پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • rajabnejad
    عضو فعال
    • Jan 2012
    • 4331

در مورد شبندر فعلا خبر قطعی از زمان بازگشایی سهم در دست نیست.یک منبع آگاه از شرکت در این باره گفته در حال حاضر وقتی دلیل طولانی شدن توقف نماد معاملاتی شبندر از سازمان بورس را جویا می شویم در پاسخ گفته می شود که مبالغ اعلامی شرکت قبل از انعکاس در بازار سهام چرا باید در سایت ها و تالارهای گفتگو درج شود؟این منبع آگاه گفته است:سود هر سهم شرکت در بودجه سال مالی 92 بطور خالص مبلغ 220 تومان پیش بینی شده و حال آنکه با توجه به منتفی شدن سهم 26 درصدی کمک به صندوق توسعه ملی در عملکرد سه ماهه اول امسال نیز تعدیل مثبت سود برآوردی دور از انتظار نیست.وی در عین حال از تاثیر 150 تومانی برگشت مانده وجوه مالیات بر ارزش افزوده بر سود هر سهم سال مالی جاری "شبندر" سخن گفته و افزوده:این موضوع باید در تعدیل های سنواتی به شرط تحقق گمانه زنی ها شناسایی شود اما تعیین تکلیف آن بر عهده وزیر اقتصاد نهاده شده است.
    هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• alireza51
      عضو فعال
      • Feb 2013
      • 1205

در اصل توسط alizali پست شده است View Post
      شایعاتی است که سهم یکشنبه باز خواهد شد
      همه شایعات را نوشتم تا دیگر کسی پست نزند

شایعاتی است که سهم شنبه باز خواهد شد
      شایعاتی است که سهم یکشنبه باز خواهد شد
      شایعاتی است که سهم دوشنبه باز خواهد شد
      شایعاتی است که سهم سه شنبه باز خواهد شد
      شایعاتی است که سهم چهارشنبه باز خواهد شد
      شایعاتی است که سهم ؟؟؟؟؟؟؟؟ باز خواهد شد
      نگران نباشید بالاخره باز خواهد شد
      شایعاتی است که بین 1100 تا 1200 باز خواهد شد
      شایعاتی است که بین 1200 تا 1300 باز خواهد شد
      شایعاتی است که بین 1300 تا 1400 باز خواهد شد
      شایعاتی است که بین 1400 تا 1500 باز خواهد شد
      شایعاتی است که بین 1500 تا 1600 باز خواهد شد
      شایعاتی است که بین 1600 تا 1700 باز خواهد شد
      شایعاتی است که بین 1700 تا 1700 باز خواهد شد
      شایعاتی است که بین 1700 تا 1800 باز خواهد شد
      شایعاتی است که بین 1800 تا 1900 باز خواهد شد
      شایعاتی است که بین 1900 تا 2000 باز خواهد شد

شایعاتی است که سهم بین ؟؟؟؟؟؟؟؟ باز خواهد شد

بین یک عددی بالاخره باز خواهد شد.
      عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• shokohit_ar
        عضو عادی
        • Oct 2010
        • 95

با سلام دوستان پالايشگاهی یه موج راه بندازين متن زير را در لینک زیر درج کنين تا یه پیگیری از وزيرصورت بگیره

جمعی از سهامداران سهام پالايشگاهی در بورس هستيم
        سوال از وزير اقتصاد: برای شفاف سازی گره کور تعیین تکلیف وجوه مالیات بر ارزش افزوده پرداختی شرکتهای پالایشگاهی پرداختی به خزانه و شرکت پالايش و پخش فرآورده های نفتی و نحوه تهاتر آنها و برگشت در حساب های شرکتهای پالايشی چه اقدامی انجام داده ايد؟ و آيا تاخيردر تعيين تکليف مذکور باعث رانت خواهی برخی نمیگردد؟

