آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرج سابق
    عضو فعال
    • Oct 2015
    • 7434

    #20476
    پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

    سخنگوی وزارت خارجه آمریکا:
    آزمایش موشکی ایران ربطی به برجام ندارد/ تهران به برجام متعهد است




    نجشنبه ۱۲ فروردین ۱۳۹۵ - ۰۹:۵۳


    سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با تاکید بر اینکه ایران به تعهدات خود درباره برجام پایبند بوده است، آزمایش موشکی ایران را بی ارتباط با برجام و در عین حال ناقض قطعنامه‌های

    شورای امنیت خواند.
    به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سایت وزارت خارجه آمریکا ، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت ایران به تعهدات خود براساس برجام پایبند مانده است


    «جان کربی» در پاسخ به سوال خبرنگاری در نشست مطبوعاتی روزانه خود مبنی بر اینکه آیا ایران به تعهدات ناشی از برجام متعهد بوده است یا خیر،گفت: تاکنون بله.

    وی همچنین درباره آزمایش موشکی ایران گفت: ما گفته ایم که این کار با تعهدات آنها (ایرانی ها) همخوانی ندارد. این کار سرکشی در برابر قطعنامه های شورای امنیت سازمان ملل

    است. این موضوع ربطی به برجام ندارد.

    کربی در ادامه با متهم کردن ایران به آنچه حمایت از گروه های تروریستی و اقدامات بی ثبات کننده در منطقه خواند، گفت: خوشحال می شدیم که ببینم ایران دیگر فعالیت های بی ثبات

    کننده خود و حمایت از گروه های تروریستی و دنبال کردن فناوری موشک های بالستیک و آزمایش این فناوری ها را متوقف کند. قطعا ما خواستار متوقف شدن اینها هستیم ولی همچنان

    باور داریم که آنها به تعهدات خود بر اساس برجام پای بند هستند. با این حال، ما به دیگر اقداماتی که آنان انجام می دهند و مایه بی ثباتی منطقه می شوند، چشم نبسته ایم از جمله نقض دیگر تحریم ها و قطعنامه ها از این جمله هستند.

    وی در ادامه گفت این اقدامات می بایست متوقف شوند و ما در این خصوص بسیار جدی هستیم.


    بهترین دانش آن است که سودمند باشی

    نظر

    • خوشبخت
      عضو فعال
      • Jul 2012
      • 5464

      #20477
      پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

      نظرسنجی: حمایت 72 درصدی از توافق هسته‌ای








      نتایج جدیدترین نظرسنجی مشترک دانشگاه مریلند و موسسه ایران‌پل از افزایش حمایت مردم ایران از نقش منطقه‌ای این کشور و همچنین کاهش بیش از پیش اعتماد آنان به پایبندی واشنگتن به تعهداتش در برجام حکایت دارد.
      دانشگاه مریلند و موسسه ایران‌پل بعد از انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان نظرسنجی‌ای را برگزار کرده و به بررسی نظر مردم ایران نسبت به توافق هسته‌ای، شخصیت‌های سیاسی، فعالیت‌های منطقه‌ای ایران، وضعیت مجلس و آزادی‌های مدنی پرداخته‌اند.

      حمایت از نقش منطقه‌ای ایران
      به گزارش اقتصادنیوز نتایج این نظرسنجی نشان می‌دهد که اغلب ایرانی‌ها از افزایش نقش منطقه‌ای ایران و مبارزه با گروه‌های تروریستی مانند داعش حمایت می‌کنند. 67% شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی گفته‌اند که ایران باید نقش بیشتری در منطقه‌ ایفا کند و تنها 7% پاسخ‌دهندگان خواهان کاهش این نقش بوده‌اند. 19% نیز گفته‌اند که فعالیت‌های منطقه‌ای ایران باید در سطح فعلی باقی بماند.

      در نظرسنجی ماه ژانویه موسسه مریلند هم نتیجه مشابهی به دست آمده و 80% شرکت‌کنندگان از نقش منطقه‌ای ایران حمایت کرده بودند.

      63% از شرکت‌کنندگان در نظرسنجی اخیر گفته‌اند که ایران باید حمایت خود را از گروه‌های در حال مبارزه با داعش افزایش دهد و 20% هم گفته‌اند که سطح کنونی باید حفظ شود. اغلب شرکت‌کنندگان در نظرسنجی از پشتیبانی ایران از بشار اسد رئیس‌جمهور سوریه هم حمایت کرده‌اند. 51% این افراد گفته‌اند که ایران باید حمایت خود از اسد را افزایش دهد و 24% هم گفته‌اند که حمایت تهران از دمشق باید در سطح فعلی باقی بماند.

      این نظرسنجی همچنین نشان می‌دهد بیش از 80% مردم ایران از مشارکت تهران در مذاکرات بین‌المللی برای پایان دادن به بحران سوریه حمایت می‌کنند.

      دیدگاه نسبت به توافق هسته‌ای و آمریکا
      اغلب شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی گفته‌اند که از توافق هسته‌ای حمایت می‌کنند، اما در عین حال درصد کسانی که گفته‌اند «به شدت حامی» توافق هستند، در مقایسه با نظرسنجی ماه آگوست به میزان قابل توجهی کاهش یافته است.

      در این نظرسنجی 72% افراد گفته‌اند که از برجام حمایت می‌کنند و 21% هم با آن اعلام مخالفت کرده‌اند. میزان حمایت از توافق هسته‌ای در نظرسنجی پیشین 75% بود که نظرسنجی اخیر از اندکی کاهش در این حمایت عمومی حکایت دارد.

      در حالی که در نظرسنجی ماه آگوست 45% شرکت‌کنندگان گفته بودند که «به شدت حامی» توافق هسته‌ای هستند، میزان چنین افرادی در نظرسنجی اخیر به تنها 27% کاهش پیدا کرده است.

      این نظرسنجی همچنان نشان می‌دهد که دیدگاه جامعه نسبت به توافق هسته‌ای بیش از پیش قطبی شده است. 81% از کسانی که خود را حامی حسن روحانی رئیس‌جمهور معرفی کرده‌اند از برجام اعلام حمایت کرده‌اند و تنها 45% از منتقدان آقای روحانی گفته‌اند که حامی توافق هسته‌ای هستند. این میزان حمایت از برجام بین حامیان و منتقدان رئیس‌جمهور در ماه ژانویه به ترتیب 75% و 65% بود.

      اجرایی شدن توافق هسته‌ای نه تنها از حجم بی‌اعتمادی ایرانی‌ها به آمریکا نکاسته، بلکه موجب افزایش بدبینی شهروندان ایرانی به نیات واشنگتن شده است. در حالی که در ماه ژانویه 34% شرکت‌کنندگان در نظرسنجی گفته بودند که به اجرای تعهدات از سوی آمریکا اعتماد دارند، در نظرسنجی اخیر تنها 29% افراد گفته‌اند که اطمینان دارند که واشنگتن تعهدات خود در برجام را اجرا می‌کند.

      مطالعه اخیر نشان می‌دهد که 66% مردم ایران مطمئن نیستند که آمریکا تعهدات خود را اجرایی کند.

