پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • shimab
    عضو فعال
    • Apr 2012
    • 422

در اصل توسط shimab پست شده است View Post
    ميثم و عطا جان فردا صندوق نفت از خريداران اصلي شبندر خواهد بود و ساير حقوقي ها هم خريدار خواهند بود ...... نگران نباشيد عزيزيان من ......:x
    همانطور که دیروز اشاره کردم صندوق امروز از خریداران سهم خواهد بود ، صندوق فکرش را هم نمی کرد که با این همه عرضه سهم اصلاح نشه و نتونه سهام به فروش رفته را جایگزین کنه:d... هی عرضه کرد ولی قیمت سهم رفت بالا... در حقیقت یه غلطی کرده که توش مونده:d ... امیدورام دیگه اشتباه نکنه وگرنه از لیست سهامداران عمده خارج می شه :->

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20673

دلار 2515 تومن شد ............

من همچنان معتقدم دلار مرجع سال اینده میاد بالا ....................وقتی دلار ازاد 3000 تومن شد ...............اون موقع بیان شبندر رو مفت بفروشن ..........شبندر زیر 400 فروشی نیست ......:d

این سهم زیر خاکیه( یعنی سهمیه که کسی فکرشو نمیکنه چه سودی بسازه و میسازه ).............مطمئنم ...........منتها خیلی تو چشمه ...........;)
      آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/09/24, 18:59.
      ///

نظر

• odise
        عضو عادی
        • Apr 2012
        • 77

در اینکه درآمد ارزی شبندر به نرخ روز فروخته بشه شکی نیست فقط فعلا به جیب شرکت نمیره که اینهم به ناچار و نهایتا بعد از عرضه بلوکی سهم انجام میشه

فقط میمونه نرخ خوراک که دست دولته و اینکه به چه نرخی به شرکت بده

دوستان راهنمایی کنن که اگه درآمد ارزی شرکت به نرخ روز فروش بره و دولت هم در عوض قیمت خوراک رو بالا ببره وضعیت سود آوری شرکت به چه صورت در میاد ؟

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20673

در اصل توسط abedinejad پست شده است View Post
          میگم اگر این 15% به بانک ملت واگذار شده، و حالا بانک ملت می خواهد از طریق عرضه بلوکی اون رو نقد کنه، همین الان سهم دولت رفته زیر 50% که!!!!
          حتی اگر فرض کنیم بانک ملت دولتیه، طبق آماری که از آخرین سهامداران در گزارش آخرین مجمع فوق العاده بانک ملت اومده، سهم دولت از بانک ملت فقط 34% هست.

سازمان خصوصی سازی 4%
          سازمان تامین اجتماعی 10%
          دولت 20%

حالا 34% از 15% شبندر میشه، 5.1% . یعنی با واگذاری 15% شبندر به وبملت، فقط 5.1% اون مال دولت میمونه، و باقی 9.9% به سهامداران غیر دولتی وبملت تعلق داره.

با این حساب همین الان سهم دولت از شبندر اومده زیر 50%. اگه بخوام دقیق بگم 45.1%

پس بیخود نبوده که مدیر عامل شبندر برای حذف 23% قبل از انجام معامله بلوکی اقدام کرده.

اگر دارم اشتباه میکنم، لطفا بگید.

این سهامداران شبندر در مجمعه ........
          ا
          40 درصد سهام عدالت + 5 درصد هم که عرضه اولیه بوده .....میشه 45 درصد ..................حالا هر درصدی یا هر بلوکی بفروشن از سهم خصوصی سازی و دولته .........

حالا بانک ملت هم که فروشندست .............سهم کاملا خصوصی میشه ...........
          ///

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20673

در اصل توسط odise پست شده است View Post
            در اینکه درآمد ارزی شبندر به نرخ روز فروخته بشه شکی نیست فقط فعلا به جیب شرکت نمیره که اینهم به ناچار و نهایتا بعد از عرضه بلوکی سهم انجام میشه

فقط میمونه نرخ خوراک که دست دولته و اینکه به چه نرخی به شرکت بده

دوستان راهنمایی کنن که اگه درآمد ارزی شرکت به نرخ روز فروش بره و دولت هم در عوض قیمت خوراک رو بالا ببره وضعیت سود آوری شرکت به چه صورت در میاد ؟
            اتفاقا به نظرم به جیب شرکت میره .........منتها در جایی دیگر حساب ها انجام میشه و سپس به حساب شرکت میاد ...........نهایش اینه که تا گزارش 9 ماهه صبر کنیم .......
            نرخ خوراک بالا نمیره ..........
            آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/09/24, 19:16.
            ///

