پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محمد یزدی
    عضو فعال
    • May 2011
    • 948

در اصل توسط فرشید پست شده است View Post
    میثم جان حتما میدونی که جمهوری خواهها در صورت پیروزی-حتما از گزینه نظامی استفاده میکنند.
    فعلا زندگی باید کرد، حمله کردند یه فکر دیگه باید کرد، به همین راحتی
    بسم الله الرحمن الرحیم خدایا به امید تو

نظر

• سعید پور احمدی
      عضو فعال
      • Sep 2011
      • 1339

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
      در مورد بنزین دوستان صحبت میکنن .

اون دلار مرجع هست که باید بالا بره تا سود شیندر بالا بره ....................اگه بنزین رو بالا ببرن شک ندارم که دلار مرجع رو هم بالا میبرن ............

قیمت های فروش بر اساس فوب خلیج فارس و دلار مرجع !!!

و اگه الان بنزین 400 تومنی هم بشه 1000 تومن تفاوتی در سود شبندر نمیزاره چون شبندر همین محدوده های 900 و 1000 و براساس قیمت فوب داره میفروشه .......و ما به التفاوتش رو از دولت میگیره (یارانشو)

فقط اینجا (بنزین 1000 تومنی) دولت دیگه یارانه رو نمیده .مستقیم خود مردم میدن ............

پس خواهشا تحلیل الکی نکنید ......;)
      نه دیگه میثم جون بر اساس فوب نگرفته ونمیفروشه، مترمکعب و تبدیل به لیتر کن راحت واسه شبندر 300 تا 400تومنی فرق داره حالا واسه شراز وشبریز نزدیکتره ولی اونها هم باز اختلاف داره
      سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• ata007
        عضو فعال
        • Nov 2011
        • 6291

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
        ...سلام ...اتا جان فردا صبح دارم ميرم شمال...محبت ميكني پول سفر منو كارت به كارت كني...ميخوام خوش بگذرونم....تو بانك مركزي من هستي...ممنون ميشم...0:-)
        ...تا خرخره شبريز خريدم رو 295....يعني دقيقا تا اينجااا....ببين اين قسمت پايينو دماغ بنده رو...
        دکتر جون شبریز یا شبندر؟! شبریز 570 تومانه هااااا :d

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20673

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
          نه دیگه میثم جون بر اساس فوب نگرفته ونمیفروشه، مترمکعب و تبدیل به لیتر کن راحت واسه شبندر 300 تا 400تومنی فرق داره حالا واسه شراز وشبریز نزدیکتره ولی اونها هم باز اختلاف داره
          امکان نداره این طور باشه ........حالا من الان گزارش 6 ماهشو دوباره نگاه میکنم .........قیمت هر لیترشو اعلام میکنم در 6 ماهه ........
          ///

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20673

امکان نداره این طور باشه ........حالا من الان گزارش 6 ماهشو دوباره نگاه میکنم .........قیمت هر لیترشو اعلام میکنم در 6 ماهه ........
            هر متر مکعب 1000 لیتر

فروش 6 ماهه بنزین موتور : 1765255 متر مکعب یا 1765255000 لیتر
            مبلغ فروش :15835361 میلیون ریال یا به عبارتی .......................> 15835361000000 ریال

15835361000000/1765255000=8970 ریال ....;)

همه این محاسابات رو من از بعد از عرضه اولیه حساب کرده بودم تو دفترم هست مگه اینکه در تبدیل واحد ها اشتباه کرده باشم که اونم بعید میدونم حتی تبدیل واحد های زیر رو هم میزارم .

