در اصل توسط ata007 پست شده است
View Post
پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
یک دلیل عدم بازگشایی نماد درج خبر فوری بورس نیوز مفت خور و حرام خور در مورد شبندر بود که هدفش پایین کشیدن قیمت سهم برای بزخری و مفت خوری بود که خدا رو شکر خبرش سوخت. وگرنه چه دلیلی داشت که درست در روز بازگشایی سهم اقدام به تخریب نادرست سهم بزند. خدا رو شکر شراز صف خرید شد، ولی به شخصه بازار منتظر بازگشایی نماد بود، بعد از اینکه معلوم شد باز نمی شود قیمت ها بالا کشید به خصوص شراز.
نظر
-
در اصل توسط shimab پست شده است View Postیک دلیل عدم بازگشایی نماد درج خبر فوری بورس نیوز مفت خور و حرام خور در مورد شبندر بود که هدفش پایین کشیدن قیمت سهم برای بزخری و مفت خوری بود که خدا رو شکر خبرش سوخت. وگرنه چه دلیلی داشت که درست در روز بازگشایی سهم اقدام به تخریب نادرست سهم بزند. خدا رو شکر شراز صف خرید شد، ولی به شخصه بازار منتظر بازگشایی نماد بود، بعد از اینکه معلوم شد باز نمی شود قیمت ها بالا کشید به خصوص شراز.
هفته بعد جو کلی بازار به خاطر تعلیق تحریمها سراسر مثبته اون وقته که بازگشایی شبندر دیدن داره .یل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
-
با صف کردن شراز راهو برای بازگشایی شبندر هموار کردن. دقیقا مثل همونکاری که با شبندر برای عرضه شراز کردن.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
الان که فکرشو میکنم همون بهتر که باز نشد ........بازار بورس شهریورها داغه ........انشالله با این خبر لغو برخی تحریم ها هم اعتماد به بازار برگرده و شاهد رشد همه ی سهم ها باشیم.
یه بورسه و یه شهریور ..........///
نظر
-
شراز پی به ای پایینی داره
همیشه اون چیزی که سهامدارها فکر میکنند اتفاق نخواهد افتاد شبندر بالا باز نخواهد شد اینو از من یادگاری داشته باشیدالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postالان که فکرشو میکنم همون بهتر که باز نشد ........بازار بورس شهریورها داغه ........انشالله با این خبر لغو برخی تحریم ها هم اعتماد به بازار برگرده و شاهد رشد همه ی سهم ها باشیم.
یه بورسه و یه شهریور ..........
نظر
-
در اصل توسط پرستو پست شده است View Postشراز پی به ای پایینی داره
همیشه اون چیزی که سهامدارها فکر میکنند اتفاق نخواهد افتاد شبندر بالا باز نخواهد شد اینو از من یادگاری داشته باشید
برام خيلي جالبه كه از وقتي گزارش هاي مثبت شبندر روي كدال اومده چند تا دوست گرامي از جمله خانم پرستو به جمع تاپيك اضافه شدند. و همينطور برام عجيبه كه بدون آوردن هيچ دليل مشخصي در پست هاي متفاوت سعي مي كنند نشون بدهند كه شبندر سهام ارزنده اي نيست. حالا چرا من نمي دونم؟
پيشنهاد مي كنم اگر خبر يا تحليلي داريد مثل بقيه بچه ها ارائه بدهيد كه حداقل بقيه علت صحبت هاي منفي شما رو متوجه بشند.
نظر
-
در اصل توسط heaven_smile77 پست شده است View Postبا اجازه دوستان با تجربه اين تاپيك.
برام خيلي جالبه كه از وقتي گزارش هاي مثبت شبندر روي كدال اومده چند تا دوست گرامي از جمله خانم پرستو به جمع تاپيك اضافه شدند. و همينطور برام عجيبه كه بدون آوردن هيچ دليل مشخصي در پست هاي متفاوت سعي مي كنند نشون بدهند كه شبندر سهام ارزنده اي نيست. حالا چرا من نمي دونم؟
پيشنهاد مي كنم اگر خبر يا تحليلي داريد مثل بقيه بچه ها ارائه بدهيد كه حداقل بقيه علت صحبت هاي منفي شما رو متوجه بشند.
سلام
تحلیل خانم پرستو را عرض کنم که ایشون سهم را قبل بسته شدن فروختن و حالا نگران هستن که نکنه از قیمت فروششون بالاتر باز شود و هر بار سعی بر خراب کردن سهم را دارن . واقعآ شما با این جور تحلیل های آب دوغ خیاری به کجا میرسید؟
نظر
-
-
در اصل توسط شکارچی پست شده است View Postسلام
تحلیل خانم پرستو را عرض کنم که ایشون سهم را قبل بسته شدن فروختن و حالا نگران هستن که نکنه از قیمت فروششون بالاتر باز شود و هر بار سعی بر خراب کردن سهم را دارن . واقعآ شما با این جور تحلیل های آب دوغ خیاری به کجا میرسید؟
متاسفانه شما و دیگر دوستان تعصب دارید و نمیشه کاریش کرد بالای 150 باز شه همتون فروشنده اید
و من هم پایین میخرم روز شنبه خواهیم دیدالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط پرستو پست شده است View Postمن امروز کلی شراز خریدم پس جا موندنی در کار نیست در ضمن تو همین مدتی که شبندر بسته بود قندیها رفتند بالا که استفاده کردیم
متاسفانه شما و دیگر دوستان تعصب دارید و نمیشه کاریش کرد بالای 150 باز شه همتون فروشنده اید
و من هم پایین میخرم روز شنبه خواهیم دید
من هم تو این مدت رو قند قوچان 100% گرفتم . منم میتونم بگم چون ....:d که کنتور نمیندازه . شنبه پست شما رو بالا میارم
نظر
-
در اصل توسط شکارچی پست شده است View Postسلام
من هم تو این مدت رو قند قوچان 100% گرفتم . منم میتونم بگم چون ....:d که کنتور نمیندازه . شنبه پست شما رو بالا میارم
خودم شنبه ازت میخرم 140 تومن در ضمن ریسک نکردم شرازی رو خریدم که مثله شبندر حجم مبنایی نداره و خیلی راحت میادش بالا من مثله تو نیستم که سهمم ی ماه قفل باشه و ندونم چی کار کنمالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
نظر
-
دوستان شبندری لطفا" جواب آیدی های نو ظهور را ندهند
تا دیروز این تاپیک خاک میخورد امروز همه شدن دایه دلسوزتر از مادر
بزارید واسه خودشون حال کنند هی پالس منفی بدهند
نظرشون هم محترمه
ولی آن چیز که همه چیز را مشخص خواهد کرد زمان است
از این حرفها زمانی که شبریز 170 تومان بود زیاد میشنیدیم
نظر
نظر