پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20673

شانا _ گروه پالایش و پخش: مدیر برنامه ریزی شرکت ملی پخش درباره روند خصوصی سازی زنجیره انتقال فرآورده در این شرکت گفت: اجرای صحیح خصوصی سازی در زنجیره انتقال فرآورده، نیازمند جایگزینی نظام حق العمل کاری با نظام کارمزدی به منظور ایجاد انگیزه در بخش خصوصی است.

علی فراهانی در گفت و گو با خبرنگار شانا در این باره گفت: در صورت علاقه مندی بخش خصوصی، شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی آمادگی دارد تا تمام مخازن ذخیره سازی عملیاتی خود را به صورت کامل به بخش خصوصی واگذار کند، اما این مهم نیازمند اجرای نظام حق العمل کاری به جای نظام کارمزدی است.

وی با اشاره به این که به جز مخازن استراتژیک و انبارهای تدارکاتی نزدیک پالایشگاه ها که در همه جای دنیا در اختیار دولت هاست، تمام زنجیره پخش فرآورده از تامین، نگهداشت و انتقال می تواند به طور کامل در اختیار بخش خصوصی قرار بگیرد، گفت: برای اجرای صحیح خصوصی سازی و ایجاد انگیزه در بخش خصوصی، تمام فرآیند انتقال باید خصوصی سازی و دولت از پرداخت هزینه های انتقال فرآورده معاف شود.

فراهانی با تاکید بر این که هم اکنون جایگاه ها توسط بخش خصوصی اداره می شود، اما تمامی هزینه های توزیع فرآورده را دولت می پردازد، گفت: زمانی بستر لازم برای خصوصی سازی فراهم می شود که نظام حق العمل کاری جایگزین نظام کارمزدی شود.

مدیر برنامه ریزی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی تصریح کرد: برای اجرای صحیح خصوصی سازی باید تمام هزینه های توزیع فرآورده از انبارهای عملیاتی تا مقصد، با نظارت سازمان حمایت از مصرف کننده از مصرف کنندگان نهایی دریافت شود.

وی افزود: در صورت محقق شدن نظام حق العمل کاری به جای نظام کارمزدی، احداث و اداره جایگاه های عرضه سوخت از سوی بخش خصوصی توجیه اقتصادی پیدا کرده و استقبال در این بخش افزایش خواهد یافت.

فراهانی گفت: شرکت پخش فرآورده های نفتی پیشنهادهای خود را برای جایگزینی نظام حق العمل کاری با نظام کارمزدی را به دولت ارائه کرده و این بحث در کمیسیون اقتصادی دولت مطرح است که امیدواریم این طرح حداکثر تا ابتدای سال آینده اجرایی شود.

وی تاکید کرد: با اجرای صحیح زنجیره خصوصی سازی در انتقال فرآورده، مردم درصد بسیار جزیی از هزینه انتقال را پرداخت، اما خدمات بسیار مطلوبی دریافت خواهند کرد و با افزایش کیفیت و کمیت جایگاه ها شاهد صرفه جویی قابل ملاحظه در زمان مربوط به سوخت گیری در جایگاه های کشور خواهیم بود.
    ///

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20673

ظرفيت پالايش نفت خام و ميعانات گازي در پالايشگاه نفت بندرعباس از امروز به 30 هزار بشکه در روز افزايش يافت .
      به گزارش سرويس اقتصادي باشگاه خبرنگاران ،با اجراي طرح افزايش ظرفيت پالايش نفت در پالايشگاه بندرعباس ميزان پالايش نفت در اين پالايشگاه از 320 به 350 هزار بشکه در روز افزايش يافت .

مدير عامل شرکت پالايش نفت بندرعباس گفت : با اجراي اين طرح30 هزار بشکه خوراک پالايشگاه ، ظرفيت توليد بنزين 500 هزار ليتر ، نفتاي سنگين صادراتي و گازوييل يک و نيم ميليون ليتر در روز افزايش يافت .

نامور افزود : در اين طرح که با استفاده از ظرفيت هاي خالي واحدهاي تقطير يک و 2 و واحد غلظت شکن پالايشگاه اجرا شد ظرفيت واحدهاي تقطير 10 هزار ليتر و واحد غلظت شکن 5 هزار بشکه در روز افزايش يافت.

نامور مهمترين ويژگي اين طرح را اجراي بدون سرمايه گذاري و هزينه آن اعلام کرد و گفت : اين طرح مبتکرانه که به عنوان يک اختراع ثبت شد ، براي اجرا به ديگر پالايشگاه هاي کشور نيز فرستاده شده است.

صرفه جويي اقتصادي اين طرح در روز 318 هزار دلار و در سال 119 ميليون دلار است.