نظر

• امير سينا
          عضو فعال
          • Apr 2012
          • 483

مارگیر یادت باشه / شبندر باید باشه:D:D:D:D:D:D:D

نظر

• خطیر
            عضو عادی
            • May 2013
            • 44

یه چیزی به دلم میگه شنبه حتما خبری از شبندر میشه امیدوارم بالای 20000بازشه

نظر

• خطیر
              عضو عادی
              • May 2013
              • 44

دوستان من ابسال و حتاید خریدم هردوتا شون بسته شدن کسی میدونه از کجا بایدبفهمم برای چی بسته شدن شانسی خریدم نمیدونم خوبه یا بد سهم اصلی من شبندر

نظر

• rajabnejad
                عضو فعال
                • Jan 2012
                • 4331

در اصل توسط خطیر پست شده است View Post
                دوستان من ابسال و حتاید خریدم هردوتا شون بسته شدن کسی میدونه از کجا بایدبفهمم برای چی بسته شدن شانسی خریدم نمیدونم خوبه یا بد سهم اصلی من شبندر
                نگران نباشید حتاید احتمال زیاد رفته مجمع ؛البته 15 تیر مجمع داشته چرا زودتر بسته نمی دونم ؛ولی آبسال رفته تعدیل ؛اینم تعدیل مثبته .هیچ کدوم نگرانی نداره .

یه چیز دیگه .....( البته جسارت نباشه خودتون بهتر از بنده می دونید)شما سهمهای مربوط به خودشو می تونید در تاپیکهای مخصوص به سهم دنبال کنید

نظر

• خطیر
                  عضو عادی
                  • May 2013
                  • 44

من شرمنده هستم باور کنید من نمیدونم چرا یک سهم میره مجمع از کجا باید بفهمم خوبه یا نه اصلا مجمع چیه من از کجا باید اطلاعات بدست بیارم

نظر

• ALEN
                    عضو فعال
                    • Jun 2013
                    • 746

من شرمنده هستم باور کنید من نمیدونم چرا یک سهم میره مجمع از کجا باید بفهمم خوبه یا نه اصلا مجمع چیه من از کجا باید اطلاعات بدست بیارم
                    برای شما که سابقه مالی نداری بهترین کار اینه از کارگزار یا دوستان تحلیلگرت بپرسی چون چیزی نیست که راحت بشه توضیح داد و هر شرکتی با شرکت دیگه فرق داره
                    مواردی که مهمه :
                    1- نسبت پی به ای سهم و قتی میخواد بره مجمع (قیمت تقسیم بر سود)
                    2-پیشنهاد هیئت مدیره در خصوص مقدار تقسیم سود شرکت (تو صفحات آخر صورتهای مالی هست)
                    3-زمان بندی پرداخت سود (بلافاصله بعد مجمع مبلغ سود پرداختی از قیمت کم میشه پس خیلی مهمه که این پول رو زود بگیری )
                    4-خر شانس باشی :)

نظر

• rajabnejad
                      عضو فعال
                      • Jan 2012
                      • 4331

اگه مرتب به این سایت سذ بزنید وتمام تاپیکهارو مطالعه کنید چه از قبل چه جدید ؛مطمئن باش به مرور زمان یاد می گیری به شرطی که چیزی رو که می خوای خودت هم بهش اهمیت بدی یاد بگیری

دنبالش باشی همه کسایی که الان اطلاعات بورسی اونها بالاست یه روزی مثل شما بودن.

این سایت بورس خودش به تنهایی در مورد هر سهم کلی اطلاعات به شما میده

نظر

• alizadeh.f
                        عضو فعال
                        • Feb 2013
                        • 878

چند جمله خودماني.......

بازار و سهام را از هر زاويه اي بررسي كنيد بهترين سهم بازار را در سبدتان داريد.
                        بعضي سهم هاي بازار در دست سفته بازهاست و رشد بي رويه داشته اند. سهام بنيادي در هر شرايط قابل اطمينان و پر بازده هستند.
                        ريسك سبدتان را به خاطر كمي سود بيشتر افزايش ندهيد.!!!!!!
                        سهم هاي بنيادين هميشه سرمايه گذار را در امان نگه ميدارد......

