پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mobina
    عضو فعال
    • Aug 2012
    • 333

در اصل توسط sasa پست شده است View Post
    یعنی شبندر میره واسه تعدیل ؟
    اخبار که اینو میگه اما بازار چه برداشتی کرد..
    زنگ زدم امور سهام گفتند به ما تعلق نمیگیره و پیگیر گرفتن تاییدیه از مجلس هستیم تا شفاف سازی را رو کدال بفرستند...

آخرین ویرایش توسط mobina؛ 2013/05/14, 13:30.
    وقتی روز بدی دارید همیشه یادتان باشد که کس دیگری روز بدتری داشته است، شکرگزار داشته هایتان باشید ...

نظر

• امیر2309
      عضو فعال
      • Apr 2011
      • 2127

اصلا شبندر كاري به اينها نداره بايد بازيگراش بخوان ببرن بالا كه فعلا اينكارو نكردن. شايد
      چون طبق همين حرفهاي كه مي زنن 26% حذف شده
      بايد منتظر ماند ديدي چي مي شه و اونروزي كه بخواد پرواز كنه بايد 200 ميل معامله بشه
      از جناب مات و كيوان هم ممنون هستم بابت هشدارشون ولي ما استفاده نكرديم هيچ اضافه هم كرديم
      www.mahak-charity.org

نظر

• sasa
        عضو عادی
        • May 2013
        • 182

در اصل توسط mobina پست شده است View Post
        زنگ زدم امور سهام گفتند به ما تعلق نمیگیره و پیگیر گرفتن تاییدیه از مجلی هستیم تا شفاف سازی را رو کدال بفرستند...

تعدیل بزنه فکر میکنید چند بشه ؟

نظر

• بچه کف بازار
          عضو فعال
          • Aug 2012
          • 461

آقا کیانوش و بقیه بچه های این تاپیک مثل آقای اناری حمید خان و....
          من از شما خیلی متشکرم توی روزای مثبت از شما زیاد تشکر کردم
          حالا توی این روزای منفی هم باز از شما برای منتفع کردن من از سود پالایشگاهیها که بیشترین سود من از زمان ورودم توی بورس توی مقطع زمانی کوتاه مدت بود تشکر می کنم
          من توی بدترین سناریو که برای شبندر اتفاق بیفته 150 درصد سود می کنم از شما و بقیه بچه ها ممنونم

@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-

نظر

• ساسان
            عضو فعال
            • Aug 2011
            • 728

دوستان
            یک سوال
            نماینده دولت در مجلس هم گفته ما نفت را 17 دلار به پالایشگاهیها میدیم
            به فرض
            میشه
            شرکت ملی پالایش نفت 17 دلار از دولت بگیره
            و با شرکتهای پالایشی 95% فوب حساب کنه:O
            تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• کيانوش
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 6613

در اصل توسط بچه کف بازار پست شده است View Post
              حالا توی این روزای منفی هم باز از شما برای منتفع کردن من از سود پالایشگاهیها که بیشترین سود من از زمان ورودم توی بورس توی مقطع زمانی کوتاه مدت بود تشکر می کنم
              من توی بدترین سناریو که برای شبندر اتفاق بیفته 150 درصد سود می کنم از شما و بقیه بچه ها ممنونم

خواهش مي کنم.اينجا تالار گفتمان هست و تبادل نظرها براي نفع و بهره مندي هست.
              من تمام سهامها را فروختم و هنوز با پولش چيزي هم نخريدم الا پالايشگاهها را.

