کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
عمو مخبر عزيز .... با توجه به جو اخير سيماني ها و تلاش شركت براي عرضه سيدكو ... سيدكو ان شالا تا چند ماه اينده "دوماه "عرضه ميشه ... وپازل وبانك هم براي رشد تكميل ميشه... اين وسط ها تعديلاتي همچون شاراك. و وبشهر و .. باعث رشد پيوسته ووملايم وبانك خواهد شد .... همگي موفق باشيد
دوستان می دونستید حقیقی های بیچاره که بصورت آنلاین خرید می کنند ساعتشون حدود 30 ثانیه از سازمان بورس عقب تره!!!!!!!!!!!!!!
بغیر از یک کارگزاری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اجحاف در حق حقیقی ها دیگه تا چه حد؟اینها شرم و حیا سرشون نمیشه!!!!!!!!!!!!! بسشون نیست اینهمه رانتخوری و حرومخوری !!!! دوستان لطفا اطلاع رسانی کنید!!!!!!!!
با سلام خدمت امیدوار 777 حدس میزدم چونکه چند روز پیش که آنلاین فولاد را خرید کردم در ثانیه آخر خرید شده بود که من فکر میکردم بازار تمام شده ولی خرید انجام شده بود !کدام کاگزاری عفب تر نیست؟؟؟؟
با سلام خدمت امیدوار 777 حدس میزدم چونکه چند روز پیش که آنلاین فولاد را خرید کردم در ثانیه آخر خرید شده بود که من فکر میکردم بازار تمام شده ولی خرید انجام شده بود !کدام کاگزاری عفب تر نیست؟؟؟؟
در اینصورت که آنلاین شما ساعتش جلوتر بوده!البته بنظرم آنلاینها تا 11:59 دقیقه ارتباطشون قطع میشه.ولی کارگزاریها گویا تا ساعت 12 میتونن خرید کنند! ولی در مورد شروع ثبت سفارش در ساعت 8:30 دقیقه همچین قانونی وجود نداره. بنابر این اجحاف بزرگی محسوب میشه.بمن گفتن به نوع نرم افزار کارگزاری مربوطه ولی من قبول ندارم! چون اونیکه گفتن این مشکلو نداره رو هم چک کردم اونم ساعتش عقبتر بود.!بنابر این برخی کارگزاریهای نامحترم اول سفارشای خودشونو میذارن بعد آنلاین مشتریها باز میشه! اگه دقت کنین تو همین وبلاگها هم، اوناییکه سرمایه هاشون کلانه خودشون اردر نمیذارن میدن کارگزاریشون براشون انجام بده.چون حتما اونا هم از این ترفند آگاهاند!
البته ساعت من حدود 10 ثانيه بعضي اوقات كمتر ويا بيشتر عقب و با زمان انها فاصله داره با اينكه با ساعت كارگزاري تنظيم كردم. و درست ميگي هيچوقت نتونستم وقتي سهم خوبي صف ميشه در 35% رشدش وارد شوم، حتي موقعي كه شانسي جلوتر سفارش دادم و فقط 2 ثانيه با اولين پيشنهاد فاصله داشتم يعني 8:30:02 وبقول شما اينهمه رانت كمه اين كارها كه فقط اين هم نيست انجام ميدهند. بقول يك فيلسوفي از نا اگاهي و ظلم پذير بودن كل نيرو ميگيرند.
امروز با شركت گروه توسعه ملي تماس گرفتم 40% افزايش سرمايه از سود انباشته به تعداد سهام افرادي كه در تاريخ مجمع سهام دار بودند اضافه مي شود ولي زمان مشخصي اعلام نكرد.
نظر