هيچ كس تا به حال از فروش شبندر خوشحال نشده ، قدر اين سهم با ارزش را بدانيد. اگر اين سهم الان عرضه اوليه ميشد آيا كمتر از 1300 عرضه اوليه ميشد. قيمت هاي پايين شبندر را فراموش كنيد كه شايد تا چند سال ديگر هم نمونه اش پيدا نشود. خودمان سازي شد و خوشبختانه سهامداران شبندر از اين قضيه مطلع هستند.
                        به هيچ وجه روال قيمت طي شده تا الان شما را نگران نكند و آن را فراموش كنيد.. شتران 7500 و بعد 90،000 آيا اين منطق خصوصي سازي است. و يا شبريز 140 و الان 2500
                        اين سهم ها به قدري با ارزش هستند كه تمام بازار به بنياد آنها ايمان دارند پس......

قيمت هاي پايين شبندر را به كل فراموش كنيد.فرضيه ها تماما" تبديل به پتانسيل هاي تاپ شده و اما و اگر ها تبديل شده به واقعيت بنيادي و عالي و بي نظير سهم.

.................................................. .................................................. .......................

رهرو آن است كه آهسته و پيوسته رود.....
                        آنهايي كه به سرعت و بي منطق پيش رفته اند لاجرن بر خواهند گشت. با فرض اتمام مجامع تا پايان سال 8 ماه و تا مجمع سال بعد 12 ماه مانده. قرار نيست شاخص منفجر شود. لذا با اصلاح شاخص باز هم سهم هاي كه منطقي رشد كرده و يا كمتر رشد كرده اند به راه طبيعي خود ادامه خواهد داد.
                        طبق قانون مي بايست مجامع تا پايان تير ماه(4 ماه بعد از دوره مالي) تشكيل بشه و اكثرا" تشكيل خواهد شد..... بعد از آن بازار خلع احساس ميكنه و باز سراغ سهم هاي بنيادي مياد....

سرمايه هاي زيادي وارد بورس شده و فرصتي است در دست سفته باز ها. لذا بازار سرمايه كمي درگير هيجان است . هرچند كه در مقايسه با مثلا" ملك و يا تورم جاي رشد دارد ولي اين رشد اگر با اصلاح منطقي نباشد رشد پايدار نخواهد بود.

لذا عرض كردم كه رهرو آنست كه آهسته و پيوسته رود....

با سهامداري اين سهم نه نگران شاخص باشيد و نه نگران آينده قيمتي سهم. تاپ ترين سهم بازار جاي نگراني نداره و در هر شرايط جايگاه خودش رو در شاخص و بازار داراست.
                        نگراني با اين سهم آينده پيش رو،بنياد قوي و طرح هاي توسعه اي معنا ندارد.....

.
                        .................................................. .................................................. .......................

خدمت دوستان عرض ميكنم كه سال 93 سال عالي براي سهم خواهد بود.

1- بهره برداري از طرح هاي توسعه اي(شركت تا الان هزينه كرده و...)
                        2- افزايش صادرات(صادرات 30% محصولات يعني چيزي بيش از 4 ميليارد دلار، 40% صادرات.......
                        3- واقعي تر شدن قيمت حامل هاي انرژي و راه اندازي بورس انرژي
                        4- تعيين تكليف ارزش افزوده
                        5- بهينه سازي و بهبود كيفيت محصولات( پروژه رفع آلايندگي و فروش محصول به نرخ بالاتر به پالايش و پخش )
                        6- افزايش احتمالي ارز رسمي و تك نرخي كردن آن و در غير اينصورت تسعير ارز(هر دو به نفع اين صنعت است)
                        7-مهندسي بيشتر محصولات و توليد محصولات با ارزش افزوده بالاتر(لوبوكات، و....
                        و.......

سال 91 : ارز از 1226 به 2450 رسيد و پالايشگاه ها خصوصي شد
                        سال 92: 26 % حذف شد و انشالله ارزش افزوده هم حل خواهد شد...

خودتان قضاوت كنيد كه سال 93 با اين پتانسيل ها چه سالي خواهد بود. به نظر من پربارتر از سال 91 و 92.
                        قدر اين سهم پويا، بنيادي،آينده دار، و قدرتمند را بدانيد.....

