پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ampour
    عضو فعال
    • May 2013
    • 1306

در اصل توسط 6500400 پست شده است View Post
    دوست عزیز برگزاری مجمع را گفتم .
    ok فکر کردم مسافت میگی
    چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار

نظر

• ampour
      عضو فعال
      • May 2013
      • 1306

در اصل توسط zereshkkk پست شده است View Post
      بله دقیقا یادمه به خاطر همین تحلیل زیانده بودن این دوست عزیز (ایشون هم منظورش اطلاع رسانی بوده و اون موقع زیان داشت)مردد بودم که بخرم اما بالاخره رو همون قیمتهای ابتدایی به لطف خدا وبا مشورت و توصیه پدر گرامی ام وارد شبندر شدم
      انشاءالله همیشه پرسود و موفق باشی

نظر

• zereshkkk
        عضو فعال
        • Nov 2011
        • 3474

همزمان با برگزاري مجامع پرحاشيه گروه پالايشگاهي، 78 درصد از مشاركتكنندگان در يك نظرسنجي معتقدند در صورت بازگشايي، سهام اين گروه با اقبال مواجه ميشودبر اين اساس در صورت بازگشت پالايشگاهها بعد از مجامع عادي سالانه و گزارش عملكرد سه ماهه نخست امسال، وضعيت مثبتي بر اين گروه حكمفرما خواهد شد.

تو این مدت کل بازار رشد قابل توجهی کرده جز پالایشی ها من که فروشنده نیستم حالا حالاها....به هر حال قیمت سهمو عرضه و تقاضا تعیین میکنه !!!

نظر

• zereshkkk
          عضو فعال
          • Nov 2011
          • 3474

در اصل توسط ampour پست شده است View Post
          سلام داراب خان - توصیه شما به روی چشم - حتماً - هرچند بعداز مجمع و بازگشایی شاه بندر قصد دارم 80% سهم رو با شبریز و شپنا عوض کنم - بین شبهرون و شرانول هم یکی رو انتخاب میکنم . درکل امسال میخوام از تک سهمی بیرون بیام - تک سهمی خسته کننده است - امین پور هم اشتباه است - منا علیپور - آرزوی موفقیت و سودمندی برای شما و همه سهامداران و دوستان این فروم را دارم

ممکنه پشت صف های خزید جا بمونی !!! البته احتماله

نظر

• m_r_anari
            عضو فعال
            • Aug 2012
            • 881

کارت ورود به مجمع رو گرفتم - توصیه /نظر/پیشنهادی داری تا تو مجمع ارائه کنم
            سلام دوست عزیز جناب Ampour
            امیدوارم دست پر از جلسه برگردی و خبرای خوبی برای دوستان داشته باشی. تازه میتونی برگشتنی سر راه یه سر هم به گچین بزنی و یه مقداری از سودها رو خرید کنی.
            موفق باشید.
            اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

• بهنام محمدیان
              عضو عادی
              • Jul 2013
              • 29

کارت ورود به مجمع رو گرفتم - توصیه /نظر/پیشنهادی داری تا تو مجمع ارائه کنم
              اگه نماینده گروه مالی ملت که یکی از سهامدارهای عمده هست رو دیدی ، یک چک آبدار از طرف من بزن توی گوشش !

سهام بانک ملت داشتیم این گروه سهم رو پائین نگه داشت و نذاشت بالا بره . فروختیمش اومدیم شبندر گرفتیم . ملت رفت بالا . اونوقت شبندر رو با عرضه هاش نذاشت بره بالا .

می ترسم فردا برم سهم پشمک آبادان رو بخرم! باز این گروه مالی ملت بیاد و به صورت بلوکی خرید بکنه و بزنه سهم رو داغون کنه .

نظر

• bakhtiari
                عضو عادی
                • Oct 2012
                • 109

در اصل توسط بهنام محمدیان پست شده است View Post
                اگه نماینده گروه مالی ملت که یکی از سهامدارهای عمده هست رو دیدی ، یک چک آبدار از طرف من بزن توی گوشش !

سهام بانک ملت داشتیم این گروه سهم رو پائین نگه داشت و نذاشت بالا بره . فروختیمش اومدیم شبندر گرفتیم . ملت رفت بالا . اونوقت شبندر رو با عرضه هاش نذاشت بره بالا .

می ترسم فردا برم سهم پشمک آبادان رو بخرم! باز این گروه مالی ملت بیاد و به صورت بلوکی خرید بکنه و بزنه سهم رو داغون کنه .
                البته همین گروه مالی ملت اگه عرضه نمیکرد خیلی ها این سهم طلا که گیرشون نمیومد
                اما از طرف کسایی که این سهم رو خیلی وقت دارن یه چک بزن چون با عرضه هاش مانع صف میلیونی شبندر میشد /:)

نظر

• alizadeh.f
                  عضو فعال
                  • Feb 2013
                  • 878

کاش آقای علیزاده هم به مجمع میومد . با این همه زحمتی که کشیده و این همه اطلاعاتی که داره حیفه نیاد . هرجا ست براش آرزوی موفقیت میکنم . من بعداز مجمع 80% شبندرمو با شبریزو شپنا عوض میکنم - دوستان این فروم که در دراز مدت میخوان با شاه بندر باشن باید قدر این آقایایون رو بدونند . البته زرشک خان شما هم خیلی زحمت کشیدی و کلیه دوستان از اخبارو تحلیل هات استفاده مفید کردن برای شما هم آرزوی موفقیت میکنم

سبد شبندر رو به مثلا" 70% برسان و 30% رو با شپنا و سهم هاي ديگه تعويض كن.....
                  هرچند ممكنه كمتر سود كني ولي توزيع سبد و كاهش ريسك خوبه.......
                  هرچند شبندر.....