فردا پي به اي شبريز ميره زير 5 يعني 4.6
              پي به اي شراز هم پس فردا ميره زير 5
              شپناهم همينطور
              .................................................. ..
              چون واقعا اينها مفتند.و اگر بازار بالايي داشته باشه با پالايشگاهها داره.
              تا شبندر جمع نشه واي بحال بازار.
              اين امروز به همه ثابت شد.
              بازار حتي حاضر نشد تاپيکو را بخره.من 220تومان نشسته بودم.
              وقتي شبريز با پي به اي 4.6 صف فروش باشه واي بحال سهامهاي بالاي پي به اي6بازار
              احتمالا هم بقيه پولها را بزنم به پالايشگاهها
              ...........................................
              من نگران شبندر نيستم .
              شبندر تو يک زمان 2سال اتي قيمتش بالاي 4هزارتومان خواهد بود.خصوصا اگر هاشمي بشه رييس جمهور و تحريمها برداشته بشه.
              شرکتي که توان 10ميليارد دلار توان صادراتي داشته باشه نگراني نداره.

نظر

• n@vid
                عضو عادی
                • Dec 2011
                • 289

باز هم دو پهلو و غيرشفاف
                زده به صحراي كربلا از پتروشيمي صحبت كرده
                آقاي معاون بودجه انگار فرق پالايشي و پتروشيمي رو نميدونه هنوز

ممبینی در گفت وگو با خانه ملت:
                خرید خوراک به قیمت ۹۵٪فوب خلیج فارس معافیت از واریز ۲۶ درصد درآمد ایجاد میکند

رحیم ممبینی در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری خانه ملت، افزود: هرگاه بخش غیر دولتی خوراک مورد نیازش را با ۹۵ درصد فوب خلیج فارس خرید کرد احتیاجی نیست تا ۲۶ درصد از سهمش را به صندوق توسعه ملی پرداخت کند.
                معاون معاونت نظارت راهبردی و برنامه ریزی رئیس جمهور افزود: بخش غیر دولتی با توجه به اینکه از خوراک با نرخ دولتی استفاده می کند نباید نگران باشد اتفاقا نگرانی اینجاست که مجتمع های پتروشیمی غیر دولتی که از خوراک با قیمت دولتی استفاده می کنند سهم ۲۶ درصدی خود را پرداخت نکنند.
                وی افزود: اتفاقاً کمیسیون تلفیق هنگام بررسی این قسمت از لایحه پیشنهاد حذف پرداخت سهم ۲۶ درصدی را مطرح کرده بود که منجر به افزایش چند برابری قیمت سهام پتروشیمی ها در بورس شد اما با مصوبه نهایی مجلس قیمت سهام به سمت تعادل پیش می رود و این عادلانه است.
                ممبینی همچنین در خصوص هدفمند سازی یارانه ها و سناریو نهایی گفت: مباحث مربوط به هدفمند سازی بهتر است که هنگام طرح در صحن مورد بحث قرار گیرد و صحبت درباره آن در حال حاضر به صلاح نیست.
                معاون معاونت نظارت راهبردی و برنامه ریزی رئیس جمهور همچنین در خصوص روند بررسی بودجه در صحن علنی مجلس گفت: از بابت بررسی بودجه دو نگرانی داریم و آن اینکه مصارف قطعی در بودجه تعریف شود اما در مقابلش درآمد قطعی نباشد و مصارف از اتقان بیافتد.
                وی به نگرانی دیگری اشاره کرد و گفت: در ارتباط با گذاشتن ردیف های جدید در بودجه نگران هستیم چرا که گذاشتن ردیف یعنی توسعه تشکیلات و بزرگ شدن دولت و خلق هزینه های جدید که امیدواریم در ادامه روند بررسی بودجه نسبت به این موضوع توجه شود./

پایان پیام

نظر

• مهدی بورسی
                  عضو عادی
                  • Aug 2012
                  • 153

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                  خواهش مي کنم.اينجا تالار گفتمان هست و تبادل نظرها براي نفع و بهره مندي هست.
                  من تمام سهامها را فروختم و هنوز با پولش چيزي هم نخريدم الا پالايشگاهها را.

