در اصل توسط ha_mi پست شده است
View Post
پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
آقا اصلا فرض میکنیم که خوراک نفت شرکت رو با دلار 2400 حساب کنند، و دلارهای صادراتی شرکت رو هم با همین 2400 بهش برگردونند. اگر ضریب بازدهی محصولات شرکت رو ثابت فرض کنیم ، با دو برابر شدن قیمت دلار، مبلغ حاصل از بازدهی شرکت باید دو برابر بشه. که این یعنی یک تعدیل که باید به بازار اعلام کنند. در مورد محصولاتی که داخل فروش میره هم، وقتی دلار 2400 باهاش حساب میکنند، بنزین رو هم باید با دلار 2400 تمونی ازش بخرند.
اینکه میگن هیچ تغییری نداریم، اصلا تو کت و کول من یکی که نمیره.
نظر
-
سلام دوست عزیز ،
تحلیل تکنیکال و فاندامنتال لازم و ملزوم همدیگه هستن تا بتونی 1- سهام ارزنده رو شناسائی کنی و 2- نقطه ورود و خروج از سهم رو بشناسی. استفاده از هر کدوم به تنهائی فکر نمیکنم نتیجه خوبی به همراه داشته باشه. ارادتمند شما.
موفق و پرسود باشید.
نظر
-
در اصل توسط ha_mi پست شده است View Postالان واقعا نمیدونم اسمه چیو گذاشتی جو زدگی !؟ اینکه دلاره نتیجه فروش صادرات تو بازار ازدا فروخته بشه جو زدگیه !!؟ اینو که دیگه خودشون اعلام کردن اخه !! یااا برداشتن اون 23% ؟ اونم که تو همین شفافسازی گفتن که دنبال کاراشیم ینی امکان داره برداشته بشه نشه ام همون فروش ارز تو بازار ازدا واسه سود سالانه بسه که سهمو به اندازه کافی بکشه بالا، اصن همه ی اینارو بیخیل شیم میگیم اره ما جو زده عمل میکنیم ! صندوق ها و حقوقی هایی که تو هفته قبل و شنبه بالای سیصد میلیون خرید کردنم جو زده ان !!؟ اصن به نظره خودت این حرفت منظقیه ؟
این شرایطو سهم تو قیمته 185-195 ام پیدا کرد بعده دو سه روز دُرُس شد ما هم امیدواریم برگرده و روندی که باید ادامه بده ارو ادامه بده .......
نظر
-
در اصل توسط behnam1480 پست شده است View Postدوست عزیز شرکتهای مثل پالایش نفت بندر عباس شرکتهای زیانده هستند که اسیر جو عرضه اولیه شدند..تو بازار بورس ایران هم همه جو گیر بازارند.. بنده خودم بیشتر بنیادی پیش میرم تا تکنیکال تا حداقل بتونم از سود سالیانه سهام چیزی کسب کنم و متضرر نشم چون به خاطر جو گیر بودن فرهنگ ایرانی مخصوصا تو بورس ایران هیج چیزی ثبات نداره در هر صورت سعی کنید درست تصمیم بگیرید..
موفق باشید
تحلیل تکنیکال و فاندامنتال لازم و ملزوم همدیگه هستن تا بتونی 1- سهام ارزنده رو شناسائی کنی و 2- نقطه ورود و خروج از سهم رو بشناسی. استفاده از هر کدوم به تنهائی فکر نمیکنم نتیجه خوبی به همراه داشته باشه. ارادتمند شما.
موفق و پرسود باشید.
نظر
-
در اصل توسط مهدی بورسی پست شده است View Postسلام دوست عزیز ،
موفق و پرسود باشید.
بنده از هردو استفاده میکنم ولی بیشتر رو بنیادی تاکید دارم ..از تکنیکال بیشتر فقط نقاط حمایت و مقاومت را در نظر دارم و دنبال سایر اصول مانند فیبو ، امواج الیوت و... نرفتم..