هر بشکه نفت = 42 گالن

هر گالون امریکا= 3.78 لیتر
            هر گالون انگلیس =4.55
            هر بشکه =159 لیتر حدودا =))

حتی طرح توسعه شرکت برای سال اینده رو من از مدیر عاملش حفظ ترم و دقیق تر از مدیر عامل و میزان فراورده ها به تفکیک ثبت شده دارم تو دفترم ...... که چقدر تولید داره .........;)
            آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/11/02, 00:29.
            ///

نظر

• سعید پور احمدی
              عضو فعال
              • Sep 2011
              • 1339

هر متر مکعب 1000 لیتر

فروش 6 ماهه بنزین موتور : 1765255 متر مکعب یا 1765255000 لیتر
              مبلغ فروش :15835361 میلیون ریال یا به عبارتی .......................> 15835361000000 ریال

15835361000000/1765255000=8970 ریال ....;)

همه این محاسابات رو من از بعد از عرضه اولیه حساب کرده بودم تو دفترم هست مگه اینکه در تبدیل واحد ها اشتباه کرده باشم که اونم بعید میدونم حتی تبدیل واحد های زیر رو هم میزارم .

هر بشکه نفت = 42 گالن

هر گالون امریکا= 3.78 لیتر

خوب میثم جان درسته محاسباتت منم توش هیچ حرفی ندارم من تو رو به عنوان یه دوست ویه کار بلد وکسی که واقعا به حرفهاش اهمیت میدم قبول دارم شایدهم من دارم اشتباه میکنم ولی من مشکلم فوب خلیج فارس بود مگه فوب به ریال 1300تومان نیست؟؟؟!!!
              هر گالون انگلیس =4.55
              هر بشکه =159 لیتر حدودا =))

حتی طرح توسعه شرکت برای سال اینده رو من از مدیر عاملش حفظ ترم و دقیق تر از مدیر عامل و میزان فراورده ها به تفکیک ثبت شده دارم تو دفترم ...... که چقدر تولید داره .........;)
              خوب میثم جان درسته محاسباتت منم توش هیچ حرفی ندارم من تو رو به عنوان یه دوست ویه کار بلد وکسی که واقعا به حرفهاش اهمیت میدم قبول دارم شایدهم من دارم اشتباه میکنم ولی من مشکلم فوب خلیج فارس بود مگه فوب به ریال 1300تومان نیست؟؟؟!!!

نظر

• سعید پور احمدی
                عضو فعال
                • Sep 2011
                • 1339

کد خبر:80114453 (ایرنا)|تاریخ خبر:16/02/1391|ساعت:14:1

نسخه چاپی|ارسال به دوستان

گام های نرم قیمت بنزین بر نردبان فوب خلیج فارس

تهران - طی روزهای اخیر باز هم تنور نرخ بنزین داغ شد و این بار اعداد اعلام شده از 800 تومان و یک هزار تومان گذشته به 2 هزار تومان افزایش یافت؛ این در حالی است که قیمت بنزین تحویل روی کشتی (فوب) در خلیج فارس هر لیتر حدود یک هزار و 256 تومان است.

در این میان برخی از مسوولان اعلام کردند که دولت به دنبال افزایش قیمت بنزین به هر لیتر 2 هزار تومان است در حالی که هنوز ستاد هدفمندی یارانه ها بعنوان متولی تغییر و تعیین نرخ بنزین هنوز نرخ و مصوبه ای در این خصوص اعلام نکرده است.

بر اساس ماده نخست قانون هدفمندی یارانه ها، دولت مکلف است با رعایت این قانون قیمت حامل های انرژی را اصلاح کند و قیمت فروش داخلی بنزین، نفت گاز، نفت کوره، نفت سفید و گاز مایع و سایر مشتقات نفت، با لحاظ کیفیت حاملها و با احتساب هزینههای مترتب (شامل حملونقل، توزیع، مالیات و عوارض قانونی) به تدریج تا پایان برنامه پنجساله پنجم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران کمتر از نود درصد (90%) قیمت تحویل روی کشتی (فوب) درخلیج فارس نباشد.

