پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کيانوش
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 6613

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
    مطالعه گزارش شپنا من را اميدوار کرد که صورتهاي مالي شبندر در سال 1390 از زيان 44 توماني با تعديل مثبت 25 توماني سود مواجهه گردد.
    و سود سال 1391 هم غوغايي بپا کند.
    اي کاش اين سهم را باز مي کردند تا خودمون را باهاش خفه کنيم.
    گويا اوني که فکر مي کردم نشد.منتظر گزارش مي مونم ببينم بلاخره با 1390 چکار کردند و با 1391 چکار مي خواهند بکنند.
    ولي همينکه زيان 44 توماني به سود حدود 4 توماني هم ختم شد خودش يعني تا اينجاي کار 48 تومان سال 1391 با تعديل مثبت روبرو هست.

نظر

• مهران
      عضو فعال
      • Jul 2012
      • 442

ﻔﺘﻪ ﺷﺪه ﭘﺎﻻﯾﺶ ﻧﻔﺖ ﺑﻨﺪر ﻋﺒﺎس ﺑﺎ ﻧﻤﺎد ﺷﺒﻨﺪر ﺑﺎﻻﺧﺮه ﺗﻮاﻧﺴﺘﻪ ﻣﻮﺿﻮع ﺑﻨﺪ 4 ﺣﺴﺎﺑﺮﺳﯽ ﺧﻮد را

ﺣﻞ ﻧﻤﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺗﺎﺛﯿﺮی ﺑﺴﺰا ﺑﺮ ﺳﻮد ﺳﺎل ﺟﺎری ﺷﺮﮐﺖ ﺧﻮاھﺪ داﺷﺖ ﮔﻮﯾﺎ ﺑﺮاﺳﺎس ﭘﺎﺳﺦ ﺗﺎﻳﯿﺪﻳﻪ واﺻﻠﻪ از

ﺷﺮﮐﺖ ﻣﻠﻲ ﭘﺎﻻﻳﺶ و ﭘﺨﺶ ﻓﺮآوردهھﺎي ﻧﻔﺘﻲ اﻳﺮان، ﺧﺎﻟﺺ طﻠﺐ ﺷﺮﮐﺖ ﭘﺎﻻﻳﺶ ﻧﻔﺖ ﺑﻨﺪرﻋﺒﺎس ﻣﺒﻠﻎ 340ر1

ﻣﯿﻠﯿﺎرد ﷼ (ﻋﻤﺪﺗﺎ ﻣﺮﺑﻮط ﺑﻪ ﺗﻌﺪﻳﻞ اﻋﻼﻣﯿﻪھﺎي ﻓﺮوش ﺻﺎدراﺗﻲ و ﻳﺎراﻧﻪھﺎي ﺳﺎل 1389) ﮐﻤﺘﺮ از دﻓﺎﺗﺮ ﺷﺮﮐﺖ

اﻋﻼم ﺷﺪه اﺳﺖ. ھﻤﭽﻨﯿﻦ ﺑﺮاﺳﺎس ﻣﮑﺎﺗﺒﺎت ﻣﻮﺟﻮد اﻧﺠﺎم ﺷﺪه ﺑﯿﻦ ﺷﺮﮐﺖ و ﺷﺮﮐﺖ ﻣﻠﻲ ﭘﺎﻻﻳﺶ و ﭘﺨﺶ

ﻓﺮآوردهھﺎي ﻧﻔﺘﻲ اﻳﺮان و ﺑﺮرﺳﯿﮫﺎي ﺑﻌﻤﻞ آﻣﺪه، ﻳﺎراﻧﻪ ﻓﺮوش ﻓﺮآوردهھﺎي ﻧﻔﺘﻲ در ﺳﺎل 1390 ﺑﺎﻟﻎ ﺑﺮ 218ر6

