آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • خوشبخت
    عضو فعال
    • Jul 2012
    • 5464

    #20446
    پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

    روانچی:ایران امیدوار است غرب به تعهداتش عمل کند







    دور ششم گفتگوهای دوجانبه جمهوری اسلامی ایران و نروژ با حضور مجید تخت‌روانچی و دبیرکل وزارت خارجه نرژو در اسلو برگزار شد.
    مجید تخت‌روانچی، معاون اروپا و آمریکای وزارت امور خارجه کشورمان که در رأس یک هیات اقتصادی – تجاری مشغول دیدار از کشور پادشاهی نروژ می‌باشد، دور ششم گفتگوهای دوجانبه را با «وگر استرومن» دبیرکل وزارت امور خارجه نروژ برگزار نمود. در این ملاقات در خصوص موضوعات دوجانبه، اجرای برجام، همکاری‌های اقتصادی دو کشور در دوره پسا تحریم و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی بحث و تبادل نظر گردید.

    به گزارش تسنیم، استرومن ضمن ابراز تبریک به مناسبت توافق هسته‌ای و اجرای برجام و تلقی از آن به‌عنوان پیروزی دیپلماسی، اعلام داشت اجرای برجام و لغو تحریم‌ها فضا را برای از سرگیری و توسعه همکاری‌های اقتصادی دوجانبه در زمینه‌های مختلف اعم از ا نرژی، شیلات، دریائی ، زیست محیطی و نقش آفرینی و مشارکت ایران در فرایند حل و فصل بحران‌های منطقه‌ای مهیا ساخته است.

    وی افزود: شرکت‌های نروژی علاقمند به همکاری با ایران هستند و در همایشی که قرار است تحت عنوان فرصت‌های همکاری ایران و نروژ بعد از توافق هسته‌ای با حضور فعالان اقتصادی – تجاری دو کشوربرگزار شود، این علاقمندی را نشان خواهند داد.

    تخت‌روانچی در این ملاقات در خصوص اجرای برجام اعلام داشت که طرف ایرانی تمامی تعهدات خود را نجام داده و امیدوار است طرف مقابل نیز به تعهدات خود عمل کند.

    معاون وزارت امورخارجه کشورمان ضمن اشاره به فضای جدید برای همکاری با ایران و حمایت کشورشان از تداوم و توسعه مناسبات، بر ضرورت انتقال فناوری و سرمایه‌گذاری به عنوان مولفه‌های مهم در روابط جدید تاکید کرد.

    وی همراهی نمایندگان بخش‌های ذیربط اقتصادی – تجاری کشورمان در این سفر و همچنین اشتیاق شرکت‌های نروژی برای احیاء همکاری‌های گذشته را نشان دهنده اراده دو کشور در راستای گسترش همکاری دوجانبه دانست.

    معاون وزارت امور خارجه کشورمان در ادامه ملاقات با مقامات نروژی، با «توره هاترم» معاون وزیر امور خارجه نروژ نیز دیدار کرد. روانچی در این دیدار ضمن تشریح تحولات منطقه و تاکید بر ضرورت حل مشکلات تنها از طریق راهکارهای سیاسی، تصریح کرد که جمهوری اسلامی ایران در راستای استقرار صلح و ثبات در منطقه، از همکاری و مشارکت با کلیه کشورهای منطقه استقبال می‌کند.

    زندگی بدون تحریم سلام....

    نظر

    • خوشبخت
      عضو فعال
      • Jul 2012
      • 5464

      #20447
      پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

      برجام هزینه خرید تجهیزات هواشناسی را تا یک سوم کاهش داد






      رئیس سازمان هواشناسی کشور گفت: هر رادار هواشناسی در دوره تحریم ها به قیمت 100 تا 110 میلیارد ریال خریداری می شد، اما با اجرای برنامه جامع اقدام مشترک(برجام)، هزینه های سازمان هواشناسی برای خرید این دستگاه به نصف و هزینه خرید سایر تجهیزات به یک سوم کاهش پیدا کرد.
      داود پرهیزکار افزود: از زمان برداشته شدن تحریم ها دریچه جدیدی به روی سازمان هواشناسی گشوده شده زیرا بخش اصلی کار هواشناسی وابسته به تجهیزات و سخت افزار به ویژه تجهیزات در زمینه سنجش ها و دیده بانی جو بالایی زمین است و بیشتر این تجهیزات ساخت خارج هستند.
      به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، وی گفت: با موفقیت دولت یازدهم در اجرایی کردن برجام و لغو تحریم ها توانستیم هزینه های خود را در زمینه واردات این دستگاه ها به صورت بی واسطه و مذاکره مستقیم با تولیدکنندگان کاهش دهیم.
      معاون وزیر راه وشهرسازی یاد آورشد: در دوره تحریم ها فشار زیادی بر این سازمان از نظر بودجه وارد می شد، به عنوان مثال رادیوسوند (دستگاه های سنجنده دما، رطوبت، فشار و سمت و سرعت باد در قطع 10 در 20 سانتیمتر است که با بالن های هواشناسی به ارتفاع 30 تا 40 کیلومتر بالایی زمین فرستاده می شوند) یکی از تجهیزات اصلی ماست و روزانه 10 تا 15 دستگاه از آنها را به جوّ پرتاب می کنیم.
      پرهیزکار گفت: در دوره تحریم ها مجبور بودیم آن ها را 2 تا 3 برابر قیمت واقعی در بازار جهانی و با استفاده از خرید با واسطه تهیه کنیم که در حال حاضر با لغو تحریم ها هزینه خرید این دستگاه به نصف تا یک سوم کاهش یافته است.
      وی همچنین به سامانه های پردازشی هواشناسی اشاره کرد و گفت: در دنیا قوی ترین سوپرکامپیوترها (ابر رایانه ها) را در اختیار فعالیت های هواشناسانه قرار می دهند که ما در ایران به دلیل تحریم ها از آنها بی بهره بودیم، اما در پسابرجام شرایط خرید این پردازشگرها برای ارتقای دقت و کیفیت پیش بینی وضع هوا فراهم شده است.
      پرهیزکار افزود: در بخش تبادل استاد و دانشجو کارشناس نیز شرایط همکاری با کشورهای پیشرفته در زمینه دانش هواشناسی برای سازمان هواشناسی کشور مهیا شده است.
      رئیس سازمان هواشناسی کشور با اشاره به برقراری تعاملات سازمان هواشناسی کشور با مراکز جهانی هواشناسی برای در اختیار گرفتن اطلاعات جهانی آب و هوا با اجرای برجام گفت: در دوره ای که تحریم بودیم، از امکان برقراری ارتباط با این مراکز به این بهانه که اطلاعات هواشناسی در بخش نظامی هم قابل استفاده هستند، محروم بودیم و با لغو تحریم ها، این مراکز بین المللی اطلاعات هواشناسی خود را در اختیار سازمان هواشناسی کشور قرار می دهند.
      به گزارش ایرنا، در10 سال گذشته که سازمان هواشناسی کشور برای بررسی وضعیت هوا نیازمند تجهیزات پیشرفته بود به علت تحریم های ظالمانه نمی توانست آن را از شرکت های خارجی خریداری کند، اما با اجرایی شدن برجام شرایط لازم برای خرید تجهیزات مورد نیاز برای سازمان هواشناسی کشور فراهم شده است.

