پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20672

در اصل توسط shimab پست شده است View Post
    پرستو جان متاسفانه دوستان اتا جان ، میثم عزیز و افشین خان اجازه نوسان گیری به من نمی دهند :d و گرنه فردا سقف قیمت می فروختم 2% پایین می خریدم ;;)، البته یه بار همچین کاری کردم که جا موندم و افشین خان کلی عصبانی شد::d :d مجبور شدم با شراز جایگزین کنم، امروز هم تو صف شبندر بودم نرسید شراز خریدم ...
    داداش ما خودمون نوسان گیریم.............. اصلا همه دوستان میدونن من بیش از چند روز نمیتونم یه سهم رو نگه دارم .........خیلی از سهم ها رو هم به خاطر نوسان از دست دادم ......... شبندر وقتی روی 124 داشت میرفت بالا چند روزی بیخیال بازار شدم که اینو نفروشم ...تو صفحات اول شاید باشه ...که گفتم ما میریم که نفروشیم چون داشت با سرعت بالا میرفت .......ترک عادت موجب مرضه ......اگه نوسان جواب میداد که ما استفاده میکردیم .........یه نکته هست که بزار بهتون بگم در مورد نوسان این سهم ....اگه قیمت پایانی یه موقع اومد زیر قیمت پایانی روز قبل اون موقع میتونید نوسان بگیرید ولی اگه با قیمت پایانی بازی کردن جوری که پایانی هر روز حتی شده روی محدوده ی قیمت دیروز باشه بدونید بازی ادامه داره و حمایت هست ......البته اگه حقوقی این مطلب ما رو نخونه (شوخی- سهم بزرگتر از این حرفاست)...البته این نکته هم همیشه جواب نمیده ولی در حمایت ها از این کار استفاده میکنن...چون سهم سنگین هست و قراره حمایت کنن اگه نوسان گیر وارد بشه حمایت سخت میشه .......;) ولی الان راحت سهم رو کنترل میکنن ..شما خودت فروختی کاری کردن که دوباره بیای بالاتر بخری پس شما خودت روز بد جزی از حمایت کننده ها میشی چون میدونی سهم ارزندست ولی میخواستی نوسان هم بگیری..... .............
    البته سهم ارزندست از نظر ارزش جایگزینی بالای 500 و از نظر سود سازی هم زمان مشخص میکنه چه خبره تو این سهم بزارید بورس ارز راه اندازی بشه یا یه بلوک بالای 5 درصد روی این سهم واگذار بشه یا اینکه هیچی نشه طرح توسعش سودش دوبرابر به سود فعلیش خواهد افزود +یارانه حمل و نقل هم میدن ...پس نگه دارید ............فعلا............

البته همه ی اینا به جو بازار و مسایل سیاسی هم بستگی داره ولی سهم خوب راه خود را خواهد رفت .............دیر و زود داره اما .............
    آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/09/04, 17:34.
    ///

نظر

• m_r_anari
      عضو فعال
      • Aug 2012
      • 881

در اصل توسط پرستو پست شده است View Post
      فردا اگر صفی باشه کل صفش داده خواهد شد
      مابقی بازار متعادل رو به پایین به خاطر تعطیلی اخر هفته
      عجب روئی داری انصافا. تو احیانا با احمد... نسبتی نداری ؟ هررزو میگی صفش رو میدن- قیمت می یاد پائین و.... من منوندم شما با این هوشت چطوری تا حالا تو بورس کار کردی و سود بردی. مسائل به این واضحی رو نمی بینی. بابا چطوری بگم این سهم در عین ارزندگی و اشتباه بورس در قیمت اولیه روز عرضه، داره حمایت میشه . اصلا تابلوه. حالا شما هی بگو فردا میاد پائین
      اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

• ata007
        عضو فعال
        • Nov 2011
        • 6291

فردا قراره با بچه های کارگزاری مفید یه حالی به شبندر بدیم البته اگه فرصت داد ;)

نظر

• افشین ساعی
          عضو عادی
          • Jul 2012
          • 88

فردا هم روز جالبيست
          فرق سهم با ذوب و شرازاز امروز بارديگر به اثبات رسيد فردا وضوح فرق مشهودتر خواهد بود
          -----فردا روز تثبيت سهم بالاي 180 و اين مسنلزم حجم------------------------------------------------------------------------------------------------

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20672

در اصل توسط افشین ساعی پست شده است View Post
            فردا هم روز جالبيست
            فرق سهم با ذوب و شرازاز امروز بارديگر به اثبات رسيد فردا وضوح فرق مشهودتر خواهد بود
            -----فردا روز تثبيت سهم بالاي 180 و اين مسنلزم حجم------------------------------------------------------------------------------------------------
            به نظرم فردا متفاوت تر از اونیه که فکرشو کنید .........همه رو میخرن و میرن و صف خریدش میکنن به نظرم ........البته خیلی ها احتمال متعادل شدن رو میدن .......تا ببینیم چی میشه .منطقی هم اینه که متعادل بشه .......ولی خوب شبندره دیگه .....احتمال متعادل شدن تا اینکه صف خرید بشه بیشتره ............ولی من احتمال کمتره رو میدم ..یعنی میخرن اخرش هم صف خرید میشه ......پیش بینیه دیگه......تا ببینیم چی میشه ........

