پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mohsen ho
    ستاره دار(1)
    • Feb 2013
    • 11257

700 تا 750 باصف خریذ سنگین باز می شود

نظر

• anahita
      عضو فعال
      • Jan 2013
      • 769

در اصل توسط m_r_anari پست شده است View Post
      سلام
      امروز دوباره با امور سهام شبندر تماس گرفتم گفتن:
      1- شبندر 2 نفر از کارشناسان مالی رو فرستاده تهران (بورس) و در خصوص گزارش 91 به توافق رسیدن و نهائی شده است.
      2- مقرر شده در خصوص 5% مالیات ارزش افزودن نیز نامه شفاف سازی بزنن که نامه هم تهیه شده رفته برای امضاء مدیر عامل که احتمالا این هم امروز فردا به بورس ارسال میشه.

3- پیش بینی گزارش سال 92 هم در دست تهیه است که ظاهرا تا اوائل هفته بعد آماده میشه و اگر تحویل بورس بشه تا آخر هفته شبندر باز میشه

البته همه میدونن که اگر بعضی آدمای عوضی و عقده ای که همه میشناسن بزارن باز خواهد شد. (این آدما رو بیرون از اینجا حتی آدم هم حسابشون نمیکنن و قدرتی که الان دارن مال خودشون نیست بلکه مال میزشون هست که تا حالا به کسی وفقا نکرده ولی متاسفانه نرود میخ آهنی درسنگ.

آخش راخت شدم.
      با ابنکه همه آقای م رو مقصر میدونن اما به نظر من صحیح نیست توهین کنیم. جسارت نباشه اما توهین کردن ضعف انسان رو نشون میده پس بهتره خودمون رو ضعیف نشون ندیم :)
      *** هرچه در جستن آنی ، آنی ***

نظر

• omid f
        عضو عادی
        • Jan 2013
        • 93

در اصل توسط anahita پست شده است View Post
        با ابنکه همه آقای م رو مقصر میدونن اما به نظر من صحیح نیست توهین کنیم. جسارت نباشه اما توهین کردن ضعف انسان رو نشون میده پس بهتره خودمون رو ضعیف نشون ندیم :)
        کاملا با این نظرتون موافقم.این روش جواب نمی ده!:-B
        بد و بیراه بهتره آدم آرومتر می شه!:D
        [COLOR="#0000CD"]www.mahak-charity.org/main/fa موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک) [/COLOR]

نظر

• کيانوش
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 6613

دوباره به صورتهاي مالي پالايشگاهها يک نگاه مجدد انداختم.
          با دلار 1226توماني فعلي براي 5 فراورده اصلي و فروش محصولات جانبي پالايشگاهها در بورس کالا با ارز اتاق بازرگاني مثل وکيوم باتوم-نفتا-قير-بنزين جت و هواپيما-گوگرد-حلال-ايزوسايکل- و.........
          سود پالايشگاهها در سال 1392
          شبريز 500تومان
          شراز 550تومان
          شپنا 800تومان بدون سود اوراق مشارکتش با اون 1000تومان
          و..............
          حالا حساب کنيد اگر قرار باشه 40درصد بره رو قيمت بنزين و گازوييل و... چقدر ميره رو سود 5فراورده اصلي و چقدر ميره رو فروش محصولات جانبي مثل قير و وکيوم باتوم و نفتا و بنزين هواپيما.
          شايد سود 700توماني شبريز و 750توماني شراز و 1200توماني شپنا دور از ذهن نباشد.فروش پالايشگاهها ممنوع
          براحتي مي توان در بلند مدت هدف قيمتي 4000توماني براي شبريز و شراز و7000توماني براي شپنا را تصور کرد.
          ضمنا اين محاسبه بدون در نظر گرفتن طرح و توسعه پالايشگاهها هست.
          سود طرح و توسعه شپنا و شبريز در سال 1392 تاثير شگرفي رو اين دو سهم خواهد گذاشت.
          و اتصال خط لوله جديد نفتي که در تاريخ 8اسفند 1391 بتوسط رياست جمهور در شيراز افتتاح شد و به پالايشگاه شيراز متصل گرديد از محل تصفيه ان و افزايش توليد سود پالايشگاه شيراز را متحول خواهد کرد.
          حالا ارزش جايگزيني پالايشگاهها يک بحث ديگري هست.که وارد ان نمي شويم.
          .............................................
          ............................................
          در مورد شبندر من حرفهاي زيادي زده ام.که اون زمان وقتي قيمت شبندر 114تومان بود همه مي گفتند اين کيانوش داره مزخرف مي گه و توهم ورش داشته است.
          من تارگت 1000توماني تا مجمع را براي شبندر پيش بيني کرده بودم و تارگت 2000توماني را در بلند مدت.
          نام کيانوش با شبندر پيوند خورده است.
          من قرق در شراز و شبريز و شپنا و شتران و شبندر و شپاس و شراتول هستم.