      زندگی بدون تحریم سلام....

      نظر

      • خوشبخت
        عضو فعال
        • Jul 2012
        • 5464

        #20448
        پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

        مجید تخت‌روانچی: فرصت‌های سرمایه‌گذاری پسابرجام را غنیمت بدانیم







        معاون اروپا و آمریکای وزارت خارجه که در راس یک هیئت اقتصادی و تجاری در نروژ به سر می‌برد با مونیکا میلند وزیر صنایع و تجارت نروژ ملاقات کرد.
        در این دیدار مجید تخت‌روانچی معاون وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به رویکرد جدید کشورها برای همکاری با ایران در زمینه‌های مختلف بعد از اجرای برجام ، تاکید کرد: فرصت‌های زیادی برای سرمایه‌گذاری و روابط عادی تجاری ایجاد شده است که باید غنیمت شمرده شوند.

        به گزارش ایسنا وی حضور پررنگ شرکت‌های نروژی در این نشست را نشانه وجود ظرفیت‌ها و علاقه‌مندی زیاد برای طرفین دانست و با اشاره به ظرفیت‌های نروژ در حوزه دریائی، زیست‌محیطی و شیلات اظهار کرد: طرف ایرانی از آمادگی کامل برای همکاری در این زمینه‌ها برخوردار است.

        در این ملاقات وزیر تجارت و صنعت نروژ نیز با اشاره به ظرفیت‌ها و فرصت‌های زیاد دو کشور برای همکاری اظهار کرد: نروژ به دنبال بازارهای جدید است و ما شاهد اشتیاق شرکت‌های نروژی برای کار با ایران در زمینه‌های مختلف هستیم.

        وی ابراز امیدواری کرد که در دوران جدید شاهد افزایش همکاری‌های اقتصادی و تجاری خصوصا در حوزه صنعت نفت و گاز و شیلات و انرژی‌های تجدیدپذیر باشیم.

        در پایان این دیدار معاون وزیرخارجه کشورمان از وزیر صنعت و تجارت نروژ برای سفر به ایران دعوت کرد که مورد استقبال قرار گرفت.

        زندگی بدون تحریم سلام....

        نظر

        • ایرج سابق
          عضو فعال
          • Oct 2015
          • 7434

          #20449
          پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1


          94/11/28 - 15:51


          پارلمان اروپا در حال تدوین طرحی ابتکاری درباره راهبرد اتحادیه اروپا در قبال ایران است

          پارلمان اروپا طی گزارشی در وبسایت خود اعلام کرد که در حال تدوین طرحی ابتکاری درباره راهبرد اتحادیه اروپا در قبال ایران است.





          به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، پارلمان اروپا طی گزارشی که در وبسایت رسمی خود قرار داده است، نوشت: توافق

          در خصوص برنامه هسته‌ای ایران آغازگر فصلی جدید در روابط میان ایران و اتحادیه اروپاست.
          «محمدجواد ظریف» وزیر امور خارجه

          ایران در روز سه‌شنبه 1 فوریه برای ایراد سخنانی در کمیسیون امور خارجی، در پارلمان اروپا حضور یافت و خطاب به نمایندگان

          پارلمان اروپا اعلام کرد: «ما آماده همکاری با اروپا برای کاهش نگرانی‌ها و تنش‌ها در منطقه هستیم اما در این راستا هر دو طرف

          باید اعتماد یکدیگر را جلب کنند.
          »
          روابط میان ایران و اتحادیه اروپا، اوضاع امنیتی و انسانی خاورمیانه از جمله محورهای مورد بحث

          در کمیسیون امور خارجی پارلمان اروپا بود و نمایندگان پارلمان طی آن ضمن استقبال از فرصت بوجود آمده برای تقویت ارتباطات

          میان اتحادیه اروپا و ایران، نسبت به روابط میان تهران و ریاض و نقش ایران در حل مناقشه جاری در سوریه ابراز نگرانی

          کردند.
          محمدجواد ظریف همچنین طی این دیدار با «مارتین شولتز» رئیس پارلمان اروپا و دیگر رهبران سیاسی اروپا دیدار و

          گفت‌وگو کرد.
          پارلمان اروپا هم‌اکنون در حال کار بر روی طرحی ابتکاری در خصوص استراتژی و راهبرد اتحادیه اروپا در قبال ایران پس

          از توافق هسته‌ای اخیر است و «ریچارد هویت» نماینده دموکرات سوسیالیست انگلیسی مسئول تدوین این متن این راهبرد است.

