در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است
View Post
پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
در اصل توسط صبا پست شده است View Postوقتی به حرف نمیکنید شما.... منظورم قندیاس///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postجالبه تو این قیمت ملت نمیخرن و ناز هم میکنن کیانوش جان........:d
حقوقی فعلا خیالش راحته ....میتونه پایین جمع کنه ..یه عده باید خارج بشن .......
احتمالا از ساعت 11 به بعد برا خريد تو صف خريد هجوم ميارند.
اين سهم بخاطر ارزندگيش بايد برا بالا رفتن ارام و قرار نداشته باشه.
بخاطر ديتا هم که تکنيکال نداره بگيم فلان جا به مقاومت ميخوره.
اين سهم خون بورسه.
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postاز نظر من معاملات شبندر عالیه مهم اینه که اونایی که 2 شبنه فروختن امروز بخوان بخرن باید کارمزد رو حداقل بدن ...و این یعنی سهم عالی داره پیش میره از نظر من اونایی که میترسن بفروشن .........حالا بزارید یه عده خارج بشن .......حالا تا اخر وقت وقت زیاده من از 11:30 به بعد منتظر زدن رنجم ......و صبرمون زیاده روی این سهم ...... قصفها میخواد بشه 5000 هزار تومن .....شبندر بشه 300 تومن همون بازدهی رو میده ......
نظر
-
در اصل توسط صبا پست شده است View Postمنظورم حس نوسانگیریه که چون در شما قویه قندیا بهتر بهتون جواب میدن واین انکار لیاقتهای سهمی مث شبندر نیس///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postاز نظر من معاملات شبندر عالیه مهم اینه که اونایی که 2 شبنه فروختن امروز بخوان بخرن باید کارمزد رو حداقل بدن ...و این یعنی سهم عالی داره پیش میره از نظر من اونایی که میترسن بفروشن .........حالا بزارید یه عده خارج بشن .......حالا تا اخر وقت وقت زیاده من از 11:30 به بعد منتظر زدن رنجم ......و صبرمون زیاده روی این سهم ...... قصفها میخواد بشه 5000 هزار تومن .....شبندر بشه 300 تومن همون بازدهی رو میده ......///
نظر
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postملت عشق تو صف خريدن هستند.تحليل محليل تعطيله.
احتمالا از ساعت 11 به بعد برا خريد تو صف خريد هجوم ميارند.
اين سهم بخاطر ارزندگيش بايد برا بالا رفتن ارام و قرار نداشته باشه.
بخاطر ديتا هم که تکنيکال نداره بگيم فلان جا به مقاومت ميخوره.
اين سهم خون بورسه.
سودهاي بلقوه در درون شبندر
معامله بلوکي
ارزش جايگزيني سهم
حمايت خاص حقوقي از سهم
حمايت سازمان بورس از سهم بعنوان خون بورس(سهم 500 توماني 114 تومان قيمت خورد)
..................
من همچنان با سهم هستم.به اميد 500 تومان يک ساله
نظر
نظر