پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کيانوش
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 6613

نوشته اصلی توسط بیل گیتس
    خب حقیقتش نظر منم مثبته ولی دست به عصا.خب چون رشد خوبی هم داشته.از اون طرف هم به نظر میاد که بازیگرانش عزم خوبی برای بالا بردن سهم دارند.
    بله بنده هم تعدادی دارم.ولی به نسبت کل پرتفوی رقم قابل توجهی نیست و خب این نشان از این دارد که فعلا دوست دارم دست به عصا راه بروم تا ببینیم تحولات در اینده چه رقم خواهد خورد.در مورد اینکه کل بورس روند مثبت گرفته مخالفم چون این فعلا شبندره که داره لیدری میکنه و اگر برگرده به نظرم بازار رو خراب میکنه.موفق باشید.
    .......................................
    احسنت به جناب بيل گيتس
    شبندر خون بورسه
    شبندر ليدر بورسه
    شبندر جاي صدرا در بورس نشسته و صدرا مرد رفت پي کارش
    سازمان بورس با شبندر ميتونه حالا حالاها بازار را سر پا نگهداره و شاخص را از مقاومتهاي محکمش عبور بده.
    شبندر نبايد منفي و زمين بخوره.

.........................................
    با شبندر همچنان هستيم.

نظر

• petter
      عضو عادی
      • Apr 2012
      • 141

در اصل توسط بنان پست شده است View Post
      برای من یه چیزی عجیبه و اون اینه که هر جفت شبندر و شراز شرایط مساوی دارن یعنی از محلهای مشترک میتونن تعدیل بدن اونوقت پی بر ای شراز تقریبا نصف شبنذره اما نمیزارن بره بالا البته من از هرجفتشون دارم اما من فکر میکنم حقوقی جلوی رشد شرازو گرفته اگه مثل شبندر ولش کنه حالا حالاها جا داره برای رشد چون شراز اگه بخواد به پی بر ای شبندر برسه خیلی بیشتر از شبندر باید رشد کنه البته جناب اعرابی هم تو یه پستی گفته بود که باید از شبندر کم کم بیرون بیایم بریم تو شراز نمیدونم دلیلش همین موضوعه یا چیز دیگه ای دلیلشه.
      سلام دوست عزیز
      قبلا هم گفتم... شبندر رو با شراز مقایسه نکنین، هر سهمی باید کار خودشو بکنه
      هرچند که من تا حالا زیر بار خرید شراز نرفتم ( به خاطر جناب پرستو :d !! ) ولی باید بگم که شراز سهم خیییییلی خوبیه ولی شبندر ...
      فعلا شراز از دو محل میتونه تعدیل بده اما شبندر در صورت صبر و تحمل میتونه از چندین و چند محل والبته فقط توانایی تعدیل نیست که شبندرو جذاب میکنه ( خیلی چیزا هست که مجال گفتنش نیس ;) )

شاخص حالا حالاها به شبندر نیاز داره ( فعلا هیچ شرکت بزرگی نیست که بتونه جای شبندر رو بگیره و پی در پی شاخص رو بیاره بالا... )
      نظر آقای اعرابی هم قابل احترامه ولی فقط برای خودش خوبه نه کس دیگه!!، همینطور که نظر من فقط به درد خودم میخوره!! دوستان تو بورس کارای زیادی صورت میگیره، اگه قرار باشه که آدم فقط به نظر بقیه گوش کنه و خودش فکر نکنه که دیگه هیچی... کلاش پس معرکه هست ;;)

به نظر من که شبندر بدبدخت همش داره داد میزنه که: الا ایها الضرر کردگان در بورس به سوی من بشتابید...:d حالا خود دانیم...

نظر

• بنان
        عضو فعال
        • Feb 2011
        • 840

در اصل توسط petter پست شده است View Post
        سلام دوست عزیز
        قبلا هم گفتم... شبندر رو با شراز مقایسه نکنین، هر سهمی باید کار خودشو بکنه
        هرچند که من تا حالا زیر بار خرید شراز نرفتم ( به خاطر جناب پرستو :d !! ) ولی باید بگم که شراز سهم خیییییلی خوبیه ولی شبندر ...
        فعلا شراز از دو محل میتونه تعدیل بده اما شبندر در صورت صبر و تحمل میتونه از چندین و چند محل والبته فقط توانایی تعدیل نیست که شبندرو جذاب میکنه ( خیلی چیزا هست که مجال گفتنش نیس ;) )

