پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کيانوش
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 6613

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
    کیانوش جان آنطور که می فرمایید نیست
    بازار دنبال بهانه هست تا مثبت بشه.

نظر

• shimab
      عضو فعال
      • Apr 2012
      • 422

یک دلیل عدم بازگشایی نماد درج خبر فوری بورس نیوز مفت خور و حرام خور در مورد شبندر بود که هدفش پایین کشیدن قیمت سهم برای بزخری و مفت خوری بود که خدا رو شکر خبرش سوخت. وگرنه چه دلیلی داشت که درست در روز بازگشایی سهم اقدام به تخریب نادرست سهم بزند. خدا رو شکر شراز صف خرید شد، ولی به شخصه بازار منتظر بازگشایی نماد بود، بعد از اینکه معلوم شد باز نمی شود قیمت ها بالا کشید به خصوص شراز.

نظر

• حامد24
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 2532

در اصل توسط shimab پست شده است View Post
        یک دلیل عدم بازگشایی نماد درج خبر فوری بورس نیوز مفت خور و حرام خور در مورد شبندر بود که هدفش پایین کشیدن قیمت سهم برای بزخری و مفت خوری بود که خدا رو شکر خبرش سوخت. وگرنه چه دلیلی داشت که درست در روز بازگشایی سهم اقدام به تخریب نادرست سهم بزند. خدا رو شکر شراز صف خرید شد، ولی به شخصه بازار منتظر بازگشایی نماد بود، بعد از اینکه معلوم شد باز نمی شود قیمت ها بالا کشید به خصوص شراز.
        شیماب جان نگران نباش
        هفته بعد جو کلی بازار به خاطر تعلیق تحریمها سراسر مثبته اون وقته که بازگشایی شبندر دیدن داره .
        یل یاتار ، طوفان یاتار
        یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• مصطفی مصری پور
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 6951

با صف کردن شراز راهو برای بازگشایی شبندر هموار کردن. دقیقا مثل همونکاری که با شبندر برای عرضه شراز کردن.
          وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• محمدحسین
            عضو عادی
            • Feb 2011
            • 80

شایدم دیدن شبندر باز نشد شراز رو صف کردن......شراز رو متعادل کرده بودن تا شبندر بازبشه و بتونن تو قیمت پایین وارد بشن!شبندر ک باز نشد شراز رو صف کردن....

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20673

الان که فکرشو میکنم همون بهتر که باز نشد ........بازار بورس شهریورها داغه ........انشالله با این خبر لغو برخی تحریم ها هم اعتماد به بازار برگرده و شاهد رشد همه ی سهم ها باشیم.
              یه بورسه و یه شهریور ..........
              ///

نظر

• مات
                عضو فعال
                • Aug 2011
                • 5650

شراز پی به ای پایینی داره
                همیشه اون چیزی که سهامدارها فکر میکنند اتفاق نخواهد افتاد شبندر بالا باز نخواهد شد اینو از من یادگاری داشته باشید
                الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• shimab
                  عضو فعال
                  • Apr 2012
                  • 422

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                  الان که فکرشو میکنم همون بهتر که باز نشد ........بازار بورس شهریورها داغه ........انشالله با این خبر لغو برخی تحریم ها هم اعتماد به بازار برگرده و شاهد رشد همه ی سهم ها باشیم.
                  یه بورسه و یه شهریور ..........
                  امروز از معاملات مشخص بود که همه منتظر بازگشایی شبندر هستند، وقتی شبندر باز نشد خریدار سراغ سهم های دیگه رفت. شاید امروز بازار نیازی به شبندر نداشت ، شبندر قبل از اجلاس سران عدم تعهد بازگشایی خواهد شد و خواهد ترکوند. میثم جان یه شهریور و یه بازار، یه اجلاس و یه شاخص.

نظر

• heaven_smile77
                    عضو عادی
                    • Jul 2012
                    • 257

در اصل توسط پرستو پست شده است View Post
                    شراز پی به ای پایینی داره
                    همیشه اون چیزی که سهامدارها فکر میکنند اتفاق نخواهد افتاد شبندر بالا باز نخواهد شد اینو از من یادگاری داشته باشید
                    با اجازه دوستان با تجربه اين تاپيك.
                    برام خيلي جالبه كه از وقتي گزارش هاي مثبت شبندر روي كدال اومده چند تا دوست گرامي از جمله خانم پرستو به جمع تاپيك اضافه شدند. و همينطور برام عجيبه كه بدون آوردن هيچ دليل مشخصي در پست هاي متفاوت سعي مي كنند نشون بدهند كه شبندر سهام ارزنده اي نيست. حالا چرا من نمي دونم؟
                    پيشنهاد مي كنم اگر خبر يا تحليلي داريد مثل بقيه بچه ها ارائه بدهيد كه حداقل بقيه علت صحبت هاي منفي شما رو متوجه بشند.

