در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است
View Post
پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
-
تعمیرات اساسی واحدهای جدید پالایشگاه نفت بندرعباس آغاز شد
۱۱:۵۲ (دوشنبه ۸ آبان ۱۳۹۱)
شانا _ گروه پالایش و پخش: واحدهای تقطیر در جو و خلا، گاز مایع، تصفیه بنزین سبک و آب ترش شرکت پالایش نفت بندرعباس برای آغاز دور بعدی فعالیت چهار ساله تعمیرات اساسی شد.
به گزارش شانا به نقل از روابط عمومی شرکت پالایش نفت بندرعباس، مدیرعامل این شرکت با اعلام این خبر گفت: واحدهای یادشده برای آخرین بار در آبان 1387 تعمیرات اساسی و بازسازی شده بودند.
هاشم نامور افزود: این واحدها پس از چهار سال فعالیت مستمر برای تعمیرات اساسی دوره ای بسته می شود و طبق برنامه ریزی در 27 روز فعالیت شبانه روزی به پایان خواهد رسید.
وی افزود: برای انجام این مرحله از تعمیرات اساسی، مقدمات کار از جمله تهیه نقشه مهندسی، تهیه و تامین مواد و تجهیزات موردنیاز، تامین نیروی انسانی و شناسایی موانع انجام شده است.
نامور تاکید کرد: کاهش خوراک واحدهای یادشده از دوم آبان برنامه ریزی شده و کار تعمیرات اساسی از سوی بخش های مختلف شرکت پالایش نفت بندرعباس با همکاری یک هزار و 800 نفر نیروی رسمی و پیمانکار در واحدهای تقطیر، گازمایع، تصفیه بنزین سبک و آب ترش از سوم آبان آغاز شده است.
وی تعمیرات اساسی را کاری حجیم، پرتراکم و حساس خواند و از مسئولان خواست با حضور موثر در سایت و با اعمال نظارت و کنترل های بیشتر، مطابق با برنامه ریزی های انجام شده، از بروز هرگونه حادثه جلوگیری کنند.
به گزارش شانا، شرکت پالایش نفت بندرعباس در گستره ای 700 هکتاری در کرانه شمالی آب های خلیج فارس و مجاورت شهر بندرعباس احداث شد و در سال 1376 به بهره برداری رسید.
این مجموعه به منظور تأمین بخشی از فرآورده های نفتی موردنیاز کشور و امکان صدور فرآورده های مازاد تاسیس شده است.
ظرفیت اسمی پالایشگاه بندرعباس تا پایان تیر 1387 به میزان 232 هزار بشکه در روز بوده است که با اجرای طرح افزایش ظرفیت، هم اکنون با ظرفیت 320 هزار بشکه در روز فعالیت می کند.
خوراک این مجموعه شامل 294 هزار بشکه نفت خام سنگین صادراتی و 26 هزار بشکه میعانات گازی استحصالی از منابع گازی سرخون است و بیشترین فرآورده های میان تقطیر را تولید می کند.لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین
نظر
-
در اصل توسط محمد رحمتی پست شده است View Postتعمیرات اساسی واحدهای جدید پالایشگاه نفت بندرعباس آغاز شد
۱۱:۵۲ (دوشنبه ۸ آبان ۱۳۹۱)
ظرفیت اسمی پالایشگاه بندرعباس تا پایان تیر 1387 به میزان 232 هزار بشکه در روز بوده است که با اجرای طرح افزایش ظرفیت، هم اکنون با ظرفیت 320 هزار بشکه در روز فعالیت می کند.
خوراک این مجموعه شامل 294 هزار بشکه نفت خام سنگین صادراتی و 26 هزار بشکه میعانات گازی استحصالی از منابع گازی سرخون است و بیشترین فرآورده های میان تقطیر را تولید می کند.
