پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ampour
    عضو فعال
    • May 2013
    • 1306

در اصل توسط omidetoop پست شده است View Post
    فروش شبندر حتی برای اونهایی که پول لازم هم هستند نباید زیر 2500 باشد. تاکید میکنم اگر خیلی خیلی پول لازم باشند. در غیر اینصورت تا 5000تومن در بازه یکساله با سهم باشند
    واقعاً توپ توپی ها - خودت میگی اگه پول لازم بودن ........................... رفتن زندون تو درشون میآری ؟ یا چند تا کمپوت میخری میری ملاقات میگی شوخی کردم چرا جدی گرفتید :)]>:P
    چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار

نظر

• Alidadash
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 959

سهام عمده شبندر دست چه شرکت سرمایه گذاری و یا نهادی هست؟
      سهامداری کنید تا رستگار شوید...

شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.

نظر

• Sushiant
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 1391

شتران که در 12 ماهه واقعی سال 91 قبلا 3559 تومان به ازای هر سهم محقق کرده بود آن را به 15924 ریال کاهش داده است و با تعدیل منفی 55 درصدی روبرو شده است. شرکت در مجمع نیز قصد تقسیم 10 درصدی سود خود را دارد، 97،488 میلیون ریال که معادل 159 تومان به ازای هر سهم می شود

persiantahlil
        هر چیز که در جستن آنی، آنی

نظر

• hamedsh
          عضو عادی
          • May 2013
          • 160

در اصل توسط ampour پست شده است View Post
          واقعاً توپ توپی ها - خودت میگی اگه پول لازم بودن ........................... رفتن زندون تو درشون میآری ؟ یا چند تا کمپوت میخری میری ملاقات میگی شوخی کردم چرا جدی گرفتید :)]>:P
          البته شما هم سهم لازمیا

نظر

• ALEN
            عضو فعال
            • Jun 2013
            • 746

در اصل توسط Sushiant پست شده است View Post
            شتران که در 12 ماهه واقعی سال 91 قبلا 3559 تومان به ازای هر سهم محقق کرده بود آن را به 15924 ریال کاهش داده است و با تعدیل منفی 55 درصدی روبرو شده است. شرکت در مجمع نیز قصد تقسیم 10 درصدی سود خود را دارد، 97،488 میلیون ریال که معادل 159 تومان به ازای هر سهم می شود

persiantahlil
            از اطلاع رسانیتون ممنونم
            دوستان در نظر داشته باشن این تعدیل منفی بابت تسعیر تسهیلات شرکت از ارز مرجع به مبادلاتی است و فقط همین سال اتفاق میفته و برای سال بعد خیلی ناچیزه !
            دوم اینکه حداقل پیشنهادی که هیئت مدیره میتونه برای تقسیم سود در نظر بگیره 10 % هست که فقط محض وجود مینویسن ( نمونه رانفور در گزارش 10 در مجمع 70 درصد تقسیم میکنه) تو مجمع مشخص میشه و سهامداران در موردش تصمیم میگیرن
            لطفا ترس به خودتون راه ندین شتران به سهامدار با صبر و حوصله نیاز داره
            منتظر 92 ام

نظر

• zereshkkk
              عضو فعال
              • Nov 2011
              • 3474

شبندر کجایی که عرضه تاریخی تو تکرار نشدنیست !!!!!!!!!!
              دست خصوصی سازی درد نکنه
              خصوصی سازی سپاس :D
              ببینیم در دولت اقای روحانی از این عرضه ها داریم یا نه!!:D

نظر

• alizadeh.f
                عضو فعال
                • Feb 2013
                • 878

ضمن احترام به دوستان شتراني
                شتران ربطي به شبندر نداره.......
                شتران به خاطر حجم سرمايه پايين و حاشيه سود پايين از اول هم تكليفش مشخص بود كه نبايد از 7500 تا 90،000 ميرسيد....
                سهم بايد در طول سال و منطقي رشد كنه و نه 800% در يك روز . روند شپنا منطقي بود با 250% رشد و نه 800% در يك روز......