ﻣﯿﻠﯿﺎرد ﷼ ﺑﻪ دﻟﯿﻞ ﻋﺪم اﻋﻼم ﺗﻮﺳﻂ اداره ﮐﻞ ﻧﻈﺎرت ﺑﺮ ﺻﺎدرات و ﻣﺒﺎدﻻت ﻣﻮاد ﻧﻔﺘﻲ وزارت ﻧﻔﺖ ﮐﻤﺘﺮ در

ﺣﺴﺎﺑﮫﺎ اﻧﻌﮑﺎس ﻳﺎﻓﺘﻪ اﺳﺖ. اﻟﺒﺘﻪ اﯾﻦ ﻣﺒﻠﻎ در ﺻﻮرت ھﺎی ﻣﺎﻟﯽ ﺳﺎل 91 ﺷﺮﮐﺖ ﻟﺤﺎظ ﺧﻮاھﺪ ﺷﺪ.ﺣﻞ اﯾﻦ دو

ﻣﻮﺿﻮع ﻣﯿﺘﻮاﻧﺪ ﺑﺮ درآﻣﺪ ﺳﺎﻟﺠﺎری ﺷﺮﮐﺖ اﺛﺮات / ﻣﺘﻦ ﮐﺎﻣﻞ ﮔﺰارش در ﺑﺨﺶ ﻧﻤﺎی ﻧﺰدﯾﮏ در دﺳﺘﺮس ﮐﺎرﺑﺮان

ﻗﺮار ﮔﺮﻓﺘﻪ اﺳﺖ.

نظر

• کيانوش
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 6613

از سازمان بورس مي خواهيم تا شبندر تکليف خود را با فروش ارز خود به نرخ ازاد يا مرجع جديد که تا 10 روز ديگه اعلام مي گردد مشخص نکرده است بازگشايي نشود.
        قانونا چون شبندر خصوصي شده ارزش را هم بايد ازاد بفروشد ولي اگر هم اصرار رو مرجع دارد خيلي خوب با نرخ مرجع جديد که تا 10 روز ديگه اعلام خواهد شد و با ازاد هم يکي هست اعلام کند.
        ما براي بازگشايي عجله نداريم.منتظر مي مانيم.

نظر

• حامد24
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 2532

فقط خدا کنه تو بازار مثبت باز بشه اگه تو چنین بازارهایی باز بشه تعدیلش سوخت میشه
          امیدوارم با بازگشایی خوبش خستگی این یه ماه رو از تنمون در بیاره
          به قول عطا یه رقص بندری باهاش بریم البته من بندری بلد نیستم آذری بلدم :d
          یل یاتار ، طوفان یاتار
          یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• heaven_smile77
            عضو عادی
            • Jul 2012
            • 257

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
            از سازمان بورس مي خواهيم تا شبندر تکليف خود را با فروش ارز خود به نرخ ازاد يا مرجع جديد که تا 10 روز ديگه اعلام مي گردد مشخص نکرده است بازگشايي نشود.
            قانونا چون شبندر خصوصي شده ارزش را هم بايد ازاد بفروشد ولي اگر هم اصرار رو مرجع دارد خيلي خوب با نرخ مرجع جديد که تا 10 روز ديگه اعلام خواهد شد و با ازاد هم يکي هست اعلام کند.
            ما براي بازگشايي عجله نداريم.منتظر مي مانيم.
            اين مورد رو اتفاقا در مجمع هم يكي از دوستان مطرح كرد. مدير مالي شركت هم در جواب گفت كه ارز صادراتي ما مستقيماً به حساب سازمان پالايش و پخش ميره و بعداً به حساب شركت واريز مي شه اون هم با ارز مرجع و گفت كه شركت روي نرخ ارز كنترلي نداره

