کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام میثم جان برای خرید یا نگه داری بندر چه توجیحی وجود داره ؟
من خودم شبندر دارم ولی واقعا دلیلی برای افزایش قیمت بیشتر از 300 تومن رو نمی بینم اگر چیزی هست که من نمی دونم خیلی ممنون میشم توضیح بدی
295 تومن مقاومت جدید این سهم شده. فکر میکنم باید منتظر تاریخ دقیق عرضه بلوکی بمونیم. خبر تاریخ عرضه بلوکی، شوک تازه ای به سهم خواهد داد. خود عرضه بلوکی هم ...
اون محموله 25000 تنی گوگرد کلوخه شبندر که یادتونه؟!
قرار بود تاریخ 1 آبان توی بورس کالا عرضه بشه. ولی خبرگزاری فارس گیر داده بود که دارند ارزون عرضه میکنند، و دلار رو 2500 در نظر گرفتند.
نمیدونم حرفای این خبرگزاری بود، یا چیز دیگه. ولی توی همون تاریخ 1 آبان، عرضه شد. ولی فروخته نشد. (تصویر اول)
خود این محموله، و سودی که شرکت روش میکنه، تاثیری روی سود شرکت نداره. ولی 2 تا نکته مهم توش هست.
1- شرکت برای اولین بار اجازه پیدا کرده، محموله صادراتی رو خودش توی بورس کالا عرضه کنه. در حالیکه قبلا همیشه توسط شرکت ملی پخش عرضه میشد.(تصویر اول ستون عرضه کننده را مشاهده کنید)
2- بهش اجازه دادند محصول صادراتیش رو با ارز 2500 تومنی، یعنی ارز مبادلاتی معامله کنه.
خیلی دنبالش بودم بدونم چرا محموله گوگرد همون 1 آبان معامله نشد!
ظاهرا قراره امروز این محموله دوباره عرضه بشه. اما این بار با قیمت پایه 450 تومن. (قیمت قبلی 430 تومن بوده) (تصویر دوم)
سلام... من یه خبر خیلی مزحک شنیدم که شبندر تعدیلی نخواهد داشت...!!! کسی چیزی شنیده؟!
چو دانی و پرسی سوالت خطاست........:d 47 درصد مبلغ یارانه حمل و نقل مونده هنوز ......(یارانه حمل و نقل برای 6 ماه دوم) کمترین رو تعدیل از این محل میده در گزارشات بعدی ...
نظر