      نحوه برگزاری انتخابات مجلس، نتایج انتخابات و اولویت‌های مجلس جدید
      نتایج این نظرسنجی نشان می‌دهد که به عقیده مردم مهمترین موضوعی که مجلس جدید باید پیگیری کند، کاهش بیکاری و بهبود وضعیت اقتصاد است. همچنین اکثر مردم نسبت به اینکه مجلس جدید کشور را به سمت و سویی صحیح هدایت کند خوش‌بین هستند.

      51% از شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی از بین 6 موضوعی که به آن‌ها پیشنهاد شده «کاهش بیکاری» را به عنوان مهمترین اولویت مجلس جدید انتخاب کرده‌اند. 22% آن‌ها هم گفته‌اند که باید «به مشکلات فقرا رسیدگی شود». «افزایش امنیت ایران» با 11%، «ارتقا جایگاه علمی ایران» با 4%، «افزایش آزادی‌های فردی» با 3% در رتبه‌های بعدی قرار داشته‌اند.

      سه نفر از هر 4 شرکت‌کننده در این نظرسنجی معتقد بوده‌اند که مجلس جدید ایران را به سمتی صحیح پیش خواهد برد. بر اساس این مطالعه، 71% از مردم معتقد هستند که مجلس جدید در کاهش بیکاری موفق خواهد بود.

      در این نظرسنجی از شرکت‌کنندگان در مورد کیفیت برگزاری انتخابات هم سوال شده که اغلب از روند برگزاری ابراز رضایت کرده‌اند. 44% از پاسخ‌دهندگان نحوه برگزاری انتخابات اخیر را «بسیار آزاد و عادلانه» توصیف کرده‌اند و 39% هم گفته‌اند که انتخابات «نسبتا آزاد و عادلانه» بوده است. تنها 11% از شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی گفته‌اند که انتخابات آزاد و عادلانه نبوده است.

      این نظرسنجی همچنین نشان می‌دهد که عملکرد شورای نگهبان از سوی مردم مورد تائید است و تنها 14% از شرکت‌کنندگان گفته‌اند که به واسطه رد صلاحیت نتوانسته‌اند به نامزد مد نظر خود رأی دهند.

      35% از شرکت‌کنندگان در نظرسنجی گفته‌اند که از عملکرد شورای نگهبان «بسیار راضی» هستند و 39% هم «رضایت نسبی» خود از عملکرد این نهاد را اعلام کرده‌اند. در مقابل تنها 17% شرکت‌کنندگان گفته‌اند که از اقدامات شورای نگهبان راضی نیستند.

      در این نظرسنجی در ارتباط با دیدگاه نسبت به حسن روحانی هم از شرکت‌کنندگان سوال شده است. هرچند که از هر 10 شرکت‌کننده 8 نفر دیدگاه مثبتی نسبت به وی داشته‌اند، اما شمار افرادی که گفته‌اند که دیدگاهی «بسیار مثبت» به روحانی دارند، به میزان قابل توجهی کاهش یافته است.

      بر این اساس، 84% شرکت‌کنندگان در نظرسنجی گفته‌اند که دید مثبتی نسبت به رئیس‌جمهور دارند. 40% از این افراد عنوان کرده‌اند که دیدگاه «بسیار مثبتی» نسبت به روحانی دارند، که این رقم در مقایسه با رقم 61% در ماه آگوست، کاهشی 21 درصدی را نشان می‌دهد.

      در مورد دستاوردهای اقتصادی دولت حسن روحانی هم دیدگاه‌های متفاوتی وجود دارد و میزان حمایت از عملکرد اقتصادی او کاهش یافته است. در حالی که در ماه می سال گذشته میلادی 54% شرکت‌کنندگان وضعیت اقتصادی کشور را «خوب» و «بسیار خوب» توصیف کرده بودند، این رقم در نظرسنجی جدید به تنها 46% کاهش یافته است. در این نظرسنجی، 52% گفته‌اند که وضعیت اقتصادی بد است، این در حالی است که این رقم در ماه می 44% و در ماه های ژانویه و فوریه 49% بود.

      در عین حال 52% شرکت‌کنندگان نسبت به این که وضع اقتصادی در آینده بهبود یابد ابراز خوش‌بینی کرده‌اند. این رقم در ماه آگوست 57% و در ماه ژانویه 47% بود.

      در این نظرسنجی از افراد در ارتباط با دیدگاه آن‌ها نسبت به شخصت‌های شرکت‌کننده در انتخابات مجلس و خبرگان هم سوال شده و افراد بر اساس میزان محبوبیت رتبه‌بندی شده‌اند. حسن روحانی با 84%، علی اکبر هاشمی رفسنجانی با 69%، علی لاریجانی با 63%، غلامعلی حداد عادل با 62%، علی مطهری با 55% و محمدرضا عارف با 48% به ترتیب در این فهرست قرار گرفته‌اند.

      آزادی‌های اجتماعی
      یکی دیگر از سوالات مطرح‌شده در این نظرسنجی، مربوط به آزادی‌های مدنی بوده است. بر اساس نتایج این مطالعه 64% پاسخ‌دهندگان گفته‌اند که ایرانی‌ها از «میزان مناسبی از آزادی» برخوردار هستند و 16% هم عنوان کرده‌اند که میزان آزادی در ایران «بیش از حد» است. تنها 12% از شرکت‌کنندگان خواستار آزادی بیشتر شده‌اند.

      در عین حال 64% از شرکت‌کنندگان گفته‌اند که تمرکز دولت روحانی بر افزایش آزادی‌های مدنی حائز اهمیت است. 29% نیز عنوان کرده‌اند که این مسئله کم‌اهمیت (20%) یا بی‌اهمیت (9%) است.

      72% از پاسخ‌دهندگان پیش بینی کرده‌اند که مجلس جدید در افزایش آزادی‌های مدنی موفق باشد و 13% هم گفته‌اند که مجلس در این زمینه موفق نخواهد بود.

      نحوه برگزاری نظرسنجی
      این نظرسنجی به صورت تلفنی و بین روزهای 3 تا 13 مارس (13 تا 23 اسفند) با شرکت 1005 ایرانی انجام شده است.

      میزان خطای احتمالی این نظرسنجی مثبت و منفی 3.2% ارزیابی شده است. تماس‌ها از تورنتو کانادا برقرار شده و افرادی از تمام استان‌های ایران به صورت رندوم در نظرسنجی شرکت کرده‌اند.

      زندگی بدون تحریم سلام....

      نظر

      • خوشبخت
        عضو فعال
        • Jul 2012
        • 5464

        #20478
        پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

        اوباما:برجام تا کنون موفقیت‌آمیز بوده اما پیوستن ایران به اقتصاد جهانی، زمان می‌برد






        رئیس‌جمهوری آمریکا روز جمعه در نشست امنیت هسته‌ای واشنگتن، برجام را «موفقیتی قابل توجه» و «موفقیت دیپلماسی» توصیف کرد.
        «باراک اوباما»، رئیس‌جمهور آمریکا، امروز جمعه برجام را موفقیتی قابل توجه و «پیروزی دیپلماسی» توصیف کرد اما گفت پیوستن دوباره ایران به اقتصاد جهانی، امری زمان‌بر خواهد بود.