نظر
-
من از زمان عرضه اوليه سهام تا امروز يه دونه هم نفروخته بودم و فقط اضافه كرده بودم
امروز با برخورد به مقاومت و بالا رفتن عرضهها تصميم گرفتم طمع نكنم و پله اول شبندر رو با سود خوبي فروختم- مبارك خريدارش باشه
بعد از تشكيل صف خريد مطمئن شدم كه مقاومتش رو له كرد و در موقعيت خوبي قرار گرفت
انشالله فردا اگه فرصتي دست بده تعداد بيشتري اضافه ميكنم
با اين كار يكم از سود كم ميشه ولي در عوض ميشه در يك روند مطمئنتر با سهم همراه بود
نظر
-
این سهم هر جا متعادل شد یه آسش رو رو میکنم ...........;) (یه تحلیل بر اساس 6 ماهه) هنوز زوده ......بزارید یه سری خالی کنن و در برن ......;) منظور از تعادل یعنی دو سه روز درجا زدن ........;)آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/10/29, 14:39.///
نظر
-
در اصل توسط n@vid پست شده است View Postمن از زمان عرضه اوليه سهام تا امروز يه دونه هم نفروخته بودم و فقط اضافه كرده بودم
امروز با برخورد به مقاومت و بالا رفتن عرضهها تصميم گرفتم طمع نكنم و پله اول شبندر رو با سود خوبي فروختم- مبارك خريدارش باشه
بعد از تشكيل صف خريد مطمئن شدم كه مقاومتش رو له كرد و در موقعيت خوبي قرار گرفت
انشالله فردا اگه فرصتي دست بده تعداد بيشتري اضافه ميكنم
با اين كار يكم از سود كم ميشه ولي در عوض ميشه در يك روند مطمئنتر با سهم همراه بود
5تومان از محل يارانه سود
70تومان از محل حذف 23درصد کمک به صندوق
يک چيزي در حدود 100تومان از محل فروش ارز صادراتي تو اتاق بازرگاني با دلار 2550تومان
اگر ارز مرجع تغيير کند به 1700تومان چيزي در حدود 90تومان
تو شکمش ميتونه تعديل بدهد.
.........................
براي سال 1392 اين سهم ميتونه حداقل 350تومان سود بسازد.
پيش بيني بنده اين هست که قيمت شبندر در يک سال اينده از شراز و شبريز بيشتر شود.
هر چه جلوتر مي رويم فضا براي به واقعييت رسيدن پتانسيلهاي شبندر روشن تر مي شود.
خريداران حقيقي و حقوقي جديدي تازه رو قيمتهاي 500تومان وارد شبندر خواهند شد البته انوقت سود شبندر تغيير يافته است.
نظر
-
*فرياد* نوشته است:
با دلار مرجع 1600توماني يعني پالايشگاهي ها Boom
توصیههای عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس برای بودجه 92:
پیشبینی نفت 100 دلاری و دلار 1500 تومانی در بودجه/
یک عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با تاکید بر لزوم گنجاندن شاخصهای اقتصاد مقاومتی در لایحه بودجه 92 گفت که قیمت نفت در بودجه باید بین 100 تا 110 دلار و قیمت دلار نیز بین 1500 تا 1600 تومان پیشبینی شود.
.......
از بورکس
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postاین سهم هر جا متعادل شد یه آسش رو رو میکنم ...........;) (یه تحلیل بر اساس 6 ماهه) هنوز زوده ......بزارید یه سری خالی کنن و در برن ......;) منظور از تعادل یعنی دو سه روز درجا زدن ........;)
نظر
-
در اصل توسط abedinejad پست شده است View Postمیثم جان ما که تقریبا پر پر روی شبندریم. تحلیلت رو رو کن، ببینیم تا چند باید روی این سهم بمونیم ;)
فعلا دارم بررسی میکنم:D قبلا صحبت هایی شده بود در موردش ..........;) گفته بودم از جایی که به عقل جن هم نمی رسه .........آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/10/29, 18:22.///
نظر
-
مثل اینکه خصوصی سازی دیگه از رو رفت. امروز دیگه عرضه نداشته =))
صندوق نفت هم 500 هزار تا فروخته. فکر کنم می خواد جو رو منفی کنه، که ملت سهمهاشون رو دو دستی تقدیمش کنند :d
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postاین سهم هر جا متعادل شد یه آسش رو رو میکنم ...........;) (یه تحلیل بر اساس 6 ماهه) هنوز زوده ......بزارید یه سری خالی کنن و در برن ......;) منظور از تعادل یعنی دو سه روز درجا زدن ........;)
================================================== ==================
شبندر در اولین پیش بینیش 3447201921 دلار صادرات دیده .........از بالا تصویر اول
در سه ماهه 541129797 دلار صادارت داشته از بالا تصویر دوم
در 6 ماهه 1039138825 دلار صادرات داشته. از بالا تصویر سوم .....
در 12 ماهه ایا بیشتر از 2.5 میلیارد دلار صادرات خواهد داشت؟؟
حال 3.4 میلیارد دلار رو از 2.5 میلیارد دلار کم کنیم ...........میمونه 900 میلیون دلار.........
