پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سعید پور احمدی
    عضو فعال
    • Sep 2011
    • 1339

واسه اینکه رشد میکنه یا نه یه نگاه به تکنیکال و اندیکاتورها بندازیم افت قیمت رو غیر ممکن میکنه.
    سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20673

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
      خوب کسانی که همیشه مینویسن آماتور هستن وبی علم وبی خبر و لی بزرگان وحقوقی ها راه خودشون ومیرن وارزش سهم میدونن یادمه چقدر با همین میثم جان رفتیم تو قیمت 1600رو کنور تاکیدداشتیم اون موقع هم میومدن ایراد میگرفتن و یه سری بحث الکی میکردن یادمیه کرمانشا 460 رو با میثم برای خرید مناسب دونستیم و جعفر پرریسکم تایید میکرد اما همه خیلی ها مترسیدن و میگفتن رشدداشته....سهم وقتی رشد کرد وروند صعودی گرفت تازه باید نترسید وخرید البته باید سهم دلیل بنیادی هم داشته باشه من خودم قلرست رو 3100خریدم 4500فروختم و همین غبشهر 1000تومن برای خیلی ها رشد کرده بود و خیلی دیگه...

منتظر بودم شبندر 300بشه وارد بشم چون ریسکش خیلی کم میشه تو این قیمت ها و هدف فعلا میشه 400تومن حالا خیلی تازه کارها فکر میکنن که الان سهم رشد کرده و ریسکش زیاد هم هست!!!
      امروز یه عده فروختن و حجم بالایی معامله شد ......من الان دنبال اینم که این کارایی که امروز کردن برای چی بوده ........

====================
      نوشته تريدر سايت همسايه:

یک اطلاعات دیگه ازخریدوفروشهای امروز شبندر:
      نفت وگازپارسیان 20 میل رو مثبت فروخته واز اون طرف هم غدیر 20 میل پایین خریده !!!!!!
      آقای م ... 15 میل رومثبت فروخته و 15 میل پایین خریده !!!!
      دو تانکته : الان یک هفته است که شایعه شده مدیران شرکتهای غدیر و نفت وگاز سنگین خریددارند وفشارروانی زیادی روی این موضوع بودبرای همین امروز این سناریو اتفاق افتاد.
      ضمنا" آقای م .... 120 میل شبندر داره که از 193 الی قیمتهای چندروز اخیر خریدداشته .
      اگردقت کرده باشیدسهم را درقیمتهای 295 الی 297 بشدت جمع می کردند، انگار می ترسیدند جا بمونند ومشخص بود که فروشهاشونو جایگزین می کردند.
      ================================

پارسان پاس داده به غدیر.........اقای م بالا فروخته ...دوباره خریده ...............نفت فروخته ........خصوصی سازی رو به اتمامه ...........

غدیر باز 12 میلیارد پارسان فروخته !!! غدیر اومده این وسط چی کار کنه؟؟

ایا غدیر میخواد بلوک را بخرد یا پارسان!!!! خوب پارسان که مال خود غدیره !!!!! یعنی غدیر مستفیم میخواد وارد عمل بشه!!!

از طرفی میگن مدیران غدیر و پارسان این چند روز خریدار بودن ...................!!!!1

اینهمه سر و صدا برای چیست !!!!!!!!!!!!!1؟؟؟
      ///

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20673

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
        امروز یه عده فروختن و حجم بالایی معامله شد ......من الان دنبال اینم که این کارایی که امروز کردن برای چی بوده ........

====================
        نوشته تريدر سايت همسايه:

یک اطلاعات دیگه ازخریدوفروشهای امروز شبندر:
        نفت وگازپارسیان 20 میل رو مثبت فروخته واز اون طرف هم غدیر 20 میل پایین خریده !!!!!!
        آقای م ... 15 میل رومثبت فروخته و 15 میل پایین خریده !!!!
        دو تانکته : الان یک هفته است که شایعه شده مدیران شرکتهای غدیر و نفت وگاز سنگین خریددارند وفشارروانی زیادی روی این موضوع بودبرای همین امروز این سناریو اتفاق افتاد.
        ضمنا" آقای م .... 120 میل شبندر داره که از 193 الی قیمتهای چندروز اخیر خریدداشته .
        اگردقت کرده باشیدسهم را درقیمتهای 295 الی 297 بشدت جمع می کردند، انگار می ترسیدند جا بمونند ومشخص بود که فروشهاشونو جایگزین می کردند.
        ================================

پارسان پاس داده به غدیر.........اقای م بالا فروخته ...دوباره خریده ...............نفت فروخته ........خصوصی سازی رو به اتمامه ...........

غدیر باز 12 میلیارد پارسان فروخته !!! غدیر اومده این وسط چی کار کنه؟؟

ایا غدیر میخواد بلوک را بخرد یا پارسان!!!! خوب پارسان که مال خود غدیره !!!!! یعنی غدیر مستفیم میخواد وارد عمل بشه!!!

از طرفی میگن مدیران غدیر و پارسان این چند روز خریدار بودن ...................!!!!1

اینهمه سر و صدا برای چیست !!!!!!!!!!!!!1؟؟؟

سهامداری میکنیم ...........
        ;)
        همه قطعات پازل رو بزارید کنار هم .........بازی این شبندر کلهم دست غدیر و پارسان و مدیران غدیر و پارسانه .............این ها بلوک را میخرند.;)

همه این دود ها از کنده غدیر و پارسان بلند میشه.......

