در اصل توسط 6500400 پست شده است
View Post
پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
در اصل توسط zereshkkk پست شده است View Postبله دقیقا یادمه به خاطر همین تحلیل زیانده بودن این دوست عزیز (ایشون هم منظورش اطلاع رسانی بوده و اون موقع زیان داشت)مردد بودم که بخرم اما بالاخره رو همون قیمتهای ابتدایی به لطف خدا وبا مشورت و توصیه پدر گرامی ام وارد شبندر شدمچو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر
-
همزمان با برگزاري مجامع پرحاشيه گروه پالايشگاهي، 78 درصد از مشاركتكنندگان در يك نظرسنجي معتقدند در صورت بازگشايي، سهام اين گروه با اقبال مواجه ميشودبر اين اساس در صورت بازگشت پالايشگاهها بعد از مجامع عادي سالانه و گزارش عملكرد سه ماهه نخست امسال، وضعيت مثبتي بر اين گروه حكمفرما خواهد شد.
تو این مدت کل بازار رشد قابل توجهی کرده جز پالایشی ها من که فروشنده نیستم حالا حالاها....به هر حال قیمت سهمو عرضه و تقاضا تعیین میکنه !!!
نظر
-
در اصل توسط ampour پست شده است View Postسلام داراب خان - توصیه شما به روی چشم - حتماً - هرچند بعداز مجمع و بازگشایی شاه بندر قصد دارم 80% سهم رو با شبریز و شپنا عوض کنم - بین شبهرون و شرانول هم یکی رو انتخاب میکنم . درکل امسال میخوام از تک سهمی بیرون بیام - تک سهمی خسته کننده است - امین پور هم اشتباه است - منا علیپور - آرزوی موفقیت و سودمندی برای شما و همه سهامداران و دوستان این فروم را دارم
ممکنه پشت صف های خزید جا بمونی !!! البته احتماله
نظر
-
در اصل توسط ampour پست شده است View Postکارت ورود به مجمع رو گرفتم - توصیه /نظر/پیشنهادی داری تا تو مجمع ارائه کنم
امیدوارم دست پر از جلسه برگردی و خبرای خوبی برای دوستان داشته باشی. تازه میتونی برگشتنی سر راه یه سر هم به گچین بزنی و یه مقداری از سودها رو خرید کنی.
موفق باشید.اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی
نظر
-
در اصل توسط ampour پست شده است View Postکارت ورود به مجمع رو گرفتم - توصیه /نظر/پیشنهادی داری تا تو مجمع ارائه کنم
سهام بانک ملت داشتیم این گروه سهم رو پائین نگه داشت و نذاشت بالا بره . فروختیمش اومدیم شبندر گرفتیم . ملت رفت بالا . اونوقت شبندر رو با عرضه هاش نذاشت بره بالا .
می ترسم فردا برم سهم پشمک آبادان رو بخرم! باز این گروه مالی ملت بیاد و به صورت بلوکی خرید بکنه و بزنه سهم رو داغون کنه .
نظر
-
در اصل توسط بهنام محمدیان پست شده است View Postاگه نماینده گروه مالی ملت که یکی از سهامدارهای عمده هست رو دیدی ، یک چک آبدار از طرف من بزن توی گوشش !
سهام بانک ملت داشتیم این گروه سهم رو پائین نگه داشت و نذاشت بالا بره . فروختیمش اومدیم شبندر گرفتیم . ملت رفت بالا . اونوقت شبندر رو با عرضه هاش نذاشت بره بالا .
می ترسم فردا برم سهم پشمک آبادان رو بخرم! باز این گروه مالی ملت بیاد و به صورت بلوکی خرید بکنه و بزنه سهم رو داغون کنه .
اما از طرف کسایی که این سهم رو خیلی وقت دارن یه چک بزن چون با عرضه هاش مانع صف میلیونی شبندر میشد /:)
نظر
-
در اصل توسط ampour پست شده است View Postکاش آقای علیزاده هم به مجمع میومد . با این همه زحمتی که کشیده و این همه اطلاعاتی که داره حیفه نیاد . هرجا ست براش آرزوی موفقیت میکنم . من بعداز مجمع 80% شبندرمو با شبریزو شپنا عوض میکنم - دوستان این فروم که در دراز مدت میخوان با شاه بندر باشن باید قدر این آقایایون رو بدونند . البته زرشک خان شما هم خیلی زحمت کشیدی و کلیه دوستان از اخبارو تحلیل هات استفاده مفید کردن برای شما هم آرزوی موفقیت میکنم
سبد شبندر رو به مثلا" 70% برسان و 30% رو با شپنا و سهم هاي ديگه تعويض كن.....
هرچند ممكنه كمتر سود كني ولي توزيع سبد و كاهش ريسك خوبه.......
هرچند شبندر.....
80% شبندر رو با چي ميخواي عوض كني!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!30% كافيه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ناسپاسي نكنيد..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!https://telegram.me/alizadeh_farzad
نظر
-
ظاهرا 600 ریال تقسیم شدهدر این بازار اگر سودی ست، با درویش خرسند است، خدایا! منعمم گردان، به درویشی و خرسندی
نظر
-
بر اساس مصوبات مجمع عمومی شرکت پالایش نفت بندر عباس سود تقسیمی هر سهم 60 تومان اعلام شد .در این جلسه پیش بینی درآمد هر سهم برای سال 92 نیز 200 تومان اعلام گردید و بر اساس گفته های مسئولین این شرکت اختصاص سهم 26 درصدی از درآمدهای شرکت به صندوق توسعه ملی منتفی شده است.همچنین انتظار می رود که بخش قابل توجهی از طرح های توسعه ای این شرکت در سال 92 به بهره برداری رسد.
نظر
-
در اصل توسط AMIR2000 پست شده است View Postسلام دوست عزیز همگی منتظر گزارش خوب شما هستیم . مجمع تموم شد یه ندایی بده ببینیم چی شد. ممنونچو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر
نظر