فردا پي به اي شبريز ميره زير 5 يعني 4.6
                  پي به اي شراز هم پس فردا ميره زير 5
                  شپناهم همينطور
                  .................................................. ..
                  چون واقعا اينها مفتند.و اگر بازار بالايي داشته باشه با پالايشگاهها داره.
                  تا شبندر جمع نشه واي بحال بازار.
                  اين امروز به همه ثابت شد.
                  بازار حتي حاضر نشد تاپيکو را بخره.من 220تومان نشسته بودم.
                  وقتي شبريز با پي به اي 4.6 صف فروش باشه واي بحال سهامهاي بالاي پي به اي6بازار
                  احتمالا هم بقيه پولها را بزنم به پالايشگاهها
                  ...........................................
                  من نگران شبندر نيستم .
                  شبندر تو يک زمان 2سال اتي قيمتش بالاي 4هزارتومان خواهد بود.خصوصا اگر هاشمي بشه رييس جمهور و تحريمها برداشته بشه.
                  شرکتي که توان 10ميليارد دلار توان صادراتي داشته باشه نگراني نداره.
                  کیانوش جان جسارتاً شما مگه حقوقی هستی که تونستی واسه تاپیکو اردر وارد کنی؟ چون دسترسی مشتریان بر خط قطع بودش.

نظر

• اسمان
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 760

در اصل توسط Sushiant پست شده است View Post
                    آقا این 26 درصدو ولش ...........

این جریان نرخ ارز باز چیه ؟؟؟؟؟؟؟ یکی میگه 1700 یکی میگه 2000 ؟؟؟؟؟ کمیسیون تلفیق باید تصمیم بگیره گویا !!!!! اصن یه وضی شده..... ها!!!!!!

جلسه کمیسیون تلفیق برای تعیین نرخ ارز در بودجه

عزتالله یوسفیان در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس در پاسخ به اینکه نرخ ارز در بودجه امسال چه رقمی میشود، گفت: نرخ ارز همان نرخ مبادلهای 2450 تومان بود که در صحن مجلس پذیرفته نشد و باید درکمیسیون تلفیق تعیین تکلیف شود که هنوز نشده است.
                    عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس افزود: شب گذشته در کمیسیون تلفیق برای تعیین نرخ ارز در بودجه بحث شد اما به نتیجهای نرسید.
                    وی تصریح کرد: هرسال یک عدد فرضی برای ارز در نظر میگیرند زیرا در غیر اینصورت محاسبه درآمدهای نفتی مقدور نمیشود.
                    به گفته وی، قیمت ارز در کمیسیون تلفیق و در بودجه و نیز میزان صادرات نفت و ارزش نفت همه فرضی است و از حال ضرب این سه عدد فرضی، پایه نفتی بودجه امسال به دست میآید که البته ممکن است با نوسان میزان صادرات و یا سایر گزینهها کم یا زیاد شود.
                    یوسفیان تصریح کرد: این عدد هرچه باشد مبنا نیست و یک عدد فرضی است و بازار و بانک مرکزی، خودشان این عدد را تعیین میکنند که ممکن است کمتر یا بیشتر از این عدد فرضی باشد.
                    عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس تصریح کرد: نرخ ارز در قانون پنجم، شناور مدیریتشده است که اگرچه الان شناور است اما مدیریت نمیشود.
                    وی تصریح کرد: بعید میدانم مجلس در زمینه تعیین نرخ ارز به نتیجه برسد.
                    به گفته یوسفیان، شب گذشته عددهای پیشنهاد شده نرخ ارز در کمیسیون تلفیق متفاوت از 1700 تومان تا 2000 تومان بود.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس تصریح کرد: بعداز ظهر امروز، کمیسیون تلفیق در خصوص تعیین نرخ ارز دوباره جلسه خواهد داشت.
                    منظور تعيين قيمت ارز مرجع است ..يعني ارز مرجع از 1226 تومن بايد به رقم 1700 ويا 2000 برسه ...

در ان صورت احتمالا قيمت ارز اتاق مبادله اي 3000 تومن خواهد شد و دلار ازاد 4000 ....