        به گزارش خبرگزاری فارس، رئیس‌جمهوری آمریکا که بعد از نشست امنیت هسته‌ای در واشنگتن صحبت می‌کرد گفت که 6 کشور طرف توافق با ایران در سند برجام کماکان نیازمند همکاری برای اجرای کامل آن خواهند بود.

        اوباما همچنین ابراز امیدواری کرد آنچه به گفته وی موفقیت برجام است در آینده قابل الگوبرداری باشد.

        ایران و گروه موسوم به 1+5 روز 23 تیر ماه سال گذشته به توافقی موسوم به برنامه جامع اقدام مشترک دست یافتند که قرار بود ضمن محدود کردن برنامه هسته‌ای ایران، تحریم‌های مرتبط با این برنامه را نیز رفع کند. اجرای این توافق چند ماهی است که آغاز شده و تهران به طور کامل تعهدات خود را انجام داده است.

        رسانه‌های غربی می‌گویند هراس شرکت‌ها و بانک‌های اروپایی از جریمه شدن از سوی آمریکا موجب شده تا آن‌ها با وجود رفع تحریم‌ها نسبت به همکاری با ایران بی‌میل باشند.







        اوباما با نمایندگان 1+5 وآژانس درباره روند اجرای برجام گفت‌وگو کرد







        رئیس‌جمهور آمریکا با نمایندگان کشورهای 1+5 و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره روند اجرای برجام گفت‌وگو کرد.
        باراک اوباما، رئیس‌جمهور آمریکا امروز، جمعه در حاشیه نشست امنیت هسته‌ای واشنگتن با نمایندگان 1+5 و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی دیدار کرد.

        به گزارش خبرگزاری فارس، پیش از این «مری هارف»، مسئول ارتباطات وزارت خارجه آمریکا هدف از این نشست را «بررسی پیشرفت صورت گرفته در اجرای توافق هسته‌ای» با ایران اعلام کرده بود.

        ایران و گروه موسوم به 1+5 روز 23 تیر ماه سال گذشته به توافقی موسوم به برنامه جامع اقدام مشترک دست یافتند که قرار بود ضمن محدود کردن برنامه هسته‌ای ایران، تحریم‌های مرتبط با این برنامه را نیز رفع کند. اجرای این توافق چند ماهی است که آغاز شده و تهران به طور کامل تعهدات خود را انجام داده است.

        رسانه‌های غربی می‌گویند هراس شرکت‌ها و بانک‌های اروپایی از جریمه شدن از سوی آمریکا موجب شده تا آن‌ها با وجود رفع تحریم‌ها نسبت به همکاری با ایران بی‌میل باشند.

        زندگی بدون تحریم سلام....

        نظر

        • ایرج سابق
          عضو فعال
          • Oct 2015
          • 7434

          #20479
          پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

          آمانو: ایران فراتر از توافق با آژانس به تعهداتش عمل کرده است

          شنبه ۱۴ فروردین ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۸


          مدیركل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفت: پایبندی ایران به تعهداتش فراتر از توافقات رسمی‌اش با آژانس بوده است.

          به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، یوکیا آمانو، مدیركل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در بیانیه‌ای درخصوص اجرای برنامه جامع اقدام مشترک

          (برجام) گفت: من در اول آوریل در واشنگتن با کشورهای عضو گروه 3+3 و اتحادیه اروپا به دعوت باراک اوباما، رئیس‌جمهور آمریکا دیدار کردم.

          من به رئیس‌جمهور اوباما و همچنین شی‌جین‌پینگ، رئیس‌جمهور چین همچنین رئیس‌جمهور فرانسوا اولاند از فرانسه، دیوید کامرون نخست‌وزیر انگلیس،

          دونالد تاسک رئیس شورای اروپایی، جان کری وزیر امور خارجه آمریکا، اورسولا لین وزیر دفاع آلمان، فدریکا موگرینی مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا

          و سرگئی کیسلیاک سفیر روسیه درباره راستی‌آزمایی و نظارت آژانس بر تعهدات مرتبط هسته‌ای ایران طبق برنامه جامع مشترک اطلاع دادم.

          من تاکید کردم که اكنون ایران تحت قوی‌ترین رژیم راستی‌آزمایی هسته‌ای در جهان قرار دارد. این کشور نه‌تنها توافقات پارلمانی‌اش با آژانس را اجرا می‌کند

          بلكه پروتكل الحاقی را نیز اجرایی کرده است. اقدامات شفاف‌سازی که فراتر از تعهدات ایران طبق توافق رسمی‌اش با آژانس قرار دارد نیز اجرا شده است.

          آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تجربه و مهارت قابل توجهی در راستی‌آزمایی هسته‌ای دارد. ما به طور موثر می‌توانیم مسئولیت‌هایمان را به عنوان چشم و گوش جهان در ایران انجام دهیم و به جامعه جهانی تضمینی که می‌خواهد را بدهیم.

          آمانو در ادامه بیانیه خود تاکید کرد: من یادآور می‌شوم که این تنها آغاز پروسه‌ای است که چندین سال ادامه خواهد داشت. من از گروه 3+3 و اتحادیه اروپا

          برای ادامه حمایت‌شان در تضمین بودجه مورد نیازی که برای فعالیت‌های مرتبط با برجام در اختیار آژانس قرار گرفته است درخواست کرده‌ام. برجام یک

          دستاورد روشن برای راستی‌آزمایی هسته‌ای در ایران است. تلاش قابل توجهی برای دستیابی به این توافق مورد نیاز بود و تلاشی مشابه و مستمر نیز

          برای اجرای آن ضروری است. آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به انجام سهم خود به روشی عادلانه و مبتنی بر حقیقت در این میان ادامه خواهد داد.
          بهترین دانش آن است که سودمند باشی

          نظر

          • خوشبخت
            عضو فعال
            • Jul 2012
            • 5464

            #20480
            پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

            اوباما: آمریکا و متحدانش در سود بردن از توافق هسته‌ای به ایران کمک می‌کنند






            رئیس‌جمهور آمریکا روز جمعه گفت که ایالات متحده و متحدانش اقداماتی را برای کمک به ایران برای بهره مندی از مزایای توافق هسته‌ای از جمله تسهیل تجارت و معاملات بانکی اتخاذ می‌کنند.
            باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا در کنفرانس خبری بعداز اجلاس امنیت هسته‌ای گفت: ما قصد داریم تا با متحدانمان برخی از نگرانی‌هایی که ایران ابراز داشته‌ را مورد توجه قرار دهیم.

            به گزارش ایسنا به نقل از وال استریت ژورنال ، اوباما در ادامه اضافه کرد:‌ ضرورتی ندارد که ما رویکرد آنها در تخصیص دلار در معاملات را اتخاذ کنیم. برای آنها امکان پذیر است تا از طریق موسسات مالی اروپایی فعالیت کنند.

            رئیس جمهور آمریکا اظهار کرد که غیبت ایران در تجارت جهانی به این معنا است که جذب سرمایه گذاری خارجی این کشور زمان بر خواهد بود.

            اوباما مدعی شد که آن چه اقدامات بی ثبات کننده ایران در خاورمیانه از جمله آزمایش‌های اخیر موشک بالستیک می‌خواند را به فرصت‌های اقتصادی ایران کمکی نخواهد کرد.

