پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • sourena
    عضو فعال
    • Aug 2011
    • 1080

واگذاری سهام ۵ شرکت در ۱۹ فروردین ۹۲

سازمان خصوصیسازی از عرضه سهام ۵ شرکت اصل ۴۴ در روز نوزدهم فروردین سال ۹۲ خبر داد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس سازمان خصوصی سازی با صدور اطلاعیهای از عرضه سهام ۵ شرکت دولتی در روز ۱۹ فروردین ماه ۹۲ خبر داد.
    در این
    اطلاعیه آمده است: سازمان خصوصیسازی در نظر دارد، به استناد تکالیف مقرر در قانون اجرای سیاستهای کلی اصل 44 قانون اساسی و قوانین و مقررات مربوط به آن و همچنین مصوبات هیأت واگذاری، سهام (دارائی) بنگاه های زیر را با مشخصات و شرایط مندرج در این آگهی واگذار نماید.
    بر اساس جدول الحاقی به این آگهی ۴۵،۲۱ درصد سهام پالایش نفت بندرعباس، ۵،۴ درصد مدیریت پروژههای نیروگاهی ایران (مپنا) و ۱۹،۵۳ درصد سهام آلومینیوم ایران ایرالکو از طریق بورس واگذار خواهد شد.
    همچنین ۵،۶ درصد سهام صنایع تجهیزات نفت و ۳۴ درصد پالایش نفت شیراز از طریق فرابورس در معرض عرضه قرار خواهند گرفت.
    سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• zagros59
      عضو عادی
      • May 2012
      • 78

دولت فقط میخاد نقد بشه سازمان هم داره نهایت همکاری رو میکنه بعدا هم معلوم نیست این ثروت ها کجا میرن.
      دوستان شبریز 280 اعلام کرده بود(البته اگه سازمان آفت نریزه) ولی چون میخاستن مردم وپارس بخرن نزاشتن پالایشگاهی ها صف خرید بشن. دستپاچه شدن مثل وقتی که ما هم میخایم نقد بشیم!سهمتونو مفت از دست ندین. باور کنید از طلا ارزشمندتره. واسه همینه 19 فروردین میخان معامله کنن تا مشتری بیاد و بعد هم آزاد سازی پتانسیل ها. چهارشنبه سهم از نوسان گیر ها تصفیه شد حالا ملت هم که فروشنده بود واسه این بلوک میاد توصف خرید. احتمالا سیاستشون اینه که مشتاق به خرید نشان نخواهند داد و با عرضه نمیزارن روزی 4 درصد بالا بره و کدبه کد میکنن تا بازار به سهم هجوم میلیونی نیارن. با خبر شبریز طوفان میشه طوفان هدف اول 700 و بعد 1000 و 1200
      توصیه به خرید و فروش نمیشود

نظر

• anahita
        عضو فعال
        • Jan 2013
        • 769

شک دارم اجازه بدن سهم صف بشه ، شاید فقط روز اول بزارن 4 رو پر کنه با صف ، بعدش رو شک دارم . در ضمن مذاکرات استانبول هم مثبت بوده و تحریم های سبک رو کم کم بر میدارن ، به احتمال خیلی زیاد هم 16 فردورین مصالحه صورت میگیره و دلار سقوط سنگینی میکنه . لطفا ناراحت نشین از این حرف . دلار سقوط کنه درسته پالایشی ها منفی میخورن اما وضع مردم بدبخت کشور بهتر میشه ، همیشه فقط به فکر خودتون نباشید .
        به هر حال پالایشی ها سهام خوبی هستن اما حواستون به سهامی که به واسطه ی تحریم ها ضرر کردن هم باشه که در صورت توافق مذاکرات آلماتی پتانسیل سنگینی برا رشد پیدا میکنن .
        با تشکر
        *** هرچه در جستن آنی ، آنی ***

نظر

• darab
          عضو عادی
          • Dec 2012
          • 215

برداشتن تحریمها برای شخص من بسیار خوشایندتر از 2000 تومان شدن شبندر است. فراموش نکنیم زمانی خوشبخت هستیم که همنوعانمان ما هم از زندگی لذت ببرند. ضمنا بالا نرفتن شبندر باعث خرید بیشتر می شود. در مورد شبندر اگر تا آخر فروردین از 600 بالا نزنه می تونم شمار بیشتری شبندر را احتکار کنم >:)
          شاهکار مولانا:[B]چون نباشد عشق را پروای او[/B]........... [B]او چو مرغی ماند بی پر وای او[/B]/:.Heart.:/

نظر

• anahita
            عضو فعال
            • Jan 2013
            • 769

در اصل توسط darab پست شده است View Post
            برداشتن تحریمها برای شخص من بسیار خوشایندتر از 2000 تومان شدن شبندر است. فراموش نکنیم زمانی خوشبخت هستیم که همنوعانمان ما هم از زندگی لذت ببرند. ضمنا بالا نرفتن شبندر باعث خرید بیشتر می شود. در مورد شبندر اگر تا آخر فروردین از 600 بالا نزنه می تونم شمار بیشتری شبندر را احتکار کنم >:)
            نه دیگه ، تاآخر فروردین حوالیه 700 یا بیشتره ، دیگه سهم اینقدرم ضعیف نیست ;)

نظر

• zagros59
              عضو عادی
              • May 2012
              • 78

در اصل توسط anahita پست شده است View Post
              شک دارم اجازه بدن سهم صف بشه ، شاید فقط روز اول بزارن 4 رو پر کنه با صف ، بعدش رو شک دارم . در ضمن مذاکرات استانبول هم مثبت بوده و تحریم های سبک رو کم کم بر میدارن ، به احتمال خیلی زیاد هم 16 فردورین مصالحه صورت میگیره و دلار سقوط سنگینی میکنه . لطفا ناراحت نشین از این حرف . دلار سقوط کنه درسته پالایشی ها منفی میخورن اما وضع مردم بدبخت کشور بهتر میشه ، همیشه فقط به فکر خودتون نباشید .
              به هر حال پالایشی ها سهام خوبی هستن اما حواستون به سهامی که به واسطه ی تحریم ها ضرر کردن هم باشه که در صورت توافق مذاکرات آلماتی پتانسیل سنگینی برا رشد پیدا میکنن .
              با تشکر
              دوست عزیز شرایط دلاری که شما میفرمایید حتی در مورد شرکت هایی مثل پتروشیمی ها که گزارش شون رو با دلار 3000 یا بیشتر تومن بستن هم صادق نیست چرا که آنقدر بحث صادرات و معاملات جهانی مهمه که این تسعیر که بحث مسخره ای بود به چشم نمیاد چه برسه به سهم هایی که با 2000 بستن. پالایشگا هی ها که یه حاشیه سود مطمئن در قبال پالایش دارن با هر وضع و شرایط دلاری چه 1000 چه 4000.بعد از اون مهم اینه که هجمه سنگینی از نقدینگی به دلیل امنیت و ثبات وارد بورس میشه و دلار و طلا دیگه محلی برای سودسازی نخواهد بود و به جای اصلیشون برمیگردن. المان کوچیکش همین نقدینگی که واسه وپارس جمع شد ببینید چه شرایطی رو در روزهای آینده رقم خواهد زد.
              آخرین ویرایش توسط zagros59؛ 2013/03/20, 11:50.

نظر

• شبندر
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 3598

در اصل توسط darab پست شده است View Post
                دوست عزيز:
                من 5 ميل شبندر دارم ولي بازم ميخوام تحريمها برداشته بشه از سهمهاي ديگه هم دارم كه وابسته به دلار هستند و شايد حسابي ضرر كنم ولي با حرف شما كاملا موافقم مطلبتون بسيار انسان دوستانه بود.ممنون
                دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• شبندر
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 3598

خدمت دوستان گلم:
                  اين عيد سعيد باستاني را پيشاپيش به همه شما وخانواده هاي محترمتون تبريك عرض مي كنم و سال جديد را سالي پر از مهرباني و خوشوقتي و سالي پر سود در بورس را برايتان آرزو مي كنم.
                  شبندر
                  دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• zagros59
                    عضو عادی
                    • May 2012
                    • 78

به
                    به شکوفهها،
                    ........به باران
                    ......به نسیم پاک ایران
                    ............در این خجسته بهاران
                    ..............در خلیج فارس زیبا

برسان سلام ما را...
                    هر آنکس سفرش به جنوب افتاد...

نظر

• zagros59
                      عضو عادی
                      • May 2012
                      • 78

اول
                      عیدتون مبارک هووووو اولین نفرم که به همتون تبریک میگم
                      سال خوب و خوش پر سود و پر پول بعد سلامتی و خوشحالی و آزادی و آزادمنشی واستون آرزومندم

نظر

• sourena
                        عضو فعال
                        • Aug 2011
                        • 1080

مبارک باشه
                        به فال نیک میگیریم اولین تاپیکی در سال جدید به روز شد
                        تاپیک شبندر دوست داشتنی و پربرکته
                        انصافاً محبوبترین و پربرکت ترین سهم سال
                        نه تنها برای سهامدارانش بلکه برای کل بازار همین شبندره
                        بدون شعار و جوزدگی
                        میخواهم آرزو کنم و تاکید کنم روی آرزو
                        شبندر 2000 تومانی انشالله
                        انشالله با شایستگی و با ارزندگی قیمت 2000 تومانی شبندر را در این سال مشاهده کنیم
                        نوروز شادی داشته باشید
                        سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• darab
                          عضو عادی
                          • Dec 2012
                          • 215

من هم سومین نفر هستم.

مردم ایران زمین سال نوتون مبارک ان شالله سالی پر برکت داشته باشید
                          شاهکار مولانا:[B]چون نباشد عشق را پروای او[/B]........... [B]او چو مرغی ماند بی پر وای او[/B]/:.Heart.:/

نظر

• anahita
                            عضو فعال
                            • Jan 2013
                            • 769

شبندر بخرین ، چون معلومه مذاکرات شکست میخوره که باید حماسه سیاسی خلق کنیم ، از دوشنبه فقط اضافه میکنم . شبندر به 5000 تومن میرسه .
                            سال نو مبارک دوستان <:-p

نظر

• darab
                              عضو عادی
                              • Dec 2012
                              • 215

خدا نکنه مذاکرات شکست بخوره ما ملت فرهیخته ایران با هیچ کشور و ملتی دشمنی نداریم. ان شا الله سالی پر از صلح و صفا خواهیم داشت .

نظر

• yosef
                                عضو فعال
                                • Dec 2012
                                • 440

سال 91 سال پر سودی برای من بود . امیدوارم سال 92 سال پر سودی برای همه سهامداران عزیز باشه . >:D<
                                آنچه هستیم، نتیجه چیزی است که بدان اندیشیده ایم.

نظر

در حال کار...
                                X