سهم صندوق توسعه ملی از این 900 میلیون دلار 23 درصد هست ..........
900*23%=207 میلیون دلار
پس 207 میلیون دلار از هزینه های شرکت کم میشه ............
دلار 1226 تومنه ..........
207*1226= میشود 253 میلیارد تومن ................که تقسیم بر سرمایه شرکت کنیم .......18 تومان دیگر به سود شرکت اضافه میشه ......که قبلا از فروش شرکت کم شده ..........
هیچ پیشنهاد خرید یا فروشی روی این سهم ندارمآخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/10/29, 19:50.///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postدیگه دوستان پیام خصوصی دادن گفتیم تحلیل رو بزاریم ....البته این پیش بینی منه که میتونه اشتباه باشه ...............
================================================== ==================
شبندر در اولین پیش بینیش 3447201921 دلار صادرات دیده .........از بالا تصویر اول
در سه ماهه 541129797 دلار صادارت داشته از بالا تصویر دوم
در 6 ماهه 1039138825 دلار صادرات داشته. از بالا تصویر سوم .....
در 12 ماهه ایا بیشتر از 2.5 میلیارد دلار صادرات خواهد داشت؟؟
حال 3.4 میلیارد دلار رو از 2.5 میلیارد دلار کم کنیم ...........میمونه 900 میلیون دلار.........
سهم صندوق توسعه ملی از این 900 میلیون دلار 23 درصد هست ..........
900*23%=207 میلیون دلار
پس 207 میلیون دلار از هزینه های شرکت کم میشه ............
دلار 1226 تومنه ..........
207*1226= میشود 253 میلیارد تومن ................که تقسیم بر سرمایه شرکت کنیم .......18 تومان دیگر به سود شرکت اضافه میشه ......که قبلا از فروش شرکت کم شده ..........
هیچ پیشنهاد خرید یا فروشی روی این سهم ندارم
اون کسی که سنگین خریده اگه تحلیل بجه های بورسی رو ببینه صفهای 100میلیونیرو میچینه !!!:d!
نظر
-
میثم جان اون 900 میلیون دلاری که کمتر صادرات خواهد داشت تاثیر منفی روی سود سهم ندارد؟
شما 23 درصد از این 900 میلیون دلار رو که باید به صندوق بده و نمیده از هزینه شرکت کم کردی ولی سودی که بابت کاهش 900 میلیون دلاری شرکت از سود سهم کم میشه رو حساب نکردی
یا شایدم ی مطلبیه که من نمیدونم .
نظرت چیه؟
نظر
-
در اصل توسط vdtjn پست شده است View Postمیثم جان اون 900 میلیون دلاری که کمتر صادرات خواهد داشت تاثیر منفی روی سود سهم ندارد؟
شما 23 درصد از این 900 میلیون دلار رو که باید به صندوق بده و نمیده از هزینه شرکت کم کردی ولی سودی که بابت کاهش 900 میلیون دلاری شرکت از سود سهم کم میشه رو حساب نکردی
یا شایدم ی مطلبیه که من نمیدونم .
نظرت چیه؟
900میلیون دلار عوضی صادر بشه در داخل فروش میره .....قیمتها هم که براساس دلار 1226 تومنه پس فرقی ندار صادرا کنه یا نکنه ......گزارش شبندر شاید از قبل دستکاری شده بوده .........;) برای روز مبادا ........
الان 6 ماهه 7.6 هزار میلیارد تومن فروش داشته .پس از مبلغ فروش شرکت کم نمیشه ......که اگه نفت پایین نیاد در 12 ماهه که 14 هزار میلیارد تومن پیش بینی شده به 15 هزار میلیارد تومن هم برسه .........;) واقعا حسابداری و پیش بینی این سهم کار اسونی نیست ...........چون حجم فروش و مبلغ فروش خیلی بالاست ..........
الان فروش 14 هزار میلیارد تومن پیش بینی شده .......کی میتونه بگه فروشش به 15 هزار میلیارد نمیرسه!!!;)
من نمیگم که شرکت فروشش کم میشه ......من میگم صادراتش کم شده .......همین ............زیادی براش پیش بینی کردن ........
من حرفم اینه که امسال سهم صندوق توسعه ملی 940 میلیارد تومن نیست و کمتره ......;)
شما به ما بگو در 6 ماهه چقدر به صندوق توسع ملی داده ......///
نظر
نظر