پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • anahita
    عضو فعال
    • Jan 2013
    • 769

دوستان بدبینی نیست این حرفم اما سوالی برام پیش امده (لطفا نگین فاز منفی و سم پاشی ، فقط یه سواله )
    اگر مجلس با حذف سهم صندوق موافقت نکنه و همچنین دولت هم زیر بار ارزش افزوده نره یا اگر هم بره بگه طی چند سال باز پس میدم چه اتفاقی برای سهم میافته . لطفا احساسی نظر ندین ، بی طرفانه نظر بدین . با تشکر.
    *** هرچه در جستن آنی ، آنی ***

نظر

• محمود گرگانی
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 973

وقتی شبندر خصوصی شه سهم صندوق حذف میشه و هیج خدایی نمیتونه از یه شرکت خصوصی باج خواهی کنه شبندر در صورت حذف سهم صندوق 120 یا 140 با دلار 2000 تومنی سود میسازه پی بر ای 8 شپنا رو بده به شبندر ارزشش رو حساب کن ضمن اینکه در مقایسه با شپنا نرخ فروش محصولاتش رو کمتر ازشپنا دیده به شخصه اعتقاد دارم خیلی بیشتر از 140 سود میسازه
      در اصل توسط anahita پست شده است View Post
      دوستان بدبینی نیست این حرفم اما سوالی برام پیش امده (لطفا نگین فاز منفی و سم پاشی ، فقط یه سواله )
      اگر مجلس با حذف سهم صندوق موافقت نکنه و همچنین دولت هم زیر بار ارزش افزوده نره یا اگر هم بره بگه طی چند سال باز پس میدم چه اتفاقی برای سهم میافته . لطفا احساسی نظر ندین ، بی طرفانه نظر بدین . با تشکر.
      بس عمارت که بود خانهٔ رنج
      بس خرابی که شود پردهٔ گنج

نظر

• moslemi
        عضو عادی
        • Jan 2013
        • 103

دوست عزیز:
        بخش اول حرف تان غیرممکن است با خصوصی ساری اتفاق نیافتد اما بخش دوم که ارزش افزوده است بدون در نظر گرفتن آن الان پالایشگاهی ها خیلی کمتر از ارزش شان معامله می شوند پس حالا حالاها جای رشد وجود دارد.

نظر

• anahita
          عضو فعال
          • Jan 2013
          • 769

در اصل توسط moslemi پست شده است View Post
          دوست عزیز:
          بخش اول حرف تان غیرممکن است با خصوصی ساری اتفاق نیافتد اما بخش دوم که ارزش افزوده است بدون در نظر گرفتن آن الان پالایشگاهی ها خیلی کمتر از ارزش شان معامله می شوند پس حالا حالاها جای رشد وجود دارد.
          ممنون .در خصوص بخش اول ، در میان مدت منظورم بود ، مثلا تا مجمع 92 و در کل امسال .

نظر

• Captain Nemo
            مدیر
            • Dec 2010
            • 2934

در اصل توسط شبندر پست شده است View Post
            سازمان بورس بايد روسري سرش كنه تا ديگه از اين غلطا نكنه
            ميدونيد چه سرمايه هايي به خاطر اين هلدينگ متضرر شدند وبه قيمت هم عرضه نشد .
            حقه بازي بورس سالها اثبات شده فقط ميخواستند قيمت پارسانو بالا ببرند و از بازار سهام جمع كنند.
            البته پارسان لياقتشو داره ولي نه با اين كلكا
            دوست عزیز
            با سلام
            از قدیم گفتن که شنونده باید عاقل باشه ...

سازمان بورس که چاقو نزاشته زیر گلوی کسی که بیاد سهام شو حراج کنه ...

این خود ما هستیم که تیشه به ریشه خودمون میزنم و سهام خودمون را مفت تقدیم حقوقی ها میکنیم و
            بعد هم دنبال مقصر میگردیم و آه و نفرین میکشیم .... خود کرده را تدبیر نیست ...
            یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
            دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
            مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• ZORRO
              عضو جدید
              • Jun 2012
              • 63

در اصل توسط ZORRO پست شده است View Post
              ببخشید دوستان
              تکلیف معامله بلوکی چی شد ؟!
              :-w:-/
              [COLOR="#FF0000"][B]خوبی تنها سرمایه گزاری است که شکست ندارد .[/B][/COLOR]

نظر

• Hamid Broker
                عضو فعال
                • Mar 2013
                • 460

در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Post
                دوست عزیز
                با سلام

این خود ما هستیم که تیشه به ریشه خودمون میزنم و سهام خودمون را مفت تقدیم حقوقی ها میکنیم و
                آفرین، بسیار عالی گفتید. هر کسی مسئول معاملات خودشه، سازمان بورس به هر نحوی که شده میخواست کار فارس رو امروز تموم کنه، این سازمان خصوصی سازی بود که زیر بار نرفت.
                در بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.