مدير عامل شرکت پالايش نفت بندرعباس افزود : اجراي طرح افزايش ظرفيت پالايشگاه ، بهينه سازي فرايند پالايش ، صرفه جويي در مصرف انرژي و کاهش گازهاي ارسالي به مشعل هاي پالايشگاه را نيز در پي داشته است.

مطالعه طرح افزايش ظرفيت پالايشگاه نفت بندرعباس 6 ماه طول کشيد و اجراي آن از بهمن پارسال آغاز شد .

مرحله نخست اين طرح در ارديبهشت و مرحله دوم آن همراه با تعميرات اساسي پالايشگاه ، آبان امسال آغاز شد.

نامور گفت : براي ساخت يک پالايشگاه با ظرفيت کنوني پالايشگاه نفت بندرعباس علاوه بر 4 سال وقت به 600 ميليون دلار نياز است .

پالايشگاه نفت بندرعباس در شمال خليج فارس 19 درصد از فراورده هاي نفتي کشور را تامين مي کند .

بنزين ، گازوييل ، نفت سفيد ، نفتا ، سوخت جت و نفت کوره از توليدات اين پالايشگاه است.

================================================== ====

نامور گفت : براي ساخت يک پالايشگاه با ظرفيت کنوني پالايشگاه نفت بندرعباس علاوه بر 4 سال وقت به 600 ميليون دلار نياز است .

فقط این قسمتش فک کنم اشتباه شده ...چون عربستان برای ساخت یک پالایشگاه 400 هزار بشکه ای 10 میلیارد دلار هزینه براورد کرده بود.... احتمالا منظورش 6 میلیارد دلار بوده ....;)

شابد هم من اشتباه میکنم ....:(یا اینکه خبر نگارها درست گوش نمیدن به حرفها یا اشتباهی پیش اومده ....:D
      آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/12/03, 22:40.
      ///

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20673

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
        ظرفيت پالايش نفت خام و ميعانات گازي در پالايشگاه نفت بندرعباس از امروز به 30 هزار بشکه در روز افزايش يافت .
        به گزارش سرويس اقتصادي باشگاه خبرنگاران ،با اجراي طرح افزايش ظرفيت پالايش نفت در پالايشگاه بندرعباس ميزان پالايش نفت در اين پالايشگاه از 320 به 350 هزار بشکه در روز افزايش يافت .

مدير عامل شرکت پالايش نفت بندرعباس گفت : با اجراي اين طرح30 هزار بشکه خوراک پالايشگاه ، ظرفيت توليد بنزين 500 هزار ليتر ، نفتاي سنگين صادراتي و گازوييل يک و نيم ميليون ليتر در روز افزايش يافت .

نامور افزود : در اين طرح که با استفاده از ظرفيت هاي خالي واحدهاي تقطير يک و 2 و واحد غلظت شکن پالايشگاه اجرا شد ظرفيت واحدهاي تقطير 10 هزار ليتر و واحد غلظت شکن 5 هزار بشکه در روز افزايش يافت.

نامور مهمترين ويژگي اين طرح را اجراي بدون سرمايه گذاري و هزينه آن اعلام کرد و گفت : اين طرح مبتکرانه که به عنوان يک اختراع ثبت شد ، براي اجرا به ديگر پالايشگاه هاي کشور نيز فرستاده شده است.

صرفه جويي اقتصادي اين طرح در روز 318 هزار دلار و در سال 119 ميليون دلار است.

مدير عامل شرکت پالايش نفت بندرعباس افزود : اجراي طرح افزايش ظرفيت پالايشگاه ، بهينه سازي فرايند پالايش ، صرفه جويي در مصرف انرژي و کاهش گازهاي ارسالي به مشعل هاي پالايشگاه را نيز در پي داشته است.

مطالعه طرح افزايش ظرفيت پالايشگاه نفت بندرعباس 6 ماه طول کشيد و اجراي آن از بهمن پارسال آغاز شد .

مرحله نخست اين طرح در ارديبهشت و مرحله دوم آن همراه با تعميرات اساسي پالايشگاه ، آبان امسال آغاز شد.

پالايشگاه نفت بندرعباس در شمال خليج فارس 19 درصد از فراورده هاي نفتي کشور را تامين مي کند .

بنزين ، گازوييل ، نفت سفيد ، نفتا ، سوخت جت و نفت کوره از توليدات اين پالايشگاه است.

