در اصل توسط metitondar پست شده است
View Post
پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
بسم الله الرحمن الرحیم خدایا به امید تو
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postاین سهم هنوز رشدی نکرده ...........;)
من میانگین خریدم رو فرض میکنم 211 تومنه .....تا الان اصلا میانگینمو حساب نکردم چند هست ....هر چند از 1159 ریال که اولین پله خریدم بوده با سهم هستم ........:d
هنوز هیچ یک از پتانسیل های این سهم رسما ازاد نشده ..........و در گزارش اثراتش نیومده ..............
البته با تحقیق وارد یشید ..............پیشنهاد خرید و فروشی ندارم .یه بنده خدایی هر روز تو چت میومد میگفت شبندر فردات میریزه ...شبندر پس فردا دیگه کارش تمومه ... ...ما هم میخندیدم بهش میگفتیم عوض این خرفا بیا بخر و سهم های دیگتو تعویض کن با این سهم .....که پس فردا پشیمون نشی ........;)
===================================
این سهم هم ریسک های خاص خودشو داره ........و باز هم هر کس با تحلیل خودش وارد بشه یا وارد نشه ........ ........فقط بگم که حقوقی ها تازه خریدن(بالای 185)..........به نظرم فردا با اون خبر 4 شنبه سهم صف خرید هست .......
یک چندتا علت در مورد اینکه چرا شراز نداری، بفرمایید ؟ و یا چرا شبندر بهتر از شراز است؟ (برای تنظیم درصد بین این دوتا لازمه)سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.
نظر
-
در اصل توسط alijon پست شده است View Postسلام
یک چندتا علت در مورد اینکه چرا شراز نداری، بفرمایید ؟ و یا چرا شبندر بهتر از شراز است؟ (برای تنظیم درصد بین این دوتا لازمه)
شبندر یه چیز هایی داره که شراز نداره :
1-شبندر صادارت داره ولی شراز صادرات نداره ...البته برای شبندر صادرات منجر میشه به کاهش سود و سودهایی رو هم که میکنه از بین میبره ...بهتره بگیم صادارت منجر میشه به زیان با وجود سهم صندوق توسعه خوب شاید بگید اینکه مزیت نیست .
2- شبندر سهم صندوق توسعه ملی داره ولی شراز چون صادرات نداره این سهم صندوق رو نداره .........خوب این هم مزیت نیست ....
3-شبندر طرح توسعه داره که از سال 85 دارن براش هزینه میکنن و حتی اوراق مشارکت هم براش فروختن ولی شراز برای ایندش فعلا که طرح توسعه ای نداشته ........
4- شبندر به دلیل صادرات بحث فروش دلار ازاد به پتانسیل های سهم اضافه میکنه .....
5- شبندر مدرن ترین و تازه تاسیس ترین پالایشگاه کشوره .......
6-بدون طرح توسعه و هزینه خیلی بالایی امسال در متن حدود 30 هزار بشکه در روز به ظرفیتش اضافه خواهد شد و در عمل بالای 40 هزار بشکه به نظر من اضافه میشه . ظرفیت پالایشش بدون هزینه بالایی به بالای 350 هزار بشکه در روز خواهد رسید .....البته در شراز نمیدونم همچی طرحی هست یا نه فعلا که نبوده .........
7- سهم به دلیل پایین بودن و داشتن طرح توسعش و تعداد سهام زیاد برای حقوقی های بازار جذاب تر از شراز هست و حقوقی های بازار میتونن سرمایه های کلانشون رو چند برابر کنن با توجه به پتاسیل های سهم در کل این سهم حقوقی های بازاره .......
====================
در کل تمام مزیت های شبندر بر میگرده به صادراتش و سهم صندوق توسعه ملی ....که دیر یا زود این سهم حذف میشه ...........اخرش اینه که سهم صندوق توسعه حذف نشه وبلوک سهم بیوفته دست کسی که دیگه صادرات نکنن در این صورت شبندر به اندازه شراز سود میسازه .........البته خرید های سنگین حقوقی ها که اطلاعات بیشتری دارن خیال مارو راحت تر میکنه .....