            وی اضافه کرد: چندماه طول خواهد کشید تا کمپانی‌ها و دپارتمانهای قانونی آن‌ها احساس اطمینان کنند و مشکلاتی برای دیگر شرکت‌ها در صورت انجام فعالیت تجاری با ایران وجود نخواهد داشت.

            بر اساس این گزارش وزارت خزانه داری ایالات متحده به طور خاص به دنبال ایجاد راهنمای کلی سرمایه گذای مشخص تر برای ایران است. برخی از مقامات آمریکایی اعلام کرده‌اند که کابینه اوباما می‌تواند برای معاملات بانکی به ایران کمک کند.
            زندگی بدون تحریم سلام....

            نظر

            • ایرج سابق
              عضو فعال
              • Oct 2015
              • 7434

              #20481
              پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

              اوباما: نگرانی های ایران را بر طرف می کنیم/ امکان همکاری شرکت های خارجی با ایران

              رئیس‌جمهور آمریکا گفت: در حال حل و فصل برخی نگرانی‌های ایران هستیم و شرکت‌های خارجی می‌توانند از طریق بانک‌های اروپایی با ایران همکاری داشته باشند.
              10.20 1395/1/14
              به گزارش پایگاه خبری بورس پرس به نقل از تسنیم، باراک اوباما که در پایان یک نشست دو روزه امنیت هسته‌ای در آمریکا سخن می‌گفت به‌طور ضمنی به

              عدم‌لغو عملی برخی تحریم‌ها علیه ایران اذعان کرد.
              وی گفت: آمریکا سعی خواهد کرد تا به شرکت‌های خارجی کمک کند تجارت آسان‌تری با ایران داشته باشند اما تهران نیز باید به آنها اطمینان دهد که ایران

              مکان امنی برای سرمایه گذاری است.
              با وجود گذشت بیش از دو ماه از اجرایی شدن برجام مهمترین بخش تحریم‌ها یعنی تحریم‌های بانکی هنوز به قوت خود باقی است و روابط بانکی ایران با

              بانک‌های بزرگ دنیا به حالت عادی بازنگشته است. کارشناسان پیچیده بودن تحریم‌های بانکی و حفظ تحریم دلاری ایران را علت بی‌میلی بانک‌های خارجی برای ازسرگیری روابط با ایران می‌دانند.
              اوباما گفت: شرکت‌های خارجی پس از سالهایی که با خطر مجازات شدید به‌دلیل نقض تحریم‌های ایران روبه‌رو بودند اکنون لازم است به موضوع همکاری با ایران عادت کنند.
              وی گفت: جک لو وزیر خزانه داری آمریکا به‌همراه همتایان خود در 5 کشور دیگر طرف مذاکره با ایران برای شرکت‌ها شفاف خواهند کرد که در واقع چه

              معاملاتی با ایران مجاز است. چند ماه طول می‌کشد تا شرکت‌های خارجی نسبت به معامله با ایران اطمینان خاطر پیدا کنند. آمریکا در نظر ندارد اجازه دهد

              از طریق نظام بانکی با ایران معاملات دلاری انجام شود و شرکت‌های خارجی می‌توانند از طریق بانک‌های اروپایی با ایران همکاری داشته باشند.

              وی با اشاره به گلایه‌های ایران از بی‌میلی بانک‌های خارجی برای احیای روابط با ایران گفت: برخی نگرانی‌هایی را که ایران عنوان کرده با تعامل با ایران در

              حال حل و فصل آنها هستیم. لازم نیست که به این موضوع از طریق معاملات دلاری بپردازیم. ایران هم باید به شرکت‌های خارجی این اطمینان را بدهد که

              محل امنی برای سرمایه گذاری است.
              وی به پایبندی ایران به توافق هسته‌ای اذعان کرد و با اشاره به آزمایش موشکی ایران گفت:‌ روح این توافق می‌طلبد که ایران سیگنال‌هایی را به جامعه

              جهانی و شرکت‌ها بفرستد مبنی بر اینکه در نظر ندارد دست به اقدامات تحریک آمیز بزند؛ اقداماتی که می‌تواند شرکت‌ها را بترساند.

              ایران تأکید دارد توان موشکی خود را صرفاً با اهداف دفاعی توسعه می‌دهد و با توجه به اینکه امنیت مهمترین موضوع برای هر ملت است بدون درنظر

              گرفتن خواست کشورهای خارجی توان موشکی خود را توسعه می‌دهد.

              بهترین دانش آن است که سودمند باشی

              نظر

              • خوشبخت
                عضو فعال
                • Jul 2012
                • 5464

                #20482
                پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

                مدیر نظارت ارز بانک مرکزی مطرح کرد:
                تأثیر مثبت برجام بر نقل و انتقالات ارزی







                بیش از دو ماه از اجرایی شدن برجام می‌گذرد و شبکه بانکی کشور پس از اجرای این برنامه شاهد تحولات بسیاری بوده است.

                به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی، این در حالی است که پیش از برجام نقل و انتقال ارز و به تبع آن انجام مبادلات تجاری با مشکلات بسیاری مواجه بود. رفع تحریم‌های بانکی در چند ماه اخیر بازار ارز را دستخوش تحولات کرده و بانک مرکزی نیز به عنوان دستگاه ناظر بر عملکرد بازارهای پولی و ارزی کشور فعالیت‌های بسیاری را برای تسهیل مبادلات تجاری انجام داده است. بر همین اساس محمد دارابی، مدیر نظارت ارز بانک مرکزی در گفت‌وگویی از تغییر و تحولات حوزه ارزی سخن می‌گوید.

                به دنبال اجرایی شدن برجام، یکی از مهم‎ترین موضوعات رفع تحریم‌ شبکه بانکی و به طور ویژه رفع تحریم بانک مرکزی است. باتوجه به این نکته تاکنون چه تغییراتی در حوزه ارزی ایجاد شده و بانک مرکزی چه دستاوردهایی در این زمینه داشته است؟
                تا پیش از اجرایی شدن برجام و به دلیل وجود تحریم‌ها علی رغم در اختیار داشتن منابع ارزی مناسب، نظام بانکی کشور با مشکلات بسیاری برای نقل‌وانتقال ارزی مواجه بود. علاوه بر این عدم همکاری کارگزاران بین المللی در نقل و انتقالات موجب بروز مشکلات متعددی برای تأمین ارز مورد نیاز تجار شده بود و در عین حال انتقال ارز‌ به کشورهای ذی نفع و واردکننده کالا هزینه‌های قابل ملاحظه‌ای را برای فعالان اقتصادی به همراه داشت. از سوی دیگر تجار برای تأمین ارز خود در کشورهایی مانند ترکیه و یا سایر کشورهای اروپایی با صف‌های طولانی تقاضا مواجه می‌شدند، اما خوشبختانه در شرایط پسا برجام با اقدامات بانک مرکزی و همکاری وزارت امور خارجه، سرعت ارائه خدمات در این‌باره افزایش یافت.

