پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • zereshkkk
    عضو فعال
    • Nov 2011
    • 3474

نوسانگیری زمانی خوب بود که اوضاع بورس داغون بود الان بعضیا هنوز تو حال و هوای اون روزها هستن به نظرم در حال حاظر سهامداری بهتره و بازدهی قابل توجهی داره تا نوسانگیری

نظر

• mobina
      عضو فعال
      • Aug 2012
      • 333

در اصل توسط m_r_anari پست شده است View Post
      مبینای عزیز
      شما از دو سر سود کردی. چون این روزا قندیها منفی هستن. شما هم از ضرر قندیها فرارکردی و هم از شبند سود. بنابراین سود شما بیش از درصد مثبت های شبندر هستش. مبارکتون باشه.
      ممنون دوست عزیز بله من دو هفته پبش قندیها را رد کردم و نقد بودم و شبندر تو قیمت 347 وارد شدم
      شبندر لیدره و کسی را پشیمون نمیکنه
      وقتی روز بدی دارید همیشه یادتان باشد که کس دیگری روز بدتری داشته است، شکرگزار داشته هایتان باشید ...

نظر

• n@vid
        عضو عادی
        • Dec 2011
        • 289

پيرو صحبت ديروز

زنده باد شاه بندر

نظر

• بورس دوست
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 905

توسط بورس دوست : ۱۳۹۱/۹/۲۷ - ۰۹:۴۳:۲۴
          با سلام
          ---------

دوستان عزیز از دیروز بارها از بنده در مورد شبندر سئوال کردند و علتش

دوستان اطلاعات بنده در مورد شبندر بقدر کافی نیست

شبندر ثابت کرده سهم قدر است و نقدینگی بالایی دارد

اما با احترام به همه دوستان شبندری عزیز هدف بنده از ورود به شبندر فقط کوتاه مدت و نوسان گیری است و بس

چون من بیشتر فعالیت و تمرکز بر روی سهام خاص و آنهایی است که مشرف دارم و لاغیر

البته شبندر سهم قوی است و مورد توجه بازار ولی من عملکردم را فقط گزارش ومیدهم و دوستان بدانند بخاطر مطلب بنده

نه شبندر بخرند نه بفروشند .ولی قصد من سود مانده ام در کوتاه ترین زمان است ولاغیر

امیدوارم همه سود کنند

سلامت و سودمند باشید

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20673

در اصل توسط بورس دوست پست شده است View Post
            با سلام
            ---------

اما با احترام به همه دوستان شبندری عزیز هدف بنده از ورود به شبندر فقط کوتاه مدت و نوسان گیری است و بس

البته شبندر سهم قوی است و مورد توجه بازار ولی من عملکردم را فقط گزارش ومیدهم و دوستان بدانند بخاطر مطلب بنده

نه شبندر بخرند نه بفروشند .ولی قصد من سود مانده ام در کوتاه ترین زمان است ولاغیر

امیدوارم همه سود کنند

سلامت و سودمند باشید
            سلام رفیق قدیمی .......بورس دوست عزیز
            تبریک میگم بابت شمواد و صبر عجیبتون روی یک سهم ........;) شما با این صبر نوسان گیر باشید پس ما چی هستیم دیگه .......:))
            کی وارد شبندر شدید؟
            ///

نظر

• taha
              عضو جدید
              • Nov 2012
              • 19

در مورد سهم های بنیادی باید صبر بیشتری به خرج داد از جمله سهم های پالایشگاهی
              [SIZE=3]علمی که ترا گره گشاید بطلب زان پیش که از تو جان برآید بطلب "مولوی"[/SIZE]

نظر

• صبا
                عضو عادی
                • Aug 2011
                • 200

امرو بازار و شاخص باهم نترکن خوبه چه خبره کسی میدونه ... نکنه ان رفته خواستگاری دختر اوباما واسه پسرش .... وای..... اگه فردام هویجوری شه فردا بیان مثلا 1 صف بالای 50 بزارن واسه فولاد بقیه سهمام دیدن دارن...

نظر

• کيانوش
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 6613

ديروز 200ميليارد تومان
                  امروز 240ميليارد تومان پول وارد بازار شد.
                  رکورد تاريخي ورود پول به بازار سرمايه امروز شکست.240ميليارد تومان
                  نقدينگي حدود 500هزارميليارد تومان داره پرسه ميزنه.
                  شنيدم پول زيادي از محل فروش دلار و سکه داره وارد بازار ميشه.و بازار بورس پي به اي بالا ميبره.
                  فعلا شبريز تا 900تومان را يک کله ميره احتمالا شراز با 100ميليون صف خريد تو قيمتهاي 740تومان باز ميشه چون بيش از 50درصد بالاتر نميتونه باز شه.
                  بعدش هم 7الي 8روز ديگه بايد براي تعديل 9ماهه بسته بشه.
                  لذا شبندر بسرعت 400تومان را خيلي شيرين خواهد شکوند تا به تارگت 1000توماني خودش نزديکتر بشه.
                  .................................................. .............
                  پالايشگاه
                  فولاد
                  سنگ اهن
                  روي و مس
                  پتروشيمي
                  و.................
                  اين گروهها 1ماهه 30درصد يک کله رشد مي کنند.
                  از فردا حجم نقدينگي بورس بالاي 150ميليارد تومان دور خواهد زد.

