پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
پاسخ : پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
در اصل توسط Sushiant پست شده است View Postنه اون موقع یه نفر کنارم بود داشت با تلفون در مورد پالایش نفت تیریز و خرید پتروی تبریز انگلیسی صحبت میکرد هی این واژه ریفاینری رو تکرار میکرد !! مام حقیقتش جو گرفت ازین واژه خوشمون اومد اینجا نوشتیمش !!!! و اگرنه ادعایی نداریم سر این موضوع !!!! حالا اگه به کسی بر خورده عذر خواهم !!!
به قول مشهدی های گلمون حجم معاملات شبندر ما رٍ گیریییییفتت!!!!!!
خدا رحم کنه :D
نظر
-
در اصل توسط Gestapo پست شده است View Postدادا ریفاینریت مارو گرفت رو منفی اضافش کردیم /:.yead.:/
خدا رحم کنه :D
به نظر من (کاملا شخصی)در ابتدای یک روند صعودی قرار داریم در کلیه گروه ها !!!
ولیکن هر موج مثبت ریز موج های منفی رو داره دیگه ......هر چیز که در جستن آنی، آنی
نظر
-
در اصل توسط ه ا0007 پست شده است View Postدوستان من شبندر رو شش هفت ماه پیش 1630 گرفتم الانم کلی تو ضررم امیدی هست از ضرر بیرون بیام . ناشی ناشی ام هستم نقدینگی ام ندارم میگید چیکار کنمتک سهم کرمانشاه میانگین خرید 925
نظر
-
در اصل توسط ه ا0007 پست شده است View Postدوستان من شبندر رو شش هفت ماه پیش 1630 گرفتم الانم کلی تو ضررم امیدی هست از ضرر بیرون بیام . ناشی ناشی ام هستم نقدینگی ام ندارم میگید چیکار کنم
باید صبر کنی گزارش 9 ماهه و 12 ماهه بیاد ببینیم اوضاع چطوره !!!
شخصا تا مجمع سهامدار سهم خواهم بود !
اگر هم علم و دل نوسانگیری دارید الی ماشاا... سهام نوسانی داریم که میتوانید ضرر خود را جبران کنید و لیکن بنده توصیه اکید(نظرشخصی) به سهامداری در 2 3 ماه آینده را دارم !!هر چیز که در جستن آنی، آنی
نظر
-
در اصل توسط ه ا0007 پست شده است View Postدوستان من شبندر رو شش هفت ماه پیش 1630 گرفتم الانم کلی تو ضررم امیدی هست از ضرر بیرون بیام . ناشی ناشی ام هستم نقدینگی ام ندارم میگید چیکار کنم
من هم مثل شما با پارسان این اتفاق برام افتاد
میدونی چیکار کردم
یه مقدار کمی پول جور کردم توی افت و خیز پارسان تو منفی کف خریدم تو مثبت فروختم
تو هر بار خرید و فروش یه مقدار از پارسانهای قدیمی رو هم فروختم
به یه جا رسید که سر به سر شدم
ولی تجربه خوبی برام بود
تو خریدات باید خیلی مراقب باشی
سعی کن تو کف کف بخری از دوستان هم موقع خرید کمک بگیر
این بچه های این سایت بی شیله پیله کمکت میکنند
بدون معامله اگه بخای بشینی منتظر تا بیاد بالا خیلی اذیت میشی
اگه نمیتونی پول جور کنی یه مقدار حدود 10 الی 20 درصد بفروش
نظر
-
یک صحبت دارم با دوستان صمیمی تاپیک شبندر فقط خواهشی که دارم این است که نوسان گیرها نخوانند.
از نیمه دوم سال قبل نگاه بازار به پالایشی ها یک نگاه نوسان گیری بوده. این روند در سال جاری نیز دنبال خواهد شد. حال سوال پیش می آید که نوسان گیری کار بسیار سختی است و مختص حرفه ای های مارکت.
پس باید چه کار کنیم؟
پاسخ ساده است. اگر شما مثل این بنده ی کمترین، فاقد قدرت و سواد نوسان گیری هستید، بیخیال پالایشی بشوید.
سوال پیش می آید پس چکار کنیم؟
باز هم پاسخ ساده است.
می توانید با سهامداری، تکرار می کنم سهامداری در دو گروه پیشتاز یعنی خودرو و سیمان، از همین امروز تا پایان سال بالای 100 درصد بازدهی کسب کنید.
نظر
-
در اصل توسط roma.consis پست شده است View Postیک صحبت دارم با دوستان صمیمی تاپیک شبندر فقط خواهشی که دارم این است که نوسان گیرها نخوانند.
از نیمه دوم سال قبل نگاه بازار به پالایشی ها یک نگاه نوسان گیری بوده. این روند در سال جاری نیز دنبال خواهد شد. حال سوال پیش می آید که نوسان گیری کار بسیار سختی است و مختص حرفه ای های مارکت.