                همانطور که اشاره کردید مشکلات مربوط به نقل و انتقال ارزها پیش از اجرایی شدن برجام، تخصیص ارز را با محدودیت‌های متعددی مواجه کرده بود، در شرایط کنونی برآورد شما از نحوه تخصیص و نیز پاسخگویی به تقاضای ارز در بازار چیست؟
                با توجه به زیرساخت‌ها و ظرفیت‌های ایجاده شده در دوران پسابرجام، تلاش کردیم به درخواست‌های مورد نیاز تجار و تولیدکنندگان برای تأمین ارز مورد نیاز در اروپا و آسیا، در کوتاه‌ترین زمان ممکن پاسخ دهیم. درحال حاضر درخواست‌کنندگان ارز هیچ مشکلی برای تخصیص ارز خود ندارند. در گذشته تعداد زیادی از تولیدکنندگان در صف انتظار دریافت ارز قرار می گرفتند، اما اکنون شرایط به گونه‌ای است که درخواست‌های ارزی در کمتر از 72 ساعت پاسخ داده می‌شود.


                در سال گذشته میزان گواهی‌های ثبت آماری تأیید شده تا روز قبل از اجرای برجام به چه میزان بوده است و با اجرای برنامه جامع اقدام مشترک به چه میزان افزایش یافته است؟
                آمارها خود گویای تغییرات رخ داده هستند؛ با نگاهی به آمار می‌توان دریافت که یورو و لیر ترکیه با تقاضای فراوانی روبرو بوده است که پس از برجام این تقاضا به خوبی پاسخ داده شد. از ابتدای سال 94 و طی مدت 10 ماه و تا 26 دی که مصادف با اجرایی شدن برجام بود، 45 درصد از ارز مورد نیاز واردکنندگان تأمین شد و این در حالی است که 55 درصد ارز‌ های یورو و لیر ترکیه در سال گذشته طی 2 ماه پس از اجرایی شدن برجام تخصیص شده است. این آمار نشان‌دهنده بهبود شرایط و افزایش حجم تأمین ارز واردات است. ضمن آنکه در حال حاضر پس از اجرایی شدن برجام، روابط کارگزاری با کشورهای مختلف ایجاد شده است. اکنون و در قلب اروپا روابط کارگزاری‌ در کشورهایی مانند سوییس، ایتالیا، آلمان و بلژیک برقرار شده که این امر ضمن تسریع فعالیت‌های اقتصادی، موجب افزایش همکاری‌ها با سایر کشورهای اروپایی شده است. در حال حاضر شاهد گسترش روابط و افزایش تعداد کارگزاران در کشور هستیم.

                تخصیص ارز به واردکنندگان یکی از مهم‌ترین نگرانی‌هایی است که همواره ذهن تولیدکنندگان را درگیر کرده است، بعد از اجرایی شدن برجام آیا این دغدغه کاهش یافته است؟ برنامه بانک مرکزی در این خصوص چیست؟
                باتوجه به هماهنگی‌ها و اقدامات انجام شده در حال حاضر در شرایطی قرار داریم که ارز مورد نیاز فعالان اقتصادی توسط بانک مرکزی از طریق بانک‌های عامل تأمین می شود. در گذشته در زمینه واردات کالاهای اساسی مانند غذا، دارو و تجهیزات پزشکی با مشکلاتی مواجه بودیم که خوشبختانه امروز این مشکل رفع شده است و قادر به تأمین ارز کالاهای مورد نیاز هستیم.

                در طول مذاکرات هسته‌ای و طی سه مرحله، مبالغی از دارایی‌های بلوکه شده ایران آزاد شد. این اتقاق چه تأثیری بر روابط ارزی ایران دارد و نحوه تخصیص دارایی‌ها به فعالیت‌های مختلف چگونه خواهد بود؟
                این دارایی‌ها آزادی عمل بیشتری را برای بازرگانان در نقاط مختلف دنیا ایجاد و فعالیت‌های تجاری را برای آنان تسهیل می‌کند. باوجود اینکه در شرایط کنونی نقل‌وانتقالات ارزی از طریق چند بانک اروپایی صورت می‌گیرد اما این امر باعث شده تا هزینه تمام شده کالا کاهش یابد. این درحالی است که در دوران تحریم هزینه نقل و انتقالات برای بازرگانان بالا بوده و این نکته بر روی قیمت تمام شده کالا اثرگذار است.
                زندگی بدون تحریم سلام....

                نظر

                • خوشبخت
                  عضو فعال
                  • Jul 2012
                  • 5464

                  #20483
                  پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

                  اگر «برجام» نبود





                  *جاوید قربان‌اوغلی
                  پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
                  مناقشات سیاسی پيرامون «اجرای برجام» بر فضای کشور سایه افکنده و به موضوعی برای تسویه‌حساب‌های حاد‌ سیاسی خصوصا پس از انتخابات هفتم اسفند تبدیل شده است که در آن مردم در هر حوزه‌ای که امکان داشت، نامزدهای لیست امید را برگزیدند. روزی نیست که صداوسیما که باید سمبل ایجاد آرامش در کشور و دمیدن امید در دل مردم باشد، بر طبل اختلاف نکوبد و مدام از ناعهدی و پیمان‌شکنی آمریکا و مانع‌تراشی این کشور در اجرای برجام داد سخن سر ندهد تا جایی ‌که کم‌اهمیت‌ترین خبر در این رابطه نیز به اصلی‌ترین تیتر و گزارش خبری این رسانه در بخش‌های مختلف خبری آن تبدیل می‌شود. شاید بد نباشد باز هم این سؤال پایه‌ای را مطرح کنیم: هدف ایران از آغاز دور جدید مذاکرات هسته‌ای پس از استقرار دولت یازدهم چه بود؟ ما از این مذاکرات سخت، فشرده و نفس‌گیر ظریف و چند دیپلمات کارکشته همراهش با ژنرال‌های کهنه‌کار ١+٥ چه انتظاری داشتیم؟ تا چه حد به خواسته‌های خود دست یافته‌ایم و کدامین بخش از انتظارات و مطالبات ما برآورده شده است و موانع پیشرفت در اجرای برجام چیست؟ اینها سؤالاتی است که پاسخ به آنها می‌تواند تا حدودی در مدیریت فضای رسانه‌ای و تأثیرات مخرب آن بر افکار عمومی تأثیر بگذارد. برای پاسخ بهتر به این سؤالات باید بدانیم قبل از برجام کجا بودیم و توافق هسته‌ای کشور را در چه شرایطی قرار داده است. درباره اقدامات هشت سال دولت‌های نهم و دهم که منجر به احاله پرونده هسته‌ای به شورای امنیت سازمان‌ ملل متحد و تصویب شش قطع‌نامه الزام‌آور تحت فصل هفتم منشور و تحمیل تحریم‌ها شد، سخن بسیار گفته شده است. هدف نگارنده در این مطلب موجز، بازکردن پرونده آن سال‌ها و خسارت‌هایی که بر کشور تحمیل شد، نیست؛ ولی نمی‌توان با اغماض از شرایطی که قبل از انتخابات ٩٢ در آن بودیم، از وضعیت کشور در دوره پس از توافق برجام سخن گفت، زيرا تدبیر مقام معظم رهبری در راهبرد نرمش قهرمانانه، رویکرد رئیس‌جمهور در تعامل با جهان و مذاکرات افتخارآفرین تیم مذاکره‌کننده، کشور را از بن‌بست خارج کرد، درهای جهان را بار دیگر به روی ایران گشود، سایه عفریت جنگ را از آسمان کشور دور کرد و با شکستن دیوار آهنین قطع‌نامه‌های الزام‌آور و تحریم‌ها، امید را به میان مردم و اردوگاه داخل بازگرداند.

