در اصل توسط abedinejad پست شده است
View Post
پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postامروز اکثر کسانی که صحبت می کردم خالی کرده بودند
اکثر مردم در مقابل اقلیت مردم قرار گرفتن ....
===============
البته الان من نمیدونم خودم فردا خریدارم یا فروشنده ......واقعا شبندر در یک پیچ تاریخی مهم قرار گرفته..........:))
کلا امروز چون اخر وقت عرضه ها زیاد شد ........نتونستم ببینمی حمایت هست یا نه .........یعنی مردم میخرن یا حقوقی ها !!!!!!!
فردا انشالله دستمون میاد چه خبره ........... البته اگه حمایت نمیشد میومد زیر 194 تومن ...............پس فک میکنم خریدار هست ...............غدیر هم که امروز 19-20 میلیونی خریده ............یعنی پارسان داده به غدیر ...............;)آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/10/30, 21:09.///
نظر
-
احتمال داره فردا یه صف خرید تاریخی روی این نماد شکل بگیره اگه اینجور بشه منم میرم توی صف حالا دلیلیش رو بعد معاملات اگه اینجوری که میگم شد میگم.سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
وای که این بورس 24 چقدر بچه گونه میخواد به سبدش تو قیمت پایین شبندر اضافه کنه این خبرها رو که میخونی هوس خرید سنگین میکنی اومده تیتر زده عرضه های امروز زیاد بود!!!!کجایی بابا اشتباه کردی تقاضا زیاد بود نه عرضه!!!!سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postبعد از عرضه اولیه و روز بعدش هم خیلی ها فروختن به ضرر ..........در قرآن هم اومد اکثر مردم .....:)) شوخی ................
اکثر مردم در مقابل اقلیت مردم قرار گرفتن ....
===============
البته الان من نمیدونم خودم فردا خریدارم یا فروشنده ......واقعا شبندر در یک پیچ تاریخی مهم قرار گرفته..........:))
کلا امروز چون اخر وقت عرضه ها زیاد شد ........نتونستم ببینمی حمایت هست یا نه .........یعنی مردم میخرن یا حقوقی ها !!!!!!!
فردا انشالله دستمون میاد چه خبره ........... البته اگه حمایت نمیشد میومد زیر 194 تومن ...............پس فک میکنم خریدار هست ...............غدیر هم که امروز 19-20 میلیونی خریده ............یعنی پارسان داده به غدیر ...............;)سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
ای کاش یه خورده منطق در مواجه با این اخبار وجود داشت،
ایا اتفاق خاصی برا شرکت افتاده؟
ایا انفجاری در شرکت رخ داده؟
عرضه های بالا(دست به دست شدن) و یک خبر با هم همراه میشند تا سهم رو یه خورده کنترل کنند ایا این چیز عجیبیه؟
هیچ اتفاق خاصی نیفتاده و باید این سهم به ارزش واقعی خودش برسه هدفی بدون در نظر گرفتن صادرات و حذف صندوق در محدوده 400 الی 500
وبا در نظر گرفتن این دو موضوع بالای 800
هیچ خبری نیست این هم بگذرد هرکی میخواد بفروشه هرکی میخواد بخره سهم راه خودش رو خواهد رفت
توکل بر خدا
یا علیبسم الله الرحمن الرحیم خدایا به امید تو
نظر
-
در اصل توسط محمد یزدی پست شده است View Postای کاش یه خورده منطق در مواجه با این اخبار وجود داشت،
ایا اتفاق خاصی برا شرکت افتاده؟
ایا انفجاری در شرکت رخ داده؟
عرضه های بالا(دست به دست شدن) و یک خبر با هم همراه میشند تا سهم رو یه خورده کنترل کنند ایا این چیز عجیبیه؟
هیچ اتفاق خاصی نیفتاده و باید این سهم به ارزش واقعی خودش برسه هدفی بدون در نظر گرفتن صادرات و حذف صندوق در محدوده 400 الی 500
وبا در نظر گرفتن این دو موضوع بالای 800
هیچ خبری نیست این هم بگذرد هرکی میخواد بفروشه هرکی میخواد بخره سهم راه خودش رو خواهد رفت
توکل بر خدا
یا علی
مگه کسی گفته میخواد بفروشه؟؟؟؟؟!!!!!!!ما که میبینیم دوست وآشنا وکارگزار و حقوقی و همه میخوان بخرن!!!!من خودم که کم محافظه کار هم نیستم فردا میخوام بخرم.فردا این سهم مثبت چهار رو هم رد میکنه فقط خدا کنه من بتونم رو صفر بخرم.سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
مگه کسی گفته میخواد بفروشه؟؟؟؟؟!!!!!!!ما که میبینیم دوست وآشنا وکارگزار و حقوقی و همه میخوان بخرن!!!!من خودم که کم محافظه کار هم نیستم فردا میخوام بخرم.فردا این سهم مثبت چهار رو هم رد میکنه فقط خدا کنه من بتونم رو صفر بخرم.
