صف شد <:-p
پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
-
این هم از صف خرید ......فروشنده های بای بای................ما الکی خودمون رو الاف کردیم تو ذوب اهن.......بازیگر ذوب خمس بازیگر شبندر هم پول نداره ..........:))
ولی خوب ذوب تو این قیمت ها بمونه تا بعدا بیایم خدمتش ............
شبریز هم که قراره باز بشه ........>:d///
نظر
-
در اصل توسط تحلیل تکنیکال پست شده است View Postدوست عزیز
کلمات بکار برده شده زیبنده کاربران این سایت نیست. (یا شما معنی کلمات بکار برده را نمی دانید یا بورس را نمی شناسید!!!)
اگر کسی به هر دلیل قصد فروش سهمی را داشته باشد ، مطمئنا با معنی کلماتی که شما بکار برده اید مطابقت نخواهد داشت.
دوست عزيز قصد اهانت به شخص خاصي را نداشتم
بورس را هم خوب مي شناسم شايد شما تازه وارد شديد و اين اصطلاحات را نميشناسيد
ادبياتم هم خيلي خوبه
منظور خاصي نداشتم اميدوارم هر كسي به هر دليلي فروخت و يا هرچي بجاش خريد سود خوبي بدست بياوردمنظورم اين بود كه شبندر بيشتر از اينها مي ارزه الان وقت خالي كردن نبود شما بدترين برداشت ممكن را كرديد
اگر به كسي اهانت كردم معذرت مي خوام
وقتی روز بدی دارید همیشه یادتان باشد که کس دیگری روز بدتری داشته است، شکرگزار داشته هایتان باشید ...
نظر
-
-
در اصل توسط abedinejad پست شده است View Postخوب دوست عزیز، تو که اینقدر به سهم اطمینان داری، چرا مثل من روش تک سهم نشدی، تا بیشتر حالشو ببری ;)
چند روز گذشته هم فرصت خرید بود. کافی بود می رفتی توی صف.
خدا را شکر
امروز هم يک تعداد ديگه خريدم.
نظر
-
امروز اول وقت حدود 90 میلیون صف بود، اما به مرور صف کم شد. باز هم قانون من امروز ، درست از آب در اومد.
اگر فرض کنیم 70% اون صف اول وقت واقعی باشه، حدود 63 میلیون درخواست واقعی نزد کارگزارن بوده. از این تعداد تا این لحظه حدود 47 میلیون معامله شده، و 10 میلیون هم صفه. مطمئنم پشت این 10 میلیون صف، حداقل حدود 6 میلیون دیگه منتظرن. شاید هم توی همین صف بصورت مخفی هستند.
نظر
-
جناب بيل گيتس در تايپيکشون فرمودند.
...................
خب دیدم دیگه شبریز داره باز میشه گفتم زودتر بگم.چون شبریز باز شه صف خیلی سنگین میشه.
دیروز مدیر عامل نفت و گاز مهدنس ع 11 میلیون به کد شخصی خرید کرده و گفته که به هر قیمتی شده بلوک شبندر را ما خواهیم خرید.
مهندس ادم شریفیه ولی هر سهمی رو که میخره قطعا پول شرکت رو میندازه پشت سهم.البته که نفت و گاز از 200 تومان هم خریدار سهم بوده و قرار نیست که از امروز شروع کنه.
شرکتی ناشناس دیروز شروع به خرید سهم در تعداد بالا کرده.
و فرد حقیقی که صف فروش 193 رو جمع کرد و به هیچ عنوان حق ندارم اسمش رو بیان کنم این روزها خریدار سهم است.
ضمنا دیروز شخصی که شبریز رو 170 سنگین جمع کرده بود سهم رو به تعداد بالا خرید کرده.
اخبار تکمیلی تری به دستم رسید ارائه خواهم کرد.
صحبت از 400 تومان سهم است
......................
نظر
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postتک سهم شدم مغاير با اصول بازار سهام هست.ولي الحمدالله اون 30درصد از سرمايه ام را که شبندر خريده ام قيمت تموم شده ام 125تومان هست .من شبندر 110توماني دارم.من معتقدترين فرد به شبندر تو بازار سرمايه هستم هر کي به تايپيک شبندر نگاه کنه و مطالعه کرده باشه با خودش ميگه اين کيانوش عجب ادم خيالاتي و گزافه گويي هست.چون کيانوش شبندر را قراره بالاي 1000تومان بفروشه.
خدا را شکر
امروز هم يک تعداد ديگه خريدم.
نظر
-
-
در اصل توسط abedinejad پست شده است View Postامروز اول وقت حدود 90 میلیون صف بود، اما به مرور صف کم شد. باز هم قانون من امروز ، درست از آب در اومد.
اگر فرض کنیم 70% اون صف اول وقت واقعی باشه، حدود 63 میلیون درخواست واقعی نزد کارگزارن بوده. از این تعداد تا این لحظه حدود 47 میلیون معامله شده، و 10 میلیون هم صفه. مطمئنم پشت این 10 میلیون صف، حداقل حدود 6 میلیون دیگه منتظرن. شاید هم توی همین صف بصورت مخفی هستند.
نظر
-
اخر وقت شیطونی هم در نماد شبندر صورت گرفت ...........
47,000,074 این حجم امروزه که چه از چپ به راست بخری چه از رسات به چپ همون میشه ......این هم شیرینی امروزتون........:))
خیلی چیزها در این دنیا اتفاقی است و خیلی چیز ها هم اتفاقی نیست .........;)
///
نظر
نظر