                  از یاد نبرده‌ایم که در سال‌های پایانی دولت دهم، حلقه قطع‌نامه‌ها و تحریم‌ها در ابعاد سیاسی و اقتصادی، مشکلات عدیده‌ای را بر کشور تحمیل کرده بود. هدف از آغاز دور جدید مذاکرات پس از روی‌کارآمدن دولت تدبیر و امید در خرداد ٩٢، رهاشدن از این شرایط بود. انتخاب روحانی از سوی مردم، که درواقع «نه» بزرگ به رویکردهای هشت سال گذشته بود، فرصت بی‌نظیری را فراهم کرد تا در کنار عوامل دیگری چون اوضاع آشفته منطقه و انعطاف ‌انکارنشدني باراک اوباما برای حل‌وفصل دیپلماتیک معضل هسته‌ای کشورمان، مهم‌ترین رویداد سیاسی چند دهه اخیر رقم بخورد و ایران از سرنوشت‌سازترین کارزار دیپلماتیک پس از ماجرای ملی‌شدن نفت در ٦٠ سال قبل با کارنامه‌ای افتخارآمیز بیرون بيايد. نباید این دستاورد سترگ را دست‌کم گرفت و تاریخ را برای آیندگان وارونه نوشت. مدعیان باید به این سؤال مهم پاسخ دهند که بدیل مذاکرات هسته‌ای و توافق برجام از منظر آنان چه بود و در فقدان برجام چه سرنوشتی در انتظار کشور بود؟

                  بر کسی پوشیده نیست که در ماه‌های منتهی به انتخابات ٩٢ فروش نفت ایران به کمتر از یک میلیون بشکه تقلیل یافته بود. این مقدار حتی کفاف یارانه ٨٠ میلیون جمعیت کشور که میراث دولت قبل برای روحانی بود را هم نمی‌داد. گام بعدی آمریکا و متحدانش در صورت استمرار وضعیت قبل، ممانعت از فروش نفت به صورت کامل بود. مدعیان امروز علیه دولت و منتقدان سینه‌چاک برجام، که تا چند سال قبل قطع‌نامه‌ها را ورق‌پاره می‌دانستند، باید به این سؤال پاسخ دهند که برنامه آنان در صورت رسسیدن چنین مرحله‌ای در فقدان برجام، چه بود؟ آنها باید ممنون و سپاسگزار دولتمردانی باشند که با فهم و درک صحیح از شرایط بین‌المللی، کشور را از چنگال و چنبره قطع‌نامه‌ها و تحریم‌های بین‌المللی رهانیدند. در پاسخ به این سؤال که انتظار ما از مذاکرات هسته‌ای و توافق برجام محقق شده یا خیر، قاعدتا باید مسئولان ارشد دولت به طور مرتب به مردم گزارش دهند و با استفاده از رسانه‌های محدود حامی خود و بهره‌گیری از فضای مجازی از میزان تخریب رسانه‌هایی که به هیچ معیار اخلاق حرفه‌ای پایبندی ندارند، بکاهند. به طور طبیعی مشاهده افزایش صادرات نفت به دو میلیون بشکه، آزادشدن بخش بزرگی از پول‌های بلوکه‌شده، بازشدن کانال مبادلات ارزی، شرایط امروز کشور در صحنه بین‌المللی و... و مقایسه تفاوت شرایط امروز با سه سال قبل، حتی برای شهروندان عادی نیز کار سختی نیست و آنان این تفاوت‌ها را به‌خوبی درک می‌کنند. امروز در پرتو دسترسی مردم به فضای مجازی، از تیزی شمشیر رسانه‌هایی که در جهت خلاف خواسته مردم حرکت می‌کنند، به‌شدت کاسته شده است و مردم دیگر به راهی که در خرداد ٩٢ برگزیده بودند مهر تأیید زده‌اند. «برجام» توافقی است که دو طرف دارد. همان‌طور که خواست و نیاز دو طرف آن را به سرانجام رساند، خویشتن‌داری و درک شرایط طرف مقابل لازمه اجرای این سند مهم بین‌المللی است. فضای سنگینی که در یکی، دو ماه اخیر بر روابط ایران و آمریکا حاکم شده، مانع بزرگی برای اجرای برجام است. ایران و توافق برجام به یکی از مهم‌ترین موضوعات مبارزات انتخاباتی دو حزب بزرگ این کشور تبدیل شده است. رصد فعالیت‌های انتخاباتی از وظایف اصلی ما و عین سیاست است. دست‌یازیدن به اقداماتی که فرصت را برای جنگ‌طلبان آمریکا فراهم کند، خلاف عقل و عین بی‌تدبیری است. مقایسه دوران جورج دبلیو بوش و باراک اوباما، چه در رابطه با ایران و چه دیگر مناطق و کشورهای جهان ازجمله شکست دیوار آهنین و ٦٠ساله این کشور در قبال کوبا، درس‌های آموزنده‌ای را پیش‌روی ما قرار داده است. اتخاذ مواضع طبلکارانه از تاکتیک‌های لازم (و احیانا کارآمد) در دنیای سیاست است ولی افرادی که خود را مدعی استفاده از این تاکتیک می‌دانند، از یاد نبرند اشتباه محاسبه در این عرصه مانند آنچه در برخی کشورهای همسایه شاهد بودیم، آسیب‌زا خواهد بود.


                  *مدیر کل وزارت خارجه دولت اصلاحات / منبع: روزنامه شرق
                  زندگی بدون تحریم سلام....

                  نظر

                  • omidvar
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 796

                    #20484
                    پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

                    معاهده‌ای که نه آب شد نه نان!/ چرا غرب از اجرای «برجام» استنکاف می‌کند؟!
                    • این بار برخلاف خزانه، واقعادست روحانی خالی است! او نه ابزاری برای گروکشی دارد، نه استناد روشنی برای چانه‌زنی، غربی‌ها که به تمام آنچه از مذاکرات اتمی می‌خواستند، رسیدند؛ دیگر الزامی برای تکمیل تعهداتشان احساس نمی‌کنند.ترکان مشاور دوست داشتنی روحانی، هر روز تأخیر در اجرای برجام را معادل 100 میلیون دلار ضرر ارزیابی کرده بود. با همین چرتکه روشن است که تا امروز اجرایی نشدن این معامله به صورت کامل دست‌کم 5 میلیارد دلار ضرر روی دست مردم گذاشته است؛ گذشته از تمام ضرر و زیان‌هایی که از نابودی تأسیسات غنی سازی، سانتری‌فیوژها، فوردو، آب سنگین اراک و نابودی ذخایر استراتژیک اورانیوم به بار آمده بود.
                    شمس وقمر هردو چو پنهان شوند

                    شب پره بازیگر میدان شود

                    نظر

                    • ایرج سابق
                      عضو فعال
                      • Oct 2015
                      • 7434

                      #20485
                      پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

                      مونیز: کناره‌گیری از توافق هسته‌ای برای آمریکا عاقلانه نیست


                      »


                      شنبه ۲۱ فروردین ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۳



                      وزیر انرژی آمریکا در واکنش به ادعای برخی نامزدهای انتخاباتی ریاست جمهوری این کشور مبنی بر توافق هسته‌ای درصورت به قدرت رسیدن ،

                      گفت که این کار اقدام کاملا غیرعقلانی است.

