احتمال خروج از شمولُیت ماده84 قانو نُ پىج سال توسُعه ودر صورت عرضه 5 درصد دیگر از سهام شبندر توسط تامین اجتماعی یا شرکت پلایش و عدم پرداخت 972میلیارد به صندوق توسعه!!
پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
در اصل توسط zereshkkk پست شده است View Postاحتمال خروج از شمولُیت ماده84 قانو نُ پىج سال توسُعه و با عرضه 5 درصد دیگر از سهام شبندر توسط تامین اجتماعی یا شرکت پلایش و عدم پرداخت 972میلیارد به صندوق توسعه!!///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postمن در حد دانشجویی دارم .......در حد سرمایه کوچکم ...........از عطا بخواه ....بخشنده تره همون طور که از اسمش .............عطا چندین برابر من داره ........عطا لو دادمت ...:d
البته اگه امروز حجم رو بدن ......فردا راحت میشه خریدش........چون 4 شنبه هم هست ......فروشنده هاش بیشتر از امروزن .........
فردا بالای 20 میلیون میدن ......نگران نباشید..........
فروش زیر 250 حرام است :d
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
میثم جون این که قدیمیه
معلومه پستها رو نمیخونی ها
اینو من تو پست شماره 898 این تاپیک گذاشته بودم که ;)The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
-
در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Postبا سلام
میثم جون این که قدیمیه
معلومه پستها رو نمیخونی ها
اینو من تو پست شماره 898 این تاپیک گذاشته بودم که ;)
...یه نفر خونده بود امروز .....این قسمتش خوند برامون .....منم نمیدونستم تا به حال 5 درصد دیگه عرضه بشه سهم صندوق توسعه ملی رو نمیده دیگه ........وای چه شود.///
نظر
-
دوستان یادتون نره که صحبت از بازگشایی نماد حوالی 180-200 بود که من و بقیه دوستان این قیمت ها را فرصت خرید می دونستیم خوب الان رسیدیم به قیمت زمان بازگشایی.... ;;)، پس شبندر استارت رشدش را از امروز شروع کرد .... هدف اول 250 ناقابل .....>:d<
راستی میثم جون این نقطه چین ها را از تو یاد گرفتم ......... :d
نظر
-
سلام
آخرین لحظه حجم رو دادن. جالب اینجاست حتی نمی خوان 1 عدد سهم هم از دست بدن. دقت کنید دقیقا حجم مبنا رو دادن نه یک دونه بالا نه یه دونه پائین. عجب بازیگری داره این شبندر. هالیود باید لنگ بندازه !!!!اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی
نظر
نظر