پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محمد یزدی
    عضو فعال
    • May 2011
    • 948

در اصل توسط metitondar پست شده است View Post
    دوستان عزیز سلام
    یه سوال داشتم اگه محبت کنین و جواب بدین ممنون میشم.
    آیا خرید شبندر 210 تومنی رو با توجه به رشد بیش از 80 درصدیش برای کوتاه مدت مناسب میدونین؟
    دوست عزیز سلام ایا میدونید در چه زمانی شبندر عرضه شد(زمانی که بازار حدود یک سال در جا بود) ایا شاخص برا بالا رفتن به این سهم نیاز داشت یا نه؟ ایا به یاد دارید که در عرض کمتر از 2 ماه زیان حدود 40 تومانی سهم شد سود 4 تومانی؟ ایا از قیمت اولیه که مد نظر خصوصی سازی برا عرضه سهم بوده خبر دارید (حدود 190) که سازمان بورس با مخالفت قیمت 114 رو در نظر میگیره ایا میدونید عرضه بلوکی سهم چه تاثیر شگفتی بر سهم میزاره که کمترین دوچیزه 1-حدف 23 درصد سهم صندوق ملی که فعلا باید از شرکت پرداخت بشه و2-تبدیل قطعی سود ارزی شرکت به ارز بازا ازاد دوست عریز در نهایت تصمیم با خود شماست و بنده فقط اون چیزی که اطلاعات شخصی خودمه و در این مدت بدست اوردم رو بیان کردم شما هم با تحلیل تصمیم بگیریدبهتر میتونید سهم رو همراهی کنید خصوصا که یادمه حتی صف فروشش به 50 60 میلیون هم رسید ولی چون خیالم ازش مطمئنه همراهیش کردم درنهایت نظر شخصیم بود ونه پیشنهادی به شما توکل بر خدا یاعلی
    بسم الله الرحمن الرحیم خدایا به امید تو

نظر

• علی بابا
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 972

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
      این سهم هنوز رشدی نکرده ...........;)
      من میانگین خریدم رو فرض میکنم 211 تومنه .....تا الان اصلا میانگینمو حساب نکردم چند هست ....هر چند از 1159 ریال که اولین پله خریدم بوده با سهم هستم ........:d

هنوز هیچ یک از پتانسیل های این سهم رسما ازاد نشده ..........و در گزارش اثراتش نیومده ..............

البته با تحقیق وارد یشید ..............پیشنهاد خرید و فروشی ندارم .یه بنده خدایی هر روز تو چت میومد میگفت شبندر فردات میریزه ...شبندر پس فردا دیگه کارش تمومه ... ...ما هم میخندیدم بهش میگفتیم عوض این خرفا بیا بخر و سهم های دیگتو تعویض کن با این سهم .....که پس فردا پشیمون نشی ........;)

===================================

این سهم هم ریسک های خاص خودشو داره ........و باز هم هر کس با تحلیل خودش وارد بشه یا وارد نشه ........ ........فقط بگم که حقوقی ها تازه خریدن(بالای 185)..........به نظرم فردا با اون خبر 4 شنبه سهم صف خرید هست .......
      سلام
      یک چندتا علت در مورد اینکه چرا شراز نداری، بفرمایید ؟ و یا چرا شبندر بهتر از شراز است؟ (برای تنظیم درصد بین این دوتا لازمه)
      سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20673

در اصل توسط alijon پست شده است View Post
        سلام
        یک چندتا علت در مورد اینکه چرا شراز نداری، بفرمایید ؟ و یا چرا شبندر بهتر از شراز است؟ (برای تنظیم درصد بین این دوتا لازمه)
        با سلام

شبندر یه چیز هایی داره که شراز نداره :

1-شبندر صادارت داره ولی شراز صادرات نداره ...البته برای شبندر صادرات منجر میشه به کاهش سود و سودهایی رو هم که میکنه از بین میبره ...بهتره بگیم صادارت منجر میشه به زیان با وجود سهم صندوق توسعه خوب شاید بگید اینکه مزیت نیست .

