پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • m_r_anari
    عضو فعال
    • Aug 2012
    • 881

سهامدارا نگران چی هستید. اگه شما صبور باشید و عرضه نکنید قطعا قیمت پائین نمی یاد و رقابت هم از 20% بالاتر از اینجا شروع میشه بنابراین همه چی به رفتارما سهامدارا بستگی داره. اگه میخواید به خریدار کمک کنید تا با قیمت های پائین بخره بسم الله فردا همه عرضه کنید.
    اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

• m_r_anari
      عضو فعال
      • Aug 2012
      • 881

در اصل توسط مهدی بورسی پست شده است View Post
      اینکه امروز 11 به بعد 6-7 تومن زیر قیمت پایانی معامله می شد پس بی حکمت نبوده!
      اگر به این دلیله که شما میگید پس خیلی هم اوضاع خراب نیست چون نه تنها هیچ فشاری برای فروش نبود بلکه معامله مثل روزای عادی بود.

نظر

• ata007
        عضو فعال
        • Nov 2011
        • 6291

در اصل توسط m_r_anari پست شده است View Post
        سهامدارا نگران چی هستید. اگه شما صبور باشید و عرضه نکنید قطعا قیمت پائین نمی یاد و رقابت هم از 20% بالاتر از اینجا شروع میشه بنابراین همه چی به رفتارما سهامدارا بستگی داره. اگه میخواید به خریدار کمک کنید تا با قیمت های پائین بخره بسم الله فردا همه عرضه کنید.

عزیز سهامداران جز این سهم کلا" 1% سهم هم نمیشه این سهم با اراده حقوقی میاد بالا و میره پایین
        سهامدار جز در اینگونه سهم ها تماشاچی هستند

نظر

• vdtjn
          كاربر فعال
          • Feb 2012
          • 151

سلام
          من میگم بیاید معاملات امروز در ساعت پایانی رو مرور کنیم
          قیمت اومد پایین تا 2905 ریال .احتمال زیاد به دلیل همین معامله بلوکی و قیمت پایه سهم بوده که عده ای عرضه کردن
          اما دوباره حمایت شد و تا 2931 ریال قیمت بالا اومد .
          خوب تحلیل بنده اینه حقیقیهای گردن کلفتی روی این سهم فعال هستند و به تعداد بالا شبندر دارن.یحتمل از این اطلاعیه هم اکثرشان مطلع بودند از قبل و یا همین امروز قبل از پایان تایم معاملات مطلع شدند .
          اگه بنا بر پایین اومدن قیمت در روزهای اتی بود به نظر من قیمت حتما میومد زیر 290 و در اثر جو بوجود امده باید صف فروش میشد .
          چون این اگهی باید باعث میشد افراد بیشتری با حجم بالاتری عرضه کنند ولی این اتفاق نیفتاد .حال استراتژی و انگیزه افرادی که امروز ذر ساعت پایانی حمایت کردند و خرید انجام دادند چی بود؟
          غیر ممکنه که اطلاع از این اگهی نداشته باشند .اصلا از کجا معلوم توافق بین خصوصی سازی و خریداران برای قیمتهای بالای 350 بعمل نیومده باشه ؟
          بنظر من دو مطلب محتمله .یا فردا فشار عرضه زیاد خواهد بود به دلیل عدم اطلاع سهامداران حجم بالای این سهم و سهم به زیر کشیده خواهد شد و یا اینکه تاثیر خاصی نخواهد داشت و روند روبه تعادل را شاهد خواهیم بود که البته این روند بر مبنای نظر خصوصی سازی برای قیمت عرضه میتونه مثبت باشه اونم به سمت صف خرید .
          مطلب اول بنظرم احتمالش بسیار کمه و فقط در صورتی میتونه قابل قبول باشه که بپذیریم بازار و سهامداران حجم بالای این سهم از این اطلاعیه جدید بیخبر بودن .اما این قیمت 2529 ریال قبلا هم توسط خصوصی سازی برای قیمت پایه اعلام شده بود .اگه قرار بود الان سهم بریزه اصلا از همون اول رشد نمیکرد تا اینجا .
          بنظر حقیر نظر خصوصی سازی برای قیمت عرضه شبندر در حدود 350 و بالاتر هست و بهمین دلیل بوده اجازه رشد سهم تا اینجا داده شده .اگر نظر خصوصی سازی باز قیمتهای بالاتری باشه مجدد رشد سهم رو شاهد خواهیم بود چرا که اگه نظر خصوصی سازی همون 2529 ریال بود همون تاریخ قبلی که برای انجام معامله بلوکی اعلام کرده بود کار عرضه بلوک انجام میشد .اینکه این معامله عقب افتاده و در همین حین ما افزایش قیمت شبندر رو شاهد بودیم دلالت دارد بر نظر خصوصی سازی برای قیمتهای بالای 350 تومن .
          خوب این نظر شخصی منه و میتونه اشتباه باشه .نظر دوستان چیه ؟