كه به نظر من آينده از آن اين سهم است چون ايستا ن و غير پويا نيست و هميشه در حال آزادسازي پتانسيل هاست.(مانند لئونل مسي)

.

اقای علیزاده این طرح های توسعه به تنهایی چقدر پتانسیل ساختن سود واسه شبندر داره؟

زنده باد به اين ميگن سوال و گفتگو.....
                        قبلا" و با مقايسه طرح توسعه شبندر و شپنا در همين تالار توضيح داده ام.اين هم آدرس
                        http://forum.talarebourse.com/f14/t105746-869.html
                        اگر طرح شپنا را از ابتداي 92 حساب ميكرديم با توجه به سرمايه چيزي حدود 80 و از 6 ماهه دوم نزديك 40 و بيشتر در سود تاثير داره..
                        طرح توسعه شبندر 4 برابر شپناست. پس از ابتداي سال 93 چيزي در حدود 320= 80*4 كه با توجه به 3 برابري سرمايه در حدود بيش از 100 تومان در سود شبندر تاثير گذار خواهد بود.

محاسبات بنده در آدرس فوق گواه اين مطلب است.
                        چقدر تايپ كرديم.....

اگر ايرادي ديديد بفرماييد....
                        آخرین ویرایش توسط alizadeh.f؛ 2013/07/05, 17:00.
                        https://telegram.me/alizadeh_farzad

نظر

• شبندر
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 3598

شبندر را روي 114 تومان خريدم و اون روزها گفتم كه بعد از عيد قيمتش به 1000تومان ميرسه كسي يادش هست؟
                          امروز هم ميگم كه شبندر بزودي با قيمتهاي زير 2000خداحافظي خواهد كرد منتظر بازگشايي باشكوه ليدر كل بورس ايران از ابتدا تا آينده هستيم.
                          پارسال با ركودي كه در بورس بود عرضه شبندر آغاز ركورد شكني شاخص شدو تا امروز لرزه ي شبندره كه همه بورس را تكون داده و تا 100000واحد خواهد كشوند.
                          اميد وارم سود بسيار خوبي داشته باشيد.
                          من تا امروز خودم 30ميليون سهم دارم و تريدرم هم حدود 40ميليون خريد داره و اصلا با هيچ قيمتي فروشنده نيستم. مگر بعضي وقتها بخاطر تنوع نه بخاطر خود سهم،يه نوسان گيري ميكنم ولي تعداد سرجايش هست.
                          دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• sasaneh
                            عضو عادی
                            • Sep 2012
                            • 22

در اصل توسط شبندر پست شده است View Post
                            شبندر را روي 114 تومان خريدم و اون روزها گفتم كه بعد از عيد قيمتش به 1000تومان ميرسه كسي يادش هست؟
                            امروز هم ميگم كه شبندر بزودي با قيمتهاي زير 2000خداحافظي خواهد كرد منتظر بازگشايي باشكوه ليدر كل بورس ايران از ابتدا تا آينده هستيم.
                            پارسال با ركودي كه در بورس بود عرضه شبندر آغاز ركورد شكني شاخص شدو تا امروز لرزه ي شبندره كه همه بورس را تكون داده و تا 100000واحد خواهد كشوند.
                            اميد وارم سود بسيار خوبي داشته باشيد.
                            من تا امروز خودم 30ميليون سهم دارم و تريدرم هم حدود 40ميليون خريد داره و اصلا با هيچ قيمتي فروشنده نيستم. مگر بعضي وقتها بخاطر تنوع نه بخاطر خود سهم،يه نوسان گيري ميكنم ولي تعداد سرجايش هست.
                            من یادمه ..
                            یادش بخیر.. چه روزایی بود.. اون زمان درست تو نقطه آغاز اوج گرفتنش یه شفاف سازی کرد ، باعث شد خیلیا بفروشن .. چقدر حرص خوردیم..
                            اصلا نمیشه اون موقع رو با الان مقایسه کرد.. بخصوص که همه میدونیم تعدیل مثبت سنگینی داده .. و به پتانسیل های سود آوری آینده این پالایشی واقف هستیم..
                            یه امید رسیدن به آرزوهایمان..

