کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوستان شرازی و شبندری ......هر گونه خبر از افزایش نرخ مرجع تا 1600 و 1700 تومن حرکت شتابانی به این دو سهم میده که حتی فکرشو نمیکنید ..
این خبر بیاد شراز یه نفس تا 550-500 و شبندر یه نفس تا 220 و 250 خواهد رفت......بعدش اروم اروم بالاتر ....فقط کافیه این خبر بیاد .........
این هم اینجا بمونه یادگاری.....
فعلا هم که هدف همون اهداف قبلیه .......
----------------
البته هیچ پیشنهاد خرید و فروشی ندارم .......شاید تا یه سال دیگه هم نرخ مرجع بالا نره .....;)بعدا نگید تارگت الکی دادی .......
بلند مدت که تارگت ها همون تارگت های قبلیه.....
فاکتورهاي مهم ارزندگي شبندر
1-تعديل ناشي از يارانه حمل و نقل تقريبا 85 درصد رو سود تاثير دارد.
2-تعديل ناشي از حذف 23درصدي سود صادراتي به صندوق ملي
3-تعديل ناشي از تغيير ارز مرجع 1226 توماني به ارز 1700 توماني
4- تعديل ناشي از فروش ارز 1226توماني مرجع به ارز 2170 توماني فعلي
5-عرضه بلوک مديريتي سهم
6-ورود ساير پالايشگاهها به بورس مثل شتران-شاولان-شابادان و...
7-ارزش جايگزيني هر سهم با دلار 1226 توماني مساوي 650تومان و با دلار 2100 توماني بيش از 1000 تومان
8-خروج شرکت از زيان 44 توماني
............................................
اتفاق جالبي که ممکنه در مورد شبندر رخ دهد.
با تغيير نرخ ارز مرجع بورس ارز هم راه اندازي شود.انوقت يک تعديل 30توماني از محل تغيير ارز 1226توماني به 1700 توماني رخ مي دهد و يک تعديل بيش از 100 توماني هم از محل فروش ارز صادراتي به قيمت 2100 تومان هم خواهيم داشت.
در بورس ارز گواهي ارزي و حواله ارزي بنام شرکت اصلي و صاحب ارز صادراتي صادر خواهد شد يعني شبندر و نه پالايش و پخش لذا ديگه ارز در بانک با نرخ مرجع تسعير نخواهد شد. بلکه با ارز ازاد تسعير خواهد شد.در بورس ارز تمام شرکتهاي دولتي و نيمه دولتي و خصوصي ارزشان را بر اساس عرضه و تقاضا خواهند فروخت حتي پول نفت هم انجا به ريال تبديل خواهد شد چه برسد به دلارهاي شبندر.
................................
يعني تعديل بلقوه مثبت سود بيش از 1000 درصدي در شکم شبندر خفته است.
باردیگر لیدر بودن شبندر تو پالایشگاهیها به اثبات رسید...خیلیها بجای اینکه شراز بفروشن و شبندر بخرن برعکس کردن...برد بااوناییست که شبندر خریدن...منم که از قبل بسته شدن 90 درصد سلدم با تمام شده 124 تومان تقریبی ..توبازار پرنوسان و نزولی امسال خیالی بس آسوده دارم...
مبارک سود برا شیندریها
شبندر بهتر از شراز است برا یار ان ام
يكي از موارد تصميم گيري من رفتارشتاسي سهم و بازيگرانش...
تو نيم ساغت پاباني پس از آخرين غرضه ها...شبندر 9 ميل صف ميشه و شراز 5 ميل كه همه صف شراز عرضه ميشه..اما نه نمها شيندر عرضه نميشه بلكه بيكباره صفش تا 15الي16ميل ميرشه و اما شراز تا 1و نيم ميل...اما در 4 دقبقه پاياني و شايدم كمتر است كه از عدم عرضه سهم مطمين ميشن ميان و صف شراز تا 9 ونيم ميل افزايش ميدن و صف شبندر به 20 ميل ميرسه.....
يكي از مواردي كه ميشه استخراج كرد و فهميد....آشنايي با معامله گران اصلي سهم و نحوه تفكر آنها ميباشد...
فكركتم واضح باشه هرچند چيزهاي ديگري هم ارنوغ معاملات نيم ساعت آخر ميشد فهميد
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
شيندر صف خريد شد ولي شراز .....
رفتار معاملاتي ديروز سهم بيانگر روند حركتي لمروز بود------------------------------
--------------------------------------------------------------- چرااصرار دارید جتما معامله ای حتی بیثمر رو سهامتون با جابجاییهای اشباه انجام بدید
چند بارگفته شد لیدر شبندر و حتی شراز بااین جابجا کنید جالا بعضیها شبندر مفت میدن و شراز میخرن..
این هشدار بخاطر خودتون بود
يكي از موارد تصميم گيري من رفتارشتاسي سهم و بازيگرانش...
تو نيم ساغت پاباني پس از آخرين غرضه ها...شبندر 9 ميل صف ميشه و شراز 5 ميل كه همه صف شراز عرضه ميشه..اما نه نمها شيندر عرضه نميشه بلكه بيكباره صفش تا 15الي16ميل ميرشه و اما شراز تا 1و نيم ميل...اما در 4 دقبقه پاياني و شايدم كمتر است كه از عدم عرضه سهم مطمين ميشن ميان و صف شراز تا 9 ونيم ميل افزايش ميدن و صف شبندر به 20 ميل ميرسه.....
يكي از مواردي كه ميشه استخراج كرد و فهميد....آشنايي با معامله گران اصلي سهم و نحوه تفكر آنها ميباشد...
فكركتم واضح باشه هرچند چيزهاي ديگري هم ارنوغ معاملات نيم ساعت آخر ميشد فهميد
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
شيندر صف خريد شد ولي شراز .....
رفتار معاملاتي ديروز سهم بيانگر روند حركتي لمروز بود------------------------------
--------------------------------------------------------------- چرااصرار دارید جتما معامله ای حتی بیثمر رو سهامتون با جابجاییهای اشباه انجام بدید
چند بارگفته شد لیدر شبندر و حتی شراز بااین جابجا کنید جالا بعضیها شبندر مفت میدن و شراز میخرن..
این هشدار بخاطر خودتون بود
افشین جان درورد بر شما:x
افشین جان من به شخصه شبندر را صلاح می دونم و برای شراز بالایی چندانی نمی بینم ولی چه کنم که 25% سبدم را فروختم به امید خرید در قیمت پایین ولی نامرد پایین نیومد :D ما هم شراز خریدیم با اینکه ته دلمون راضی نبود ... :D
من وقتی سایت بورسی را باز میکنم صفحه ای خارجی به نام هاست گیتور باز میشود الان هم جناب عطا لطف کردند و این لینک را گداشتند من هم فقط در این صفحه هستم چکار کنم؟با تشکر
عرض سلام
قبل ساعت 9 اگه صف میچیدن کسی فروشنده نبود شاید حجمم پر نمیشد اما تو مچینگ اردراشونو اوردن رو قیمتهای پایینتر
تا حداقل به اندازه حجم مبنل فروشنده بیاد
بازیگردان قوی و باهوشی داره این سهم
مواظب باشید
نظر