نظر

• m_r_anari
            عضو فعال
            • Aug 2012
            • 881

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post

عزیز سهامداران جز این سهم کلا" 1% سهم هم نمیشه این سهم با اراده حقوقی میاد بالا و میره پایین
            سهامدار جز در اینگونه سهم ها تماشاچی هستند
            خوب اینجوری که خود حقوقی ها حمایت میکنن. درسته ؟

نظر

• ata007
              عضو فعال
              • Nov 2011
              • 6291

در اصل توسط m_r_anari پست شده است View Post
              خوب اینجوری که خود حقوقی ها حمایت میکنن. درسته ؟
              خوب ما نمیتونیم بدونیم
              ولی اون روز که 6ماهه ضعیف داده بود فرداش یه صف خرید 15 میل پشتش انداختن تا کسی جرات نکنه حرکتی بکنه
              فردا هم اگه بخوان صف فروش میلیونی یا صف خرید میلیونی درست خواهند کرد
              در سهمهای بزرگ مثل فولاد،شبندر،کگل و ..... روند سهم شدیدا" به حرکات حقوقی بستگی داره و ما تماشاچی هستـــــــــیم

نظر

• m_r_anari
                عضو فعال
                • Aug 2012
                • 881

در اصل توسط vdtjn پست شده است View Post
                سلام
                من میگم بیاید معاملات امروز در ساعت پایانی رو مرور کنیم
                قیمت اومد پایین تا 2905 ریال .احتمال زیاد به دلیل همین معامله بلوکی و قیمت پایه سهم بوده که عده ای عرضه کردن
                اما دوباره حمایت شد و تا 2931 ریال قیمت بالا اومد .
                خوب تحلیل بنده اینه حقیقیهای گردن کلفتی روی این سهم فعال هستند و به تعداد بالا شبندر دارن.یحتمل از این اطلاعیه هم اکثرشان مطلع بودند از قبل و یا همین امروز قبل از پایان تایم معاملات مطلع شدند .
                اگه بنا بر پایین اومدن قیمت در روزهای اتی بود به نظر من قیمت حتما میومد زیر 290 و در اثر جو بوجود امده باید صف فروش میشد .
                چون این اگهی باید باعث میشد افراد بیشتری با حجم بالاتری عرضه کنند ولی این اتفاق نیفتاد .حال استراتژی و انگیزه افرادی که امروز ذر ساعت پایانی حمایت کردند و خرید انجام دادند چی بود؟
                غیر ممکنه که اطلاع از این اگهی نداشته باشند .اصلا از کجا معلوم توافق بین خصوصی سازی و خریداران برای قیمتهای بالای 350 بعمل نیومده باشه ؟
                بنظر من دو مطلب محتمله .یا فردا فشار عرضه زیاد خواهد بود به دلیل عدم اطلاع سهامداران حجم بالای این سهم و سهم به زیر کشیده خواهد شد و یا اینکه تاثیر خاصی نخواهد داشت و روند روبه تعادل را شاهد خواهیم بود که البته این روند بر مبنای نظر خصوصی سازی برای قیمت عرضه میتونه مثبت باشه اونم به سمت صف خرید .
