در اصل توسط omidetoop پست شده است
View Post
پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
شتران که در 12 ماهه واقعی سال 91 قبلا 3559 تومان به ازای هر سهم محقق کرده بود آن را به 15924 ریال کاهش داده است و با تعدیل منفی 55 درصدی روبرو شده است. شرکت در مجمع نیز قصد تقسیم 10 درصدی سود خود را دارد، 97،488 میلیون ریال که معادل 159 تومان به ازای هر سهم می شود
persiantahlilهر چیز که در جستن آنی، آنی
نظر
-
در اصل توسط Sushiant پست شده است View Postشتران که در 12 ماهه واقعی سال 91 قبلا 3559 تومان به ازای هر سهم محقق کرده بود آن را به 15924 ریال کاهش داده است و با تعدیل منفی 55 درصدی روبرو شده است. شرکت در مجمع نیز قصد تقسیم 10 درصدی سود خود را دارد، 97،488 میلیون ریال که معادل 159 تومان به ازای هر سهم می شود
persiantahlil
دوستان در نظر داشته باشن این تعدیل منفی بابت تسعیر تسهیلات شرکت از ارز مرجع به مبادلاتی است و فقط همین سال اتفاق میفته و برای سال بعد خیلی ناچیزه !
دوم اینکه حداقل پیشنهادی که هیئت مدیره میتونه برای تقسیم سود در نظر بگیره 10 % هست که فقط محض وجود مینویسن ( نمونه رانفور در گزارش 10 در مجمع 70 درصد تقسیم میکنه) تو مجمع مشخص میشه و سهامداران در موردش تصمیم میگیرن
لطفا ترس به خودتون راه ندین شتران به سهامدار با صبر و حوصله نیاز داره
منتظر 92 ام
نظر
-
ضمن احترام به دوستان شتراني
شتران ربطي به شبندر نداره.......
شتران به خاطر حجم سرمايه پايين و حاشيه سود پايين از اول هم تكليفش مشخص بود كه نبايد از 7500 تا 90،000 ميرسيد....
سهم بايد در طول سال و منطقي رشد كنه و نه 800% در يك روز . روند شپنا منطقي بود با 250% رشد و نه 800% در يك روز......
شبندر رشد سود آوري منطقي داشته و قدرت اول ارز آوري با 2 ميليارد دلار و پتانسيل 5 ميليارد دلار نبايد با هيچ شركتي مقايسه شود...!!!!!!!
طرح توسعه شبندر يك پالايشگاه كوچك محسوب ميشه...
پيش بيني سود 93 اين شركت توسط اينجانب باعث تحير شما خواهد شد. انشالله به وقتش.......
ضمن احترام به دوستان شتراني ، شتران ار ابتدا هم در نوع سودآوري تزلزل نشان داده بود.......
سازمان بورس با يكماه بررسي سود سال 91 و 92 نتونسته يك ريال از سود 92 كم كنه.......
چون روال سودآوري استوار و منطقي داره، با پتانسيل هاي فراوان.
شبندر سود 14 تومني رو 32 و سپس 84 كرد و مورد تاييد سازمان قرار گرفت. روال 92 هم همينه......
.................................................. .................................................. ....
پي بر اي بازار به بيش از 7 رسيده.............
خودرويي ها با اما و اگر و سود نداشته رشد كردند...........
صنعت سيمان پي بر 8.27 داره.......................................
برخي تجهيزاتي ها پي بر اي 10....................................
و.......
ميبينم كه حوصله بعضي ها سرآمده، اين با منطق سهامداري منافات داره.......
شبندري كه با يك قرارداد ، يك ميليارد دلار به صادراتش اضافه ميشه(صادرات عراق) .....در عجبم كه چرا سهامداران صبوري نداره......
.
.
از چه هراس داريد پي بر اي بازار را نگاه كنيد و بعد به سبدتان بينديشيد..........
شبندر ليدر روزهاي سخت و پر از تنش و تحريم سال 91 بوده تا چه برسيد با بازاري با پي بر اي 7...............
.
.
.
.