          بهترین دانش آن است که سودمند باشی

          نظر

          • ایرج سابق
            عضو فعال
            • Oct 2015
            • 7434

            #20450
            پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

            «رویزرویز» به صنعت گاز بازگشت؛
            کانادا تجهیزات توقیفی گازی ایران را آزاد کرد





            پنجشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۱


            یک مقام مسئول در شرکت گاز از آزادسازی بخشی از تجهیزات صنعت گاز متعلق به یکی از پالایشگاه بزرگ گاز در جنوب ایران توسط دولت کانادا خبر داد.به

            گزارش خبرنگار مهر، هادی هاشم زاده فرهنگ در جمع خبرنگاران درباره جزئیات آزادسازی بخشی از تجهیزات صنعت گاز متعلق به یکی از پالایشگاه بزرگ گاز

            در جنوب ایران توسط دولت کانادا، گفت: تمامی توربین‌های پالایشگاه گاز فجرجم متعلق به شرکت «رویزرویز» انگلیس بوده که تعمیرات اساسی یکی توربین‌ها به

            کانادا ارسال شد.

            مدیر عامل پالایشگاه گاز فجرجم با اعلام اینکه اما دولت کانادا به دلیل شرایط تحریم حاضر به آزادسازی و پس دادن این توربین گازی نشد، تصریح کرد: با این

            وجود چند هفته قبل و با لغو تحریم ها، این تجهیزات گازی توسط کانادا رفع توقیف شد.

            این مقام مسئول در شرکت ملی گاز با تاکید بر اینکه هم اکنون این توربین رفع توقیف شده به بندرعباس ارسال شده است، اظهار داشت: به زودی این توربین گازی

            بازسازی و نوسازی شده به پالایشگاه فجرجم در جنوب کشور انتقال داده خواهد شد.

            به گزارش مهر، پالایشگاه فجر جم با ظرفیت پالایش روزانه ۱۲۰ تا ۱۲۵ میلیون متر مکعب گاز طبیعی پس از مجتمع گازی پارس جنوبی بزرگترین پالایشگاه گاز

            ایران است.

            در همین حال جواد رستمی رئیس پژوهش و فنآوری شرکت نفت فلات قاره ایران اخیرا از واگذاری پروژه بررسی توجيه اقتصادی و امکان‌سنجی طرح توسعه

            میدان نفتی بینالود به یک شرکت کانادایی خبر داده و گفته است: این پروژه وضعیت توسعه این میدان نفتی تعیین تکلیف می‌کند.


            بهترین دانش آن است که سودمند باشی

            نظر

            • خوشبخت
              عضو فعال
              • Jul 2012
              • 5464

              #20451
              پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1


              طرح برجام طی ۲ماه تعیین تکلیف شد، نه در۲۰دقیقه‌








              علت انصراف من از دبیری شورای عالی امنیت ملی وجود یک اختلاف مدیریتی با رئیس جمهور وقت بود، البته این موضوع و دخالت‌ها منحصر به موضوع هسته‌ای نبود، بلکه مسائل مختلف دیگر را نیز در بر می‌گرفت.
              لاریجانی در مصاحبه تفصیلی به مسائلی همچون مذاکرات هسته ای در ۱۲ سال اخیر، مسائل و حوادث سیاسی در چند سال اخیر، موضوعات و مشکلات استان قم و زندگی شخصی خود پرداخته است.

              به گزارش اعتدال، دکتر علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با جمعی از اصحاب رسانه و روحانیون، به سوالات آن ها درباره مسائل زندگی شخصی، اقتصادی، سیاسی و بین المللی پاسخ صریح داد که برخی از محورها و خلاصه این مصاحبه ویژه به شرح ذیل است:

              - در خانه پدری تعداد فرزندان زیاد بود و تعداد اتاق‌ها کم و تمام خانواده در دو اتاق زندگی می‌کردند و درخصوص موضوع غذا نیز والده ما مانند زندگی های معمولی در قم، برای نهار و شام یک دیگ آبگوشت بار می‌گذاشت و بر سر سفره بین همه توزیع می‌کرد.

              -در دوران دانشجویی من در اطراف دانشگاه شریف، یک اتاق اجاره کردم، اما از بخت بد من، این آقای صاحب‌خانه دو همسر داشت که همسر قدیمی را در اتاقی در بالای ساختمان و در کنار اتاق من ساکن کرده بود و همسر جوان‌تر نیز با خود صاحب‌خانه زندگی می‌کرد. همسر اول صاحب‌خانه از اول شب تا نیمه‌های شب شروع به ناسزا گفتن به همسرش می‌کرد و نمی‌گذاشت که من استراحت کنم، از این‌رو بعد از حدود 4 ماه مجبور به ترک آن خانه شدم.

              -ازدواج من با صبیه شهید مطهری به صورت سنتی بود و به سبب حضور در کلاس‌های ایشان نبود.

              -هیچکدام از فرزندان من در هیچ فعالیت غیر دانشگاهی حضور ندارند و صرفاً در حال تحصیل هستند.

              -علت انصراف من از دبیری شورای عالی امنیت ملی وجود یک اختلاف مدیریتی با رئیس جمهور وقت بود، البته این موضوع و دخالت‌ها منحصر به موضوع هسته‌ای نبود، بلکه مسائل مختلف دیگر را نیز در بر می‌گرفت.

              -به نظر من با تمام شیطنت‌های غربی‌ها در دوران مذاکره با سولانا می‌شد از طریق مودالیته مسئله را زودتر حل کرد و نگذاشت مسئله تا این زمان به طول بیانجامد.