نظر

• کیوان
              ستاره دار (1)
              • Jun 2011
              • 5094

در اصل توسط shimab پست شده است View Post
              همانطور که دیروز اشاره کردم صندوق امروز از خریداران سهم خواهد بود ، صندوق فکرش را هم نمی کرد که با این همه عرضه سهم اصلاح نشه و نتونه سهام به فروش رفته را جایگزین کنه:d... هی عرضه کرد ولی قیمت سهم رفت بالا... در حقیقت یه غلطی کرده که توش مونده:d ... امیدورام دیگه اشتباه نکنه وگرنه از لیست سهامداران عمده خارج می شه :->
              :d ;)
              ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• کیوان
                ستاره دار (1)
                • Jun 2011
                • 5094

همونطور که انتظار میرفت امروز بستر سازی خوبی روی سهمهای شاخص ساز مطرح ایجاد شد و تعدادی به صف خرید رسیدند و تعدادی هم آماده برای صف اول وقت فردا.
                هدف شکست و عبور قدرتمند از 27300 و حرکت به 27700 شاخص. طبعا یک پله هم اونجا یارگیری میشود چون موج 4 شاخص که به صورت abcde تکمیل شده و موج 5 باید از سقف کانال 27700 عبور کند و رکوردی تاریخی را برجای بگذارد.
                توصیه میکنم کمربندها را حسابی سفت کنیم که به گمانم هیجان این بازی خیلی بالاست!!
                :D
                ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• شبندر
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 3598

سلام به دوستان خوبم
                  مطابق خبري كه به دستم رسيده فردا حتما صف خريد ميليوني شبندر ايجاد خواهد شد
                  من امروز 3 ميل با پول قرضي اضافه كردم
                  شبندر همچنان ليدر بورس خواهد بود حتي در بدترين شرايط
                  دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• شبندر
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 3598

قبلا هم گفته بودم كه دوسه روز به اين منواله از فردا صعود تا مرز 250 را خواهيم داشت
                    دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• شبندر
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 3598

ضمنا دوستان شبندرو حتما نگهداريد مگر اينكه به پولش نياز داشته باشيد آن وقت بفروشيد
                      من با تمام نيازي كه داشتم و خدارو شكر برطرف شد ولي امروز با قرض 3ميل اضافه كردم چون اين سهم را من كاملا ميشناسم واز آينده آن به خوبي باخبرم
                      فردا روز تعيين كننده اي هستش از ساعت 10 به بعد ديگه نمي شه با قيمت پايين خريد.
                      به اميد روزي كه شبندر قيمت 1000 تومان را ببينه كه زياد دور نيست
                      سهم من
                      5 ميل شبندر
                      1 ميل شراز
                      1 ميل وبملت
                      1 ميل سفارس
                      895 فولاد

نظر

• zereshkkk
                        عضو فعال
                        • Nov 2011
                        • 3474

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

نظر

• شبندر
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 3598

ضمنا چون من دوست دارم همه اعضاي اين تاپيك سود خوبي داشته باشن در خصوص خودرو نيز تحقيق كنيد كه سود بسيار زيادي شنيدم پشتش خوابيده البته من ديگه پولي براي خريد ندارم آس و پاس شدم
                          مي خواستم شراز و رد كنم خودرو بگيرم ولي دلم نيومد

نظر

• صداقت2
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 704

در اصل توسط شبندر پست شده است View Post
                            ضمنا چون من دوست دارم همه اعضاي اين تاپيك سود خوبي داشته باشن در خصوص خودرو نيز تحقيق كنيد كه سود بسيار زيادي شنيدم پشتش خوابيده البته من ديگه پولي براي خريد ندارم آس و پاس شدم
                            مي خواستم شراز و رد كنم خودرو بگيرم ولي دلم نيومد

شراز!!!!!
                            اون هم حالا و در این قیمت؟؟؟؟؟
                            شراز امروز هم اضافه شد.

صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• صداقت2
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 704

نسخه چاپيارسال به دوستان
                              مهمترین برنامههای مدیر عامل جدید فرابورس اعلام شد
                              پذیرش سهام عدالت و کاهش زمان تسویه اوراق مشارکت

خبرگزاری فارس: مدیر عامل جدید فرابورس مهمترین برنامه های خود را پذیرش سهام عدالت ،کاهش زمان تسویه اوراق مشارکت و عضویت در فدراسیون بورس های اروپایی و آسیایی اعلام کرد.
                              خبرگزاری فارس: پذیرش سهام عدالت و کاهش زمان تسویه اوراق مشارکت

Tweet

به گزارش خبرنگار اقتصادی فارس، در پی تغییرات مدیریتی در شرکت سهامی عام فرابورس که با کناره گیری مصطفی امید قائمی بعد از بیش از سه سال مدیریت همراه بود، هئیت مدیره این شرکت روز شنبه امیر هامونی (مدیر بازار فرابورس) را به عنوان دومین مدیرعامل فرابورس تعیین و معرفی کرد.

حال دو روز بعد از این رویداد، هامونی مهمترین برنامه های خود را پذیرش سهام عدالت ،کاهش زمان تسویه اوراق مشارکت و عضویت در فدراسیون بورس های اروپایی و آسیایی اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی فرابورس ایران، وی با اشاره به اینکه هفته آینده در نشستی با اصحاب رسانه جزئیات این برنامه را تشریح می کند، گفت: در حوزه عملیات ،پذیرش ،امور اعضا و تحقیق و توسعه برنامه های ویژه ای تدوین شده که بخشی از آن ادامه برنامه های قبلی فرابورس و بخشی برنامه های جدید است که امیدوارم با کمک همکاران، هیئت مدیره، دست اندرکاران بازار سرمایه و اصحاب رسانه عملیاتی شود

هامونی با بیان اینکه برنامه ریزی ویژه ای برای پذیرش سهام شرکت های سهامی عدالت استانی تدوین شده تاکید کرد: افزایش پذیرش شرکت های جدید و انواع اوراق مشارکت و صکوک مهمترین برنامه های بخش پذیرش محسوب می شوند.

این مقام مسئول در مورد برنامه های بخش عملیات و نظارت گفت:مهمترین برنامه در این حوزه کاهش زمان تسویه اوراق مشارکت و اوراق با درآمد ثابت است که در صورت مهیا شدن بستر های آن زمان تسویه این اوراق لحظه ای خواهد شد و به محض اینکه فروشنده اوراق را بفروشد وجوه آن به حسابش واریز می شود.

به گفته هامونی، عرضه اولیه سهام شرکت های پالایش نفت تهران و لاوان یکی دیگر از برنامه های بخش عملیات و نظارت محسوب می شود.

وی ادامه داد: پیگیری برای انجام و ثبت افزایش سرمایه 100 درصدی شرکت وایجاد کمیته حسابرسی داخلی از برنامه های حوزه مالی به حساب می آید که امیدوارم در کنار پیگیری برای تحویل ساختمان، تجهیز و جابه جایی فرابورس ایران محقق شود.

مدیر عامل فرابورس درخصوص برنامه های بخش تحقیق و توسعه توضیح داد: تدوین سند راهبردی و برنامه استراتژیک و عضویت فرابورس ایران در فدراسیون جهانی بورس ها و فدراسیون بورس های اروپایی و آسیایی از مهمترین برنامه های این بخش است که امیدوارم فرابورس را به جوامع بین المللی متصل کند.

انتهای پیام/ح
                              شرازو شبندر از فردا روند صعودی خود را آغاز می کنند.
                              صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• heaven_smile77
                                عضو عادی
                                • Jul 2012
                                • 257

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                                اتفاقا به نظرم به جیب شرکت میره .........منتها در جایی دیگر حساب ها انجام میشه و سپس به حساب شرکت میاد ...........نهایش اینه که تا گزارش 9 ماهه صبر کنیم .......
                                نرخ خوراک بالا نمیره ..........

میثم جون شما از کجا مطمئن هستی؟؟ خبری که در خبرگزاری فارس اومده بود کاملاً نگران کننده بود به نظرم. از این جهت که ممکنه باعث اصلاح بیشتر سهم حتی زیر 200 بشه.
                                چند پست بالاتر هم نوشتی که یه مقدار از بقیه بازار بخاطر شبندر عقب افتادیم. حالا به نظرت همچنان صبر جواب می ده روی سهم؟
                                شخصاً خیلی نگران فردا هستم و فکر می کنم اگه شبندر به زودی یکی از موارد تأثیر گذارش رو رو نکنه حالا راجع به فروش با دلار آزاد، 23% صندوق، یارانه حمل و نقل یا هر چیز دیگه بالای زیادی رو نبینه و در حالت خوشبینانه در همین قیمت ها درجا بزنه

نظر

در حال کار...
                                X