پس باید چه کار کنیم؟
پاسخ ساده است. اگر شما مثل این بنده ی کمترین، فاقد قدرت و سواد نوسان گیری هستید، بیخیال پالایشی بشوید.
سوال پیش می آید پس چکار کنیم؟
باز هم پاسخ ساده است.
می توانید با سهامداری، تکرار می کنم سهامداری در دو گروه پیشتاز یعنی خودرو و سیمان، از همین امروز تا پایان سال بالای 100 درصد بازدهی کسب کنید.
جالبه /.:blinksmiley.:/
نظر
-
سلام به دوستان قدیمی
حالتون چطوره. ببینم هنوز رو شبندرفعالید. واقعا یکی از سهم های ناب هست پائین اومدنش هم ترسی نداره چون خیلی زود و راحت میکنه میره بالا. از دوستان چه خبر همگی خوب هستند. بزار ببینم ذهنم چقدر یاری میکنه : آقای کیانوش، سوشیانت (که فکر میکنم هنوز رو سهمه. ساختمان سازی چطوره ؟ ، راستی چش مائی کجاست کسی ازش خبر داره خانم آمپول ، آقای علیزاده، آقای بهزاد، آقای زرشک، آقای شفاف سازی، آقای شبندر آهان شبندر هنوز هم دست به معامله های بزرگ میزنه. من چند صد میلیون شبندر دارم. یادتونه ؟
یادش به خیر چه زود دیر میشه.
امیدوارم همگی موفق و موید باشید به امید اینکه یه روز دیگه یه همچین سهمی با هم داشته باشینم.اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی
نظر
-
در اصل توسط m_r_anari پست شده است View Postسلام به دوستان قدیمی
حالتون چطوره. ببینم هنوز رو شبندرفعالید. واقعا یکی از سهم های ناب هست پائین اومدنش هم ترسی نداره چون خیلی زود و راحت میکنه میره بالا. از دوستان چه خبر همگی خوب هستند. بزار ببینم ذهنم چقدر یاری میکنه : آقای کیانوش، سوشیانت (که فکر میکنم هنوز رو سهمه. ساختمان سازی چطوره ؟ ، راستی چش مائی کجاست کسی ازش خبر داره خانم آمپول ، آقای علیزاده، آقای بهزاد، آقای زرشک، آقای شفاف سازی، آقای شبندر آهان شبندر هنوز هم دست به معامله های بزرگ میزنه. من چند صد میلیون شبندر دارم. یادتونه ؟
یادش به خیر چه زود دیر میشه.
امیدوارم همگی موفق و موید باشید به امید اینکه یه روز دیگه یه همچین سهمی با هم داشته باشینم.
من دوباره شبندر وشاوان اضافه کرده ام.از پارسال مقدار کمي نگه داشته بودم اي کاش همه انها را هم ميفروختم چون اين اختلاف بين پالايشگاه و شرکت نفت اين الماس را ذليل کرد و اميدوارم که مشکل حل بشه شبندر جون بگيره .
به حل مشکل اميدوارم.
نظر
-
پالایشی ها که تلاش ها بر آن است که ابهاماتشان در سال جاری کمتر شود بعد از اصلاح زیادی که داشته اند این روزها با لیدری شبندر در حال رشد هستند.
شبندر در برخورد به محدوده مقاومتی متعادل شد .شبندر اگر گزارش 12 ماهه خوبی داشته باشد به بیش از 1500 تومان هم صعود می کند
پالایشگاه ها قصد دارند با تشکیل اتحادیه صنفی به رفع ابهامات و مشکلات این صنعت بپردازند.همچنین گفته می شود اجرای کیفی سازی محصولات این شرکت ها ممکن است به تعویق بیفتد.این خبر اگر صحت داشته باشد شوک مثبتی به نمادهای گروه خواهد بود
شاوان رشد خوبی از محدوده ی 2000 تومان تا 2500 تومان داشته است و با بازدهی 25 درصدی روبرو شده است.شرایط بنیادی شاوان مناسب ارزیابی می شود
نظر
-
در اصل توسط ahmad_dayyer پست شده است View Postآقا معلوم نیست گزارش 12 ماهه رو کی می خوان بدن بیرون ؟؟؟؟؟
نظر
-
به به دوستان قديمي ، زودتر ميگفتين تاپيکو چراغوني ميکرديم! اناري عزيز يادمه مشکي رفتي ولي قرمز برگشتي ! چش مايي داداش ! ساختمون ما نميساختيم زرشک ميساخت !
داش کيانوش گلمونم که از يادمون نميره و همچنان در خاور باش همسنگرم ! خلاصه که ما همتونو يادمونه ! جاتون توقلب ماست ....هر چیز که در جستن آنی، آنی
نظر
نظر