              غصه خوردن خیلی دردی را دوا نمی‌کند و باید برای آینده برنامه‌ریزی کرد. برای شهر قم باید یک افق درازمدت را در نظر گرفت.

              -ما نمی‌گوییم تمام مشکلات اقتصادی کشور مربوط به تحریم است، قطعا اینگونه نیست،‌ یعنی مشکلات داخلی ما کمتر از مشکلات خارجی نیست ولی قبول کنید که تحریم‌ها لطمات بسیاری را به اقتصاد ما می‌توانست بزند که الحمدالله طوری حل شد که هم دانش هسته‌ای را حفظ کردیم و هم تحریم‌ها برداشته شد.

              -ما معجزه مهمی در بحث بررسی و تصویب طرح برجام در مجلس هم انجام ندادیم، زیرا برخی در کشور ظرف 2 ساعت نیز 300 مصوبه داشته اند!‌ و این رفتار مورد تمجید عده ای قرار گرفت!

              -تعیین تکلیف مسئله برجام در مجلس، مربوط به تصمیم‌گیری 20 دقیقه‌ای در مجلس نبود، بلکه تمام این مسائل در نظام بحث شد و چیزی نبود که ساده از کنار آن بگذریم و این مسائل تا تدوین طرح اولیه حدود 2 ماه به طول انجامید.

              -طرح موضوع اختلاف من و رهبر معظم انقلاب از سوی برخی افراد، از عجایب روزگار است.

              -من از ابتدای بحران سوریه، طرفدار مقاومت در این جنگ بودم، زیرا از فروپاشی این کشور اسلامی تنها رژیم صهیونیستی نفع می‌برد.

              -من با هیچ شرکتی از جمله مرکز تفریحی زیتون نسبت و رابطه‌ای نداشته و هیچ زمین کشاورزی ندارم، ما در قم تنها خانه پدری را داریم و چیز دیگری وجود ندارد. من عادت کردم به این گونه حرف‌های تخریبی و خوب نیست که در انتخابات از این حرف‌ها زده شود. من این مسائل را اصلا قبول ندارم زیرا معتقدم سیاستمداران در جمهوری اسلامی نباید کار اقتصادی از این صنف انجام دهند.در کل کشور مسئولان نباید وارد صحنه‌های اقتصادی شوند و اگر می‌خواهند به این حوزه پا بگذارند باید از کار سیاسی کنار بکشند.

              -برای من روشن است که عوامل قضایای 22 بهمن سال 91 چه کسانی هستند، اما قطعاً این حادثه یک اقدام سازماندهی شده بود.

              -مجلس از اقدامات درست دولت حمایت می‌کند، البته شاید در برخی از کارها مانند بودجه و برنامه ششم توسعه با دولت اختلاف‌نظر داشته باشیم، اما این اختلاف‌نظرها موجب جدال سیاسی نمی‌شود و در بسیاری از مسائل مانند مسئله هسته‌ای بین دولت و مجلس اتفاق نظر وجود دارد.

              منبع: خانه ملت
              زندگی بدون تحریم سلام....

              نظر

              • خوشبخت
                عضو فعال
                • Jul 2012
                • 5464

                #20452
                پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

                نیوزلند تحریم های ایران را لغو کرد







                نیوزلند تحریم های خود علیه ایران را با توجه به توافق هسته ای که سال گذشته میلادی به دست آمد، لغو کرد.
                نیوزلند هرالد نوشت موری مک کالی وزیر خارجه نیوزلند اعلام کرد: گام هایی برای برداشتن تحریم ها برداشته شده است که راه را برای همکاری مجدد بخش های تجاری نیوزلند با ایران بدون گرفتن تاییدیه رسمی از جانب وزارت تجارت و امور خارجی نیوزلند هموار می سازد.

                به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، البته برخی تحریم ها مانند محدودیت ها در بخش تجهیزات مرتبط با فن آوری هسته ای، تسلیحات و فن آوری نظامی، باقی خواهد ماند.


                زندگی بدون تحریم سلام....

                نظر

                • خوشبخت
                  عضو فعال
                  • Jul 2012
                  • 5464

                  #20453
                  پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

                  آغاز دور جدید لغو تحریم ها







                  به نظر می رسد هر چه از آغاز اجرای برجام می گذرد، حس رقابت توأم با ترس از عقب افتادن در همکاری با ایران بیشتر در دولت ها و شرکت های خارجی قوت می گیرد. شاهد این سخن نیز آغاز دور جدیدی از لغو محدودیت ها و برقراری ارتباط از سوی شرکت ها و دولت های خارجی با ایران است.
                  طی روزهای اخیر تعداد زیادی از شرکت ها و دولت های خارجی از لغو محدودیت تعامل تجاری و اقتصادی با ایران خبر داده اند و بسیاری از موانع در این مسیر برداشته شده است.

                  آغاز فرایند پرداخت بدهی شل به ایران

                  به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سخنگوی شرکت شل رقم بدهی این شرکت به ایران را ۲.۱۶ میلیارد دلار اعلام کرد و تایید کرد که فرآیند پرداخت بدهی معوق شل به شرکت دولتی ایران آغاز شده است. این اقدام به شل اجازه خواهد داد تا به بازار نفت ایران دسترسی پیدا کند. شرکت ملی نفت ایران شرط شروع فروش نفت به شل را تسویه بدهی معوق این شرکت اعلام کرده بود.

                  برقراری پوشش بیمه ای توسط شرکت های آمریکایی برای صادرات نفت ایران

                  شرکت «آمریکن کلاب» که یکی از شرکت فعال در زمینه بیمه نفتکش ها در نیویورک است، دو تانکر حامل نفت ایران را برای اعزام به رومانی بیمه کرده است.