2- شبندر سهم صندوق توسعه ملی داره ولی شراز چون صادرات نداره این سهم صندوق رو نداره .........خوب این هم مزیت نیست ....
        3-شبندر طرح توسعه داره که از سال 85 دارن براش هزینه میکنن و حتی اوراق مشارکت هم براش فروختن ولی شراز برای ایندش فعلا که طرح توسعه ای نداشته ........
        4- شبندر به دلیل صادرات بحث فروش دلار ازاد به پتانسیل های سهم اضافه میکنه .....
        5- شبندر مدرن ترین و تازه تاسیس ترین پالایشگاه کشوره .......
        6-بدون طرح توسعه و هزینه خیلی بالایی امسال در متن حدود 30 هزار بشکه در روز به ظرفیتش اضافه خواهد شد و در عمل بالای 40 هزار بشکه به نظر من اضافه میشه . ظرفیت پالایشش بدون هزینه بالایی به بالای 350 هزار بشکه در روز خواهد رسید .....البته در شراز نمیدونم همچی طرحی هست یا نه فعلا که نبوده .........
        7- سهم به دلیل پایین بودن و داشتن طرح توسعش و تعداد سهام زیاد برای حقوقی های بازار جذاب تر از شراز هست و حقوقی های بازار میتونن سرمایه های کلانشون رو چند برابر کنن با توجه به پتاسیل های سهم در کل این سهم حقوقی های بازاره .......
        ====================

در کل تمام مزیت های شبندر بر میگرده به صادراتش و سهم صندوق توسعه ملی ....که دیر یا زود این سهم حذف میشه ...........اخرش اینه که سهم صندوق توسعه حذف نشه وبلوک سهم بیوفته دست کسی که دیگه صادرات نکنن در این صورت شبندر به اندازه شراز سود میسازه .........البته خرید های سنگین حقوقی ها که اطلاعات بیشتری دارن خیال مارو راحت تر میکنه .....
        ====================

تنها پتاسیل شراز اینه قیمت های جهانی نفت یا ارز مرجع بالا بره که این پتاسیل برای شبندر هم هست .........که در نهایت میتونه شراز رو به دوبرابر قیمت فعلی یا نهایتا 3 برابر قیمت قعلی برسونه ......و در شبندر هم خوب همین پتاسیل هست .......

یه مزیت دیگه ای که شراز داره که شبندر نداره اینه که همین سود اعلامی شراز امسال محقق میشه و یه مقدار هم تعدیل مثبت داره ولی شبندر قابل پیش بینی دقیق نیست ........ولی اگه پتاسیل هاش ازاد بشه بالای 200 سود میسازه ........;)

البته این پست قیاس شبندر و شراز نبوده ( چون الان بچه های بورکس میان گیر میدن ) و فقط نظر شخصی من بود که اونم چون پرسیدن گفتم.....
        ..
        مزیت شراز نسبت به شبندر اینه که سهم مطمئن تریه ....البته در این برهه.....چون قطعا سود اعلامیش رو میسازه و بالاترشو ولی در شبندر هنوز ابهام زیاده چه بسا زیان هم بسازه باز امسال که البته این تا روز 4 شنبه که اقای وزیر گفتن ارز پالایشگاه ها هم میتونه ازاد فروخته بشه من احتمال ساختن زیان رو هم برای شبندر میدادم که دیگه با این گفته احتمال ساختن زیان دیگه وجود نداره ........چون تسعیر ارز برای شبندر همون طور که محاسبه کردیم بالای 75 تومن سود میشه ......تازه ما محتاطانه حساب کردیم .........و تسعیر ارز شبندر خودش کلی سود میشه .........
        آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/09/21, 16:50.
        ///

نظر

• علی بابا
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 972

با سلام

شبندر یه چیز هایی داره که شراز نداره :

1-شبندر صادارت داره ولی شراز صادرات نداره ...البته برای شبندر صادرات منجر میشه به کاهش سود و سودهایی رو هم که میکنه از بین میبره ...بهتره بگیم صادارت منجر میشه به زیان با وجود سهم صندوق توسعه خوب شاید بگید اینکه مزیت نیست .