اكثرا شركتهاي پالايشي و صادراتي نرخ تسعير ارز رو قيمت اتاق مبادله اي در بودجه شون در نظر گرفتن

و اگر قيمت ارز مرجع 2000 تصويب بشه قطعا قيمت ارز در مبادله اي به 3000 خواهد رسيد و اين براي صادر كنندگان مزيت است

و جا براي تعديل مجدد دارند

بالا رفتن نرخ ارز مرجع براي شركتهاي وارداتي ها موضوع خوشايندي نخواهد بود همچنين براي كالا هاي اساسي اولويت يك و دو

نظر

• m_r_anari
                      عضو فعال
                      • Aug 2012
                      • 881

در اصل توسط بچه کف بازار پست شده است View Post

خواهش می کنم قربان. سود شبندر هم نوش جون شما و تمام دوستان. الحق خیلی از افراد دیگه هم تو این تاپیک زحمت کشیدن و اطلاعات خودشون رو ارائه کردند که واقعا جای تشکر داره.
                      اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

• کيانوش
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 6613

در اصل توسط مهدی بورسی پست شده است View Post
                        کیانوش جان جسارتاً شما مگه حقوقی هستی که تونستی واسه تاپیکو اردر وارد کنی؟ چون دسترسی مشتریان بر خط قطع بودش.
                        به کارگزار گفتم بالاي 220تومان نخره.
                        خيليها هم حرف من را به کارگزار گفته بودند.و همين موضوع باعث شد سهم رو ميز باد کنه.
                        حالا فردا پول اون مياد تو بقيه بازار.
                        احتمالا بزنند به شراز و شبريز و شپنا و بعدش شتران و شبندر و ............

نظر

• مهدی بورسی
                          عضو عادی
                          • Aug 2012
                          • 153

در جمع خبرنگاران مطرح شد
                          پالایشگاهها و پتروشیمیها دلیل افت بازار سهام/ ثبت تنها ۳۰ میلیون تقاضا برای تاپیکو

معاون بازار شرکت بورس با اشاره به علل کاهش ۸۳۴ واحدی شاخص بورس، گفت: این پدیده ناشی از تصمیماتی بوده که در مورد پالایشگاهها اعلام شده و برخی شایعاتی که در مورد پتروشیمیها مطرح شده موجب افت بازار سرمایه در دو روز اخیر شده است.
                          خبرگزاری فارس: پالایشگاهها و پتروشیمیها دلیل افت بازار سهام/ ثبت تنها ۳۰ میلیون تقاضا برای تاپیکو

Tweet

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، علی صحرایی پس از عدم موفقیت عرضه سهام شرکت سرمایهگذاری نفت، گاز و پتروشیمی تامین (تاپیکو) در جمع خبرنگاران، اظهارداشت: عرضه کننده سهام طبق قانون این اختیار را دارد که با توجه به شرایط بازار، سهام خود را عرضه نکنند.

وی در پاسخ به این سوال که چرا عرضه کننده مطابق با تقاضای بازار قیمت را کاهش نداد، گفت: به هر حال آنها معیار قیمتگذاری دارند و باید نسبت به آن پاسخگوی باشند؛ با توجه به اینکه امروز وضعیت بازار منفی بوده شاید تشخیص دادهاند که در زمان دیگری این عرضه انجام شود.

معاون بازار شرکت بورس تاکید کرد: عرضه کننده و خریداران باید در قیمت مشخصی به توافق برسند و در صورتی معامله قطعی میشود که حداقل 60 درصد از سهام عرضه شده خریداری شود که میزان تقاضا برای خرید این سهام به این نسبت نرسید و معامله قطعی نشد.

وی در مورد قیمتهای مورد نظر طرف عرضه و تقاضای این معامله، گفت: قیمت عرضهکننده حدود 320 تومان بود که در این قیمت تنها برای 30 میلیون سهم تقاضا وجود داشت، در حالی که حداقل باید حدود 870 میلیون سهم در آن قیمت معامله میشد تا از لحاظ قانون این معامله قابل پذیرش شود.