به گزارش ایرنا، بر اساس آمارهای امروز، هم اکنون قیمت هر تن بنزین (تحویل روی کشتی) فوب خلیج فارس، یک هزار تا یک هزار و 50 دلار است که بر این اساس نرخ هر لیتر بنزین در این بازار، یک دلار و 2 سنت می باشد.

بنابر این هر لیتر بنزین برای تحویل روی کشتی (فوب) در خلیج فارس یک هزار و 256 تومان خرید و فروش می شود که بر اساس آنچه در قانون هدفمندی آمده است نرخ هر لیتر بنزین باید به تدریج تا پایان برنامه پنجم توسعه کمتر یک هزار و 130 تومان نباشد.

در اینجا این سوال مطرح می شود که (با فرض ثبات قیمت ها در فوب خلیج فارس) هر لیتر بنزین باید به طور تدریجی بعد از برنامه پنجم توسعه به یک هزار و 130 تومان برسد؛ بنابر این چگونه بنزین معمولی می تواند در سال جاری به هر لیتر 2 هزار تومان افزایش یابد؟

به تاریخ خبر توجه کنید قیمت از اون روز هم نوسانات مثبت داشته

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20673

الان برید قیمت بنزین در فوب خلیج فارس رو ببینید در 1226 ضرب کنید قیمت به دست میاد ...جدیدا نگاه نکردم .......ولی قبلا بین 800 دلار تا 1000 دلار در نوسان بود ...

پالایشگاه ها میانگین قیمت هر ماه فوب رو در نظر میگیرن ......

البته ما دو نوع بنزین داریم :
                  معمولی و سوپر .......که ممکنه شما معمولی رو حساب کرده باشید و با سوپر مقایسه کرده باشید
                  آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/11/02, 11:59.
                  ///

نظر

• تحلیل تکنیکال
                    عضو عادی
                    • Jul 2011
                    • 98

یک تن بنزین = 1000 لیتر بنزین نیست

کد خبر:80114453 (ایرنا)|تاریخ خبر:16/02/1391|ساعت:14:1

نسخه چاپی|ارسال به دوستان

گام های نرم قیمت بنزین بر نردبان فوب خلیج فارس

تهران - طی روزهای اخیر باز هم تنور نرخ بنزین داغ شد و این بار اعداد اعلام شده از 800 تومان و یک هزار تومان گذشته به 2 هزار تومان افزایش یافت؛ این در حالی است که قیمت بنزین تحویل روی کشتی (فوب) در خلیج فارس هر لیتر حدود یک هزار و 256 تومان است.

در این میان برخی از مسوولان اعلام کردند که دولت به دنبال افزایش قیمت بنزین به هر لیتر 2 هزار تومان است در حالی که هنوز ستاد هدفمندی یارانه ها بعنوان متولی تغییر و تعیین نرخ بنزین هنوز نرخ و مصوبه ای در این خصوص اعلام نکرده است.

بر اساس ماده نخست قانون هدفمندی یارانه ها، دولت مکلف است با رعایت این قانون قیمت حامل های انرژی را اصلاح کند و قیمت فروش داخلی بنزین، نفت گاز، نفت کوره، نفت سفید و گاز مایع و سایر مشتقات نفت، با لحاظ کیفیت حاملها و با احتساب هزینههای مترتب (شامل حملونقل، توزیع، مالیات و عوارض قانونی) به تدریج تا پایان برنامه پنجساله پنجم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران کمتر از نود درصد (90%) قیمت تحویل روی کشتی (فوب) درخلیج فارس نباشد.

به گزارش ایرنا، بر اساس آمارهای امروز، هم اکنون قیمت هر تن بنزین (تحویل روی کشتی) فوب خلیج فارس، یک هزار تا یک هزار و 50 دلار است که بر این اساس نرخ هر لیتر بنزین در این بازار، یک دلار و 2 سنت می باشد.