====================
تنها پتاسیل شراز اینه قیمت های جهانی نفت یا ارز مرجع بالا بره که این پتاسیل برای شبندر هم هست .........که در نهایت میتونه شراز رو به دوبرابر قیمت فعلی یا نهایتا 3 برابر قیمت قعلی برسونه ......و در شبندر هم خوب همین پتاسیل هست .......
یه مزیت دیگه ای که شراز داره که شبندر نداره اینه که همین سود اعلامی شراز امسال محقق میشه و یه مقدار هم تعدیل مثبت داره ولی شبندر قابل پیش بینی دقیق نیست ........ولی اگه پتاسیل هاش ازاد بشه بالای 200 سود میسازه ........;)
البته این پست قیاس شبندر و شراز نبوده ( چون الان بچه های بورکس میان گیر میدن ) و فقط نظر شخصی من بود که اونم چون پرسیدن گفتم.......
مزیت شراز نسبت به شبندر اینه که سهم مطمئن تریه ....البته در این برهه.....چون قطعا سود اعلامیش رو میسازه و بالاترشو ولی در شبندر هنوز ابهام زیاده چه بسا زیان هم بسازه باز امسال که البته این تا روز 4 شنبه که اقای وزیر گفتن ارز پالایشگاه ها هم میتونه ازاد فروخته بشه من احتمال ساختن زیان رو هم برای شبندر میدادم که دیگه با این گفته احتمال ساختن زیان دیگه وجود نداره ........چون تسعیر ارز برای شبندر همون طور که محاسبه کردیم بالای 75 تومن سود میشه ......تازه ما محتاطانه حساب کردیم .........و تسعیر ارز شبندر خودش کلی سود میشه .........آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/09/21, 16:50.///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postبا سلام
شبندر یه چیز هایی داره که شراز نداره :
1-شبندر صادارت داره ولی شراز صادرات نداره ...البته برای شبندر صادرات منجر میشه به کاهش سود و سودهایی رو هم که میکنه از بین میبره ...بهتره بگیم صادارت منجر میشه به زیان با وجود سهم صندوق توسعه خوب شاید بگید اینکه مزیت نیست .
2- شبندر سهم صندوق توسعه ملی داره ولی شراز چون صادرات نداره این سهم صندوق رو نداره .........خوب این هم مزیت نیست ....
3-شبندر طرح توسعه داره که از سال 85 دارن براش هزینه میکنن و حتی اوراق مشارکت هم براش فروختن ولی شراز برای ایندش فعلا که طرح توسعه ای نداشته ........
4- شبندر به دلیل صادرات بحث فروش دلار ازاد به پتانسیل های سهم اضافه میکنه .....
5- شبندر مدرن ترین و تازه تاسیس ترین پالایشگاه کشوره .......
6-بدون طرح توسعه و هزینه خیلی بالایی امسال در متن حدود 30 هزار بشکه در روز به ظرفیتش اضافه خواهد شد و در عمل بالای 40 هزار بشکه به نظر من اضافه میشه . ظرفیت پالایشش بدون هزینه بالایی به بالای 350 هزار بشکه در روز خواهد رسید .....البته در شراز نمیدونم همچی طرحی هست یا نه فعلا که نبوده .........
7- سهم به دلیل پایین بودن و داشتن طرح توسعش و تعداد سهام زیاد برای حقوقی های بازار جذاب تر از شراز هست و حقوقی های بازار میتونن سرمایه های کلانشون رو چند برابر کنن با توجه به پتاسیل های سهم در کل این سهم حقوقی های بازاره .......
====================
در کل تمام مزیت های شبندر بر میگرده به صادراتش و سهم صندوق توسعه ملی ....که دیر یا زود این سهم حذف میشه ...........اخرش اینه که سهم صندوق توسعه حذف نشه وبلوک سهم بیوفته دست کسی که دیگه صادرات نکنن در این صورت شبندر به اندازه شراز سود میسازه .........البته خرید های سنگین حقوقی ها که اطلاعات بیشتری دارن خیال مارو راحت تر میکنه .....
====================
تنها پتاسیل شراز اینه قیمت های جهانی نفت یا ارز مرجع بالا بره که این پتاسیل برای شبندر هم هست .........که در نهایت میتونه شراز رو به دوبرابر قیمت فعلی یا نهایتا 3 برابر قیمت قعلی برسونه ......و در شبندر هم خوب همین پتاسیل هست .......