                  در ماه جاری میلادی 2 تانکر نفتی با ظرفیت یک میلیون بشکه نفت از بنادر ایران بارگیری و عازم کونستانتزا در رومانی می شوند.

                  نیوزیلند تحریم های ایران را لغو کرد

                  نیوزیلند تحریم ها علیه ایران را لغو کرد و برای توسعه مناسبات دو کشور سفارت خود در تهران را ارتقاء داد. برخی تحریم ها شامل محدودیت تجارت تجهیزات هسته ای، فن آوری نظامی و تسلیحات پابرجا خواهد بود. ایران در دهه 1980 یکی از 5 بازار مهم صادراتی نیوزیلند محسوب می شد. اما با وضع تحریم ها، ارزش صادرات این کشور به ایران از بیش از 163 میلیون دلار در سال 2014 به زیر 90 میلیون دلار در سال 2015 رسید. بخش عمده محصولات صادراتی را لبنیات و فرآورده های حیوانی تشکیل می داد.

                  نروژ مشتری اوراق قرضه دولت ایران می شود

                  دولت نروژ اعلام کرد بعد از لغو تحریم ها به صندوق بازنشستگی بزرگ خود که بزرگترین صندوق دارایی حاکمیتی جهان است اجازه داده تا خرید اوراق قرضه دولت ایران را از سر بگیرد.

                  این کشور اسکاندیناوی بخش عمده ای از درآمدهای نفتی خود را در این صندوق ذخیره می کند. ارزش موجودی این صندوق حدود 7 تریلیون کرونر (735 میلیارد یورو، معادل 814 میلیارد دلار) است. حقوق های بازنشستگی و سایر هزینه های دولت نروژ از این صندوق تامین می شود. به دلیل تحریم های غرب، این صندوق از ژانویه 2014 از سرمایه گذاری در ایران منع شده بود.

                  تأیید غیرقانونی بودن تحریم بانک ملت توسط دیوان دادگستری اروپا

                  دیوان دادگستری اروپا به غیرقانونی بودن تحریم بانک ملت ایران از سوی اتحادیه اروپا رای داد که با این حکم زمینه برای دریافت غرامت ۴ میلیارد دلاری این بانک فراهم می کند. دیوان دادگستری اروپایی درخواست فرجام خواهی مطرح شده از سوی این اتحادیه علیه حکم یک دادگاه بدوی را نپذیرفت. این اقدام می تواند به دیگر موسسات ایرانی اجازه دهد تا دعاوی مشابهی را مطرح کنند. شورای اروپایی، متشکل از 28 کشور عضو اتحادیه اروپا به منظور مقابله با آنچه فعالیت ها برای دستیابی به سلاح های هسته ای می خواند، از سال 2010 اقدام به مسدود کردن دارایی های تعدادی از موسسات مالی ایرانی کرد.

                  ریلاینس هند واردات نفت ایران را از سر می‌گیرد


                  شرکت هندی رلاینس بعد از حدود ۵ سال وقفه در حال آماده شدن برای واردات مجدد نفت ایران است و قصد دارد روزانه ۱۲۰ هزار بشکه در روز نفت از این کشور خریداری کند. این شرکت که توسط موکش آمبانی، میلیاردر هندی اداره می شود، در سال 2010 به دلیل نگرانی ها از تهدیدات ناشی از تحریم های دولت آمریکا خرید نفت از ایران را متوقف کرده بود.


                  زندگی بدون تحریم سلام....

                  نظر

                  • خوشبخت
                    عضو فعال
                    • Jul 2012
                    • 5464

                    #20454
                    پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

                    دلواپسان توافق هسته‌ای در مجلس نهم/ کسانی که ظریف را خائن می‌دانستند







                    مجلس نهم در حالی رو به پایان است که مردم خاطرات متفاوتی از این مجلس به یاد دارند. یکی از مسائلی که جامعه ایرانی از این پارلمان به خاطر دارد حملات بی سابقه برخی از این نمایندگان به تیم مذاکره کننده هسته‌ای است.
                    به گزارش عصر ایران؛ کوچک زاده، زارعی، حسینیان، زاکانی و ... طی دو سال اخیر، با شدیدترین شکل ممکن، با تیم مذاکرات هسته‌ای دولت روحانی برخورد و حتی آنها را تهدید به دفن با سیمان کردند.

                    این نمایندگان بعد از روی کارآمدن روحانی و آغاز مذاکرات هسته‌ای خود را دلواپس نامیدند. نه تنها مذاکرات و توافق هسته‌ای بلکه تمام رفتارهای ظریف در این دوسال مورد نقد این دلواپسان در مجلس بوده است.

                    به همین بهانه به برخی از اظهار نظر دلواپسان در مورد توافق هسته‌ای، دست دادن ظریف و اوباما اشاره می‌کنیم.

                    اسامی



                    نماینده


                    اظهار نظر

                    حمید رسایی



                    تهران


                    هیچ کس مثل ظریف در مقابل کشورهای اجنبی کوتاه نیامده است ولی امروز اگر وی سرماخورد موظفیم که او را تر و خشک کنیم که بماند برای آنکه وقتی مردم فهمیدند پاسخ بدهد و در کل الان استیضاح به صلاح نیست و در این باره در مجلس اجماع وجود دارد

                    روح‌الله حسینیان



                    تهران


                    به آقای ظریف یادآور شدم اگر رژیم صهیونیستی به ایران حمله کند و آمریکا به خاطر برجام به ایران حمله کند، مردم شما را دستگیر و محاکمه می‌کنند و بنده هم اگر کاره‌ای باشم، آقای صالحی شما را وادار می‌کنم قلب راکتور اراک را از سیمان خالی کنید و شما را داخل آن می‌اندازم و دور شما سیمان می‌ریزم. بنده نگفتم سیمان را روی سر ایشان می ریزم بلکه گفتم دور ایشان می‌ریزم.