در مورد همین شبندر بنده در 108 وارد شدم و در 143 خارج شدم ... فقط تکنیکال در مورد این سهم جواب میدهد
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postدوست عزیز در حال بررسی شفاف سازی هستیم که خودمون هم سهمو نگه داریم یا بفروشیم !!! اگه تحلیل ها عوض بشه ما هم فروشنده ایم و دیگه تعصب خاصی نداریم .....
ما هم مثل بقیه ....تا فردا فرصت بررسی هست ...خوب شد که همون 40 میلیون هم نخریدن ..........
الان ما از چند نفر پرسیدیم تسری سهم صندوق توسعه ملی که در شفاف سازی اومده معنیش چی میشه هیچکس نمیدونه !!!!:d:)) 4 تا لیسانس نمیدونیم عدم تسری یعنی چی......
و بعدش هم این جور شفاف سازی ها که ساعت 10 به بازار اعلام میشه جنبه روانی داره برای فرو کش کردن عطش خرید سهمه .........من نمیدونم کی فروحته نمیتونه جایگزین کنه که اینجوری فرت و فرت شفاف سازی میدن ........
عدم تسری یعنی اینکه " مشمول نشدن 23% سهم صندوق توسعه ملی بابت فروش داخلی و صادراتی شبندر" در دست بررسی هستش. به عبارت ساده تر یعنی اینکه این 23% شاملش میشه یا نمیشه تحت بررسی هستش.
نظر
-
-
در اصل توسط m_r_anari پست شده است View Postجناب میثم جان
ما تو لغتنامه کلمه ای بنام تسری نداریم. اگر منظورشون تسریع باشه ( یعنی زمان تایپ ع آن جا افناده باشه ) که فکر می کنم باشه به معنی شتاب دادن یا شتافتن هست که در جمله فوق نیز مصداق داره چون منظورش عدم شتاب دادن سهم صندوق به شرکت معنی میده.
عدم تسری سهم صندوق توسعه ملی به این شرکت یعنی نداشتن صندوق توسعه ملی ازشرکت احتمالاهمون23درصدسهم صندوق توسعه هست که دارن پیگیری میکنن برش دارن ولی تاکنون موفق نشدن
باوجوداینکه شبندرندارم ولی به شدت نگران صف فروش فرداهستم ومعتقدم منفی شدن بازارامروزازمنفی شدن شبندربودواگه صف فروش فرداروجمع نکنن بازارمیره توی کما فکرکن بازاربه حدی خراب شدکه صف خودرویی هاروهم دادن درحالیکه اگه حالت عادی بودتامدتهافقط حجم مبنارومیدادن
خلاصه اینکه اگه صف فرداجمع شدمیشه به کل بازارامیدواربودوگرنه ...
امیدوارم جمش کنن
نظر
-
در اصل توسط behnam1480 پست شده است View Postدوست عزیز شرکتهای مثل پالایش نفت بندر عباس شرکتهای زیانده هستند که اسیر جو عرضه اولیه شدند..تو بازار بورس ایران هم همه جو گیر بازارند.. بنده خودم بیشتر بنیادی پیش میرم تا تکنیکال تا حداقل بتونم از سود سالیانه سهام چیزی کسب کنم و متضرر نشم چون به خاطر جو گیر بودن فرهنگ ایرانی مخصوصا تو بورس ایران هیج چیزی ثبات نداره در هر صورت سعی کنید درست تصمیم بگیرید..
موفق باشید
دوست عزیز یادتون میاد چطور زیان این شرکت به سود تبدیل شد ؟!
مطمئن باشید اگه خبری تو سهم نبود اینطور سر و دست نمیشکستند براش و خیلی راحت بعد از رسیدن قیمت به 130 الی 150 شبندر هم به یک سهم معمولی بدل میشد
این سهم خصوصی شده و باید حقوق سهمدار رعایت بشه
اینهمه سهم تو بازار رشد کردن چرا برای بقیه شفاف سازی نمیدن ؟! اونهم 2بار پشت سر هم واقعا دلشون واسه سهامدارا سوخته؟ یا میخوان سهام رو مفت بخرن؟!