2- شبندر سهم صندوق توسعه ملی داره ولی شراز چون صادرات نداره این سهم صندوق رو نداره .........خوب این هم مزیت نیست ....
          3-شبندر طرح توسعه داره که از سال 85 دارن براش هزینه میکنن و حتی اوراق مشارکت هم براش فروختن ولی شراز برای ایندش فعلا که طرح توسعه ای نداشته ........
          4- شبندر به دلیل صادرات بحث فروش دلار ازاد به پتانسیل های سهم اضافه میکنه .....
          5- شبندر مدرن ترین و تازه تاسیس ترین پالایشگاه کشوره .......
          6-بدون طرح توسعه و هزینه خیلی بالایی امسال در متن حدود 30 هزار بشکه در روز به ظرفیتش اضافه خواهد شد و در عمل بالای 40 هزار بشکه به نظر من اضافه میشه . ظرفیت پالایشش بدون هزینه بالایی به بالای 350 هزار بشکه در روز خواهد رسید .....البته در شراز نمیدونم همچی طرحی هست یا نه فعلا که نبوده .........
          7- سهم به دلیل پایین بودن و داشتن طرح توسعش و تعداد سهام زیاد برای حقوقی های بازار جذاب تر از شراز هست و حقوقی های بازار میتونن سرمایه های کلانشون رو چند برابر کنن با توجه به پتاسیل های سهم در کل این سهم حقوقی های بازاره .......
          ====================

در کل تمام مزیت های شبندر بر میگرده به صادراتش و سهم صندوق توسعه ملی ....که دیر یا زود این سهم حذف میشه ...........اخرش اینه که سهم صندوق توسعه حذف نشه وبلوک سهم بیوفته دست کسی که دیگه صادرات نکنن در این صورت شبندر به اندازه شراز سود میسازه .........البته خرید های سنگین حقوقی ها که اطلاعات بیشتری دارن خیال مارو راحت تر میکنه .....
          ====================

تنها پتاسیل شراز اینه قیمت های جهانی نفت یا ارز مرجع بالا بره که این پتاسیل برای شبندر هم هست .........که در نهایت میتونه شراز رو به دوبرابر قیمت فعلی یا نهایتا 3 برابر قیمت قعلی برسونه ......و در شبندر هم خوب همین پتاسیل هست .......

یه مزیت دیگه ای که شراز داره که شبندر نداره اینه که همین سود اعلامی شراز امسال محقق میشه و یه مقدار هم تعدیل مثبت داره ولی شبندر قابل پیش بینی دقیق نیست ........ولی اگه پتاسیل هاش ازاد بشه بالای 200 سود میسازه ........;)

البته این پست قیاس شبندر و شراز نبوده ( چون الان بچه های بورکس میان گیر میدن ) و فقط نظر شخصی من بود که اونم چون پرسیدن گفتم.....
          ..
          مزیت شراز نسبت به شبندر اینه که سهم مطمئن تریه ....البته در این برهه.....چون قطعا سود اعلامیش رو میسازه و بالاترشو ولی در شبندر هنوز ابهام زیاده چه بسا زیان هم بسازه باز امسال که البته این تا روز 4 شنبه که اقای وزیر گفتن ارز پالایشگاه ها هم میتونه ازاد فروخته بشه من احتمال ساختن زیان رو هم برای شبندر میدادم که دیگه با این گفته احتمال ساختن زیان دیگه وجود نداره ........چون تسعیر ارز برای شبندر همون طور که محاسبه کردیم بالای 75 تومن سود میشه ......تازه ما محتاطانه حساب کردیم .........و تسعیر ارز شبندر خودش کلی سود میشه .........
          ممنون . یک سوال دیگه!؟
          شبندر که صادرات ندارد پس این تسعیر ارز از کجاست ؟
          سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20673

در اصل توسط alijon پست شده است View Post
            ممنون . یک سوال دیگه!؟
            شبندر که صادرات ندارد پس این تسعیر ارز از کجاست ؟
            شبندر در پیش بینیش حدود 3.5 میلیارد دلار صادرات اورده .........