در بالا نوشته اید جناب (م) 15 میل فروخته ........و دوباره 15 میل خریده ......همین باعث میشه که حجم معاملات 15 میل بالاتر از اون چیزی که هست نشون بده و باعث میشه یه عده بترسن .......
        این ها صف خرید رو خود عرضه کردن ..............تا بقیه سهام رو به دست بیارن...........البته نوشته شده اقای م 120 میلیون سهم داره !!!!11

پس دیگر شناوری در این سهم باقی نمونده .......وبعد از خرید بلوک قیمت سهم رو ............;)

===================
        البته این نظر شخصیه ...شاید من توهم میزنم ......

جالبه امروز مدیر عامل پارسان در مصاحبه ای که شده بود گفته است ای پی اس سهم بالا رفته و دیگر سهم برای ما ارزنده نیست پس تعدادی رو میفروشیم .............:))
        آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/10/30, 23:04.
        ///

نظر

• کیوان
          ستاره دار (1)
          • Jun 2011
          • 5095

شبندر

سهم پر سر و صدای بورسی!
          سهم امروز به نزدیکی سقف کانالی که براش ترسیم کرده بودم رسید و کندل مرد آویزان را هم زد ولی البته هنوز میتواند 318 را نیز ببیند! ، اما برای فردا...
          اگر سهم به کندل مرد آویزان اهمیت بده فعلا و به مدت کوتاه تا حوالی 285 میمونه، البته این استراحت با توجه به شاخص پالایشگاهها (در تاپیکم ) میتونه تا 275 و حتی 265 هم بره ، مگر اینکه بخواد خیلی تیز اصلاح کنه که تا 250 میره ولی با سابقه حرکت کند سهم رو به پایین و اشتیاق بازار به سهم این مورد کمی بعیده.
          در هر صورت پس از استراحت کوتاه سهم هدف 400 را نشانه گرفته است.

ولی اگر ، اگر سقف این کانال شکسته شود که ....... @-)

آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2012/10/31, 00:39.
          ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• بابک 52
            ستاره‌دار (27)
            • Mar 2011
            • 17028

در بازار دیروز و در گروه تصفیه نفت معاملات پرحجم پالایشگاه بندرعباس مورد توجه بود. این شرکت که دیروز به مرز قیمت 3هزار ریال رسید، در روزهای اخیر با رشد شدیدی مواجه شده است که شگفتی بازار را به همراه داشته است.

انتظار میرود در روزهای آینده شفافسازیهایي در مورد وضعیت این شرکت و همچنین معامله پیش روی نخستین بلوک 17درصدی از سهام این شرکت مطرح شود.

در این گروه توقف نمادهای مطرح دیگر از جمله پالايشگاههاي اصفهان و تهران موجب واکنش بیش از حد به معاملات نمادهای قابل معامله نیز شده است.

منبع : دنیای اقتصاد
            The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• vdtjn
              كاربر فعال
              • Feb 2012
              • 151

نامه انجام معامله بلوکی برای کارگزاریها ارسال شده
              ولی تاریخ را ذکر نکردند .

نظر

• محمد یزدی
                عضو فعال
                • May 2011
                • 948

دوستان حمایت فراموش نشه هر کس در حد توان

توکل بر خدا
                یاعلی
                بسم الله الرحمن الرحیم خدایا به امید تو

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20673

نشستیم برای خرید ........از صف فروش
                  ///

نظر

• کيانوش
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 6613

سهم خريدار زياد داره جاي نگراني نيست.
                    شايد اصلا منفي 2را هم نبينه.و خيلي سريع بره واسه صف خريد چون 300را شکونده است.

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20673

مثل اینکه از ما زرنگتر در بازار هست ..........هاها ...........حمایت رو داشته باشید ........
                      ///

نظر

• سعید پور احمدی
                        عضو فعال
                        • Sep 2011
                        • 1339

من خرید کردم بچه ها

نظر

• کيانوش
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 6613

به صف خريد فکر مي کنم.رقابت زياد شد.

نظر

• abedinejad
                            عضو فعال
                            • Apr 2011
                            • 494

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                            به صف خريد فکر مي کنم.رقابت زياد شد.
                            خیلی بعیده امروز صف بشه. میمونه برای یکشنبه، چون 19 میلیون با قیمت پایانی 2,936 معامله شده.

نظر

• سعید پور احمدی
                              عضو فعال
                              • Sep 2011
                              • 1339

شبندر و داشته بایشید اول اصلاح کرد و کسانی که فکر میکردن رشد سهم همینجا پایانش هست جاشون وبا تازه نفس ها عوض کردن و حالا نوسانگیرها که امروز منفی حداکثر خریدن دارن با سود کم خروج میکنن وبعدش ببینید چه شود.....

نظر

• same1
                                عضو عادی
                                • Aug 2011
                                • 94

سلام میثم جان برای خرید یا نگه داری بندر چه توجیحی وجود داره ؟
                                من خودم شبندر دارم ولی واقعا دلیلی برای افزایش قیمت بیشتر از 300 تومن رو نمی بینم اگر چیزی هست که من نمی دونم خیلی ممنون میشم توضیح بدی

نظر

در حال کار...
                                X