پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20673

در اصل توسط heaven_smile77 پست شده است View Post
    میثم جون شما از کجا مطمئن هستی؟؟ خبری که در خبرگزاری فارس اومده بود کاملاً نگران کننده بود به نظرم. از این جهت که ممکنه باعث اصلاح بیشتر سهم حتی زیر 200 بشه.
    چند پست بالاتر هم نوشتی که یه مقدار از بقیه بازار بخاطر شبندر عقب افتادیم. حالا به نظرت همچنان صبر جواب می ده روی سهم؟
    شخصاً خیلی نگران فردا هستم و فکر می کنم اگه شبندر به زودی یکی از موارد تأثیر گذارش رو رو نکنه حالا راجع به فروش با دلار آزاد، 23% صندوق، یارانه حمل و نقل یا هر چیز دیگه بالای زیادی رو نبینه و در حالت خوشبینانه در همین قیمت ها درجا بزنه
    دلار مرجع بالا نره خوراک هم بعیده بالا بره ..........
    شبندر خوراکش نفته خامه ..........:d گیریم بالا هم بره..... فک نکنم تاثیری داشته باشه افزایش نرخ خوراک و اون خوراک پتروشمی ها (گاز) رو این سهم ..........نرخ خوراک برای پتروشیمی هاست .......(البته اگه سوتی نداده باشم:d )

================

در مورد شبندر نگران نباش امروز اخر وقت از 210 خریدن فردا صف خریده ................... هنوز هیچ حقوقی ای خالی نکرده .........نفت امروز 7 میلیون دیگه خریده ............بخوان خالی کنن ما میفهمیم از روی سفارشات و حجم معاملات اونا اگه اگه با 100 تا اینتر بخوان بفروشن ما به یه اینتر میفروشیم چون تعدادی نداریم .....همه دست حقوقی هاست :D ...فعلا سهمو خشک کردن یعنی ارزندست .........:D فعلا با حقوقی در حرکتیم ..........تا 240-250 فعلا میره ........
    آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/09/24, 22:06.
    ///

نظر

• کیوان
      ستاره دار (1)
      • Jun 2011
      • 5095

در اصل توسط heaven_smile77 پست شده است View Post
      میثم جون شما از کجا مطمئن هستی؟؟ خبری که در خبرگزاری فارس اومده بود کاملاً نگران کننده بود به نظرم. از این جهت که ممکنه باعث اصلاح بیشتر سهم حتی زیر 200 بشه.
      چند پست بالاتر هم نوشتی که یه مقدار از بقیه بازار بخاطر شبندر عقب افتادیم. حالا به نظرت همچنان صبر جواب می ده روی سهم؟
      شخصاً خیلی نگران فردا هستم و فکر می کنم اگه شبندر به زودی یکی از موارد تأثیر گذارش رو رو نکنه حالا راجع به فروش با دلار آزاد، 23% صندوق، یارانه حمل و نقل یا هر چیز دیگه بالای زیادی رو نبینه و در حالت خوشبینانه در همین قیمت ها درجا بزنه
      این پاسخ جناب وحید به همین سوال بنده درباره شایعه نرخ خوراک پتروشیمی ها بود ، جهت رفع نگرانی شما اینجا هم میگذارم ;)

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
      این خبر در مورد پالایشگاه ها که تاثیری نداره ؟!
      در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
      اگر در مورد پالایشگاهها اجرا بشه تاثیر مثبت داره
      چون اونوقت نرخ فروششون هم باید با دلار ازاد محاسبه بشه....
      ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• keyvan1
        کاربر فعال
        • Sep 2012
        • 168

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
        دلار مرجع بالا نره خوراک هم بعیده بالا بره ..........
        شبندر خوراکش نفته خامه ..........:d گیریم بالا هم بره..... فک نکنم تاثیری داشته باشه افزایش نرخ خوراک و اون خوراک پتروشمی ها (گاز) رو این سهم ..........نرخ خوراک برای پتروشیمی هاست .......(البته اگه سوتی نداده باشم:d )

================

در مورد شبندر نگران نباش امروز اخر وقت از 210 خریدن فردا صف خریده ................... هنوز هیچ حقوقی ای خالی نکرده .........نفت امروز 7 میلیون دیگه خریده ............بخوان خالی کنن ما میفهمیم از روی سفارشات و حجم معاملات اونا اگه اگه با 100 تا اینتر بخوان بفروشن ما به یه اینتر میفروشیم چون تعدادی نداریم .....همه دست حقوقی هاست :D ...فعلا سهمو خشک کردن یعنی ارزندست .........:D فعلا با حقوقی در حرکتیم ..........تا 240-250 فعلا میره ........
        من هم با میثم جان موافقم. شبندر پالایشگاه است نه پتروشیمی و خوراک پالایشگاه هم نفت خام است ( راستی اگر شبندر خودش تامین کننده خوراک باشه - نمی دانم - فکر کنم بالا رفتن نرخ خوراک به نفع شبندر است
        [B][COLOR="#0000FF"]یک اتاق ، اندکی نور، سکوت
        من خدایی دارم که همین نزدیکی است
        در امتداد لحظه هایم
        هر روز….![/COLOR][/B]