                مطلب اول بنظرم احتمالش بسیار کمه و فقط در صورتی میتونه قابل قبول باشه که بپذیریم بازار و سهامداران حجم بالای این سهم از این اطلاعیه جدید بیخبر بودن .اما این قیمت 2529 ریال قبلا هم توسط خصوصی سازی برای قیمت پایه اعلام شده بود .اگه قرار بود الان سهم بریزه اصلا از همون اول رشد نمیکرد تا اینجا .
                بنظر حقیر نظر خصوصی سازی برای قیمت عرضه شبندر در حدود 350 و بالاتر هست و بهمین دلیل بوده اجازه رشد سهم تا اینجا داده شده .اگر نظر خصوصی سازی باز قیمتهای بالاتری باشه مجدد رشد سهم رو شاهد خواهیم بود چرا که اگه نظر خصوصی سازی همون 2529 ریال بود همون تاریخ قبلی که برای انجام معامله بلوکی اعلام کرده بود کار عرضه بلوک انجام میشد .اینکه این معامله عقب افتاده و در همین حین ما افزایش قیمت شبندر رو شاهد بودیم دلالت دارد بر نظر خصوصی سازی برای قیمتهای بالای 350 تومن .
                خوب این نظر شخصی منه و میتونه اشتباه باشه .نظر دوستان چیه ؟
                من هم با نظر شما موافقم چون همه میدونستیم کف قیمت معامله بلوکی 2529 ریال هستش حالا چرا حقوقی ها تو قیمت های 280 تا 295با هم می جنگیدن نمیدونم.حتما یه جیزایی بوده دیگه!!!! ضمنا مگه دوستانی که الان نگران هستن، از قیمت فروش بلوکی خبر نداشتند پس چرا تو این قیمت ها خریدند ؟ به قول شما تمام افراد حقیقی سنگین وحقوقی ها هم به این قیمت واقف بوده و امروز هم زودتر از من و شما تاریخ عرضه را فهمیدن ولی عکس العمل عادی نشون دادن و فردا هم شاید برخی از حقیقی ها عرضه کنن و قیمت تو منفی معامله بشه ولی بعید میدونم صف فروش سنگین باشه.

نظر

• Honari
                  عضو جدید
                  • Sep 2012
                  • 9

تاريخ معامله بلوكي شبندر هم اعلام شد.
                  ٢٩ آبان ‎:)‎

نظر

• zagros59
                    عضو عادی
                    • May 2012
                    • 78

جالبه مرگ ترس ! در حالی که همه منتظر معامله بلوکی بودیم ترس ورمون داشته نقشه این گنج در دل خصوصی سازی و عرضه بلوکیه. رالی اصلی بعد از این معامله وقیمتهایی به مراتب بالاتر از اینه. کنترلم حق مسلم خریداره! وقتی این سهمو در 165 و 168 تک سهم شدم 320 رو تا عید متصور بودم .با این شرایط 700 تا 1000 تارگت هدفم برای بیش از یکسال بود اما با این معامله مهم ومیمون! به احتمالات فراوانات عیدی نازی میگیریم!
                    (حتی اگه هیچ پتانسیلی آزاد نشه کافیه نرخ ارز مرجع 1600 بسته بشه این یعنی حداقل %50 تعدیل پالایشگاهی ها )
                    نکته روانی قضیه اینه که سازمان و همه میدونند شبندر نبض بازاره. بعید به نظر میاد این آسو راحت بسوزونه. چرا که قیمت پایین بازش کردند تا مدت ها جور شاخصو بکشه.
                    فقط ترسم این بود که نکنه خیلی کشش بدن تا با عرضه ای جدید مثل خلیج فارس به حاشیه ببرندش و بز خری کنند.
                    صرفا جهت اطلاع توصیه به خرید نمیشود.

