کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
من خودم سود شبریزو با ارائه کارت ملی وکد بورسی از بانک تجارت دریات کردم.
بعضی شعبه ها به کپی ام گیر میدن ولی هرکی رفت سودشو بگیره کپی کارت ام محض احتیاط ببره بهتره.
[SIZE=3]علمی که ترا گره گشاید بطلب زان پیش که از تو جان برآید بطلب "مولوی"[/SIZE]
مپنا با توجه به شفافسازی و تاکید بر عدم تغییر در سود وزیان شرکت با پی بر ای 14 با صف خرید باز شد.
سایپا با تاکید بر زیان قبلی با پی بر ای 166 و 12 در صد مثبت با صف خرید باز شد.
همه اینها نشان از چیست ؟؟؟؟؟
همه اینها نشان از اینست که دست سازمان برای سهامداران رو شده و همه میدونن طرف سازمان دزد ترین عنصر این معاملات است !!
و اگر نه شفاف سازی معنی و مفهومی ندارد!!!!
بی لیاقت ها!!!!
مپنا با توجه به شفافسازی و تاکید بر عدم تغییر در سود وزیان شرکت با پی بر ای 14 با صف خرید باز شد.
سایپا با تاکید بر زیان قبلی با پی بر ای 166 و 12 در صد مثبت با صف خرید باز شد.
همه اینها نشان از چیست ؟؟؟؟؟
همه اینها نشان از اینست که دست سازمان برای سهامداران رو شده و همه میدونن طرف سازمان دزد ترین عنصر این معاملات است !!
و اگر نه شفاف سازی معنی و مفهومی ندارد!!!!
بی لیاقت ها!!!!
وضعیت ساعت میانی بازار
با آنکه انتظار می رفت در پی اطلاعیه شفاف سازی مپنا این سهم با صف فروش سنگین روبرو شود،ولی سفته بازی و حمایت های چند حقیقی و حقوقی نه تنها این سهم را به منفی شدن سوق نداد بلکه به رشد قیمتی نیز منتهی شد.
با آنکه انتظار می رفت در پی اطلاعیه شفاف سازی مپنا این سهم با صف فروش سنگین روبرو شود،ولی سفته بازی و حمایت های چند حقیقی و حقوقی نه تنها این سهم را به منفی شدن سوق نداد بلکه به رشد قیمتی نیز منتهی شد.
/:.hmmsmiley.:/ از کجا نقل قول سفته بازی رو میکنی ؟!
مپنا سهمی نیست که بشه باهاش سفته بازی کرد...در مورد شبندر هم همون موقع عا که هرچی شفاف سازی علیه سهم می دادند اما بعدش با صف خرید میلیونی مواجه میشد همچین کلماتی شنیده میشد و حالا .... ؟!
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر