به نظرم برگشت سهم به تدریج و در ابتدا با نوسان همراه خواهد بود. خودمون رو آماده کنیم برای صعود تدریجی ...
پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
برنده برنده
اولین کسی که خبر رو گذاشت تو این تاپیک من بودم پس برنده شدم....................
تبریک تبریک به پالایشگاهی ها.......سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در اصل توسط anahita پست شده است View Postخبری خوبیه اما احسساتی نشین دوستان.
اولا باید به صحن علنی بره برای رای گیری . دوما درصورت تصویب باید از فیلتر شورای نگهبان بگذره . سوما هنوز رسما تایید نشده ( خبرگزاری ها تو این روزها نشون دادن که خوب میتونن خبر رو تحریف کنن به نفع خودشون )
فردا اگر فرصت حروج بده اون تهمونده ی شبندرهامو رد میکنم بره . به نظرم این میتونه فرصت خوبی باشه برا خروج .
این فقط نظر شخصیه ، لطفا به کسی برنخوره و ممنون میشم اگر بی احترامی نکنین .
نظر
-
-
رنگین کمان پاداش کسانی است که تا اخرین قطره زیر باران میمانند.
پیشاپیش صف خرید پالایشگاهی ها در معاملات فردا را به همه صبوران تبریک عرض مینمایم.
نظر
-
در اصل توسط anahita پست شده است View Postخبری خوبیه اما احسساتی نشین دوستان.
اولا باید به صحن علنی بره برای رای گیری . دوما درصورت تصویب باید از فیلتر شورای نگهبان بگذره . سوما هنوز رسما تایید نشده ( خبرگزاری ها تو این روزها نشون دادن که خوب میتونن خبر رو تحریف کنن به نفع خودشون )
فردا اگر فرصت حروج بده اون تهمونده ی شبندرهامو رد میکنم بره . به نظرم این میتونه فرصت خوبی باشه برا خروج .
این فقط نظر شخصیه ، لطفا به کسی برنخوره و ممنون میشم اگر بی احترامی نکنین .در اصل توسط مهدی بورسی پست شده است View Postتجربه نشون داده که با خروج شما از سهم ، رشد شبندر بهتر بوده . این دفعه تعلل کردی. آهای آقای اناری کجائی؟!
فقط یه ناهار به ما بدهکاره یادش نره.اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی
نظر
-
-
من همینجا از همه کسانی که این موضوع رو بی صبرانه با استرس های فراوان که هر دقیقه با خبرهای حوراجور بهشون وارد میشد پیگیری و اطلاع رسانی میکردن تشکر میکنم.
زنده باد سهامداران صبور شبندراگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی
نظر
نظر