!!!!!!https://telegram.me/alizadeh_farzad
نظر
-
در اصل توسط sasa پست شده است View Postپی بر ای شبندر مطمئن باشید به 10 میرسد اینو مطمئن باشیدچو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر
-
در اصل توسط ampour پست شده است View Postفیلم هندیه - 10 برای کی ؟ سال آینده ؟ رو 5 بازشه کلاه ام میندازم بالا - از اسفند پارسال تا حالا همه تحلیل ها و اطلاعات به درد بخور مثل مطالب استاد علیزاده که همه شبندری ها ارادت خاصی به ایشون دارن و من هم احترام خاصی براشون قائل ام را خوندم - ایشون زحمت زیادی برای سهامدارا کشیدن بدون هیچ چشمداشتی - دستشون هم درد نکنه - من و خیلی از دوستام چیزای زیادی ازش یاد گرفتیم - ممنون - اما صبور بودن برای ما تک سهما مشکله - خسته شدیم والله - از اولش هم تک سهم بودن فنا شدن بود و بس - توی یک هفته معامله (از 92/04/04 تا 92/04/15) چهار نماد پالایشی ببین چه کردن (شبریز = 5141+ ریال - شنفت = 3230 + ریال - شراز = 2069+ ریال - شپنا = 2557+ ریال ) تازه 17 نماد غیر پالایشی هم تقریباً توی این رنج ها بودن - درسته که شبندر عالیه - تارگت هاش مشخصه - هرچی بگی می ارزه - ولی اگه قرار باشه هربار برای پیچوندن مردم و بقول خودشون شفاف سازی (کشک) چند ماه متوقفش کنن ................................... اولش همه امید داشتیم که قبل انتخابات .............. بعد گفتن جلسه جلسه جلسه حتماً بعداز انتخابات ................. همه توربوهاشون روشن شد و تخته گاز .......................... ما موندیم و ..................... سران بورس - بعدش هم چند هفته کسر 174 ریال علم شد که مبحث اش از کنفرانس های سران ناتو و ..........هم ........................... بعدش از هم درز اطلاعات و پشمک های دیگه - حالا هم 12 روز داریم تا مجمع کوتاهی در ارسال اعلامیه های ..........................................پخش و پالایش و................... حسابداری نفت و حسابرسی هم که بوق خسته شدیم بخدا - دوستان برگردید به صفحات مربوط به یکماه پیش (قبل انتخابات ) تا یادآوری بشه براتون بعد بهم حق میدید - ALEN جون تو که همیشه می نالی و میگی داری روزی 60 هزارتومان ................... اعتباری داری و ..................... بخوام بقیه رو هم مثال بزنم طولانی میشه ............... درسته اشتباه از خودمون بود که هرچی داشتیم ریختیم تو شبندر - اما کی فکرشو میکرد از 29 اردیبهشت بسته بشه بعدش از هم هر بار یه چیزی رو پیرهن ................کنن - هربار هم یکی رو میفرستن تو تاپیک جار میزنه دارن اعتباری بین فلان تا فلان قیمت میخرن - کو؟ کی؟ کجا؟ دلقک بازی هم حدی داره والله
دوست گلم آخه باز خوبیه تو اینه آقای خودتی من که واسه 4 تا پرتفوی دیگه که مال خودمم نیست خریدم چی بگم
اما نگران نباش من دلم خیلی روشنه آنچنان سودی بکنیم تو این پالایشگاهیا که بقیه سهماشون و بزارن دم کوزه آبشو بخورن هی نگن دوره پالایشی ها تموم شده ! :))
نظر
-
در اصل توسط ALEN پست شده است View Postقربون اون دل پرت برم :)
دوست گلم آخه باز خوبیه تو اینه آقای خودتی من که واسه 4 تا پرتفوی دیگه که مال خودمم نیست خریدم چی بگم
اما نگران نباش من دلم خیلی روشنه آنچنان سودی بکنیم تو این پالایشگاهیا که بقیه سهماشون و بزارن دم کوزه آبشو بخورن هی نگن دوره پالایشی ها تموم شده ! :))چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر
-
حالا که اینجوریه من میگم شبندر رو 10000000000000 باز میشه
چخبره هرکسی میرسه یه قیمتی میگه
شما دعا کنید زود باز بشه فعلا که ملت به معاملاتشون برسن...................
نظر
نظر