نظر

• کيانوش
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 6613

در اصل توسط heaven_smile77 پست شده است View Post
              اين مورد رو اتفاقا در مجمع هم يكي از دوستان مطرح كرد. مدير مالي شركت هم در جواب گفت كه ارز صادراتي ما مستقيماً به حساب سازمان پالايش و پخش ميره و بعداً به حساب شركت واريز مي شه اون هم با ارز مرجع و گفت كه شركت روي نرخ ارز كنترلي نداره
              بعدا معلوم ميشه.که اين موضوع راسته يا دروغ.چون تو گزارش حسابرسي نشده و شده اين موضوع را مشخص نکرده اند.
              تا حالا که اکثر مدير عاملان شرکتها دروغ گفته اند.مثل شيران فباهنر بکام شصفها شاراک و.......
              تو گزارشهاشون هم دروغ گفته اند و متاسفانه ناظرين هم بي مسوليت بوده اند.

نظر

• shimab
                عضو فعال
                • Apr 2012
                • 422

به نظرم قبل از اینکه شاخص به محدوده 23000 سقوط کنه و تمام سرمایه مردم به باد بره با توجه به گزارش عالی شبندر نماد را باز کنند و با یک حمایت خوب شاخص را بالا بکشند. البته باید حمایت خوبی از طرف حقوقی صورت بگیره وگرنه تعدیل سود شبندر هم سوخت می شه. به نظرم اواخر این هفته یا اوایل هفته بعد بهترین زمان بازگشایی است تا نظر دوستان چی باشه. :)

نظر

• abedinejad
                  عضو فعال
                  • Apr 2011
                  • 494

با این اوضاع خراب بازار، و تحریم صنعت پتروشیمی، فکر نمیکنم بالا باز بشه. چون اصلا معلوم نیست بتونه صادرات داشته باشه. من خودم متوسطم 130 هست، و حدود 30 درصد سبدم شبندر دارم. ولی به محض باز شدن فروشنده ام.

نظر

• ata007
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 6291

در اصل توسط abedinejad پست شده است View Post
                    با این اوضاع خراب بازار، و تحریم صنعت پتروشیمی، فکر نمیکنم بالا باز بشه. چون اصلا معلوم نیست بتونه صادرات داشته باشه. من خودم متوسطم 130 هست، و حدود 30 درصد سبدم شبندر دارم. ولی به محض باز شدن فروشنده ام.
                    ولی من بر عکس شما هستم کاش یک بار دیگر در 130 فرصت خرید بده که سنگین تر خریدارم گرچه الان 90% سبدم شبندره
                    دلیلش به مرور مشخص خواهد شد.

نظر

• ata007
                      عضو فعال
                      • Nov 2011
                      • 6291

در گزوه نفتی و پتروشیمی مجمع شیراز و شبندر برگزار شد و شراز 35 تومان تقسیم کرد. سهام پالایشگاه نفت تهران تا یک ماه دیگر ازطریق فرابورس عرضه میشود .
                      مشکل بند 4 حسابرسی شبندر نیز ظاهرا حل شده است و این موضوع تاثیر بسزایی بر سود شرکت خواهد گذاشت.با تعلق مبلغ 6689 میلیارد ریال یارانه فروش فرآورده های نفتی سال 90 به تصویب شرکت ملی پخش و پالایش زیان 443 هر سهم به 39 ریال زیان سود افزایش یافت.

نظر

• shimab
                        عضو فعال
                        • Apr 2012
                        • 422

به نظر من با برگشت شبندر به معاملات بورس شاهد برگشت شاخص خواهیم بود. شبندر با برگشت مثبت خود و حمایتی که از طرف سهامداران حقوقی خواهد شد جان تازه ای به بورس خواهد داد. من به شخصه در این شرایط بازار محدوده 150-160 تومان را برای بازگشایی متصورم تا نظر دوستان چی باشه.

