                • 7434

                                #20115
                                پاسخ : توافق هسته اي ايران و 5+1

                                تاریخ خبر: 10/10/1394 | ساعت: 19:35|


                                دستور رییس جمهوری به وزیر دفاع در پی سیاست های خصمانه آمریکا:

                                تولید انواع موشک ها با سرعت و جدیت بیشتر ادامه یابد


                                تهران - ایرنا - رییس جمهوری با اشاره به تداوم سیاست های خصمانه و دخالت نامشروع و غیرقانونی آمریکا در زمینه حق تقویت قدرت دفاعی جمهوری اسلامی ایران، به وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح دستور داد که در چارچوب سیاست های دفاعی مصوب، برنامه تولید انواع موشک های مورد نیاز نیروهای مسلح با سرعت و جدیت بیشتری ادامه یابد.

                                به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، متن دستور حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی به دکتر حسین دهقان وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح به این شرح است:
                                بسمه تعالی
                                سردار سرتیپ پاسدار، جناب آقای دکتر حسین دهقان
                                وزیر محترم دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح
                                سلام علیکم
                                از آنجا که ظاهراً دولت آمریکا در نظر دارد، در ادامه سیاست های خصمانه و دخالت نامشروع و غیرقانونی خود در زمینه حق تقویت قدرت دفاعی جمهوری اسلامی ایران، اقدام به افزودن افراد و مؤسسات

                                جدیدی در فهرست تحریم های ظالمانه قبلی نماید؛ لازم است در چارچوب سیاست های دفاعی مصوب، برنامه تولید انواع موشک های مورد نیاز نیروهای مسلح با سرعت و جدیت بیشتری ادامه یابد.

                                همچنین در صورت تکرار این گونه اقدامات غلط و مداخله جویانه از سوی آمریکا، وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح موظف است با استفاده از کلیه امکانات، برنامه ریزی جدیدی برای گسترش توانمندی های موشکی کشور، به عمل آورد.
                                باید تأکید کنم که توانمندی های دفاعی جمهوری اسلامی ایران عامل ثبات و امنیت منطقه بوده و نه تنها تهدیدی علیه دیگران نیست، بلکه صرفاً برای پاسداری از حاکمیت، استقلال و تمامیت ارضی کشور و مبارزه با پدیده شوم تروریسم و افراط و در جهت منافع مشترک منطقه ای و جهانی می باشد.

                                دولت جمهوری اسلامی ایران در طول مذاکرات هسته ای اعلام کرده است که هیچ گاه پیرامون قدرت دفاعی مشروع کشور و از جمله برنامه موشکی خود با کسی مذاکره ننموده، و با تأکید بر حق دفاع مشروع خویش، هیچ محدودیتی را در این حوزه نخواهد پذیرفت.

                                روشن است که برنامه موشکی ایران به هیچ وجه جزئی از برجام نبوده، که مقامات رسمی آمریکایی نیز بر آن اذعان دارند. همان طور که بارها اعلام شده است سلاح هسته ای جایی در دکترین دفاعی ایران

                                ندارد و لذا توسعه و تولید موشک های بالستیک ایران که هیچ گاه برای قابلیت حمل کلاهک های هسته ای طراحی نشده اند، به عنوان ابزاری مهم و متعارف برای دفاع از کشور با قدرت و صلابت ادامه خواهد یافت.
                                حسن روحانی
                                رئیس جمهور
                                بهترین دانش آن است که سودمند باشی

                                نظر

                                در حال کار...
                                X