دیگه خسته شدن ..... ببینیم رنج خوشکل رو میزنن یا نه ..........
پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
-
بچه هااا راسی یه چیزیو من نمیدونم:( مگه خریدا اول نباید برن تو صف ؟ پ چراا خیلی از وختاا بدونه اینکه تغییری تو صف ببینیم یهو یه حجمی که گهگاه زیادم هس به حجم معاملات اضافه میشه ؟
همین الان رو قیمت 2099 که دقیقا خرید چن روز پیش خوده منه :)) صف تکون نخورده ولی بالای 200-300 هزار تا حجم معامله خورده ....
بالاخره قیمت کذایی رد شد :)))آخرین ویرایش توسط هامد؛ 2012/09/24, 11:11.اِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
-
اااااااااااااییییییییییییییییییییییییییییییییییییی ننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننهههههه هههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه[B][COLOR="#0000FF"]یک اتاق ، اندکی نور، سکوت
من خدایی دارم که همین نزدیکی است
در امتداد لحظه هایم
هر روز….![/COLOR][/B]
نظر
-
نظر
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postشنيدم از ساعت 11 به بعد قيمت شبندر مياد رو 210تومان
از خريد جا نمونيد.
مثل اينکه بازار به برگشت 23درصد صندوق اميدوار شده است.
70تومان برگرده
سود سهم ميشه با 10تومان يارانه حمل و نقل 94تومان
پي به اي 6هم سهم باز شه ميشه 564تومان
بازار هم برگشت
نظر
-
امروز 20 هزار تا خریدم... بولیش شده
حیف که امروز کاشی ماشی خریدم و قندی مندی...ولی خوشم میاد نسیم خنک بندری:d
تایم یه ساعته هم که چکش زده معرکه س... تکنیکال حرف میزنهتحلیل رایگان
اینستاگرام: mehdipour.mohamad
توییتر: m_mehdipour
نظر
-
باور کنید بالای 215 به بالا رو هم اگه پایانیش بالا بود میخریدن .........منتها بالای 215 یعنی 4 درصد مثبت فردا .............پس میزارن برای فردا ............حالا اگه پایانی بیاد بالا میخرن ..........ببینیم چی میشه هنوز 40 دقیقه مونده ........///
نظر
-
در اصل توسط ha_mi پست شده است View Postبچه هااا راسی یه چیزیو من نمیدونم:( مگه خریدا اول نباید برن تو صف ؟ پ چراا خیلی از وختاا بدونه اینکه تغییری تو صف ببینیم یهو یه حجمی که گهگاه زیادم هس به حجم معاملات اضافه میشه ؟
همین الان رو قیمت 2099 که دقیقا خرید چن روز پیش خوده منه :)) صف تکون نخورده ولی بالای 200-300 هزار تا حجم معامله خورده ....
بالاخره قیمت کذایی رد شد :)))سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.
نظر
-
صف خريد فرداي شبندر بازار را دوباره خواهد ترکوند
انشالله همه از اطلاعيه هاي بي مورد شفاف سازي درس گرفته باشند.
و خصوصي سازي حق سهامداران شبندر و هر شرکتي را که تو بورس عرضه مي کنه را به مردم بدهد.
انشالله بزودي موافقت حذف 23درصد بيايد و سهم برا تعديل 70توماني و گشايش 500توماني اماده شود.
نظر
نظر