به هر حال در هر خریدی باید جانب احتیاط رو هم در نظر داشت و سودها رو با زیان عوض نکرد
یک نکته دیگه اینکه نمیدونم چرا بعضیها منتظرند سهمی منفی بشه و بیان اظهار نطر کنند ,بهتر نیست وقتی شرایط سهم تو حالت عادییه این دوستان بیان و نظر بدن تا
اگه واقعا نیتشون خیره سهامدارا تصمیم درست بگیرند ,نه الان که صف فروشه بیان صحبت کنن !
نظر
-
در اصل توسط برزیل پست شده است View Postتسری یعنی سرایت کردن عدم تسری یعنی سرایت نکردن
عدم تسری سهم صندوق توسعه ملی به این شرکت یعنی نداشتن صندوق توسعه ملی ازشرکت احتمالاهمون23درصدسهم صندوق توسعه هست که دارن پیگیری میکنن برش دارن ولی تاکنون موفق نشدن
باوجوداینکه شبندرندارم ولی به شدت نگران صف فروش فرداهستم ومعتقدم منفی شدن بازارامروزازمنفی شدن شبندربودواگه صف فروش فرداروجمع نکنن بازارمیره توی کما فکرکن بازاربه حدی خراب شدکه صف خودرویی هاروهم دادن درحالیکه اگه حالت عادی بودتامدتهافقط حجم مبنارومیدادن
خلاصه اینکه اگه صف فرداجمع شدمیشه به کل بازارامیدواربودوگرنه ...
امیدوارم جمش کنن
نظر
-
خوب اگه پيگيري شرکت به نتيجه برسه که بايد برسه.انوقت سهم براي تعديل 70توماني بسته خواهد شد.
10تومان هم براي يارانه حمل ونقلي که شبريز تعديل داد.
با 14 تومان فعلي
94تومان سود شبندر اعلام خواهد شد.
که پي به 6 هم بخواهد باز بشه.
ميشه564تومان
...................
فردا بازار بخاطر شبندر منفي خواهد بود و صف فروش.
شاخص فردا ميره دوباره زير 27000واحد
خدا کنه تا فردا تلفني هم که شده است از جناب وزير موافقت برگشت 23درصدي را به شبندر بدهند.چون شبندر ديگه خصوصي شده است .وديگه نبايد بعنوان يک شرکت دولتي باهاش برخورد شود.
به شيران نگاه کنيد بيش از 60درصدش مال دولت هست ولي چون تو بورس امده و قسمتي از سهام به مردم واگذار شده است ميتونه ارز صادراتيش را در بازار ازاد بفروشه.بسياري از پتروشيميها هم همينطور هستند.
..................................
من بخودم اجازه ندادم حتي 1دانه شبندر بفروشم.چون شبندر ديگه يک شرکت دولتي و در اختيار دولت نيست و لذا همانند بسياري از شرکتهاي ديگه تو بورس بايد باهاش برخورد شود.
منفي فرداي بازار اعتراضي خواهد بود به خصوصي سازي و سازمان بورس و دولت که بلاخره تکليف خودتان را از واگذاري معلوم کنيد اگه قرار هست شرکتي را واگذار کنيد ديگه منافع ان مال سهامداران هست نه دولت.
...........................
دولت قبل از واگذاري شبندر بايد فکر سود 400توماني ان در سال 1392را مي کرد.گرچه انوقت فکر کارشناسان واگذاري به شبندر بعنوان يک شرکت زيانده بود با 44تومان زيان انباشته و انوقت که شبندر را تو بورس 114تومان عرضه کردند به ريش ماها خنديدند و حالا که داستان رشد دلار و تثبيت ان رو 2400تومان و فروش ارز صادراتي و سود وحشتناک شبندر مطرح شده است چشم ديدن ان را ندارند که مردم بدبخت هم سودي از بازار ببرند.
.......................................
صبور باشيم.
