كيانوش جان من در اين 2 سال حضور در بورس همه چيز ديدم، رانت خواري، سفته بازي، حرام خوري، دروغ ، دزدي، بي توجهي به سرمايه سهامداران جز، بي قانوني، فراري دادن از بورس، بستن بي خود نمادها، بسته بودن نمادها به دلايل نامشخص، خواباندن سرمايه مردم، سليقه اي عمل كردن در گره ها و هزار كوفت و زهرمار ديگر كه فقط اعصاب خوردكني موند و بس و كلي ضرر ...2 سال پيش اگه به جاي سرمايه گذاري در بورس يك شاسي بلند گرفته بود الان هم حالشو برده بودم و هم با 100% سود مي فروختمش.
پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postشنیده ها حاکی از سود همان 140 ریال شبندر برای سال مالی 91
منبع پرشین تحلیل
کاسه ای زیر نیم کاسه هست
نظر
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postشنیده ها حاکی از سود همان 140 ریال شبندر برای سال مالی 91
منبع پرشین تحلیل
کاسه ای زیر نیم کاسه هست
با پرشین تحلیل چت میکردیم دو سه روز پیش ..بهش گفتم رانتی خبری از شبندر دارید گفت نه .......گفتیم قیمت بازگشایی چند پیش بینی میکنی میگفت پایین باز نمیشه .البته منظورش قیمت های قبل بستن ومحدوده 140-150 بود.......ما هم بهش گفتیم 180 خوبه؟ .......داشت بال در میاورد .......;) من بالای 200 رو برای این سهم میبینم ب و باهاش میمونم .........ممکنه وقت تلف کنم.......ولی هستم باهاش .......
من که با این سهم میمونم ....حتی با شراز هم میمونم .....البته پالایشگاه نفت تهران رو هم خواهم خرید ..........;)
شبریز با 30 تومن سود 355 تومن قیمتش بوده امروز ......شبندر تو دو هفته حدود 48 تومن به سودش اضافه میشه ........ من عمرا زیر 200 اینو بفروشم ...... زیر 170 باز بشه اضافه میکنم .......;)///
نظر
-
در اصل توسط shimab پست شده است View Postميثم جان پوشش ضرر سال 90 و اعلام سود 39 ريالي در كدام گزارش ارسال خواهد شد؟ گزارش مال 90 يا 91؟
برای 91 بر اساس گزارش 3 ماهه......
90 : 39 ریال
91: فعلا 14 تومن ........فعلا///
نظر
-
به نظرم با این قوانینی که در بورس داریم زمان بازگشایی را نمی توان حدس زد، ممکنه فردا، 5 روز دیگه، 10 روز دیگه ، یه ماه دیگه ، یکسال دیگه باز بشه. از این بورس انتظاری بیش از این نمی ره. هر روز اعتماد از بازار سلب می شه و تعداد سرمایه گزاران در این بازار کم می شه. :-w
نظر
-
در اصل توسط حامد24 پست شده است View Postاز این شبندر خبری نشد :(
هر روز پا میشم کدال نگاه میکنم به امید اینکه گزارشی ارایه بده ولی ....
بزرگترین اشتباه من این بود که اون موقع قشیرو با شبندر عوض کردم
نظر
-
در اصل توسط shimab پست شده است View Postبرگترين اشتباه من ورود به بورس بود، بي قانوني، سفته بازي و رانت خواري و ... از مهمترين اركان بازار بورس است. من به شخصه هميشه بازنده بودم و خواهم بود ....یل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
-
انقدر عجول نباشيد.
نفت برنت شد 116 دلار
سبک 96 دلار
اوپک 112 دلار
........................
اجازه بدهيد نفت برنت مقاومت 118 دلار را بشکنه تا به 125 و 140 دلار برسه تا انوقت حرکت خوشگل پالايشگاهها و پتروها را ببينيم.
فرياد ازادي خواهي و دمکراسي خواهي غرب در کشورهاي خاورميانه حسابي داره رو نفت تاثير ميذاره.
فقط کافيه يکي از اين جنبشهاي مردمي به انقلاب کشيده بشه انوقت قيمت نفت خيلي قشنگتر ميشه.
نظر
-
نقل قول از :vaydadamvay
سلام وعرض ادب
بنده همين الان با امور سهام صحبت كردم
فرمودند كه گزارش به بورس ارسال شده و احتمالاً بعد از تعطيلات باز بشه...گفتند كه پنجشنبه به بورس ارسال شده و من احتمال ميدم كه گزارشش امروز رو كدال بياد....
ولي درمورد تعديلها هم پرسيدم كه خيلي اميدوار بود و گفت اين بسته شدن چند روزه شايد با خبرهاي خوب جبران بشه...گفت كه تعديلي كه قرار در 90 انجام بشه در 91 انجام شده و احتمال باز شدن با قيمت مناسب و شاد شدن سهامدارها وجود داره...
بنده فقط نقل قول كردم ولاغير....
ياحق
---------------------
احتمالا این هفته دیگه گزارش روی کداله و بازگشایی هم به زودی ........لیدر بازار به زودی میاد:D فولاد و ذوب باید برن بوق بزنن بعدش......///
نظر
-
دوستان الان زنگ زدم شركت اعلام كردند گزارش سال مالي 90 و پيش بيني درآمد هر سهم سال مالي منتهي به 91 بر اساس گزارش سه ماهه را پنجشنبه به سازمان بورس فرستادند ، گفتند گزارش سه ماهه ايراد كوچكي داشت كه سازمان گزارش را پس فرستاده، گفتند امروز اصلاح مي كنيم و دوباره به سازمان مي فرستاديم، ضرر 446 ريالي هم تبديل به سود 30 ريالي شده (پس از كسر ماليات) كه در گزارش سال 91 سند خورده و ارايه خواهد شد. با تشكر:)
نظر
نظر