یه مزیت دیگه ای که شراز داره که شبندر نداره اینه که همین سود اعلامی شراز امسال محقق میشه و یه مقدار هم تعدیل مثبت داره ولی شبندر قابل پیش بینی دقیق نیست ........ولی اگه پتاسیل هاش ازاد بشه بالای 200 سود میسازه ........;)
البته این پست قیاس شبندر و شراز نبوده ( چون الان بچه های بورکس میان گیر میدن ) و فقط نظر شخصی من بود که اونم چون پرسیدن گفتم.......
مزیت شراز نسبت به شبندر اینه که سهم مطمئن تریه ....البته در این برهه.....چون قطعا سود اعلامیش رو میسازه و بالاترشو ولی در شبندر هنوز ابهام زیاده چه بسا زیان هم بسازه باز امسال که البته این تا روز 4 شنبه که اقای وزیر گفتن ارز پالایشگاه ها هم میتونه ازاد فروخته بشه من احتمال ساختن زیان رو هم برای شبندر میدادم که دیگه با این گفته احتمال ساختن زیان دیگه وجود نداره ........چون تسعیر ارز برای شبندر همون طور که محاسبه کردیم بالای 75 تومن سود میشه ......تازه ما محتاطانه حساب کردیم .........و تسعیر ارز شبندر خودش کلی سود میشه .........
شبندر که صادرات ندارد پس این تسعیر ارز از کجاست ؟سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.
نظر
-
در اصل توسط alijon پست شده است View Postممنون . یک سوال دیگه!؟
شبندر که صادرات ندارد پس این تسعیر ارز از کجاست ؟
اگه صادرات نداشت که امسال بالای 80 تومن میساخت :d
برای شبندر حدود 3.5 میلیارد صادرات در نظر گرفتن .....که البته تا 3 ماهه نیم میلیون دلار بیشتر صادرات نداشته و باز هم به نفع سهامدارا بوده ....;) باید ببینیم در 6 ماهه چقدر صادرات داشته........و باید ببینیم تحریم اثر کرده یا نکرده .....اثر هم کرده باشه به نفع سهامدارا و سهم صندوق توسعه ملی کمتر میشه .........احتمالا در این 6 ماه ی اول سال هم صادرات کمتر شده باشه ......به نسبت 3.5 میلیارد دلار ....حال منتظر میمانیم
صادرات داشته باشه نداشته باشه کم شده باشه کم نشده باشه بازی شبندر بازی برد -برده :d
در کل گزارش 6 ماه ی شبندر خیلی مهمه و از روی گزارش 6 ماهه میشه به نتایج خوبی رسید ........
البته باز هم تاکید میکنم من پیشنهاد خریدی نمیدم ممکنه تمام پیش بینی های ما در حد پیش بینی بمونه و محقق نشه ......در شبندر اون هم امسال فقط گزارش 12 ماهست که میشه بهش اعتماد کرد ...تازه اگه 12 ماهه دوباره اصلاح نداشته باشه =)) ;)آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/09/21, 18:01.///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postشبندر در پیش بینیش حدود 3.5 میلیارد دلار صادرات اورده .........
اگه صادرات نداشت که امسال بالای 80 تومن میساخت :d
برای شبندر حدود 3.5 میلیارد صادرات در نظر گرفتن .....که البته تا 3 ماهه نیم میلیون دلار بیشتر صادرات نداشته و باز هم به نفع سهامدارا بوده ....;) باید ببینیم در 6 ماهه چقدر صادرات داشته........و باید ببینیم تحریم اثر کرده یا نکرده .....اثر هم کرده باشه به نفع سهامدارا و سهم صندوق توسعه ملی کمتر میشه .........احتمالا در این 6 ماه ی اول سال هم صادرات کمتر شده باشه ......به نسبت 3.5 میلیارد دلار ....حال منتظر میمانیم
صادرات داشته باشه نداشته باشه کم شده باشه کم نشده باشه بازی شبندر بازی برد -برده :d
در کل گزارش 6 ماه ی شبندر خیلی مهمه و از روی گزارش 6 ماهه میشه به نتایج خوبی رسید ........