                    مهدی کوچک زاده



                    تهران


                    شما باید ماهیت خودتان را در مذاکرات مشخص ‌و باید اثبات کنید، به دلیل اینکه با صراحت صحبت نمی‌کنید، شرایط سخت شده است.

                    خائن گفتن را کسی به شما می‌گوید‌ که زیر سایه تهدید مذاکرات را ادامه می‌دهید‌ و من از زبان او به شما می‌گویم!

                    ما همه فعالیت هایمان را تعلیق کرده ایم و آنها هیچ عجله ای برای رسیدن به نتیجه ندارند بلکه تمایل به ادامه و طولانی شدن مذاکرات هم دارند تا به دنیا نشان دهند چگونه یک ملت مقاوم و انقلابی را می شود با مسئولینی که البته فرزند آن ملت و انقلابند ولی با توجه به سوابقشان در میزان انقلابی بودنشان به شدت تردید است پشت درهای هتل های لوزان و ژنو و . . . . تحقیر کرد!

                    زارعی


                    تهران


                    این استدلال که اتفاقی وزیر امور خارجه کشورمان با رئیس‌جمهور آمریکا روبرو شده و دست داده است، برای ما قابل قبول نیست. وزیر امور خارجه قصد دارد قبح رابطه با آمریکا را بشکند.اقدام ظریف مطابق با چارچوب‌های مذاکرات و مجوزهایی که از سوی مقام معظم رهبری برای مذاکرات گرفته بودند نیز نیست.

                    محمود نبویان


                    تهران


                    من نمی دانم این توهین به ملت ایران چگونه می تواند یک دستاورد باشد. تعجب می کنم که چگونه آقایان این را یک دستاورد می دانند. آقای عراقچی و آقایانی که می‌گویید این یک دستاورد است، به ملت ایران جواب دهید این چه دستاوردی است؟"

                    مهرداد بذرپاس



                    تهران


                    برجام اکنون تبدیل به مجوز واردات و تقسیم رانت بین گروه‌های سیاسی شده و برای این امر باید عزا گرفت نه جشن.

                    جواد کریمی قدوسی



                    مشهد


                    چرا با وجود اینکه از مذاکره دوجانبه با آمریکایی‌ها منع شدید، بار دیگر در نشست اخیر آن را تکرار کردید؟ چرا اکثر زمان مذاکرات یک سال گذشته متوجه مذاکره با آمریکا شیطان بزرگ شد و سایر کشورهای 1+5 در اولویت دوم بودند؟ چرا در جلسه کمیته روابط خارجی سنای آمریکا مذاکراتی که می‌فرمایید نباید جنایی شود در آن کشور می‌گویید اگر با ما و آن دولت کنار نیایید، 16 ماه دیگر در انتخابات آینده مردم ایران به جریان ضد غربی رای می‌دهند، مگر شما جریان غربی هستید که قرار است جریان ضد غربی سر کار بیاید؟ چرا تلاش نکردید یکی از مذاکرات هسته‌ای را به شرق و کشورهای آسیایی بکشانید و مستمرا در نیویورک و ژنو بودید؟ چرا به یاوه‌گویی‌های آمریکا پاسخ نمی‌دادید؟ چرا تهدید و توهین‌ها را به ملت بی‌جواب گذاشتید؟ چرا یک گزارش رسمی به ملت ایران ندادید؟ چرا در توافق ژنو در همان قدم اول همه فاکتورهای اقتدار را یک طرفه به طرف مقابل دادید؟

                    بهرام بیرانوند


                    بروجرد


                    دقيقا زماني که هزاران حاجي در منا آغوش مرگ افتادند آقاي ظريف هم در آغوش اوباما و وزير خارجه آمريکا افتاد! آقاي ظريف غلط زيادي کرده اگر به عنوان وزير خارجه چنين کاري کرده و دلش خواسته با رئيس جمهور آمريکا دست بدهد!

                    اسماعیل کوثری


                    تهران


                    صلاح براین بود و انتظارهم می رفت تا وزیر امور خارجه سفر خود را رها کند، اما آنها معتقد بودند از طریق سازمان ملل بهتر نتیجه می گیرند که به هیچ عنوان برای ما قابل قبول نیست.

                    با توجه به حرکت غیر انقلابی وزیر امور خارجه در دست دادن با اوباما، نمایندگان ملت به دنبال استیضاح وزیر امور خارجه هستند و خودم نیز یکی از موافقان این استیضاح هستم.

                    علیرضا زاکانی


                    تهران


                    دست دادن آقای ظریف با اوباما مصداق بارزی از زمینه سازی عامدانه یا جاهلانه برای نفوذ سیاسی دشمن در شرایط پسابرجام و خطایی نابخشودنی است و مایه تأسف است که وزیر خارجه ما که باید نخستین سنگر در برابر نفوذ سیاسی استکبار جهانی باشد خود دست به تابوشکنی بزند و دست شیطان بزرگ را بفشارد.

                    ابراهیم آقامحمدی


                    خرم‌آباد


                    آقای ظریف دائم با زبان انگلیسی صحبت می‌کند و اگر به زبان فارسی صحبت کنند همه مردم شفاف می‌دانند که چه می‌گوید اما ایشان به انگلیسی صحبت کرده، به آلمانی ترجمه می‌شود و بعد می‌گویند این صحبت‌های من نبوده است.

                    صحبت‌های آقای ظریف درباره رژیم صهیونیستی آدم را به یاد ادبیات آقای مشایی می‌اندازد.سزاوار بود آقای ظریف با این ادبیات وزیر خارجه مرحوم بازرگان و سیاست گام به گام ایشان می‌شد.