بنابر این هر لیتر بنزین برای تحویل روی کشتی (فوب) در خلیج فارس یک هزار و 256 تومان خرید و فروش می شود { این عدد اشتباه است } که بر اساس آنچه در قانون هدفمندی آمده است نرخ هر لیتر بنزین باید به تدریج تا پایان برنامه پنجم توسعه کمتر یک هزار و 130 تومان نباشد.

در اینجا این سوال مطرح می شود که (با فرض ثبات قیمت ها در فوب خلیج فارس) هر لیتر بنزین باید به طور تدریجی بعد از برنامه پنجم توسعه به یک هزار و 130 تومان برسد؛ بنابر این چگونه بنزین معمولی می تواند در سال جاری به هر لیتر 2 هزار تومان افزایش یابد؟

به تاریخ خبر توجه کنید قیمت از اون روز هم نوسانات مثبت داشته

دوست عزیز سلام

ببینید یک نکته ای در این خبر هست که باید توجه بشه به اون. اکثر مواقع مبینیم مسئولین مختلف در جاهای مختلف وقتی میخوان قیمتهای بنزین رو توجیه کنند از بی اطلاعی مردم سوء استفاده می کنند.
                    ایرنا با اینکه خبرگزاری معتبری هست ، سهوا یا عمدا در این خبر اشتباهی رو مرتکب شده:
                    ببینید یک تن بنزین = 1000 لیتر بنزین نیست
                    بلکه یک تن بنزین معادل 1351 لیتر بنزین هست. وقتی از قیمتهای بنزین صحبت میشه ، معمولا قیمت یک تن بنزین است. ولی این دوستان یک تن بنزین رو معادل 1000 لیتر می گیرن و اینجوری میشه که قیمت بنزین فوب رو در معادل ریالی گرون تر نشون میدن.

لطفا به این مورد دقت کنید.

پیروز و سربلند باشید
                    [CENTER][COLOR=#008000][FONT=Tahoma][B]بزرگترين ثروت يک ملت، آزادي است.[/B][/FONT][/COLOR][/CENTER]

[CENTER][B][SIZE=2][FONT=Tahoma]کمربند سلطنت ، نشان نوکری برای سرزمینم است نادرها بسیار آمده اند و باز خواهند آمد اما ایران و ایرانی باید همیشه در بزرگی و سروری باشد این آرزوی همه عمرم بوده است .[/FONT]
                    [/SIZE][/B][/CENTER]

[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=#ff0000][FONT=Tahoma]نادر شاه افشار[/FONT][/COLOR]

[/SIZE][/B][/CENTER]
                    [CENTER][B][SIZE=2]
                    [/SIZE][/B][/CENTER]
                    [CENTER]
                    [/CENTER]
                    [CENTER][COLOR=#696969][B][SIZE=2]
                    [/SIZE][/B][/COLOR][B][SIZE=2]
                    [/SIZE][/B][SIZE=2]
                    [/SIZE]
                    [/CENTER]

نظر

• سعید پور احمدی
                      عضو فعال
                      • Sep 2011
                      • 1339

ممنون از میثم عزیز که با من وارد بحث مهمی شد و البته باید دقت داشت که من قیمت دقیقی از فوب نتونستم پیدا کنم که البته دوست عزیز دیگری هم به درستی به نکته تن و لیتر اشاره کردن چون به واقع جرم حجمی بنزین با آب متفاوته ولی در کل حرف میثم منطقی ودرسته که مهم افزایش پایه دلار هست حالا اختلاف فوب با صورت مالی رو چون مطمین نیستیم احساسی حرف نزنیم بهتره.

