در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است
View Post
پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postبه نظر شما فردا شبندر چند میلیون معامله میشه؟؟ چرا؟
1 - زیر 10 میلیون
2- بین 10 تا 20 میلیون
3- بین 20 تا 30 میلیون
4 - بین 30 تا 40میلیون
5-بین 40 تا 50 میلیون
6-بین 50 تا 60 میلیون
7- بالای 60 میلیون
میثم جان من نظرم گزینه 2 هست البته میخواستم بگم گزینه 1 ولی خوب....
ارزشمندی سهام پالایشگاهی و فاصله زیاد با تارگت های نهایی شبندر با توجه به پتانسیل های فراوانش باعث میشه که فروشنده هاش روز به روز کمتر بشه[B]هم بگو تو هم تو بشنو هم تو باش--- ما همه لاشیم با چندین تلاش[/B]
نظر
-
-
دوستان سلام
خوب به اعتراف خیلی ها سه روز مهم در پیش هست برا عبور از 400،هر چند شبندر دیر یا زود از 400 عبور خواهد کرد منتها عبور از
400 به عقیده خیلی از دوستان یعنی نمایش قدرت شبندر ،خیلی ها معتقدند با عبور از 400 اهداف بسیار بسیار بالا برا شبندر
پیش رو خواهد بود ما که شکی نداریم ولی باید برا اونا اثبات بشه سرتون رو به درد نیارم.
قرار بود تا 9 ماهه نه بخریم نه بفروشیم خوب این روزها رو استثنا قرار میدیم و برا عبور سهم از 400 سه روز برناممون رو زیر پا
میزاریم:
دوستانی که به سهم یقین دارند خواهشابا مسئولیت خودتون این سه روز یا فقط نظاره گر و
سهامداری کنیم و یا خریدار در حد خیلی کم ،یک درصد و یا پایین تر از ارزشش کل سبدمون
حقوقی هم دیروز مشخص بود که قصد بر هم زدن صف رو نداره و صف رو عرضه نکرد.
ان شا ء الله با عبور از 400 همه این خریدها به سود تبدیل بشه
توکل بر خدا
یا علیبسم الله الرحمن الرحیم خدایا به امید تو
نظر
-
با سلامخداییش تنها سهمی که آدمو دق نمی ده همین شبندره توی 200 وارد شدم سود داد توی 280 وارد شدم سود داد توی 340 وارد شدم سود داد فکر کنم رو 1000 هم وارد بشی سود بده شبندر زنده باشی هر قدر بنزین های تولیدیت دود تولید می کنه بره تو حلق بدخواهات:dبالاخره من تصیمیم گرفتم هر چی پول دارم شبندر بخرم بجای حله هوله>:)
نظر
-
با سود 11500 تومان شتران فکر میکنید شبندر فقط تا 400 رشد میکنه ؟
معلومه این سهم با این هم بازدهی باید به جایگاه واقعی ش برسه
در مورد سوال آقا میثم هم فکر میکنم گزینه 4 درست باشه چون یه عده سود شناسایی میکنند و خارج میشند و یه عده هم تازه متوجه میشند که شاخص قراره تا کجا رشد کنه و با باز شدن شراز و شتران این سهم را می بلعند مثل هر روزوقتی روز بدی دارید همیشه یادتان باشد که کس دیگری روز بدتری داشته است، شکرگزار داشته هایتان باشید ...
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postبه نظر شما فردا شبندر چند میلیون معامله میشه؟؟ چرا؟
1 - زیر 10 میلیون
2- بین 10 تا 20 میلیون
3- بین 20 تا 30 میلیون
4 - بین 30 تا 40میلیون
5-بین 40 تا 50 میلیون
6-بین 50 تا 60 میلیون
7- بالای 60 میلیون///
نظر
-
-
-
نظر