نظر

• jasmith
                              عضو عادی
                              • Sep 2012
                              • 189

پیام جدید نفتی 5+1 به تهران/ احتمال کاهش تحریمهای صنعت پتروشیمی

معاون وزیر نفت با اشاره به پیام جدید گروه 5+1 به تهران از احتمال کاهش تحریم های صنعت پتروشیمی خبر داد و اعلام کرد: شمارش معکوس راه اندازی و یا افتتاح 10 طرح جدید پتروشیمی آغاز شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالحسین بیات در پاسخ به سوال مهر مبنی بر کمبود اتیلن به منظور راهاندازی مجتمعهای جدید پلیاتیلنی کشور، گفت: در حال حاضر کمی اتیلن مازاد در سطح صنایع پتروشیمی وجود دارد که مازاد این اتیلن از ابتدای سالجاری تاکنون به خارج از کشور در قالب چند محموله صادر شده است.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اعلام اینکه با بهره برداری از فاز 15 و 16 پارس جنوبی هم امکان تامین خوراک فاز دوم مجتمع پتروشیمی کاویان فراهم میشود، تصریح کرد: بر این اساس حدود یک میلیون تن اتیلن به ظرفیت تولید کشور افزوده میشود که می تواند خوراک مورد نیاز مجتمعهای جدید پلی اتیلنی را تامین کند.

معاون وزیر نفت همچنین از افتتاح و یا آغاز راه اندازی 10 طرح جدید پتروشیمی خبر داد و افزود: تاکنون از مجموع کل 31 طرح پتروشیمی مهرماندگار، 21 طرح به تولید رسیده و یا در سالجاری به تولید محصول خواهند رسید.

وی با بیان اینکه هم اکنون طرح توسعه پتروشیمی نوری (برزویه)، واحد پلیاتیلن پتروشیمی ایلام، طرح توسعه پتروشیمی فجر، فاز اول پتروشیمی دماوند، طرحهای زیربنایی پتروشیمی های فاز دوم عسلویه و فاز دوم اسکله صادراتی پتروشیمی در عسلویه آماده راهاندازی هستند، بیان کرد: همچنین امسال قطعه هشتم خط لوله اتیلن غرب از کرمانشاه تا سنندج راه اندازی خواهد شد تا امکان تامین اتیلن برخی از مجتمعهای پتروشیمی جدید را فراهم کند.

این عضو هیات مدیره شرکت ملی صنایع پتروشیمی با یادآوری اینکه امسال سه مجتمع جدید پلی اتیلنی مهاباد، کردستان و لرستان هم در مدار بهره برداری قرار خواهند گرفت، تبیین کرد: بر این اساس تا شهریور ماه سالجاری پیش بینی می شود واحدهای یوتیلیتی این مجتمع های پتروشیمی راه اندازی شوند.

این مقام مسئول همچنین با اشاره به اینکه احتمال کاهش تحریمهای صنعت پتروشیمی وجود دارد، توضیح داد: در دولت دهم گروه 5+1 پیشنهادهایی مبنی بر کاهش تحریمهای پتروشیمی مطرح کرده است.

بیات همچنین درباره آخرین وضعیت صادرات محصولات پتروشیمی و فرآوردههای پلیمری ایران، گفت: با توافقهای انجام گرفته بین شرکت ملی صنایع پتروشیمی و وزارت صنعت، معدن و تجارت مقرر شده است که مطابق با نیازسنجی داخلی، مازاد محصولات پتروشیمی به بازارهای جهانی صادر شود.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی از مذاکره به منظور اخذ مصوباتی به منظور تامین بلندمدت خوراک و مواد اولیه صنایع تکمیلی پتروشیمی خبر داد و یادآور شد: در صورت اخذ این مصوبات امکان امضای قراردادهای بلندمدت تامین مواد اولیه صنایع تکمیلی پتروشیمی توسط صنایع بالادستی پتروشیمی با قیمتی توافقی بین دو طرف وجود دارد.