البته باز هم تاکید میکنم من پیشنهاد خریدی نمیدم ممکنه تمام پیش بینی های ما در حد پیش بینی بمونه و محقق نشه ......در شبندر اون هم امسال فقط گزارش 12 ماهست که میشه بهش اعتماد کرد ...تازه اگه 12 ماهه دوباره اصلاح نداشته باشه =)) ;)
میثم جان شما تحلیل های خیلی خوبی از شبندر ارائه می کنی مخصوصاً این صفحه که دیگه گل کاشتی با دو سه تا تحلیل تپل و کاردرست.
من به سهم خودم از زحمتی که می کشی تشکر می کنم. البته دوستان دیگری هم زحمت کشیدند تحلیل های خوبی در این تاپیک ارائه دادند ولی شخصاً از علاقمندان نوشته های شما هستم.
من از 131 تومان قبل از مجمع روی شبندر تک سهم هستم و اگه به این تاپیک نمی اومدم شاید بین 180 تا 200 که نوسان کرد فروخته بودم. اما الان دیگه گذاشتم که حداقل 100% سود بگیرم بعد اگه شد خروج کنم. پس از همه بچه های این تاپیک تشکر می کنم.
نظر
-
در اصل توسط heaven_smile77 پست شده است View Postمیثم جان شما تحلیل های خیلی خوبی از شبندر ارائه می کنی مخصوصاً این صفحه که دیگه گل کاشتی با دو سه تا تحلیل تپل و کاردرست.
من به سهم خودم از زحمتی که می کشی تشکر می کنم. البته دوستان دیگری هم زحمت کشیدند تحلیل های خوبی در این تاپیک ارائه دادند ولی شخصاً از علاقمندان نوشته های شما هستم.
من از 131 تومان قبل از مجمع روی شبندر تک سهم هستم و اگه به این تاپیک نمی اومدم شاید بین 180 تا 200 که نوسان کرد فروخته بودم. اما الان دیگه گذاشتم که حداقل 100% سود بگیرم بعد اگه شد خروج کنم. پس از همه بچه های این تاپیک تشکر می کنم.
باید ببینیم فردا چه میکنه این سهم .....
البته من گفته بودم تا تعدیل یا شفاف سازی نده انتظار بالای 240-250 رفتن با این پی به ای رو ندارم و چند درصد بالاتر شاید بشه نوسان گرفت البته باید ریسک بسته شدن سهم رو هم در نظر بگیریم .........که باز هم به ریسکش نمیارزه .....باید ببینیم اخبار تسعیر ارز فردا یا روزهای اینده تایید میشه ...که به احتمال بالای 90 درصد حله ...................................فقط باز هم باید صبر کرد............................
این خبر اگه رسما تایید بشه رالی دیگری در راه است ........و 240-250 رو هم بدون مشکل رد میکنه ........ البته در این محدوده قیمت ها درجا زدن هم طبیعیه ولی فردا به نظرم صف خریده به احتمال 90 درصد ...شاید هم نباشه با احتمال 10 درصد ......;)آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/09/21, 22:25.///
نظر
-
مواظب باشید رکب نخورید .........حمایت هست پشت سهم ........البته یکی نمیزاره صف بشه ...........مرض داره ...:d///
نظر
-
-
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postاحتمالا خریدارش رفت یه استراحت کنه ....11:15 به بعد شاید بیاد باز .......
خدا کنه صف شه یهمدت رو مبناا بره بالا خسته شدیم از این همه عرضه اصاب واسه ادم نمیزاارن :))
با این وضه عرضه من خیلی به بالا رفتنش بعده بازو بسته شدن امیدوار نیسم اصن عرضه هاا خیلی مسخرس با عقل جور درنمیاد :( در حالی که میبینه خریدار پاش نشسه ده ثانیه وایسه میتنه رو مثبته چار بفروشه میاد رو مثبته میده میره اینااا کیَن به قرعاان :(اِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
-
-
اون 8 میلیون رو گذاشتت که رکب بزنن (شوخی):d ...........امروز بالای 60-70 میلیون سهم به نظرم معامله میشه ...........شاید هم بالاتر تا 100 میلیون ............///
نظر
نظر