نظر

• taha
                    عضو جدید
                    • Nov 2012
                    • 19

با عرض سلام خدمت دوستان بورسی و تشکر از دوستانی که ابراز لطف کردند و عرض معذرت بخاطر اینکه در پیام اول خودمو معرفی نکردم .من عضو جدیدبورسی و عضو قدیم نفتی هستم .من از نظر همه دوستان استفاده کرده ام .امیدوارم اگر من هم نظری داشتم بدرد شما بخورد.
                    [SIZE=3]علمی که ترا گره گشاید بطلب زان پیش که از تو جان برآید بطلب "مولوی"[/SIZE]

نظر

• بابائي
                      عضو عادی
                      • May 2012
                      • 76

در اصل توسط بورس دوست پست شده است View Post
                      با سلام
                      ---------

امیدوارم همه سود کنند

سلامت و سودمند باشید

دوست عزيز سلام،بنده چند بار درسايت بورس 24ازشما خواهش كردم به خاطر يك موضوعي راهنمائيم نماييد(فراگيري تحليل تكنيكال)، واز آقاي نظري خواهش نمودم كه شماره اعلامي بنده را به شما اعلام نمايد تا شما به بنده منت گذاشته وقبول زحمت فرماييدبا من تماس بگيريد ولي ايشان اين زحمت را نكشيده وكامنتهاي بنده را لغو مي نمودند ،اگر مسئول محترم اين اتاق اجازه فرمايند اينجانب شماره تماس خود را اعلام مي نمايم تاشما قبول زحمت فرموده وبا بنده تماس بگيريد.09125501398 (خداوند رحمت كند پدر ومادر عزيزتان را ) به قول مرحوم ابويتان انشاالله دست به خاك بزني برايتان طلا شود "باتشكر فراوان" بابائي

نظر

• anji-47
                        عضو فعال
                        • Nov 2012
                        • 455

گروه پتروشیمی و پالایشی نیز سومین گروه قوی معاملات امروز تالار شیشه ای بودند و حجم بالایی از معاملات سهام در نمادهای فعال این صنایع مشاهده می شد. بگونه ای که "شبندر" صدرنشین گروه بود و همزمان با پیگیری تقاضای خرید سهام از سوی سرمایه گذاران، معامله بالغ بر 25 میلیونی سهام خود را به نظاره نشست.

نظر

• anji-47
                          عضو فعال
                          • Nov 2012
                          • 455

در جهش امروز شاخص که برای دو ماه اخیر رکورد جدیدی محسوب می شود شرکتهای ملی مس، فولادمبارکه،چادرملو، گل گهر،سرمایه گذاری غدیر، پالایشگاه بندرعباس، پتروشیمی پردیس، توسعه معادن و فلزات، نفت وگاز پارسیان و مخابرات با اثر گذاری 106 تا 25 واحدی نقش بسزایی داشتند و این دسته شرکت ها بار دیگر ثابت کردند که چه حضور تعیین کننده ای دارند.

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20673

به نظر شما فردا شبندر چند میلیون معامله میشه؟؟ چرا؟

1 - زیر 10 میلیون

2- بین 10 تا 20 میلیون

3- بین 20 تا 30 میلیون

4 - بین 30 تا 40میلیون

5-بین 40 تا 50 میلیون

6-بین 50 تا 60 میلیون

7- بالای 60 میلیون
                            آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/12/17, 23:42.
                            ///

نظر

• راهکار جدید
                              عضو عادی
                              • Nov 2012
                              • 139

دوستی در سایت همسایه نوشته:
                              امروز پالايش نفت بندرعباس به رقص و پايكوبي بندري خود در بازار ادامه داد به طوري كه قيمت اين سهم از سطوح ۳۸۰ تومان هم عبور كرده تا فردا اين سهم به تارگت وعده داده شده يعني سطوح ۴۰۰ توماني برسد. در اين سهم جابجايي هاي در سهم در حال انجام است كه برخي ان را خريد هاي تكميلي بانك ملت مي دانند اما برخي ديگر ان را تحولات جديد صندوق نفت در سهم دانستند . اما به هر حال با اين حجم معامله كف سهم در قيمت هاي۳۵۰۰ و ۳۵۵۰ ريال بسته شده اما بايد توجه داشت بدون سلاح خبرهاي مثبت و دست خالي به جنگ قيمت هاي ۳۸۰۰ و ۴۰۰۰ رفتن كار دشواري است . اما توجه داشته باشيد هر خبر از نرخ ارز، سود شتران و يا موارد ديگر به سهم كمك بالايي براي رشد خواهد داشت . امروز در اين سهم شنيده مي شد كه بلوك ۴۶% به زودي به اطلاع بازار ميرسد .

نظر

• yosef
                                عضو فعال
                                • Dec 2012
                                • 440

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                                به نظر شما فردا شبندر چند میلیون معامله میشه؟؟

1 - زیر 10 میلیون

2- بین 10 تا 20 میلیون

3- بین 20 تا 30 میلیون

4 - بین 30 تا 40میلیون

5-بین 40 تا 50 میلیون

6-بین 50 تا 60 میلیون

7- بالای 60 میلیون
                                آقا میثم ، اگه به سوالتون یه " چرا ؟ " اضافه میشد . با تحلیل دوستان بیشتر آشنا میشدیم .

نظر من گزینه 3 هستش چونکه : 1- اکثر سهامها صفن 2- عرضه شبندر کم هستش ، اگه شبندر رو بفروشن بجاش چی میشه خرید ؟
                                آنچه هستیم، نتیجه چیزی است که بدان اندیشیده ایم.

نظر

در حال کار...
                                X