فردا روز مهمیه .........;)
            آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/09/04, 20:55.
            ///

نظر

• بابک 52
              ستاره‌دار (27)
              • Mar 2011
              • 17028

"شبندر" همچنان صدرنشین
              شرکت پالایش نفت بندر عباس و پالایش نفت شیراز در چند هفته گذشته با بازدهی و معاملات مناسب اکثراً سرگروهی بازار را به عهده داشته و امروز نیز با تقاضای بسیار مناسبی همراه هستند که البته همراه با این گروه، نمادهای صنعت قند و شکر نیز توانسته اند پس از نزول ماه های قبل بازدهی مناسبی را نصیب سهامداران خود گرداندند.
              اما در گروه فلزی و معدنی به نظر تعادل عرضه و تقاضا برقرار بوده و این گروه به همراه گروه پتروشیمی امروز معاملات تعادل را پشت سر خواهند گذاشت.
              از سوی دیگر به نظر می رسد تنها نمادی که صف عرضه سنگین را دارا می باشد نماد "وبشهر" بوده که احتمالاً در روزهای آینده شاهد تصمیم مناسب سهامدار عمده آن خواهیم بود.
              The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• 13661366
                عضو عادی
                • Sep 2011
                • 243

در اصل توسط افشین ساعی پست شده است View Post
                فردا هم روز جالبيست
                با سلام.
                جناب ساعی بنده خودم هم شبندر دارم و هم شراز و ذوب. تو بازار امروز بجز شبندر این همه سهم دیگه توسط حقیقی و حقوقی خرید شد و بخوایم بگیم کل بازار اشتباه میکنه و فقط باید شبندر بخرن که درست نیست. در ضمن تا شبندر مثبت باشه شراز هم مثبت خواهد بود و تازه وقتی که شبندر واسه تعدیل بسته بشه اون موقع هست که شگ بازار نسبت به این سهم میریزه.

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20672

ارزش صف شبندر تا بالای 20 میلیارد تومن هم رفت ............بعضی روزها فقط ارزش کل بازار ما 20 میلیارد و زیر 20 میلیارد تومن بود .............
                  ///

نظر

• fiona
                    کاربر فعال
                    • Apr 2011
                    • 405

عجب خریداری
                    عالی حمایت کرد و صفش کرد

نظر

• blue2mans
                      عضو عادی
                      • Aug 2012
                      • 36

تازه میخواد اوج بگیره

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20672

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                        به نظرم فردا متفاوت تر از اونیه که فکرشو کنید .........همه رو میخرن و میرن و صف خریدش میکنن به نظرم ........البته خیلی ها احتمال متعادل شدن رو میدن .......تا ببینیم چی میشه .منطقی هم اینه که متعادل بشه .......ولی خوب شبندره دیگه .....احتمال متعادل شدن تا اینکه صف خرید بشه بیشتره ............ولی من احتمال کمتره رو میدم ..یعنی میخرن اخرش هم صف خرید میشه ......پیش بینیه دیگه......تا ببینیم چی میشه ........

فردا روز مهمیه .........;)
                        شمواد رو فروختم دوباره 3-4 درصد شبندری که فروختم رو میخوام پس بگیرم لامسب فرضت نمیده اون سهم رو فروخت و این رو خرید .....از روز قبل باید نقد باشی برای خریدش .......4-5 میلیون دیگه بدن بهم میرسه ........
                        ///

نظر

• حامد24
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 2532

امروز 4 شنبه است
                          طبیعی که عرضه زیاد میشه
                          نگران نباشید
                          یل یاتار ، طوفان یاتار
                          یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• کيانوش
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 6613

سلطان بورس شبندر
                            اضافه کردم.

نظر

• ata007
                              عضو فعال
                              • Nov 2011
                              • 6291

در اصل توسط حامد24 پست شده است View Post
                              امروز 4 شنبه است
                              طبیعی که عرضه زیاد میشه
                              نگران نباشید
                              حامد جان نیستی دلتنگتیم ;)

نظر

• shimab
                                عضو فعال
                                • Apr 2012
                                • 422

من که هر بار نوسان گرفتم ضرر کردم:d، امروز هم جرأت نکردم نوسان بگیرم فقط دارم معاملات شبندر و شراز را می نگرم ......:) این روزها همه شبندر می خرند شما چطور :d به نظرم آخر وقت صف خرید می شه تا نظر افشین خان چی باشه .... :d

نظر

در حال کار...
                                X