اگه صادرات نداشت که امسال بالای 80 تومن میساخت :d
            برای شبندر حدود 3.5 میلیارد صادرات در نظر گرفتن .....که البته تا 3 ماهه نیم میلیون دلار بیشتر صادرات نداشته و باز هم به نفع سهامدارا بوده ....;) باید ببینیم در 6 ماهه چقدر صادرات داشته........و باید ببینیم تحریم اثر کرده یا نکرده .....اثر هم کرده باشه به نفع سهامدارا و سهم صندوق توسعه ملی کمتر میشه .........احتمالا در این 6 ماه ی اول سال هم صادرات کمتر شده باشه ......به نسبت 3.5 میلیارد دلار ....حال منتظر میمانیم
            صادرات داشته باشه نداشته باشه کم شده باشه کم نشده باشه بازی شبندر بازی برد -برده :d

در کل گزارش 6 ماه ی شبندر خیلی مهمه و از روی گزارش 6 ماهه میشه به نتایج خوبی رسید ........

البته باز هم تاکید میکنم من پیشنهاد خریدی نمیدم ممکنه تمام پیش بینی های ما در حد پیش بینی بمونه و محقق نشه ......در شبندر اون هم امسال فقط گزارش 12 ماهست که میشه بهش اعتماد کرد ...تازه اگه 12 ماهه دوباره اصلاح نداشته باشه
            =)) ;)
            آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/09/21, 18:01.
            ///

نظر

• heaven_smile77
              عضو عادی
              • Jul 2012
              • 257

شبندر در پیش بینیش حدود 3.5 میلیارد دلار صادرات اورده .........

اگه صادرات نداشت که امسال بالای 80 تومن میساخت :d
              برای شبندر حدود 3.5 میلیارد صادرات در نظر گرفتن .....که البته تا 3 ماهه نیم میلیون دلار بیشتر صادرات نداشته و باز هم به نفع سهامدارا بوده ....;) باید ببینیم در 6 ماهه چقدر صادرات داشته........و باید ببینیم تحریم اثر کرده یا نکرده .....اثر هم کرده باشه به نفع سهامدارا و سهم صندوق توسعه ملی کمتر میشه .........احتمالا در این 6 ماه ی اول سال هم صادرات کمتر شده باشه ......به نسبت 3.5 میلیارد دلار ....حال منتظر میمانیم
              صادرات داشته باشه نداشته باشه کم شده باشه کم نشده باشه بازی شبندر بازی برد -برده :d

در کل گزارش 6 ماه ی شبندر خیلی مهمه و از روی گزارش 6 ماهه میشه به نتایج خوبی رسید ........

البته باز هم تاکید میکنم من پیشنهاد خریدی نمیدم ممکنه تمام پیش بینی های ما در حد پیش بینی بمونه و محقق نشه ......در شبندر اون هم امسال فقط گزارش 12 ماهست که میشه بهش اعتماد کرد ...تازه اگه 12 ماهه دوباره اصلاح نداشته باشه
              =)) ;)

میثم جان شما تحلیل های خیلی خوبی از شبندر ارائه می کنی مخصوصاً این صفحه که دیگه گل کاشتی با دو سه تا تحلیل تپل و کاردرست.
              من به سهم خودم از زحمتی که می کشی تشکر می کنم. البته دوستان دیگری هم زحمت کشیدند تحلیل های خوبی در این تاپیک ارائه دادند ولی شخصاً از علاقمندان نوشته های شما هستم.
              من از 131 تومان قبل از مجمع روی شبندر تک سهم هستم و اگه به این تاپیک نمی اومدم شاید بین 180 تا 200 که نوسان کرد فروخته بودم. اما الان دیگه گذاشتم که حداقل 100% سود بگیرم بعد اگه شد خروج کنم. پس از همه بچه های این تاپیک تشکر می کنم.