                      به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ( ایسنا) ارنست مونیز وزیر انرژی آمریکا در گفت‌وگو با شبکه بلومبرگ درباره توافق هسته‌ای ایران و گروه 1+5

                      که تابستان گذشته در وین حاصل شد با تکیه بر ادعاهای بی اساس غرب علیه برنامه هسته‌ای کشورمان هدف از برنامه جامع اقدام مشترک(

                      برجام) را جلوگیری از دستیابی ایران به تسلیحات هسته‌ای دانست و گفت که برجام روی محدود کردن برنامه هسته‌ای تهران و به کارگیری اقدامات سخت راستی آزمایی ساخته شده و این‌ها اساس توافق است.

                      وزیر انرژی آمریکا تاکید کرد که توافق هسته‌ای دیگر مسائل را حل نمی‌کند.

                      وی در ادامه با تکرار دیگر ادعاهای غرب و آمریکا در خصوص سیاست‌های ایران در منطقه گفت: ما مشکلات دیگری نیز با ایران داریم شامل آزمایش

                      های موشکی ، حقوق بشر و ارسال سلاح از ایران به حزب الله که امیدواریم این مسائل هم حل شوند و قصد داریم روی آن‌ها کار کنیم.

                      مونیز هم‌چنین در پاسخ به سوالی درباره ادعای دونالد ترامپ نامزد پیشتاز جمهوری خواهان در انتخابات ریاست جمهوری آتی در آمریکا که گفته

                      است پس از روی کار آمدن توافق هسته‌ای با ایران را پاره می‌کند گفت: مسأله این است که ما باید این توافق را اجرا و راستی آزمایی کنیم. اگر رئیس

                      جمهور بعدی آمریکا درست یک سال پس از اجرای توافق هسته‌ای روی کار بیاید، اجرایی که موفقیت آمیز هم بوده است فکر نمی کنم برای آمریکا اقدام عاقلانه ای باشد که از توافق کناره گیری کند.


                      وی افزود: به ویژه که اکنون رفع تحریم‌های ایران انجام شده است و به خصوص با توجه به اینکه بسیار بسیار غیر محتمل است که همپیمانان ما در

                      گروه 1+5 و دیگر متحدانمان که حضورشان در حصول توافق هسته‌ای ضروری بود پس از به قدرت رسیدن رئیس جمهوری جدید از ما پیروی و توافق

                      را خراب کنند. اینکه رئیس جمهور بگوید همه چیز خوب است اما من این توافق را دوست ندارم رویکردی عاقلانه نخواهد بود.


                      وزیر انرژی آمریکا در ادامه این گفت‌وگو کناره گیری از توافق را به لحاظ فنی ممکن دانست اما تاکید کرد که این کار بی معنی و غیرعقلانی است.


                      مونیز هم‌چنین در پاسخ به سوالی درباره مخالفت‌های بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی با برجام که گفته بود توافق هسته‌ای را نابود

                      خواهد کرد گفت:‌ نتانیاهو اکنون روشن کرده است که توافق انجام شده و اجرایی می‌شود پس باید اطمینان حاصل کنیم که به طور کامل اجرا

                      می‌شود و مورد راستی آزمایی قرار می گیرد و ما سپس می‌توانیم مسائل دیگری را که پیرامون‌مان قرار می گیرد حل و فصل کنیم.

                      بهترین دانش آن است که سودمند باشی

                      نظر

                      • ایرج سابق
                        عضو فعال
                        • Oct 2015
                        • 7434

                        #20486
                        پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

                        تاریخ خبر: 02/02/1395 | ساعت: 23:42|


                        سخنگوي وزارت خارجه امريكا :

                        كري وظريف در نيويورك فرآيند كاهش تحريم ها را بررسي خواهند كرد


                        تهران - ايرنا - وزيران خارجه امريكا و ايران روز جمعه در ملاقات خود در نيويورك ، فرآيند كاهش تحريم ها را طبق توافقنامه هسته اي با ايران مورد بحث و بررسي قرار خواهند داد.

                        به گزارش خبرگزاري رويترز از واشنگتن ، جان كربي سخنگوي وزارت خارجه امريكا روز پنجشنبه در نشست مطبوعاتي روزانه خود اين خبر را اعلام كرد.
                        علاوه بر اين كربي به خبرنگاران گفت : واشنگتن در اين ديدگاه تهران سهيم نيست كه تصميم ديوان عالي امريكا مبني بر اين كه حدود 2 ميليارد دلار از دارايي هاي مسدود شده

                        ايران بايد به خانواده هاي قربانيان بمب گذاري سال 1983 در يك پادگان تفنگداران دريايي امريكا در بيروت ' دزدي و سرقت ' است
                        بهترین دانش آن است که سودمند باشی

                        نظر

                        • ایرج سابق
                          عضو فعال
                          • Oct 2015
                          • 7434

                          #20487
                          پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

                          | تاریخ خبر: 03/02/1395 | ساعت: 19:24|


                          خبرگزاری فرانسه:وزارت امورخارجه آمریكا خرید آب سنگین ازایران را تائید كرد

                          تهران - ایرنا - خبرگزاری فرانسه گزارش داد : وزارت امور خارجه آمریكا روزجمعه خبر خرید 32 تن آب سنگین از ایران را تائید كرد.


                          خبرگزاری فرانسه ازمقر سازمان ملل درگزارشی به شرح زیر نوشت: «جان كربی»

                          سخنگوی وزارت امور خارجه آمریكا گفته است ، این معامله موجب دسترسی صنایع آمریكا به یك ماده مهم می شود و درعین حال ایران را قادر می سازد كه مقداری از آب سنگین مازاد خود را بفروشد.

                          جمهوری اسلامی ایران در چهارچوب توافق هسته ای موافقت كرده در ازای محدودسازی برنامه هسته ای خود از تخفیف تحریم ها بهره مند شود.

                          قرار است جان كری وزیر امور خارجه آمریكا روز جمعه در نیویورك با محمد جواد ظریف همتای ایرانی خود درخصوص راه های پیشبرد كارها گفت وگو كند.

                          وزارت امور خارجه آمریكا اعلام نكرد كه این كشور برای خرید آب سنگین از ایران چه مبلغی پرداخت می كند.

                          اما كربی درعین حال گفت كه این خرید با هدف كمك به انجام تعهدات طبق توافق هسته ای (برجام) صورت می گیرد.

                          وی افزود : خرید این آب سنگین به این معناست كه ازاین مواد برای تحقیقات مهم و مصارف صنعتی غیرهسته ای استفاده خواهد شد.

                          پیش از این روزنامه آمریكایی وال استریت جورنال نوشته بود كه دولت باراك اوباما با هدف محافظت از توافق هسته ای با ایران، قصد دارد 32 تن آب سنگین از این كشور

                          خریداری كند.
                          به نوشته این روزنامه ، مقام های آمریكایی می گویند كه ایران به دنبال یافتن خریدارانی در بازار بین المللی است .