80% شبندر رو با چي ميخواي عوض كني!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!30% كافيه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ناسپاسي نكنيد..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  https://telegram.me/alizadeh_farzad

نظر

• AMIR2000
                    عضو عادی
                    • Apr 2013
                    • 180

انشاءالله همیشه پرسود و موفق باشی
                    سلام دوست عزیز همگی منتظر گزارش خوب شما هستیم . مجمع تموم شد یه ندایی بده ببینیم چی شد. ممنون

نظر

• درویش
                      عضو عادی
                      • Dec 2012
                      • 103

60تومن تصویب شده البته بعد از اعتراض سهماداران طبق گفته های سایت همسایه
                      [COLOR="#A52A2A"]عشق در لحظه پدید می آید و دوست داشتن در امتداد زمان[/COLOR]

نظر

• sarcheshmehpour
                        عضو عادی
                        • Jan 2011
                        • 284

ظاهرا 600 ریال تقسیم شده
                        در این بازار اگر سودی ست، با درویش خرسند است، خدایا! منعمم گردان، به درویشی و خرسندی

نظر

• zereshkkk
                          عضو فعال
                          • Nov 2011
                          • 3474

بر اساس مصوبات مجمع عمومی شرکت پالایش نفت بندر عباس سود تقسیمی هر سهم 60 تومان اعلام شد .در این جلسه پیش بینی درآمد هر سهم برای سال 92 نیز 200 تومان اعلام گردید و بر اساس گفته های مسئولین این شرکت اختصاص سهم 26 درصدی از درآمدهای شرکت به صندوق توسعه ملی منتفی شده است.همچنین انتظار می رود که بخش قابل توجهی از طرح های توسعه ای این شرکت در سال 92 به بهره برداری رسد.

نظر

• zereshkkk
                            عضو فعال
                            • Nov 2011
                            • 3474

60 تومن خیلی عالیه
                            114-60=54تومن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!قیمت میانگین خرید بعضیا!!!!!!!!!!!!!!!!!

:D ;)

>:D<

نظر

• zereshkkk
                              عضو فعال
                              • Nov 2011
                              • 3474

هی شبندر ببین پسر....................موقع بازشدن برا بدست اوردنت سرو دست میشکنن!!!

نظر

• ampour
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 1306

در اصل توسط AMIR2000 پست شده است View Post
                                سلام دوست عزیز همگی منتظر گزارش خوب شما هستیم . مجمع تموم شد یه ندایی بده ببینیم چی شد. ممنون
                                سلام - الان رسیدم ولی ظاهراً خبرها از همون توی مجمع برای دوستان رسیده چون موضوع 60 تومان تقسیم سود 91 صحت داره و تصویب شد - سهامداران همه برای مدیر عامل کف زدند - چون احتمال خیلی زیاد خبرهای مجمع رو همتون میدونید حاشیه ها فکر میکنم بهتر باشه برای تعریف - اولاً سهامدارا خواستار این شدند که گروه حسابرسی بخاطر اینکه زیرنظر پالایش و پخش بوده عوض شوند که دیگه شاهد این نباشیم که حسابرسها همیشه طرف دولت رو بگیرن و گزارشات با تعلل صادر بشه و ................. که تصویب شد و نام دو شرکت حسابرسی برده شد که قرار شد از این پس گزارشات حسابرسی ......................... هرچی سهامداران خواستند حدود قیمت بازگشایی رو از زیر زبون صدری بکشن همش میگفت اگه بگم بازار بهم میریزه - هی سهامدارا میگفتن بابا نماد بسته - چی رو بهم میریزه - نگفت که نگفت - نامور موقع خروج گفت اعتراض های شما رو قبول دارم ولی باور کنید هیچ شرکتی مثل ما شفاف سازی نکرده و به جرات میتوان گفت که هیچکس مثل ما صادقانه کار نمیکنه و اکثر مشکلات مربوط به بورس میشه و طی این چند ماهه به اندازه چند سال جلسه و مکاتبه و ..................... گذاشتیم . در هر حال چیزیکه به درد بخور بود اینه که نامور گفت ظرف دو سه روز آینده کمیته ای تشکیل میشه و گفت خیالتون راحت بکنم که از این پس دیگه شاهد این نیستید که بخاطر تعلل در اعلامیه ها ....................................... بهانه ای برای بسته بودن نماد بوجود بیاد .

نظر

در حال کار...
                                X