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20673

با چند تا از دوستان چت میکردیم .......همه میگفتن فردا صف فروشه ....خوب باشه ............همه با هم ضرر میکنیم .....هر کی دوست داره بفروشه ..........:))
                      ولی چند تا سوال رو با خود مرور کنید ؟

آیا خریدار از قیمت بلوک سهم خبر نداشته؟
                      ایا خریدار نمیتونست بلوک رو پایین تر بخره ؟
                      ایا خریدار با فروشنده ی بلوک هماهنگه؟؟
                      ایا خریدار عقلش نمیرسید قیمت رو روی 212 فیکس کنه که بلوک رو به قیمت پایه نهایتا تا 300 بخره !!!!! البته شاید این اتفاق بعدا بیوفته :d اگه میخواست این کارو کنه چرا از 220 سهم رو تا 300 بالا برد اونم رشدی یه نفس ............یعنی فقط میخواست مارو ضایع کنه که گفته بودیم تا بلوکی رشد زیادی نداره !!!:D حالا باز بیاره پایین!!!

آیا سهم خصوصی سازی رو بعدا نمیتونست بخره؟؟ یا خصوصی سازی پول لازم بوده!!!!!

==================================================

البته من خودم هم شاید فروشنده باشم فردا ولی معلوم نیست .......
                      ولی من میگم این سهم همه چیزش هماهنگه و هماهنگ شده ...................;) حالا 8 درصد هم بیاد پایین ....بیاد .......شبندر منفی باشه ذوب و بعدش بقیه بازار رو هم منفی میکنه ..... یعنی شاخص نیاز به استراحت داره ......
                      آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/11/04, 23:34.
                      ///

نظر

• vdtjn
                        كاربر فعال
                        • Feb 2012
                        • 151

میثم جان چرا دوستان میگن صف فروشه
                        مگه این اطلاعیه مطلب تازه ای داره ؟
                        مگه قبلا نمیدونستیم قیمت پایه چنده ؟
                        نکنه همه این اطلاعیه رو از یاد برده بودن یا اینکه فکر میکردند از درجه اعتبار ساقط شده و اطلاعیه جدیدی با اعداد و ارقام جدیدی خواهیم داشت .
                        این سهم همیشه سهامداراشو شگفت زده کرده.در 220 هم جاییکه انتظار نداشتیم استارت زد و من تنها در لحظه اخر تونستم دستشو بخونم .
                        ولی الان واقعا مشکله پیش بینی
                        من به تعادل قیمتی برای فردا بیشتر اعتقاد دارم .یا بدبینانه صف فروش هیجانی و سپس جمع شدن صف

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20673

در اصل توسط vdtjn پست شده است View Post
                          میثم جان چرا دوستان میگن صف فروشه
                          مگه این اطلاعیه مطلب تازه ای داره ؟
                          مگه قبلا نمیدونستیم قیمت پایه چنده ؟
                          نکنه همه این اطلاعیه رو از یاد برده بودن یا اینکه فکر میکردند از درجه اعتبار ساقط شده و اطلاعیه جدیدی با اعداد و ارقام جدیدی خواهیم داشت .
                          این سهم همیشه سهامداراشو شگفت زده کرده.در 220 هم جاییکه انتظار نداشتیم استارت زد و من تنها در لحظه اخر تونستم دستشو بخونم .
                          ولی الان واقعا مشکله پیش بینی
                          من به تعادل قیمتی برای فردا بیشتر اعتقاد دارم .یا بدبینانه صف فروش هیجانی و سپس جمع شدن صف
                          دیگه ملت جو گیرن دیگه و بعد میشینن قیمت بلوک رو میبینن بی اراده میگن میاد پایین :d الان قیمت پایه بلوک رو شما به هر کی بگی میگه اووووووو میارن پایین به خاطر بلوکی .........