                          بهترین دانش آن است که سودمند باشی

                          نظر

                          • ایرج سابق
                            عضو فعال
                            • Oct 2015
                            • 7434

                            #20488
                            پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

                            تاریخ خبر: 03/02/1395 | ساعت: 20:47|


                            عراقچی: پیش از نشست كمیسیون مشترك قرارداد فروش اب سنگین به شركت امریكایی را امضا كردیم

                            وین - ایرنا - سید عباس عراقچی رییس ستاد پیگیری اجرای برجام گفت : پیش از نشست امروز كمیسیون مشترك ایران و 1+5 قرارداد فروش اب سنگین را با یك شركت امریكایی امضا كردیم.

                            وی شامگاه جمعه پس از پایان نخستین جلسه كمیسیون مشترك ایران و 1+5 پس از اجرای

                            برجام گفت: سه ماه در حال مذاكره برای امضای قرارداد تجاری بودیم كه امروز قرارداد فروش 32 تن اب سنگین اراك امضا شد.

                            عراقچی گفت: در نشست كمیسیون هم برخی كشورها ابراز علاقه كردند كه در این مورد در حال مذاكره هستیم.

                            سه ماه در حال مذاكره برای قرارداد های تجاری بودیم
                            بهترین دانش آن است که سودمند باشی

                            نظر

                            • ایرج سابق
                              عضو فعال
                              • Oct 2015
                              • 7434

                              #20489
                              پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

                              تاریخ خبر: 03/02/1395 | ساعت: 23:0|

                              روسیه: اجرای برجام در حال انتقال به مرحله پایدار است

                              مسكو- ایرنا- وزارت خارجه روسیه با صدور بیانیه ای اعلام كرد: نخستین نشست مذاكرات ایران و 1+5 پس از آغاز اجرای برجام در وین برگزار شد و شركت كنندگان تاكید كردند كه روند اجرای آن مطابق برنامه تعیین شده ادامه دارد و در حال انتقال به مرحله پایدار است.


                              به گزارش ایرنا، در این بیانیه كه امروز (جمعه) منتشر شد، آمده است: در نشست وین،

                              وضع اجرای برجام بررسی شد و
                              طرفین با رضایت خاطر نشان كردند كه اجرای این توافق به مرحله پایدار و قابل پیش بینی كاملا مطابق با تصمیم ها و تفاهم های قبلیدر حال انتقال است.
                              براساس گزارش های انتشار یافته در نشست وین، گروه های كاری ایران و 1+5 برنامه ادامه اجرای برجام را تنظیم كردند.

                              نخستین كمیسیون مشترك ایران و 1+5 پس از اجرای برجام برای بررسی روند اجرای توافق جامع، لغو تحریم ها و موانع پیش رو به ریاست سید عباس عراقچی و هلگا اشمیددر هتل كوبورگ وین تشكیل شد.

                              رییس ستاد پیگیری اجرای برجام شامگاه جمعه پس ازپایان كمیسیون مشترك ایران و 1+5 در وین به خبرنگاران گفت:
                              یكی از مواردی كه در این جلسه صورت گرفت تشكیل

                              گروه كاری مربوط به رفع تحریم ها بود. قرار شد كمیسیون مشترك یك گروه كاری جداگانه داشته باشد و هر جا كه ایران احساس كند تحریم ها برداشته نشده یا حركت رو به جلو و مناسبی ندارد در آن گروه كاری بررسی شود.


                              وی اضافه كرد: گروه كاری هم توصیه های خود را برای حل و فصل موضوع خواهد داشت و در صورت لزوم در كمیسیون مشترك به بحث گذاشته می شود.

                              رییس ستاد پیگیری اجرای برجام گفت: امروز سومین كمیسیون مشترك ایران و 5+1 و اولین كمیسیون مشترك بعد از اجرایی شدن برجام بود كه بیش از 4 ساعت به طول انجامید.



                              بهترین دانش آن است که سودمند باشی

                              نظر

                              • ایرج سابق
                                عضو فعال
                                • Oct 2015
                                • 7434

                                #20490
                                پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

                                بعیدی نژاد با اشاره به سومین کمیسیون مشترک برجام


                                ایران و 5+1 گروه کاری ویژه تضمین اجرای لغو تحریم ها تشکیل دادند



                                »


                                جمعه ۳ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۲۲:۴۳



                                یک عضو تیم مذاکره کننده هسته ای کشورمان از تشکیل گروه کاری ویژه برای تضمین اجرای لغو تحریم ها در چارچوب برجام خبر داد.

                                به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)،حمید بعیدی نژاد در کانال تلگرام خود نوشت:جلسه کمیسیون مشترک میان جمهوری اسلامی ایران و

                                کشورهای 1+5 طی روزهای پنجشنبه و جمعه در سطح کارشناسی و معاونان سیاسی در وین برگزار شد. اعضای کمیسیون، مسائل هسته ای و

                                موضوع لغو تحریم ها را مورد بررسی و ارزیابی قرار دادند. با توجه به مشکلاتی که در خصوص نقل و انتقالات بانکی و ارزی میان بانک های ایرانی و

                                بانک های بزرگ اروپایی وجود دارد کمیسیون وقت زیادی را در سطح کارشناسی و معاونان به این موضوع اختصاص داد. در همین چارچوب و پیرو

                                جلسه آقای دکتر ظریف در سه روز قبل راه های متنوعی برای حل این مشکلات مورد بحث قرار گرفت.

                                وی ادامه داد: برای پیگیری موثرتر حل مشکلات، طرف ها تفاهم کردند که یک گروه کاری ویژه برای تضمین اجرای

                                لغو تحریم ها تشکیل دهند که بتواند با تمرکز بیشتر بر روی مباحث اجرایی، مشکلات فرا روی ایران را حل و فصل کند.

                                بعیدی نژاد افزود: آقای دکتر ظریف نیمه شب امشب به وقت تهران (24 امشب) نیز برای پیگیری حل مشکلات فرارو با آقای کری در نیویورک ملاقات

                                خواهند کرد.

                                مدیرکل سیاسی و امنیت بین الملل وزارت خارجه گفت: همچنین یکی از موضوعاتی که در حاشیه جلسه امروز کمیسیون نهایی شد امضای قرارداد

                                میان سازمان انرژی اتمی ایران و شرکتهای آمریکایی برای فروش 32 تُن آب سنگین بود، معامله ای که به دلیل حساسیت ماده هسته ای آب سنگین

                                فروش آن از سوی ایران غیرممکن تلقی می شد.

                                به گزارش ایسنا، این برای اولین بار در تاریخ سیاسی ایران و آمریکا است که یک قرارداد رسمی همکاری (در چارچوب برجام) امضاء می شود. علاوه

                                بر آن، این قرار داد بعد از همکاری در حوزه هواپیمایی برای اولین بار در حوزه انرژی هسته ای درحالیکه برای بیش از یک دهه آمریکا با فعالیت های

                                هسته ای ایران مخالفت می کرد، امضاء می شود.


                                بهترین دانش آن است که سودمند باشی

                                نظر

                                در حال کار...
                                X