نظر

• ampour
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 1306

[QUOTE=alizadeh.f;347280] چند جمله خودماني.......
                                بازار و سهام را از هر زاويه اي بررسي كنيد بهترين سهم بازار را در سبدتان داريد.
                                بعضي سهم هاي بازار در دست سفته بازهاست و رشد بي رويه داشته اند. سهام بنيادي در هر شرايط قابل اطمينان و پر بازده هستند.
                                ريسك سبدتان را به خاطر كمي سود بيشتر افزايش ندهيد.!!!!!!
                                سهم هاي بنيادين هميشه سرمايه گذار را در امان نگه ميدارد......
                                هيچ كس تا به حال از فروش شبندر خوشحال نشده ، قدر اين سهم با ارزش را بدانيد. اگر اين سهم الان عرضه اوليه ميشد آيا كمتر از 1300 عرضه اوليه ميشد. قيمت هاي پايين شبندر را فراموش كنيد كه شايد تا چند سال ديگر هم نمونه اش پيدا نشود. خودمان سازي شد و خوشبختانه سهامداران شبندر از اين قضيه مطلع هستند.
                                به هيچ وجه روال قيمت طي شده تا الان شما را نگران نكند و آن را فراموش كنيد.. شتران 7500 و بعد 90،000 آيا اين منطق خصوصي سازي است. و يا شبريز 140 و الان 2500
                                اين سهم ها به قدري با ارزش هستند كه تمام بازار به بنياد آنها ايمان دارند پس......

قيمت هاي پايين شبندر را به كل فراموش كنيد.فرضيه ها تماما" تبديل به پتانسيل هاي تاپ شده و اما و اگر ها تبديل شده به واقعيت بنيادي و عالي و بي نظير سهم.و آن است كه آهسته و پيوسته رود.....
                                آنهايي كه به سرعت و بي منطق پيش رفته اند لاجرن بر خواهند گشت. با فرض اتمام مجامع تا پايان سال 8 ماه و تا مجمع سال بعد 12 ماه مانده. قرار نيست شاخص منفجر شود. لذا با اصلاح شاخص باز هم سهم هاي كه منطقي رشد كرده و يا كمتر رشد كرده اند به راه طبيعي خود ادامه خواهد داد.
                                طبق قانون مي بايست مجامع تا پايان تير ماه(4 ماه بعد از دوره مالي) تشكيل بشه و اكثرا" تشكيل خواهد شد..... بعد از آن بازار خلع احساس ميكنه و باز سراغ سهم هاي بنيادي مياد....[/SIZE]

[COLOR="#006400"][SIZE=4]سرمايه هاي زيادي وارد بورس شده و فرصتي است در دست سفته باز ها. لذا بازار سرمايه كمي درگير هيجان است . هرچند كه در مقايسه با مثلا" ملك و يا تورم جاي رشد دارد ولي اين رشد اگر با اصلاح منطقي نباشد رشد پايدار نخواهد بود.
                                لذا عرض كردم كه رهرو آنست كه آهسته و پيوسته رود....
                                با سهامداري اين سهم نه نگران شاخص باشيد و نه نگران آينده قيمتي سهم. تاپ ترين سهم بازار جاي نگراني نداره و در هر شرايط جايگاه خودش رو در شاخص و بازار داراست.
                                نگراني با اين سهم آينده پيش رو،بنياد قوي و طرح هاي توسعه اي معنا ندارد...
                                خدمت دوستان عرض ميكنم كه سال 93 سال عالي براي سهم خواهد بود.

1- بهره برداري از طرح هاي توسعه اي(شركت تا الان هزينه كرده و...)
                                2- افزايش صادرات(صادرات 30% محصولات يعني چيزي بيش از 4 ميليارد دلار، 40% صادرات.......
                                3- واقعي تر شدن قيمت حامل هاي انرژي و راه اندازي بورس انرژي
                                4- تعيين تكليف ارزش افزوده
                                5- بهينه سازي و بهبود كيفيت محصولات( پروژه رفع آلايندگي و فروش محصول به نرخ بالاتر به پالايش و پخش )
                                6- افزايش احتمالي ارز رسمي و تك نرخي كردن آن و در غير اينصورت تسعير ارز(هر دو به نفع اين صنعت است)
                                7-مهندسي بيشتر محصولات و توليد محصولات با ارزش افزوده بالاتر(لوبوكات، و....
                                و.......