                    مرتضی آقاتهرانی


                    تهران


                    این افراد راه انقلاب اسلامی و سخن امام خمینی(ره) را فراموش کردند، چراکه راحل فرمودند؛ هر کس با صهیونیست ها دست بدهد؛ آن دست با هیچ آبی پاک نمی شود و برخی این حرف را فراموش کردند.

                    زندگی بدون تحریم سلام....

                    نظر

                    • خوشبخت
                      عضو فعال
                      • Jul 2012
                      • 5464

                      #20455
                      پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

                      زندگی بدون تحریم سلام....

                      نظر

                      • خوشبخت
                        عضو فعال
                        • Jul 2012
                        • 5464

                        #20456
                        پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

                        هشت تابلو از ایران 2020







                        اکونومیست در گزارشی مفصل که به ایران پساتحریم اختصاص داده، وضعیت 8 بخش اقتصادی را تا سال 2020 مورد تحلیل و بررسی قرار داده و فرصت‌ها و چالش‌های پیش رو را به تفکیک برشمرده است. این گزارش ایران را جذاب‌ترین اقتصاد نوظهور جهان خوانده و با برشمردن فرصت‌هایی که رفع تحریم‌ها ایجاد کرده است، وابستگی توسعه اقتصادی ایران به بازارهای جهانی نفت، اتخاذ تصمیمات اتفاقی و خارج از یک استراتژی منسجم، فرآیند زمان‌بر به‌روز‌رسانی ساختاری و فناوری‌ها، سیاست‌های حمایت‌گرایانه، وام‌های معوقه بانکی، مهمان‌‌دوست نبودن فضای کسب‌و‌کار برای ورود سرمایه‌گذار خارجی و تامین مالی تجارت را از جمله چالش‌هایی برشمرده که اقتصاد ایران با آن مواجه است.




                        زندگی بدون تحریم سلام....

                        نظر

                        • خوشبخت
                          عضو فعال
                          • Jul 2012
                          • 5464

                          #20457
                          پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

                          قفل 6ساله تعلیق یک تجارت شکست







                          چندی پیش ارسال محموله فرش ایرانی به آمریکا خبرساز شد و حالا به نظر می‌رسد صادرات برنج ایرانی به آمریکا آغاز شده است. پیش از این در یک دهه اخیر تنها در سال 85 معادل 454 کیلوگرم و در سال 88 معادل 50 کیلوگرم برنج از ایران به آمریکا صادر شده بود.
                          به نظر می‌رسد با اجرایی شدن برجام و لغو تحریم‌های بین‌المللی علیه اقتصاد ایران، صادرات برخی کالاها کم کم در حال رونق گرفتن است. کشور آمریکا که به مدت چند سال به دلایل مختلف روابط مستقیم تجاری‌‌اش با ایران کمرنگ شده بود، چندی است به مقصد جدیدی برای صادرات کالاهای خاص ایرانی تبدیل شده است. چندی پیش ارسال محموله فرش ایرانی به آمریکا خبرساز شد و حالا به نظر می‌رسد صادرات برنج ایرانی به آمریکا آغاز شده است.

                          قاسمعلی حسنی، رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی، در این باره در گفت‌وگو با اقتصادنیوز اظهار کرد: با تغییر فضای دیپلماتیک، یک سری مبادلات اقتصادی تازه هم برقرار می‌شود. گفته می‌شود ما بیش از یک میلیون ایرانی ساکن آمریکا داریم. از طرفی هم عرب‌های مقیم آمریکا علاقه‌مند به مصرف برنج ایرانی هستند. طبیعتا با لغو تحریم‌ها و باز شدن راه تجارت، این کالا از ایران به آمریکا نیز صادر می‌شود.

                          او افزود: بعد از لغو تحریم‌ها صادرات برنج ایران به آمریکا شروع شده است. علاوه بر صادرات از طریق گمرک، بعضی اوقات حتی مسافران ما کیسه‌های 10 کیلویی برنج همراه خود می‌برند. درباره صادرات باید به آمارهای گمرک مراجعه کرد، ولی به هر حال یک روند رو به رشد صادرات داریم.

                          به گزارش اقتصادنیوز، با وجود این اظهارات رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی هنوز در آمارهای رسمی گمرک ایران، صادرات برنج به آمریکا ثبت نشده است.

                          در این مورد نیز حسنی توضیح داد: آنچه ما در بین بنکداران می‌بینیم حاکی از این است که صادرات برنج به آمریکا آغاز شده است. ما در بین کسبه خود این را مشاهده می‌کنیم. از آمارهای گمرک اطلاع ندارم، ولی به هر صورت افزایش قیمت برنج نیز ناشی از همین موضوع صادرات برنج به آمریکا و اروپا است.

                          جست‌وجوی برنج با شرح تعرفه «برنج نیمه سفید شده یا برنج کامل سفید شده حتی صیقلی یا براق شده» و کد تعرفه 10063000 در آمارهای گمرک ایران نشان می‌دهد در 10 سال اخیر صادرات برنج از ایران به آمریکا محدود به دو سال 85 و 88 بوده است. در این دو سال نیز حجم صادرات بسیار محدود بوده است. در سال 85 معادل 454 کیلوگرم برنج به ارزش 908 دلار و در سال 88 معادل 50 کیلوگرم برنج به ارزش 27 دلار از ایران به آمریکا صادر شده است.
                          زندگی بدون تحریم سلام....