نظر

• darab
            عضو عادی
            • Dec 2012
            • 215

دوستانی که شبندربا قیمت مفت در دسترسشان بود ونخریده اند از قیمتهای بالای شبندر تعجب می کنند ولی اگر پتانسیلهای شبندر آزاد بشه به جرات می توان گفت ازهمه پالایشگاهیها به غیر از شتران با ارزشتر است

با این وضعیت تحریم اصلا می دونید چقدر صادرات داشته؟ شبندر سهم نیست الماسه
            شاهکار مولانا:[B]چون نباشد عشق را پروای او[/B]........... [B]او چو مرغی ماند بی پر وای او[/B]/:.Heart.:/

نظر

• anahita
              عضو فعال
              • Jan 2013
              • 769

شبندر 100 تومان بیشتر نمیارزه ، بفروشید :D

نظر

• مخبرالدوله
                عضو فعال
                • May 2012
                • 5228

کسی از گزارش سال 92 شرکت خبری داره؟؟

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• m_r_anari
                  عضو فعال
                  • Aug 2012
                  • 881

در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post
                  کسی از گزارش سال 92 شرکت خبری داره؟؟
                  هنوز آماده نشده. اوائل هفته بعد.
                  اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

• m_r_anari
                    عضو فعال
                    • Aug 2012
                    • 881

مال شما رو من 150 میخرم. فکر کنم 100 هزارتا دارید.=))=))=))
                    اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

• آذرآبادگان
                      کاربر فعال
                      • Dec 2012
                      • 1140

در اصل توسط darab پست شده است View Post
                      دوستانی که شبندربا قیمت مفت در دسترسشان بود ونخریده اند از قیمتهای بالای شبندر تعجب می کنند ولی اگر پتانسیلهای شبندر آزاد بشه به جرات می توان گفت ازهمه پالایشگاهیها به غیر از شتران با ارزشتر است

با این وضعیت تحریم اصلا می دونید چقدر صادرات داشته؟ شبندر سهم نیست الماسه
                      بیا داراب جان ، تحویل بگیر
                      تازه من بهت میگم 150 تومان ، ناراحت میشی رنگت عوض میشه رعشه میگیری و هر چی دم دستته پرت میکنی
                      میبینی که ایشون میگه 100 تومان هم نمی ارزه ولی من سر حرفم هستم همون 150 ازت میخرم تا زیاد ضرر نکنی;)
                      در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-

نظر

• darab
                        عضو عادی
                        • Dec 2012
                        • 215

در اصل توسط آذرآبادگان پست شده است View Post
                        تازه من بهت میگم 150 تومان ، ناراحت میشی رنگت عوض میشه رعشه میگیری و هر چی دم دستته پرت میکنی
                        میبینی که ایشون میگه 100 تومان هم نمی ارزه ولی من سر حرفم هستم همون 150 ازت میخرم تا زیاد ضرر نکنی;)
                        از ایشون می تونی با همین قیمت خریداری کنی من که یک بر گش رو هم زیر 2000 تومان فروشنده نیستم. ضمنا برو ضررهاتو تو فملی و فایرا و ... که به توصیه اون بیل گیتس خریدی جبران کن و وضو بگیر بعد بیا تو این تاپیک:))
                        شاهکار مولانا:[B]چون نباشد عشق را پروای او[/B]........... [B]او چو مرغی ماند بی پر وای او[/B]/:.Heart.:/

نظر

• anahita
                          عضو فعال
                          • Jan 2013
                          • 769

در اصل توسط m_r_anari پست شده است View Post
                          مال شما رو من 150 میخرم. فکر کنم 100 هزارتا دارید.=))=))=))
                          نمیفروشم 150 چون نمیخوام دوستام ضرر کنن چون 100 بیشتر نمیارزه ، اما حاضرم 150 بخرم که دوستام کمتر ضرر کنن :D

نظر

• darab
                            عضو عادی
                            • Dec 2012
                            • 215

من 200 تومان از همه می خرم:D

نظر

• darab
                              عضو عادی
                              • Dec 2012
                              • 215

در اصل توسط آذرآبادگان پست شده است View Post
                              زمان باز گشایی شبندر اینقد به قیافه تو یکی بخندم که دق کنی=))

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20673

نمیفروشم 150 چون نمیخوام دوستام ضرر کنن چون 100 بیشتر نمیارزه ، اما حاضرم 150 بخرم که دوستام کمتر ضرر کنن :D
                                این قیمته روح و خیال و عشق شبندره ...........جالب وقتی خودش نیست ملت روحشو معامله میکنن..یا هواشو میکنن .........یا دوست دارن مفت بخرنش .........:))

لیدری چه میکنه .........مارموز اینا رو بخونه دیر تر نمادو باز میکنه (شوخی. کاره ای نیست ا. حقوق بگیری بیش نیست ....... >:)) .....یاد صدرا افتادم ......عشق به صدرا هنوز ول کن بعضی ها نیست ........;)
                                آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/02/28, 23:15.
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X