نظر

• anahita
                  عضو فعال
                  • Jan 2013
                  • 769

کاپتان سلام .
                  این مطلبی که تو سایت همسایه مبنی بد بسته شدن مجدد شبندر نوشتین جدی بود ؟ خبری دارین شما.
                  خواهش میکنم اگر اطلاعی دارین بگین ، چون من به شخصه نمیخوام سرمایم دوباره بلوکه شه .
                  ممنون از توجهتون :)

نظر

• Captain Nemo
                    مدیر
                    • Dec 2010
                    • 2934

کاپتان سلام .
                    این مطلبی که تو سایت همسایه مبنی بد بسته شدن مجدد شبندر نوشتین جدی بود ؟ خبری دارین شما.
                    خواهش میکنم اگر اطلاعی دارین بگین ، چون من به شخصه نمیخوام سرمایم دوباره بلوکه شه .
                    ممنون از توجهتون :)
                    درود بر شما
                    از منبع موثقی شنیدم که سهم برای سال 91 مجددا تعدیل دارد .
                    سعی میکنم اگر خبر جدیدی دریافت نمودم و قابل انتشار بود به اطلاع دوستان برسانم .
                    یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
                    دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
                    مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20673

درود بر شما
                      از منبع موثقی شنیدم که سهم برای سال 91 مجددا تعدیل دارد .
                      سعی میکنم اگر خبر جدیدی دریافت نمودم و قابل انتشار بود به اطلاع دوستان برسانم .
                      سود 91 کمتر از 50 تومن نیست ..پس شک نکنید که تعدیل داره .......من سهمی که تعدیل نداشته باشه نمیخرم .....یعنی اول از تعدیل مطمئن میشم بعد میخرم .......... (-:

زمانی که 14 تومن اعلام کرده بود گفتم حداقل 30 تومن .الان که 32 اعلام کرده میگم حداقل 50 تومن ........... ممکنه تا 70 هم باشه بدون مالیات بر ارزش افزوده ............

ولی 50 تومنش رو باید بسازه مگه اینکه در 9 ماهش دستکاری شده باشه .....و از نظر من 50 تومن حداقل قطعیه ........

ما مثل بعضی به اصطلاح اساتید تارگت 1600 تا 2000 تومنی هم نمیدیم ..........این سهم قیمت های بالای 1500 رو خیلی سخت میتونه ببینه نیاز به زمان بیشتری داره و بیشتر از یه سال زمان نیاز داره .........که بالای این قیمت ها رو ببینه شاید هم بیشتر .....;)
                      آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/03/19, 12:46.
                      ///

نظر

• zereshkkk
                        عضو فعال
                        • Nov 2011
                        • 3474

قبلا از فروشندگان شبندر و شپنا تشکر میکنم که به خاطر فارس به قیمتهایی که مد نظرم بود سمشونو فروختن و من هم اضافه کردم علی الخصوص مالی ملت :))

نظر

• zereshkkk
                          عضو فعال
                          • Nov 2011
                          • 3474

بی شک همین مالی ملت از روز کاری بعد در صف خرید شبندر خواهد بود
                          =))

نظر

• anahita
                            عضو فعال
                            • Jan 2013
                            • 769

" سفته ،سند ، سهام ،سود ، سرقفلی ،سرمایه ،سرور " هفت سین بچه های سرمایه گذار . سال نو پرسود باد :)

نظر

• شبندر
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 3598

دوست عزیز
                              با سلام

دوست خوبم:
                              حرف شما بسيار درست ومنطقي هست من تواين مدت كه به خاطر فارس سهامداران داشتند مي فروختند حتي حرفه ايها من فقط شبندر اضلفه كردم و حتي به دوستان هم گفتم كه از اين منفي ها هراسي نداشته باشند من فقط دارم كار نادرست سازمان را تاكيد مي كنم كه ما سهامداران بايد بهم كمك كنيم والا فريب سازمان را خواهيم خورد. ديديد كه براي اينكه نفروشند قيمت را بالا دادند در صورتي كه خصوصي سازي بايد كشف قيمت را به بازار بسپاره نه خودش قيمت بده.
                              با تشكر
                              دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• شبندر
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 3598

شبندر را حفظ كنيد تا خرداد ماه -در هر منفي اگر تونستيد اضافه كنيد والا كاري نداشته باشيد
                                طرح آينده دولت برمبناي چشم انداز بيست ساله اينه كه تمام كارهاي پالايشگاهي در ايران انجام بشه و دولت موظفه تا حد امكان همكاري كنه بنابراين سود پالايشگاهها سال آينده حداقل 3 برابر خواهد شد و در نتيجه قيمتها نيز بالاي دوبرابر ميشه. جزئيات از حوصله بنده خارجه بگم.
                                دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

در حال کار...
                                X