نظر

• سعید پور احمدی
                        عضو فعال
                        • Sep 2011
                        • 1339

داداش میثم راستش من تخصصی تو این صنعت دارم وتازه هم وارد شدم البته تحلیل بنیادی رو گروهها وصورت های مالی گروههای دیگه انجامدادم ولی این گروه پیچیدگی های خودش و داره من این سوال و از جعفرپرریسک هم پرسیدم ولی ظاهرا شما در این گروه از تخصص و تجربه خوبی برخورداری.میخوام لطف کنی و بگی اگه پول یارانه وصندوق وبگیره سود شرکت چند میشه؟آینده شبندر و چطور میبینی و خودت دلیل ورودت آینده سودسازی بوده یا جو بازار؟؟؟؟

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20673

داداش میثم راستش من تخصصی تو این صنعت دارم وتازه هم وارد شدم البته تحلیل بنیادی رو گروهها وصورت های مالی گروههای دیگه انجامدادم ولی این گروه پیچیدگی های خودش و داره من این سوال و از جعفرپرریسک هم پرسیدم ولی ظاهرا شما در این گروه از تخصص و تجربه خوبی برخورداری.میخوام لطف کنی و بگی اگه پول یارانه وصندوق وبگیره سود شرکت چند میشه؟آینده شبندر و چطور میبینی و خودت دلیل ورودت آینده سودسازی بوده یا جو بازار؟؟؟؟
                          سعید جان من فقط با 2 دلیل سهم میخرم .یا تحلیل بنیادی -یا اینکه حمایتی در سهمی که خوبه هست ببینم و رالی اون سهم یا اون گروه باشه سهم میخرم ....
                          قبلا بچه تر بودیم دنبال سهم های سفته بازی هم بودیم .......از اول هم دید من نوسان گیری بوده و تعویض سهمی که در جا میزنه با سهمی که سبز خواهد بود استراتژی منه ...

ببنید روی هر سهمی میشه یک بار دقیق تحلیل بنیادی کرد و یک عمر ازش سود کشید .....منتها دفعه ی اول شاید دو-سه روز تحلیلش وقت ببره و دفعات بعد فقط گزارشات 3 ماهه براش کافی باشه .هر چی تعداد بیشتری شرکت رو بشناسید میتونید به موقع و قبل از تعدیلش وارد اون سهم بشید .......الان تحریم ها تجربه ی خوبی برای من بود خیلی از شرکت هایی که فکر میکردم اسیب میبینن سود بردن !!! و حالا اگه عکسش اتفاق بیوفته دیگه میدونیم چی کار کنیم ....پس بورس فقط تجربه و شناسایی تعداد بیشتری شرکت که کمک میکنه با توجه به شرایط پیش رو پیش بینی اینده وارد اون صنعت شد .......از نظر من بورس فقط تجربست .

بیل گیس گفته یه زمانی گفته بود اگه کل سرمایه من رو بگیرید و یه کامپیوتر به من بدید دوباره سرمایه قبلیم رو به دست میارم .......چون راه رو یاد گرفته .........;) این از تحلیل بنیادی و تجربه ............که در چه زمانی چه صنعتی پیشتاز خواهد بود ..........

================================================== ===================================

گفته اید اگه پول یارانه ها رو بگیره سود شرکت چقدر میشه. من قبلا گفتم پول یارانه ها رو همین الان هم داره میگیره .

اگه منظور یارانه حمل و نقله حدود -5-4 تومن دیگه به سود هر سهمی که براساس 6 ماهه پیش بینی کرده اضافه میشه .
                          =========================
                          اگه سهم صندوق رو نده سود شرکت چقدر اضافه میشه؟؟ خوب این بسته به میزان صادارتش داره . ولی حدود 70 تومن از این محل به سود شبندر اضافه میشه
                          =========================

اما آینده ی پیش رو :
                          ما برای سال اینده هم طرح توسعه شرکت رو داریم که 11 میلیون لیتر فقط گازوییل و بنزین (یورو 5) و سایر فراورده ها که طرح سود اوریه رو برای شرکت داریم که به ظرفیت روزانش اضافه میشه.