سال 91 : ارز از 1226 به 2450 رسيد و پالايشگاه ها خصوصي شد
                                سال 92: 26 % حذف شد و انشالله ارزش افزوده هم حل خواهد شد...

خودتان قضاوت كنيد كه سال 93 با اين پتانسيل ها چه سالي خواهد بود. به نظر من پربارتر از سال 91 و 92.
                                قدر اين سهم پويا، بنيادي،آينده دار، و قدرتمند را بدانيد.....

[SIZE=4][COLOR="#800080"][B]
                                كه به نظر من آينده از آن اين سهم است چون ايستا ن و غير پويا نيست و هميشه در حال آزادسازي پتانسيل هاست.[SIZE=1](مانند لئونل مسيBB]
                                اقای علیزاده این طرح های توسعه به تنهایی چقدر پتانسیل ساختن سود واسه شبندر داره؟
                                [COLOR="#B22222"][SIZE=4]
                                زنده باد به اين ميگن سوال و گفتگو.....
                                قبلا" و با مقايسه طرح توسعه شبندر و شپنا در همين تالار توضيح داده ام.اين هم آدرس
                                http://forum.talarebourse.com/f14/t105746-869.html
                                اگر طرح شپنا را از ابتداي 92 حساب ميكرديم با توجه به سرمايه چيزي حدود 80 و از 6 ماهه دوم نزديك 40 و بيشتر در سود تاثير داره..
                                طرح توسعه شبندر 4 برابر شپناست. پس از ابتداي سال 93 چيزي در حدود 320= 80*4 كه با توجه به 3 برابري سرمايه در حدود بيش از 100 تومان در سود شبندر تاثير گذار خواهد بود.

سلام استاد اینقدر کمیاب شدی مثل ستاره سهیل که توی هفته های گذشته مجبور شدم یادداشت ها /اخبارو تحلیل های گذشته شما و چندتا از دوستان دیگه رو برای استفاده و یاد آوری بچه ها بذارم - این تحلیل مورد اشاره شما (مربوط به مقایسه شپنا با شبندر) رو هم من برای اولین بار گذاشتم - ولی از سکوت و شایعات تکراری و میگن میگن ها .................خیلی ها به تالارهای دیگه رفتن - خوب ما هر کاری که از دستمون بر می اومد انجام دادیم - اونقدر وقت گذاشتیم تا دوستان شبندرو مفت از دست ندن و قدرشو بدونن - خیلی جا ها عنوان شده لجبازی کودکانه ولی اینها حرف مفته - مگه بازیگران قهاری که تا 20 حرکت بعدی رو پیش بینی میکنن و برای هر تیکی 2500 تاک تو فکرشون دارن میشه گفت کودکانه - اونهم توی این زمونه که حرکات ناپلئونی منسوخ شده و جایش رو به حرکات ناجوانمردانه داده - خیلی ها میگن چه ضمانتی وجود داره که بلایی که سر اصفهان دارن درمیارن با شبندر نکنن - با این همه پتانسیل که شپنا داره ولی همش داره درجا میزنه و افسارش دست باندهای مافیاییه - شراز هم همینطور ......... با شبندر چکار میخوان بکنن - دو هفته دیگه به مجمع باقی نمونده ولی هنوز هیچ گزارشی رو کدال نیامده - چی رو میخوان ببرن مجمع ؟ قباله بی بی مدیرعامل ........ - مش کرم علی رفتگر محله مون میگه سرت تولاک خودت باشه کاری به دیگران نداشته باش - گوش ندادم و حالا پشت سرم دارن حرف میزنن و میگن تبلیغ کرده تا خودش سهام بچه محلهاشو بکشه بالا - درد دل بود و بس
                                چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار

نظر

در حال کار...
                                X