نظر

• lattex007
          عضو جدید
          • Sep 2012
          • 10

آقا نفت امروز خریده چون پریروز رو مثبت کامل فروخته بود .به قول دوستمون شده مثل دلار که دولت دو هفته عرضه نمیکنه همینکه قیمت دلار رفت بالا دلار هاشو آب میکنه .نفت هم در روزهای آینده تو مثبت کامل سهم های خرید امروزو قالب میکنه به خلق ا... و این داستان ادامه دارد.....=))=))=))=))

نظر

• ata007
            عضو فعال
            • Nov 2011
            • 6291

در اصل توسط شبندر پست شده است View Post
            سلام به دوستان خوبم
            مطابق خبري كه به دستم رسيده فردا حتما صف خريد ميليوني شبندر ايجاد خواهد شد
            من امروز 3 ميل با پول قرضي اضافه كردم
            شبندر همچنان ليدر بورس خواهد بود حتي در بدترين شرايط

خوشم میاد که هنوز به خالی بندیت ادامه میدی
            ایول داری....
            فک کنم بزودی ها باید منتظر یک شخص حقیقی بالای 1% بود ;))

نظر

• محمد یزدی
              عضو فعال
              • May 2011
              • 948

دوستان پالایشگاه با پتروشیمی اشتباه نشه در ضمن محصولات نهایی پالایشگاهها به پتروشیمی ها تحویل داده میشه(خوراک پتروشیمی) که بالا بره به نفع پالایشگاهها(شبندر) هست
              بسم الله الرحمن الرحیم خدایا به امید تو

نظر

• shimab
                عضو فعال
                • Apr 2012
                • 422

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post

ایول داری....
                :D

نظر

• جواد مهرابی
                  عضو فعال
                  • May 2012
                  • 543

دوستان اگه قراره خوراک پترو شیمی ها گرون بشه پس باید محصولاتش هم تو بازار داخل با دلار آزاد بفروشه

یا اگه میخواد نفت رو به دلار آزاد به پالایشگاه ها بفروشه باید بنزین هم به نرخ یک دلار فوب خلیج فارس از

گروه پالایشگاه بخره دراون حالت چه سودی میکنند این گروه.................

که اون افزایش نرخ رو احتمالا جبران میکنه و به نفع گروه پتروشیمی هم شاید بشه........

ببینید اینجا ایرانه شاید یه حقوقی برا بزخری کردن سهام گروه پتروشیمی وپالایشگاه اومده این خبر را با هماهنگی

یک خبرگزاری پخش کرده تا سهام پتروشیمی افت کنه اون زمان همش رو از بازار بزخری کنه.......

دقیقا قبل از رشد سیمانی ها خبر اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه ها رو مطرح کردند.......

دوستان مواظب باشید...
                  بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))

نظر

• شبندر
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 3598

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post

ایول داری....
                    سلام
                    اصلا خالي بندي نيست كدوم حرف من غلط بوده حالا ببينيد امروز چي ميشه من خبرهاي دست اول را دارم ساعت 10 به بعد ديگه صف خريد ميليوني ميشه
                    دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• شبندر
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 3598

ضمنا دوستان در مورد ايران خودرو ديگه شك نكنيد صعودش تا مرز 300 تومان حتميه اگه بتونم امروز 1 ميل ازش مي خرم
                      دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• lattex007
                        عضو جدید
                        • Sep 2012
                        • 10

این جور که دوستمون شبندر اطلاع رسانی تعداد سهم هاشو میکنه تو شبندرو شراز و فولاد ...هر چی سهم لیدر بازاره بالای 1 درصد خواهند بود<:-p

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20673

در اصل توسط شبندر پست شده است View Post
                          سلام
                          اصلا خالي بندي نيست كدوم حرف من غلط بوده حالا ببينيد امروز چي ميشه من خبرهاي دست اول را دارم ساعت 10 به بعد ديگه صف خريد ميليوني ميشه
                          با سلام .
                          اقا منظور عطا اینه که شما این تعداد سهم شبندر ندارید ....چون چند روز پیش گفتن اگه این تعداد سهم دارید بزارید تو سیستم تا ما ببینیم ....ولی خبری نشد ..............:d برای همین میگن خالی بندی و بحث سر پیش بینی نیست بحث بر سر تعداد سهام شماست .............. حال اکه این تعداد سهم رو دارید امروز بزارید تا ببینیم و این مورد رفع ابهام بشه ........;)

مثلا بزارید روی 2170........
                          ///

نظر

• naruto
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 1879

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                            با سلام . اقا منظور عطا اینه که شما این تعداد سهم شبندر ندارید ....چون چند روز پیش گفتن اگه این تعداد سهم دارید بزارید تو سیستم تا ما ببینیم ................:d برای همین میگن خالی بندی و بحث سر پیش بینی نیست بحث بر سر تعداد سهام شماست ..............
                            بابا گیر ندین دیگه!
                            احتمالا منظورشون از میلیون تعداد نیستش!
                            تومنه شایدم ریال :d

راستی این چند تا اردر که از ساعت 7/30 اردر تو صف خرید گذاشتن چطوری این کارو کردن؟!:-/
                            فکر میکردم اردر ها 1 ساعت بعدش میزارن تو سیستم

نظر

• odise
                              عضو عادی
                              • Apr 2012
                              • 77

آقای شبندر اینکه امروز سهم مثبته و صف خرید میشه اظهر من الشمسه روند معاملات دیروز گویای همه چیز بود و نیازی به خبر شما نیست <:-p

نظر

• bours
                                عضو عادی
                                • Jun 2011
                                • 259

اینکه صف فروشه:-/

نظر

در حال کار...
                                X