همچنین بحث کاهش نفت کوره با توجه به افزایش ظرفیت پالایشگاه رو احتمالا در سال اینده برای این سهم داریم که فعلا بیخیال این مورد میشیم ........

بحث افزایش قیمت دلار مرجع مطرحه که افزایش دلار مرجع هم به سود این صنعت و شرکته

البته نفت و نوساناتش هم در فروش شرکت تاثیر زیادی داره . به نظر من سود امسال شبندر بالای 30 تومن و حداقل 30 تومن خواهد بود به شرطی قیمت های جهانی نفت افت محسوسی نداشته باشه ..........و سال اینده رو میسپاریم به اینده چون نوسانات نفت تاثیر گذاره ...که این در فروش شرکت تاثیر میزاره ...............این ها نفت خام رو با تخفیف 5 درصد بر اساس قیمت فوب خلیج فارس دریافت میکنن و فروش هم بر اساس میانگین هر ماه فوب خلیج فارس در نظر میگیرن .....حاشیه سود پالایشگاه ها خیلی بالا نیست و بین 5 تا 15 درصد در ایران میتونه باشه ولی خوب حجم پولی که در گردش است بالاست و میتونه سود خوبی نصیب شرکت های این گروه کنه ......در کشور های پیشرفته حاشیه سود پالایشگاه ها بیشتره؟چرا؟ چون فراورده هایی با ارزش بیشتر رو تولید میکنن .........در ایران شپنا میتونه الگوی پالایشگاه های خصوصی بشه .......البته به شرطی خوراک پترشیمی هایی چون اصفهان رو قطع نکنه :d

=====================

کلا اینده این صنعت خوبه .....تحریم باشیم .نباشیم ......اینا کار خودشون رو انجام میدن و از افزایش دلار مرجع هم سود میبرن ............

در مورد شبندر گفتنی ها گفته شده .
                          بارها گفته شده برای پالایش هر بشکه نفت خام بین 15 تا 20 هزار دلار سرمایه گذاری لازمه. جدیدا یک شرکت عربی یک پالایشگاه 400 بشکه ای رو قراره تاسیس کنه.
                          اون مبلغی که برای ساخت این پالایشگاه 400 هزار بشکه ای براورد کردن چیزی در حدود 10 میلیارد دلار بوده. شبندر همین امسال 345 هزار بشکه ای میشه.
                          این از ارزش حایگزینی ........

حالا ببینید شبندر ارزنده هست یا نه ....فقط جلوی این سهم قانون صادرات یا همون سهم صندوق توسعه ملی قرار گرفته که این چیزی از ارزش های شرکت نمیتونه کم کنه و فقط با مدیریت در فروش میشه سود شرکت رو به بالای 100 تومن رسوند ...پس خواهشا کسی اینجا نگه حباب داره ;)چرا که اینکاره های این صنعت دارن وارد میشن .مدیران غدیر و پارسان وارد شدن .........وبلوک رو خواهند خرید ...........
                          آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/11/02, 19:57.
                          ///

نظر

• Dr.boursi
                            عضو فعال
                            • Oct 2012
                            • 1348

جالبه من تا حالا فک می کردم فوب 1/1 % کل مبالغ محسوب میشه
                            !
                            بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• محمد یزدی
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 948

بنزین ۲۰۰۰ تومانی را طبق پیشنهاد دولت مطرح کردم

خبرگزاری فارس: رئیس مجلس گفت: بر طبق پیشنهاد دولت برای کسب درآمد 134هزار میلیاردتومانی قیمت بنزین به 2000هزار تومان میرسید و صحبت من در این خصوص بر اساس همین پیشنهاد دولت بود.
                              خبرگزاری فارس: بنزین ۲۰۰۰ تومانی را طبق پیشنهاد دولت مطرح کردم