                          نظر

                          • خوشبخت
                            عضو فعال
                            • Jul 2012
                            • 5464

                            #20458
                            پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

                            جلالی: فرصت پسابرجام را باید برای بازسازی اقتصاد کشور استفاده کنیم






                            رئیس مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: فرصت پسابرجام را باید برای بازسازی اقتصاد کشور استفاده کنیم.
                            کاظم جلالی روز سه شنبه در همایش صدای ملت تاکید کرد: ما باید فرصت پسابرجام را غنیمت بشماریم و از آن برای بازسازی اقتصاد کشور استفاده کنیم.
                            به گزارش ایرنا، وی گفت: امروز ما با تهدیدها و فرصت هایی در کشور مواجه هستیم که از جمله این تهدیدها می توان به مشکل بیکاری، ناهنجاری اجتماعی و طلاق اشاره کرد.
                            جلالی تاکید کرد: متاسفانه در آن هشت سال کشور به صورتی اداره شد که ما نتایج آن را امروز می بینیم از این رو باید در راستای توسعه کشور گام برداریم.
                            رئیس فراکسیون رهروان ولایت مجلس خاطرنشان کرد: ما باید جبهه خردمندان را ایجاد کنیم و در راستای توسعه کشور گام برداریم.

                            ** مطالبات مردم با صدای ملت برآورده می شود
                            همچنین بهروز نعمتی نماینده اسدآباد در مجلس شورای اسلامی در این همایش با تاکید بر اینکه صدای ملت یعنی صدای مظلومیت در مجلس نهم گفت: صدای ملت یعنی صدای علی مطهری در تنهایی، یعنی قانونمداری و آزادی های اجتماعی و یعنی حاکمیت قانون.
                            وی افزود: امروز سیاست زدگی و قرائت های مختلف از قانون ما را دچار رادیکالیسم در جامعه کرده است.
                            نعمتی با تاکید بر اینکه آزادی بیان و بیان آزادانه حق مسلم همه ایرانیان است گفت: ملت ایران مطالباتی دارد که این مطالبات با صدای ملت برآورده می شود.
                            وی تاکید کرد: امروز ما تمام توان خود را به کار می بریم تا صدای ملت رساتر به گوش همگان برسد.
                            حسن غفوری فرد یکی دیگر از نامزدهای انتخابات و عضو این لیست نیز گفت: امروز مردم مشکل بیکاری دارند و بیکاری عامل فساد در جامعه ما شده است.
                            وی اضافه کرد: وظیفه ما است که به دور از هر گونه جناح بندی ها صدای ملت باشیم و آنچه آنان می خواهند را برآورده کنیم.
                            همچنین طاها ابدخدایی یکی دیگر از نامزدهای صدای ملت گفت: در فهرست ما از همه تخصص ها حضور دارند و من نیز برای حضور در بخش فرهنگی مجلس در این دوره نامزد شده ام.
                            وی تصریح کرد: ما باید فرهنگ ایران را به گوش جهانیان برسانیم از این رو باید در دوران پسابرجام شاهد رونق گردشگری باشیم.
                            همچنین علیرضا مفتح یک نامزد دیگر این لیست گفت: ما باید تلاش کنیم که در چهار سال آینده مجلسی معتدل داشته باشیم.
                            وی گفت: مجلس آینده باید مجلسی به دور از هرگونه تنش سیاسی باشد و نمایندگان باید تمام تلاششان را برای خدمت به مردم صرف کنند.
                            همچنین حسین شیخ الاسلام مشاور رئیس مجلس شورای اسلامی و یکی دیگر از نامزدهای این لیست در این مراسم گفت: ما باید قانون اساسی را در مجلس اجرا کنیم در حالی که برخی هنوز نمی دانند در قانون اساسی چه آمده است.

                            زندگی بدون تحریم سلام....

                            نظر

                            • خوشبخت
                              عضو فعال
                              • Jul 2012
                              • 5464

                              #20459
                              پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

                              انتشار اولین گزارش آژانس از اجرای برجام





                              سفیر و نماینده دائم ایران در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از احتمال صدور نخستین گزارش فصلی آژانس درباره اجرای برجام در روز آینده خبر داد.

                              رضا نجفی در پاسخ به سوالی درباره نخستین گزارش آژانس پس از اجرایی شدن برجام گفت: اولین گزارش فصلی آژانس درباره اجرای برجام برای نشست ۱۷ اسفند شورای حکام، به احتمال زیاد فردا عصر منتشر خواهد شد.

                              به گزارش خبرنگار ایلنا، وی ادامه داد: پیش‌بینی می‌شود که مانند گزارش ۲۶ دی ماه، آژانس اعلام کند که راستی‌آزمایی اجرای برجام ادامه دارد.

                              سفیر و نماینده دائم ایران در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با اشاره به انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری اظهار داشت: با توجه به در پیش بودن انتخابات، ان‌شاالله ملت بزرگ ایران برای پاسداری از خون شهدا به ویژه شهدای هسته‌ای فردا جمعه، هفتم اسفند ماه با تمام قوت و قدرت در پای صندوق‌های رای حاضر خواهند شد.

                              زندگی بدون تحریم سلام....

                              نظر

                              • خوشبخت
                                عضو فعال
                                • Jul 2012
                                • 5464

                                #20460
                                پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

                                گزارش آژانس: ایران به توافق هسته‌ای پایبند بوده است




                                آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در گزارش فصلی که روز جمعه منتشر کرد، پایبندی ایران به توافق هسته‌ای را تأیید کرد.

                                به گزارش فارس این اولین گزارش فصلی آژانس بین‌المللی انرژزی اتمی از زمان اجرای «برجام» است که برای نشست 17 اسفندماه شورای حکام منتشر می‌شود.

                                رضا نجفی، نماینده ایران در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، روز گذشته پنجشنبه پیش‌بینی کرده بود آژانس در این گزارش پایبندی ایران به توافق هسته‌ای را اعلام خواهد کرد.

                                آژانس بین‌المللی انرژی اتمی دی‌ماه سال جاری با تأیید پایبندی ایران به تعهداتش در چارچوب «برجام»، مسیر اجرایی شدن این توافق را فراهم کرد.

                                زندگی بدون تحریم سلام....

                                نظر

                                در حال کار...
                                X