بی دلیل وارد نشدیم که بی دلیل خارج بشیم 5 ماهه با سهم هستیم و زیروبمش رو دراوردیم و تا رسیدن به هدف مورد نظر با سهم همراه خواهیم بود
ولی بعضی از دوستان فکر کنم دارن یه خورده به شبندر شک میکنند
شبندر بی تو هرگز@};-@};-@};-@};-بسم الله الرحمن الرحیم خدایا به امید تو
نظر
-
در تایید جعفر پرریسک که پالایشگاهها رو لیدر میدونن باید به نکته زیر اشاره کنم:
با یکی از دوستان مطلع و فعال در مورد ورود به یکی از گزینه های پالایشگاهی مشورت داشتم که ایشون عبور پالایشگاهی ها رو امروز از قیمت های مقاومتی دلیل تایید 2 مورد زیر دونسته وتاکید اکید به ورود داشتن دوستان بد ندونستم با شما هم در میون بزارم که اگه بررسی هاتون و کامل کردید شما هم وارد بشید:
1.افزایش قطعی قیمت بنزین به لیتری 1000تومان در مرحله اول و به زودی و در سال آتی نزدیک شدن به فوب خلیج فارس
2.افزایش نرخ مرجع واعمال اون در محاسبه خوراک پالایشگاهها
این دو مورد میتونه سودسازی پالایشگاهی ها رو چندین وچند برابر کنه و میشه گفت با این وجود این گروه تازه قراره رشد کنن ورشدی نکردن امروز مثل یه عرضه اولیه بود برای این گروه.....سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Postدر تایید جعفر پرریسک که پالایشگاهها رو لیدر میدونن باید به نکته زیر اشاره کنم:
با یکی از دوستان مطلع و فعال در مورد ورود به یکی از گزینه های پالایشگاهی مشورت داشتم که ایشون عبور پالایشگاهی ها رو امروز از قیمت های مقاومتی دلیل تایید 2 مورد زیر دونسته وتاکید اکید به ورود داشتن دوستان بد ندونستم با شما هم در میون بزارم که اگه بررسی هاتون و کامل کردید شما هم وارد بشید:
1.افزایش قطعی قیمت بنزین به لیتری 1000تومان در مرحله اول و به زودی و در سال آتی نزدیک شدن به فوب خلیج فارس
2.افزایش نرخ مرجع واعمال اون در محاسبه خوراک پالایشگاهها
این دو مورد میتونه سودسازی پالایشگاهی ها رو چندین وچند برابر کنه و میشه گفت با این وجود این گروه تازه قراره رشد کنن ورشدی نکردن امروز مثل یه عرضه اولیه بود برای این گروه.....
نه بنزین 1000 تومان و نه افزایش نرخ مرجع که هر دورو شنیدم ولی
شرکت از یارانه حمل(امسال حدود 600میلیارد) و حذف صندوق توسعه(700میلیارد) حدود 100 برا سال اینده میسازه ،طرح بنزین سازیش هم که دیگه بارها گفته شده
26 تومان
بنده فعلا با تسعییر ارز کاری ندارم چون .....
اولین تارگتم برا سهم محدوده 400 تا 500 خواهد بود
در اونجا استراحتی خواهم داشت با سهم تا بقیه مسائل روشن بشهبسم الله الرحمن الرحیم خدایا به امید تو
نظر
-
در اصل توسط محمد یزدی پست شده است View Postما که وقتی وارد سهمی میشیم باید حتما برا ورود بهش دلیل داشته باشیم و برا خروجش هم باید دلیل وجود داشته باشه
بی دلیل وارد نشدیم که بی دلیل خارج بشیم 5 ماهه با سهم هستیم و زیروبمش رو دراوردیم و تا رسیدن به هدف مورد نظر با سهم همراه خواهیم بود
ولی بعضی از دوستان فکر کنم دارن یه خورده به شبندر شک میکنند
شبندر بی تو هرگز@};-@};-@};-@};-
منتظر بودم شبندر 300بشه وارد بشم چون ریسکش خیلی کم میشه تو این قیمت ها و هدف فعلا میشه 400تومن حالا خیلی تازه کارها فکر میکنن که الان سهم رشد کرده و ریسکش زیاد هم هست!!!سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در اصل توسط محمد یزدی پست شده است View Postراستش من یه عادت بدی که دارم بر پایه اگر وارد سهم نمیشم
نه بنزین 1000 تومان و نه افزایش نرخ مرجع که هر دورو شنیدم ولی
شرکت از یارانه حمل(امسال حدود 600میلیارد) و حذف صندوق توسعه(700میلیارد) حدود 100 برا سال اینده میسازه ،طرح بنزین سازیش هم که دیگه بارها گفته شده
26 تومان
بنده فعلا با تسعییر ارز کاری ندارم چون .....
اولین تارگتم برا سهم محدوده 400 تا 500 خواهد بود
در اونجا استراحتی خواهم داشت با سهم تا بقیه مسائل روشن بشهسعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
نظر