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20673

در اصل توسط heaven_smile77 پست شده است View Post
                میثم جان شما تحلیل های خیلی خوبی از شبندر ارائه می کنی مخصوصاً این صفحه که دیگه گل کاشتی با دو سه تا تحلیل تپل و کاردرست.
                من به سهم خودم از زحمتی که می کشی تشکر می کنم. البته دوستان دیگری هم زحمت کشیدند تحلیل های خوبی در این تاپیک ارائه دادند ولی شخصاً از علاقمندان نوشته های شما هستم.
                من از 131 تومان قبل از مجمع روی شبندر تک سهم هستم و اگه به این تاپیک نمی اومدم شاید بین 180 تا 200 که نوسان کرد فروخته بودم. اما الان دیگه گذاشتم که حداقل 100% سود بگیرم بعد اگه شد خروج کنم. پس از همه بچه های این تاپیک تشکر می کنم.
                با سلام .ممنون .شما لطف دارید.......
                باید ببینیم فردا چه میکنه این سهم .....
                البته من گفته بودم تا تعدیل یا شفاف سازی نده انتظار بالای 240-250 رفتن با این پی به ای رو ندارم و چند درصد بالاتر شاید بشه نوسان گرفت البته باید ریسک بسته شدن سهم رو هم در نظر بگیریم .........که باز هم به ریسکش نمیارزه .....باید ببینیم اخبار تسعیر ارز فردا یا روزهای اینده تایید میشه ...که به احتمال بالای 90 درصد حله ...................................فقط باز هم باید صبر کرد............................

این خبر اگه رسما تایید بشه رالی دیگری در راه است ........و 240-250 رو هم بدون مشکل رد میکنه ........ البته در این محدوده قیمت ها درجا زدن هم طبیعیه ولی فردا به نظرم صف خریده به احتمال 90 درصد ...شاید هم نباشه با احتمال 10 درصد ......;)
                آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/09/21, 22:25.
                ///

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20673

مواظب باشید رکب نخورید .........حمایت هست پشت سهم ........البته یکی نمیزاره صف بشه ...........مرض داره ...:d
                  ///

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20673

این هم از صف خرید .............
                    ///

نظر

• هامد
                      ستاره دار(7)
                      • Aug 2012
                      • 2611

ینی من موندم از همههه عرضه از کجاااااااااست !! ولم نمیکنن :))
                      اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20673

در اصل توسط ha_mi پست شده است View Post
                        ینی من موندم از همههه عرضه از کجاااااااااست !! ولم نمیکنن :))
                        احتمالا خریدارش رفت یه استراحت کنه ....11:15 به بعد شاید بیاد باز .......
                        ///

نظر

• هامد
                          ستاره دار(7)
                          • Aug 2012
                          • 2611

ارهه از بس این رفتارو دیدیم واسمون تکراری شده :))) مطمئنیم بعده یازده دوباااره میان :دی
                          خدا کنه صف شه یهمدت رو مبناا بره بالا خسته شدیم از این همه عرضه اصاب واسه ادم نمیزاارن :))
                          با این وضه عرضه من خیلی به بالا رفتنش بعده بازو بسته شدن امیدوار نیسم اصن عرضه هاا خیلی مسخرس با عقل جور درنمیاد :( در حالی که میبینه خریدار پاش نشسه ده ثانیه وایسه میتنه رو مثبته چار بفروشه میاد رو مثبته میده میره اینااا کیَن به قرعاان :(
                          اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• هامد
                            ستاره دار(7)
                            • Aug 2012
                            • 2611

چه بی حوصله اس خریداااره چه زوود همه رو جم کرد باااز :دی
                            مااااااااااماان یهوو گی هش میلیون عرضه کرد !!!!
                            اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• بابي چارلتون
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 993

چه بکُش بکُشي هست داخل اين سهم

ميثم جون مواظب باش زخمي نشي دادا <):)

اي ول ، هر روز حجم 30 الي 40 ميليوني داره معامله ميشه

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20673

اون 8 میلیون رو گذاشتت که رکب بزنن (شوخی):d ...........امروز بالای 60-70 میلیون سهم به نظرم معامله میشه ...........شاید هم بالاتر تا 100 میلیون ............
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X