نظر

• سلطان بورس
                      كاربر فعال
                      • Aug 2011
                      • 3373

در اصل توسط heaven_smile77 پست شده است View Post
                      با اجازه دوستان با تجربه اين تاپيك.
                      برام خيلي جالبه كه از وقتي گزارش هاي مثبت شبندر روي كدال اومده چند تا دوست گرامي از جمله خانم پرستو به جمع تاپيك اضافه شدند. و همينطور برام عجيبه كه بدون آوردن هيچ دليل مشخصي در پست هاي متفاوت سعي مي كنند نشون بدهند كه شبندر سهام ارزنده اي نيست. حالا چرا من نمي دونم؟
                      پيشنهاد مي كنم اگر خبر يا تحليلي داريد مثل بقيه بچه ها ارائه بدهيد كه حداقل بقيه علت صحبت هاي منفي شما رو متوجه بشند.

سلام
                      تحلیل خانم پرستو را عرض کنم که ایشون سهم را قبل بسته شدن فروختن و حالا نگران هستن که نکنه از قیمت فروششون بالاتر باز شود و هر بار سعی بر خراب کردن سهم را دارن . واقعآ شما با این جور تحلیل های آب دوغ خیاری به کجا میرسید؟

نظر

• سلطان بورس
                        كاربر فعال
                        • Aug 2011
                        • 3373

منتظر هستم خانم پرستو هم جواب من را بدهند و هم آقای heaven_smile77

نظر

• مات
                          عضو فعال
                          • Aug 2011
                          • 5650

در اصل توسط شکارچی پست شده است View Post
                          سلام
                          تحلیل خانم پرستو را عرض کنم که ایشون سهم را قبل بسته شدن فروختن و حالا نگران هستن که نکنه از قیمت فروششون بالاتر باز شود و هر بار سعی بر خراب کردن سهم را دارن . واقعآ شما با این جور تحلیل های آب دوغ خیاری به کجا میرسید؟
                          من امروز کلی شراز خریدم پس جا موندنی در کار نیست در ضمن تو همین مدتی که شبندر بسته بود قندیها رفتند بالا که استفاده کردیم
                          متاسفانه شما و دیگر دوستان تعصب دارید و نمیشه کاریش کرد بالای 150 باز شه همتون فروشنده اید
                          و من هم پایین میخرم روز شنبه خواهیم دید
                          الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                          اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• سلطان بورس
                            كاربر فعال
                            • Aug 2011
                            • 3373

در اصل توسط پرستو پست شده است View Post
                            من امروز کلی شراز خریدم پس جا موندنی در کار نیست در ضمن تو همین مدتی که شبندر بسته بود قندیها رفتند بالا که استفاده کردیم
                            متاسفانه شما و دیگر دوستان تعصب دارید و نمیشه کاریش کرد بالای 150 باز شه همتون فروشنده اید
                            و من هم پایین میخرم روز شنبه خواهیم دید
                            سلام
                            من هم تو این مدت رو قند قوچان 100% گرفتم . منم میتونم بگم چون ....:d که کنتور نمیندازه . شنبه پست شما رو بالا میارم

نظر

• مات
                              عضو فعال
                              • Aug 2011
                              • 5650

در اصل توسط شکارچی پست شده است View Post
                              سلام
                              من هم تو این مدت رو قند قوچان 100% گرفتم . منم میتونم بگم چون ....:d که کنتور نمیندازه . شنبه پست شما رو بالا میارم
                              این قدر جوش نزن شکارچی=)) برای سلامتیت خوب نیست
                              خودم شنبه ازت میخرم 140 تومن در ضمن ریسک نکردم شرازی رو خریدم که مثله شبندر حجم مبنایی نداره و خیلی راحت میادش بالا من مثله تو نیستم که سهمم ی ماه قفل باشه و ندونم چی کار کنم

نظر

• ata007
                                عضو فعال
                                • Nov 2011
                                • 6291

دوستان شبندری لطفا" جواب آیدی های نو ظهور را ندهند
                                تا دیروز این تاپیک خاک میخورد امروز همه شدن دایه دلسوزتر از مادر
                                بزارید واسه خودشون حال کنند هی پالس منفی بدهند
                                نظرشون هم محترمه
                                ولی آن چیز که همه چیز را مشخص خواهد کرد زمان است
                                از این حرفها زمانی که شبریز 170 تومان بود زیاد میشنیدیم

نظر

در حال کار...
                                X