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20669

دوستان قیمت های پایین ندید برای این سهم ............:D مال دزدی که نخریدید !!!!!!! 150 تومن مال زمانی بود که 44 تومن زیان داشت؟
                          الان کسی زیانی در سهم میبنه؟؟
                          تاثیر سود سال دیگه رو که نمیبنید از محل افزایش ظرفیت بنزین؟
                          جناب shimab شما یعنی به 150-160 راضی هستی بعد از 3 هفته نگهداری ............. یهو میگفتید 120 تومن ...............ببینید 120 تومن با 150 تومن با 160 هیچ فرقی با هم ندارن ........
                          قیمت زیر 200 برای این سهم بعنی مفت ............ ای بابا............

ما که با این سهم میمونیم ....البته شاید روش نوسان هم بگیریم ..........;)

جالبه که نماینده سهام عدالت میگه اگه موضوع بند فلان حل بشه قیمت سهم به 1000 تومن میرسه ........بعد دوستانی که این سهمو دارن به 150 راضی هستن ......
                          :( شاید هم ندارن میخوان بز خری کنن!!!!!

آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/08/05, 16:49.
                          ///

نظر

• shimab
                            عضو فعال
                            • Apr 2012
                            • 422

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                            دوستان قیمت های پایین ندید برای این سهم ............:D مال دزدی که نخریدید !!!!!!! 150 تومن مال زمانی بود که 44 تومن زیان داشت؟
                            الان کسی زیانی در سهم میبنه؟؟
                            تاثیر سود سال دیگه رو که نمیبنید از محل افزایش ظرفیت بنزین؟
                            جناب shimab شما یعنی به 150-160 راضی هستی بعد از 3 هفته نگهداری ............. یهو میگفتید 120 تومن ...............ببینید 120 تومن با 150 تومن با 160 هیچ فرقی با هم ندارن ........
                            قیمت زیر 200 برای این سهم بعنی مفت ............ ای بابا............

ما که با این سهم میمونیم ....البته شاید روش نوسان هم بگیریم ..........;)

جالبه که نماینده سهام عدالت میگه اگه موضوع بند فلان حل بشه قیمت سهم به 1000 تومن میرسه ........بعد دوستانی که این سهمو دارن به 150 راضی هستن ......
                            :( شاید هم ندارن میخوان بز خری کنن!!!!!

میثم عزیز، 100% سبدم شبندر است. میثم جان من منظورم این بود که در این بازار سراسر منفی احتمالاَ در قیمت پایین باز بشه در صورتی که در بازار ایده آل قیمت بازگشایی بالای 200 تومان است. ضرر 446 ریالی کجا و سود 39 ریالی کجا. من امیدوارم بالای 300 باز بشه تا مقداری از ضررهای امسال من و سایر دوستان در این بازار سراسر منفی جبران بشه.
                            میثم جان بازم از شما به خاطر اطلاع رسانی خوب و توجه به حقوق کاربران تشکر می کنم. قربونت:*

نظر

• کیوان
                              ستاره دار (1)
                              • Jun 2011
                              • 5094

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                              ولی من بر عکس شما هستم کاش یک بار دیگر در 130 فرصت خرید بده که سنگین تر خریدارم گرچه الان 90% سبدم شبندره
                              دلیلش به مرور مشخص خواهد شد.
                              بابا جان! عطا جان تو که 90% خریدی! یکم برو اونورتر جا باز بشه من کم خریدم بگذار من خودم سهمو دادشمونو برمیدارم! :d
                              من روز گشایش سهم یک دعوایی تو سهم راه بندازم!! :)) صفو میریزم بهم =))
                              ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• ata007
                                عضو فعال
                                • Nov 2011
                                • 6291

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
                                بابا جان! عطا جان تو که 90% خریدی! یکم برو اونورتر جا باز بشه من کم خریدم بگذار من خودم سهمو دادشمونو برمیدارم! :d
                                من روز گشایش سهم یک دعوایی تو سهم راه بندازم!! :)) صفو میریزم بهم =))
                                قربونت کیوان جون
                                حالا احتمالا" هر روز حجم مبنا رو من بدم
                                4% 4% میریم بالا......... (آرزو بر جوانان عیب نیست :d )

نظر

در حال کار...
                                X