صحرایی تصریح کرد: تقاضا برای این سهام از 100 تومان تا 320 تومان وجود داشت اما به دلیل به حد نصاب نرسیدن معامله به نتیجه نرسید.درخصوص زمان مجدد عرضه سهام این شرکت، شرکت سرمایهگذاری تامین اجتماعی تصمیمگیری میکند.

وی در مورد زمان عرضه 17 درصد از سهام هلدینگ خلیج فارس، اظهارداشت: این عرضه در هیئت عالی واگذاری به تصویب رسیده اما زمان اجرایی شدن آن به شرکت بورس اعلام نشده است.

معاون شرکت بورس در مورد علل کاهش 834 واحدی شاخص بورس که یک رکورد جدید محسوب میشود، گفت: علت این پدیده ناشی از تصمیماتی بوده که در مورد پالایشگاهها اعلام شده و برخی شایعاتی که در مورد پتروشیمیها مطرح شده موجب افت بازار سرمایه در دو روز اخیر شده است.

وی تصریح کرد: پیشبینی میشود که در روزهای آینده بازار به شرایط عادی باز خواهد گشت و پس از تعدیل قیمت سهام شرکتها، دوباره تقاضای بالقوه به بالفعل تبدیل خواهد شد.

صحرایی با بیان اینکه تاثیر اخبار منفی همواره از خبرهای مثبت بیشتر است، ادامه داد: برای شفاف شدن مساله از طریق مجلس شورای اسلامی پیگیریهای لازم انجام میشود.

وی به سهامداران توصیه کرد که تحت تاثیر شرایط روانی و شایعات قرار نگیرند و سهامهای خوب خودشان را به بازار عرضه نکنند زیرا به زودی بورس به حالت عادی خود برمیگردد.

معاون بازار شرکت بورس در مورد تاثیر مصوبه مجلس مبنی بر پرداخت سهم 26 درصدی صندوق توسعه ملی توسط پالایشگاهها، گفت: به نظر میرسد بازار واکنش بیش از اندازهای به این اخبار نشان داده است و اثر ریالی این اقدام باید بررسی شود، شاید این مصوبه تنها بر یک گروه از صنایع در بورس تاثیرگذار باشد اما همه بازار را تحت تاثیر قرار داده است.

انتهای پیام/م

نظر

• m_r_anari
                            عضو فعال
                            • Aug 2012
                            • 881

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                            به کارگزار گفتم بالاي 220تومان نخره.
                            خيليها هم حرف من را به کارگزار گفته بودند.و همين موضوع باعث شد سهم رو ميز باد کنه.
                            حالا فردا پول اون مياد تو بقيه بازار.
                            احتمالا بزنند به شراز و شبريز و شپنا و بعدش شتران و شبندر و ............
                            نه کیانوش جان ، نداشتیما . بزنن به شبندرو شپنا و شتران و بعدش به شبریز و شراز. اینجوری بهتره. چون شبندر خودش بقیه رو میکشه بالا.
                            اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

• ms120j
                              عضو جدید
                              • Apr 2013
                              • 18

در اصل توسط mobina پست شده است View Post
                              زنگ زدم امور سهام گفتند به ما تعلق نمیگیره و پیگیر گرفتن تاییدیه از مجلس هستیم تا شفاف سازی را رو کدال بفرستند...

......................... و در ادامه صحبت از تعدیل مثبت برای پایان ماه هم کردند گویا

نظر

• behnam53
                                عضو جدید
                                • May 2013
                                • 16

بنظر من باید شرکتهای پالایشی علیه دولت و مجلس به دیوان محاسبات شکایت کنند
                                الان دولت داره نفت رو با قیمتهای زیر 70 دلار به چین و هند بدون امکان دریافت ارز بذل و بخشش می کنه
                                این در حالیه که به شرکتهای پالایشی با 103 تا 106 دلار می فروشه
                                تازه مثل دزدای سرگردنه 26 درصد هم از صادراتشون میخاد اخاذی کنه

نظر

در حال کار...
                                X