شبندر رشد سود آوري منطقي داشته و قدرت اول ارز آوري با 2 ميليارد دلار و پتانسيل 5 ميليارد دلار نبايد با هيچ شركتي مقايسه شود...!!!!!!!

طرح توسعه شبندر يك پالايشگاه كوچك محسوب ميشه...
                پيش بيني سود 93 اين شركت توسط اينجانب باعث تحير شما خواهد شد. انشالله به وقتش.......
                ضمن احترام به دوستان شتراني ، شتران ار ابتدا هم در نوع سودآوري تزلزل نشان داده بود.......

سازمان بورس با يكماه بررسي سود سال 91 و 92 نتونسته يك ريال از سود 92 كم كنه.......
                چون روال سودآوري استوار و منطقي داره، با پتانسيل هاي فراوان.

شبندر سود 14 تومني رو 32 و سپس 84 كرد و مورد تاييد سازمان قرار گرفت. روال 92 هم همينه......

.................................................. .................................................. ....

پي بر اي بازار به بيش از 7 رسيده.............
                خودرويي ها با اما و اگر و سود نداشته رشد كردند...........
                صنعت سيمان پي بر 8.27 داره.......................................
                برخي تجهيزاتي ها پي بر اي 10....................................
                و.......

ميبينم كه حوصله بعضي ها سرآمده، اين با منطق سهامداري منافات داره.......
                شبندري كه با يك قرارداد ، يك ميليارد دلار به صادراتش اضافه ميشه(صادرات عراق) .....در عجبم كه چرا سهامداران صبوري نداره......
                .
                .
                از چه هراس داريد پي بر اي بازار را نگاه كنيد و بعد به سبدتان بينديشيد..........

شبندر ليدر روزهاي سخت و پر از تنش و تحريم سال 91 بوده تا چه برسيد با بازاري با پي بر اي 7...............
                .
                .
                .
                .

!!!!!!
                https://telegram.me/alizadeh_farzad

نظر

• sasa
                  عضو عادی
                  • May 2013
                  • 182

پی بر ای شبندر مطمئن باشید به 10 میرسد اینو مطمئن باشید

نظر

• omidetoop
                    عضو عادی
                    • Apr 2012
                    • 37

اردیبهشت 93 ===> شبندر 5000 تومان
                    اردیبهشت 94====> شبندر 15000 تومان

نظر

• خطیر
                      عضو عادی
                      • May 2013
                      • 44

شبندر من کجایی تو خواب بیداری دارم حساب میکنم ار 9000شروع شدی فعلا به 27000رسیدی خدا کنه بیشتر باز شی