-------
                              به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی عصر امروز در نشست خبری خود با خبرنگاران در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبنی بر اینکه شما در انتخابات دوره دوم مجلس نهم اعلام کردید که قیمت بنزین قرار است 2هزار تومان شود اما دولت این موضوع را تکذیب کرد و شما هیچ واکنشی به این تکذیب دولت نشان ندادید، سؤال این است که آن گفته شما خبر بود یا تحلیل و چرا به تکذبیه دولت واکنش نشان ندادید؟ اظهار داشت: دلیلش این است که ما علاقهای نداریم به بگو و مگوها اضافه کنیم، البته این که گفته بودم قرار است قیمت بنزین 2هزارتومان شود در پاسخ به سؤال خبرنگاری بود که پرسید چرا با اجرای فاز دوم قانون هدفمندییارانهها مخالفت میکنید و من گفتم طبق درخواست دولت که به کمیسیون تلفیق داده است، میخواهد از محل اجرای فاز دوم 134هزار میلیارد تومان درآمد کسب کند.
                              رئیس مجلس بر همین اساس تأکید کرد: من هم بر اساس این گزارش و این سطح درآمد گفتم که بر اساس این 134هزار میلیارد تومان قیمت بزنین و گاز این میزان میشود.
                              لاریجانی ادامه داد: مذاکرات در کمیسیون تلفیق ضبط شده است که نماینده دولت دو درخواست از ما داشت؛ یکی کسب درآمد 134هزارمیلیاردی و دیگری 100هزارمیلیارد تومانی که ما این دو را نپذیفرتیم و برای آن هم دلیل داشتیم.
                              وی خاطرنشان کرد: شرایط کشور در این زمان اقتضا نمیکند که قیمتها چنین جهشی داشته باشند و اکنون نباید به دولت اجازه داد تا چنین درآمدی کسب کند لذا باید ابتدا بخش تولید تقویت شود که این موضوع نیز زمانبر است بنابراین نباید با عجله فاز دوم اجرا میشد.
                              رئیس نهاد قانونگذاری کشورمان ادامه داد: در نتیجه گفته من در پاسخ به آن سؤال خبرنگار بود، حتی در جلسه کمیسیون تلفیق نماینده دولت اعلام کرد که میتوان قیمت بنزین و گاز را بالاتر از فوب خلیجفارس به مردم بفروشیم که ما با آن مخالفت کردیم چراکه چطور میشود بالاتر از قیمت صادرات به مردم کشور خودمان بنزین و گاز را عرضه کنیم البته این صحبت نماینده دولت نیز به دلیل برداشت اشتباه آنها از قانون بود.
                              لاریجانی همچنین تأکید کرد: دولت حداکثر میتواند قیمت بنزین و گاز را برای فروش در داخل به قیمت فوب برساند و اجازه نمیدهیم بیشتر از این مبلغ برسد البته اگر دولت بخواهد پایینتر از این قیمت عرضه کند، ما مخالفتی نداریم و اگر دولت در سقف درآمدی که مجلس در بودجه 91 مصوب کرد حرکت کند، ما موافقیم اما اجازه ندادیم که قیمت گاز وبنزین بیشتر از قیمت فوب خلیجفارس شود.
                              بسم الله الرحمن الرحیم خدایا به امید تو

نظر

• سعید پور احمدی
                                عضو فعال
                                • Sep 2011
                                • 1339

میثم جان واقعا از پاسخ خوب و جامع تو ممنونم من تو سوالم چندجا اشتباه تایپی داشتم که البته خودت متوجه شدی و پاسخت همونی بود که من میخواستم البته اولش هم ظاهرا تایپ شده بود که من در این صنعت تخصص دارم که ن تایپ نشده بود ومنظورم این بود که تخصص و شناختی ندارم......

امیدوارم بیشتر بتونم از دوست خوبی مثل شما استفاده ببرم.....

موفق وپر سود باشی...
                                آخرین ویرایش توسط سعید پور احمدی؛ 2012/11/03, 10:56.

نظر

در حال کار...
                                X