بیشتر جو روانی داره برای اونایی که قیمت بلوک رو از قبل نمیدونستن ......در حالی که همه میدونستن قیمت پایه 252 تومنه ........فقط از نظر روانی و جو گیری و نوسان گیری و با این دلایل میگن فردا ..........وگرنه این همون شبندریه که خریدار زد سهمو بلند کرد از 237 تا 293 یه کله اوردش بالا ................و سهام خصوصی سازی رو تو این قیمت ها ازش گرفت......

هنوز من فروش پر حجمی که خریدارش فروخته باشه ندیدم ..................به هر حال سهم حمایت میشده تا امروز ..........
                          ///

نظر

• arani
                            عضو جدید
                            • Oct 2012
                            • 5

بنظر شما عکس العمل امروز بازار می تواند تعیین کننده روند شبندر تا قبل از خصوصی سازی ؟

نظر

• باقری نژاد
                              عضو جدید
                              • Sep 2011
                              • 19

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                              دیگه ملت جو گیرن دیگه و بعد میشینن قیمت بلوک رو میبینن بی اراده میگن میاد پایین :d الان قیمت پایه بلوک رو شما به هر کی بگی میگه اووووووو میارن پایین به خاطر بلوکی .........

بیشتر جو روانی داره برای اونایی که قیمت بلوک رو از قبل نمیدونستن ......در حالی که همه میدونستن قیمت پایه 252 تومنه ........فقط از نظر روانی و جو گیری و نوسان گیری و با این دلایل میگن فردا ..........وگرنه این همون شبندریه که خریدار زد سهمو بلند کرد از 237 تا 293 یه کله اوردش بالا ................و سهام خصوصی سازی رو تو این قیمت ها ازش گرفت......

هنوز من فروش پر حجمی که خریدارش فروخته باشه ندیدم ..................به هر حال سهم حمایت میشده تا امروز ..........
                              میثم خان من فکر میکنم در مورد قیمت پایه اشتباه میکنید اونطوری که من اطلاعیه رو خوندم برداشتم اینه که قیمت پایه 20 در صد بالاتر از قیمت روز قبل معامله بشرطی که کمتر از 252 نباشه است یعنی اگر فردا روز معامله بلوکی باشه قیمت پایه میشه 297 بعلاوه 20درصد، حدودا 60 تومن ،که جمعا قیمت پایه میشه 357 تومن.
                              مگر اینکه خریدار بخاد قیمت رو از فردا تا روز معامله پایین بکشه که بعید میدونم.
                              دقیقا جملش اینه:
                              ﻗﻴﻤﺖ ﺗﺎﺑﻠﻮ ﺑﻮرس در روز ﻋﺮﺿﻪ ( ﻣﻌﺎدل
                              ﻗﻴﻤﺖ ﺑﺴﺘﻪ ﺷﺪن روز ﻗﺒﻞ از ﻋﺮﺿﻪ ) ﺑﻪ
                              اﺿﺎﻓﻪ % 20 ﺑﺸﺮط آﻧﻜﻪ از ﻣﺒﻠﻎ 2,529
                              رﻳﺎل ﻛﻤﺘﺮ ﻧﺒﺎﺷﺪ
                              آخرین ویرایش توسط باقری نژاد؛ 2012/11/05, 00:50.

نظر

• بابک 52
                                ستاره‌دار (27)
                                • Mar 2011
                                • 17028

در گروه تصفیه نفت دیروز اعلام شد طرح افزایش ظرفیت پالایشی نفت خام و میعانات گازی پالایشگاه نفت بندرعباس در سازمان ثبت اسناد و املاک کشور ثبت اختراع شد.

به گزارش شانا، با اجرای فاز اول این طرح، مقدار تولید فرآوردههای نفتی این پالایشگاه به روزانه 200هزار لیتر بنزین، 800 هزار لیتر نفتای صادراتی و یک میلیون و 300 هزار لیتر نفت گاز افزایش یافته است.

منبع : دنیای اقتصاد
                                The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

در حال کار...
                                X