نظر

• ampour
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 1306

در اصل توسط sasa پست شده است View Post
                        پی بر ای شبندر مطمئن باشید به 10 میرسد اینو مطمئن باشید
                        فیلم هندیه - 10 برای کی ؟ سال آینده ؟ رو 5 بازشه کلاه ام میندازم بالا - از اسفند پارسال تا حالا همه تحلیل ها و اطلاعات به درد بخور مثل مطالب استاد علیزاده که همه شبندری ها ارادت خاصی به ایشون دارن و من هم احترام خاصی براشون قائل ام را خوندم - ایشون زحمت زیادی برای سهامدارا کشیدن بدون هیچ چشمداشتی - دستشون هم درد نکنه - من و خیلی از دوستام چیزای زیادی ازش یاد گرفتیم - ممنون - اما صبور بودن برای ما تک سهما مشکله - خسته شدیم والله - از اولش هم تک سهم بودن فنا شدن بود و بس - توی یک هفته معامله (از 92/04/04 تا 92/04/15) چهار نماد پالایشی ببین چه کردن (شبریز = 5141+ ریال - شنفت = 3230 + ریال - شراز = 2069+ ریال - شپنا = 2557+ ریال ) تازه 17 نماد غیر پالایشی هم تقریباً توی این رنج ها بودن - درسته که شبندر عالیه - تارگت هاش مشخصه - هرچی بگی می ارزه - ولی اگه قرار باشه هربار برای پیچوندن مردم و بقول خودشون شفاف سازی (کشک) چند ماه متوقفش کنن ................................... اولش همه امید داشتیم که قبل انتخابات .............. بعد گفتن جلسه جلسه جلسه حتماً بعداز انتخابات ................. همه توربوهاشون روشن شد و تخته گاز .......................... ما موندیم و ..................... سران بورس - بعدش هم چند هفته کسر 174 ریال علم شد که مبحث اش از کنفرانس های سران ناتو و ..........هم ........................... بعدش از هم درز اطلاعات و پشمک های دیگه - حالا هم 12 روز داریم تا مجمع کوتاهی در ارسال اعلامیه های ..........................................پخش و پالایش و................... حسابداری نفت و حسابرسی هم که بوق خسته شدیم بخدا - دوستان برگردید به صفحات مربوط به یکماه پیش (قبل انتخابات ) تا یادآوری بشه براتون بعد بهم حق میدید - ALEN جون تو که همیشه می نالی و میگی داری روزی 60 هزارتومان ................... اعتباری داری و ..................... بخوام بقیه رو هم مثال بزنم طولانی میشه ............... درسته اشتباه از خودمون بود که هرچی داشتیم ریختیم تو شبندر - اما کی فکرشو میکرد از 29 اردیبهشت بسته بشه بعدش از هم هر بار یه چیزی رو پیرهن ................کنن - هربار هم یکی رو میفرستن تو تاپیک جار میزنه دارن اعتباری بین فلان تا فلان قیمت میخرن - کو؟ کی؟ کجا؟ دلقک بازی هم حدی داره والله

نظر

• ALEN
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 746

در اصل توسط ampour پست شده است View Post
                          فیلم هندیه - 10 برای کی ؟ سال آینده ؟ رو 5 بازشه کلاه ام میندازم بالا - از اسفند پارسال تا حالا همه تحلیل ها و اطلاعات به درد بخور مثل مطالب استاد علیزاده که همه شبندری ها ارادت خاصی به ایشون دارن و من هم احترام خاصی براشون قائل ام را خوندم - ایشون زحمت زیادی برای سهامدارا کشیدن بدون هیچ چشمداشتی - دستشون هم درد نکنه - من و خیلی از دوستام چیزای زیادی ازش یاد گرفتیم - ممنون - اما صبور بودن برای ما تک سهما مشکله - خسته شدیم والله - از اولش هم تک سهم بودن فنا شدن بود و بس - توی یک هفته معامله (از 92/04/04 تا 92/04/15) چهار نماد پالایشی ببین چه کردن (شبریز = 5141+ ریال - شنفت = 3230 + ریال - شراز = 2069+ ریال - شپنا = 2557+ ریال ) تازه 17 نماد غیر پالایشی هم تقریباً توی این رنج ها بودن - درسته که شبندر عالیه - تارگت هاش مشخصه - هرچی بگی می ارزه - ولی اگه قرار باشه هربار برای پیچوندن مردم و بقول خودشون شفاف سازی (کشک) چند ماه متوقفش کنن ................................... اولش همه امید داشتیم که قبل انتخابات .............. بعد گفتن جلسه جلسه جلسه حتماً بعداز انتخابات ................. همه توربوهاشون روشن شد و تخته گاز .......................... ما موندیم و ..................... سران بورس - بعدش هم چند هفته کسر 174 ریال علم شد که مبحث اش از کنفرانس های سران ناتو و ..........هم ........................... بعدش از هم درز اطلاعات و پشمک های دیگه - حالا هم 12 روز داریم تا مجمع کوتاهی در ارسال اعلامیه های ..........................................پخش و پالایش و................... حسابداری نفت و حسابرسی هم که بوق خسته شدیم بخدا - دوستان برگردید به صفحات مربوط به یکماه پیش (قبل انتخابات ) تا یادآوری بشه براتون بعد بهم حق میدید - ALEN جون تو که همیشه می نالی و میگی داری روزی 60 هزارتومان ................... اعتباری داری و ..................... بخوام بقیه رو هم مثال بزنم طولانی میشه ............... درسته اشتباه از خودمون بود که هرچی داشتیم ریختیم تو شبندر - اما کی فکرشو میکرد از 29 اردیبهشت بسته بشه بعدش از هم هر بار یه چیزی رو پیرهن ................کنن - هربار هم یکی رو میفرستن تو تاپیک جار میزنه دارن اعتباری بین فلان تا فلان قیمت میخرن - کو؟ کی؟ کجا؟ دلقک بازی هم حدی داره والله
                          قربون اون دل پرت برم :)
                          دوست گلم آخه باز خوبیه تو اینه آقای خودتی من که واسه 4 تا پرتفوی دیگه که مال خودمم نیست خریدم چی بگم
                          اما نگران نباش من دلم خیلی روشنه آنچنان سودی بکنیم تو این پالایشگاهیا که بقیه سهماشون و بزارن دم کوزه آبشو بخورن هی نگن دوره پالایشی ها تموم شده ! :))