نظر
-
موفق باشید
نظر
-
در اصل توسط behnam1480 پست شده است View Postاگر جو زده گی نیست چرا هنوز اطلاعیه دوم میاد رو سایت چند دقیقه بعدش 40 میلیون صف فروش میشه؟؟
یه چیز که امروز خیلی مشکوک بود و به نظرم میتونه ثابت کنه که نظرات بچه هاا خصوصا کیوان در مورد این صف فروش درسته اینه که دیروز این سهم با صف خرید بسته شد دلیل نداش بی دلیل یهو منفی بخوره، اگه دقت کردین شفاف سازی ساعت ده اومد ولی قبلش سهم تا 210-211 پایین اومده بود! پس حتماا خبریه که سهمی که صفه خرید بوده یهوو بی دلیل تا منفی چار بیاد پایین بعدشم که شفاف سازی اومد و قضیه بدتر شد وصف فروش شد، مطمئنن برنامه ای داشتن که سهم امروز به این سکل روندش عوض شد که بچه ها ام گفتن به چه دلایلی میتونسه باشه، نیمتونی بگی تمام خریدا رو جو بوده و بی دلیل! با این اوصاف اینکه امروز یه اتفاق خاص افتاده باشه و دلایل مختلف که سهم به این شکل عرضه بشه و منفی بخوره خیلی محتمل تره تا اینکه خریدای چن صد میلیونی و چن هفته ایه حقیقی و حقوقی هارو زیر سوال ببریم که تحت تاثیر سهم رو خریدن ...
نکته دیگه هم اینکه ما همه براساسه بنیادی اومدیم سراغ سهم چون متوجه شدیم پتانسیل سود دهی بالایی داره وگرنه که از لحاظ تکنیکال و با توجه به سابقه کمه سهم نمیشه خیلی رو تحلیلا حساب باز کرد میگی نه از بچه ها بپرس چرا این سهمو خریدن و تا الان نفروختن !اِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
-
در اصل توسط ha_mi پست شده است View Postالانم ما داریم سره همون بحث میکنیم اگه اون نبود که دیگه شکی نبود :دی تمام بحث امرو راجبه این بود چه دلیلی داش که یهو همچی عرضه ایــ دیده بشه از سهم اونم بدونه خرید، ازین صف 20 میلیونش که گویاا مشخص شده خصوصی سازی بوده ده میلیونشم سرمایه گذاری غدیر بقیه ام حقوقیا حقیقیایی که بی دلیل و به وقله شما رو حو سهمو خریدن و از پتانسیلش بی خبر شایدم فک کردن دیگه به اندازه کافی سود کردن وختشه بیان بیرون ...
یه چیز که امروز خیلی مشکوک بود و به نظرم میتونه ثابت کنه که نظرات بچه هاا خصوصا کیوان در مورد این صف فروش درسته اینه که دیروز این سهم با صف خرید بسته شد دلیل نداش بی دلیل یهو منفی بخوره، اگه دقت کردین شفاف سازی ساعت ده اومد ولی قبلش سهم تا 210-211 پایین اومده بود! پس حتماا خبریه که سهمی که صفه خرید بوده یهوو بی دلیل تا منفی چار بیاد پایین بعدشم که شفاف سازی اومد و قضیه بدتر شد وصف فروش شد، مطمئنن برنامه ای داشتن که سهم امروز به این سکل روندش عوض شد که بچه ها ام گفتن به چه دلایلی میتونسه باشه، نیمتونی بگی تمام خریدا رو جو بوده و بی دلیل! با این اوصاف اینکه امروز یه اتفاق خاص افتاده باشه و دلایل مختلف که سهم به این شکل عرضه بشه و منفی بخوره خیلی محتمل تره تا اینکه خریدای چن صد میلیونی و چن هفته ایه حقیقی و حقوقی هارو زیر سوال ببریم که تحت تاثیر سهم رو خریدن ...
نکته دیگه هم اینکه ما همه براساسه بنیادی اومدیم سراغ سهم چون متوجه شدیم پتانسیل سود دهی بالایی داره وگرنه که از لحاظ تکنیکال و با توجه به سابقه کمه سهم نمیشه خیلی رو تحلیلا حساب باز کرد میگی نه از بچه ها بپرس چرا این سهمو خریدن و تا الان نفروختن !
نظر
نظر