================================================== ====

فقط این قسمتش فک کنم اشتباه شده ...چون عربستان برای ساخت یک پالایشگاه 400 هزار بشکه ای 10 میلیارد دلار هزینه براورد کرده بود.... احتمالا منظورش 6 میلیارد دلار بوده ....;)

شابد هم من اشتباه میکنم ....:(یا اینکه خبر نگارها درست گوش نمیدن به حرفها یا اشتباهی پیش اومده ....:d
        اون قسمت صرفه جویش هم 119 میلیون دلار با دلار 1226 تومنی میشه سهمی 10 تومن و بادلار 2500 تومنی میشه سهمی 20 تومن صرفه جویی:d البته به نفع کشور یا پالایشگاهش رو نگفته ...
        ///

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20673

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
          با توجه به معاملات امروز .......فردا به احتمال زیاد این سهم صف خریده ........
          >:D<
          ///

نظر

• Fundamental
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 697

همونطور که دیروز و 2 روز پیش پیشبینی شد با توجه به روند معاملات و حمایت ها روند همچنان صعودی میباشد.

نظر

• n@vid
              عضو عادی
              • Dec 2011
              • 289

صف خريد مبارك سهامداران صبور شاه بندر

نقل قول از كاربر گاندي در فروم همسايه: "اطلاعات تایید نشده ای در خصوص ارسال گزارش شراز، با تعدیل مثبت خیره کننده وجود دارد. خبرها حاکی از ارسال گزارش حسابرسی شده شراز به سازمان و اعلام سود ۱۰۵ تومانی می باشد! این خبر به شدت بر روی نماد شبندر تاثیر خواهد گذاشت و به ادامه روند صعودی شبندر کمک شایانی خواهد نمود."

نظر

• Captain Nemo
                مدیر
                • Dec 2010
                • 2934

میثم جان

واقعا تشکر میکنم از شما
                دیگه تمام زیر و بم شرکت را اینجا تحلیل و بررسی کردی ....
                این سود شیرین مبارک همه سهامداران شاهبندر باد. ;)
                یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
                دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
                مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• Sushiant
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 1391

از دست این شبندر . من که توش گیر کردم . نه پولی دارم بخرم نه سهمی دارم تعویض کنم نه جراتی دارم بفروشم . هرچی دارم شبندره ! فقط میانگین آوردم بالا از 3 ماه پیش ! خدا متولیان این سهم رو از ریشه بیامرزه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  هر چیز که در جستن آنی، آنی

نظر

• alizare1982
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 590

در اصل توسط Sushiant پست شده است View Post
                    از دست این شبندر . من که توش گیر کردم . نه پولی دارم بخرم نه سهمی دارم تعویض کنم نه جراتی دارم بفروشم . هرچی دارم شبندره ! فقط میانگین آوردم بالا از 3 ماه پیش ! خدا متولیان این سهم رو از ریشه بیامرزه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                    اينم يه حرفيه دوست عزيز! بد مشكلي هست! ;)
                    پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.

نظر

• n@vid
                      عضو عادی
                      • Dec 2011
                      • 289

با اجازه يه دعايي ميكنم

خدايا در روندهاي صعودي و روزهاي خوش آفت غرور و سرمستي و طمع را از ما دور كن

نظر

• n@vid
                        عضو عادی
                        • Dec 2011
                        • 289

بيش از 30 ميل به صف خريد عرضه شد
                        ولي بلافاصله صف خريد مجدداً تشكيل شد

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20673

خیلی هم طمع نکنید ...من درصدش رو از 70 درصد رسوندم به 50 درصد سبد ....:d

خیلی خوب دارن میخرن ......37 میلیون در 40 دقیقه ....

خریدار امروز گویا میخواد امروز با صف ببنده هر جوری شده ....تا ببینیم چی میشه ....
                          ///

نظر

• Fundamental
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 697

پله پله خالی کنید،فقط و فقط هم به صف بفروشید/

نظر

• Sushiant
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 1391

بابا من محض خندش گفتم . دچار سرمستی و غرور هم نشدم بخدا . با صد نفر هم مشورت میکنم تا یه سهم میخرم و میفروشم . آره من یه همچین آدمی هستم !!!!!!
                              ولی.... ولی .....ولی .... یه همچین آدمی هم سهم 388 تومنی سایپا هنوز داره . سنگینم داره . غرورم نگرفتش . بر سر یه دعوا بین سران کشور با خاک یکسان شدیم و همچنان سهامداریم !!!!
                              هر چیز که در جستن آنی، آنی

نظر

• n@vid
                                عضو عادی
                                • Dec 2011
                                • 289

منظورم به فرد خاصي نبود
                                كلي عرض كردم و ته دلم اول از همه براي خودم دعا كردم

امروز هم مثل ديروز جريان سهام از حقوقي به حقيقي بوده

آخرین ویرایش توسط n@vid؛ 2012/12/04, 10:14.

نظر

در حال کار...
                                X