نظر

• zereshkkk
                            عضو فعال
                            • Nov 2011
                            • 3474

بعد از پی ای رشد خود سهم بعد از بازگشایی و شروع حرکت پالالیشی هاست

نظر

• ampour
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 1306

در اصل توسط ALEN پست شده است View Post
                              قربون اون دل پرت برم :)
                              دوست گلم آخه باز خوبیه تو اینه آقای خودتی من که واسه 4 تا پرتفوی دیگه که مال خودمم نیست خریدم چی بگم
                              اما نگران نباش من دلم خیلی روشنه آنچنان سودی بکنیم تو این پالایشگاهیا که بقیه سهماشون و بزارن دم کوزه آبشو بخورن هی نگن دوره پالایشی ها تموم شده ! :))
                              مخلصیم - والله فکر میکنم همه دلشون پره - ولی کاری از دستمون بر نمیآد - حسود نیستم بخدا - ولی من و دوستام تقریباً سرمایه مثل هم داشتیم - از روز اول اونا فقط 200 تا 220 تا تو رنج های 500 الی 700 خریدن که میانگین 600 حدود 120 تا 130 م برا شبندر سرمایه گذاری کردن بقیه پولشون هم که حدوداً(تا اونجایی که خبر دارم) 70 الی 80 م با علم و آگاهی و خیال راحت سهم های گل و بلبل خریدن که از ته دل میگم مبارکشون باشه و خدا کنه همیشه شاد باشن (همیشه آخر مطالبم نوشتم همه موفق و پرسود باشن چه رسد به دوستان نزدیک خودم ) مثال هم که زدم یعنی اگه فقط 100 هزارتا شبریز تو چهارم تیر ماه خریده یا داشته اند و پانزدهم می فروختن (که چندتاشون اینکارو کردن ) با کسر کارمزد کارگزار حدود 51 میلیون سود بردند - بقول داراب خان ما داریم سماق می مکیم - از روزی شبندر بسته تا حالا ماشینم هم فروختم ولی دوستام ماشاءالله دیگه ماشین ایرونی سوار نمیشن

نظر

• rezatehrani
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 336

حالا که اینجوریه من میگم شبندر رو 10000000000000 باز میشه
                                چخبره هرکسی میرسه یه قیمتی میگه
                                شما دعا کنید زود باز بشه فعلا که ملت به معاملاتشون برسن...................

نظر

در حال کار...
                                X