شاخص حالا حالاها به شبندر نیاز داره ( فعلا هیچ شرکت بزرگی نیست که بتونه جای شبندر رو بگیره و پی در پی شاخص رو بیاره بالا... )
        نظر آقای اعرابی هم قابل احترامه ولی فقط برای خودش خوبه نه کس دیگه!!، همینطور که نظر من فقط به درد خودم میخوره!! دوستان تو بورس کارای زیادی صورت میگیره، اگه قرار باشه که آدم فقط به نظر بقیه گوش کنه و خودش فکر نکنه که دیگه هیچی... کلاش پس معرکه هست ;;)

به نظر من که شبندر بدبدخت همش داره داد میزنه که: الا ایها الضرر کردگان در بورس به سوی من بشتابید...:d حالا خود دانیم...
        البته دوست من آدم نباید به سهمی که داره تعصب داشته باشه من الان تعداد شبندرم تقریبا 3 برابر شرازه اما امروز آخر وقت وقتی شبندر توان صف سنگین را نداشت بنظر من این صف اندک هم از آن حقیقی باید باشه حالا شما فکر میکنید شنبه شبندر قدرت صف خرید بالا داره امیدوارم داشته باشه اما اگه نداشته باشه من شخصا با شراز عوضش میکنم

نظر

• petter
          عضو عادی
          • Apr 2012
          • 141

من خیلی روی شبندر تعصب ندارم، فقط کمی!! :d
          من نگفتم که شبندر قراره همیشه صف باشه... گفتم؟؟!
          من که مطمئنم که ایشالا و به یاری خدا شبندر شنبه هم + میخوره
          پشت سر گذاشتن رنج قیمتی 200 الی 210 خیلی مهمه و از اون به بعد تا 240 براحتی میتونه بره بالا
          شما هم مطمئن باش که اگه شبندر برای چند روز منفی بخوره (که البته حالا حالاها دچار این مشکل نیمیشه) ، اونوقت شراز هم تو مشکل بزرگی می افته...

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

من خیلی روی شبندر تعصب ندارم، فقط کمی!! :d
            من نگفتم که کنور قراره همیشه صف باشه... گفتم؟؟!
            من که مطمئنم که ایشالا و به یاری خدا کنور شنبه هم + میخوره
            پشت سر گذاشتن رنج قیمتی 200 الی 210 خیلی مهمه و از اون به بعد تا 240 براحتی میتونه بره بالا
            شما هم مطمئن باش که اگه شبندر برای چند روز منفی بخوره (که البته حالا حالاها دچار این مشکل نیمیشه) ، اونوقت شراز هم تو مشکل بزرگی می افته...

به نظرم دوستان زیاد سهمها رو به هم وصل نکنید ...گزارش ها شش ماهه بیاد اونوقت سهم ها راه خود رو از هم جدا می کنن ...

مثل قزوین 340 بود قثابت 370 ..ولی گزراش قزوین ثابت کرد باید برعکس باشه الان قزوین داره میشه 800 وقثابت 540 ...

هر دو سهم خوبن ..برا اینکه دعوا نشه از هر دوتا بخرید ..چه فرقی می کنه ..

نظر

• کیوان
              ستاره دار (1)
              • Jun 2011
              • 5095

در اصل توسط بنان پست شده است View Post
              البته دوست من آدم نباید به سهمی که داره تعصب داشته باشه من الان تعداد شبندرم تقریبا 3 برابر شرازه اما امروز آخر وقت وقتی شبندر توان صف سنگین را نداشت بنظر من این صف اندک هم از آن حقیقی باید باشه حالا شما فکر میکنید شنبه شبندر قدرت صف خرید بالا داره امیدوارم داشته باشه اما اگه نداشته باشه من شخصا با شراز عوضش میکنم
              من تعصب ندارم ولی خودمو درگیر پیگیری بالا پایین این سهم نکردم . یادم نرفته حجم تقاضای خرید این سهم تا کجا میتواند کشش داشته باشد و چون میدونستم که اگر هدف سهم بالای 200 نشانه رفته باشد برای عبور از 200 باید قبل از رسیدن به آن مرز پتانسیل بوجود آید. حرکت امروز به وضوح این پیام را داشت که اگر تا دیروز به هدف اول 200 فکر میکردم اکنون باید به 200 صرفا بعنوان مقاومتی سست بیاندیشم! :)

من فقط نمی دونم حالا چرا اینقدر بین شبندر و شراز کل کل افتاده!! بالاخره حق انتخاب و تحلیل و ...هست و هرکس باید بتونه انتخاب خودشو داشته باشه حالا یکی سرعت بیشتر داره ، اطمینان بیشتر داره ، فاند بهتر داره یا هرچیزی....بیایید دموکراسی را از همینجا آغاز کنید از همین محاوره های معمولی و روزانه خودمون! :-b
              ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• کیوان
                ستاره دار (1)
                • Jun 2011
                • 5095

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است
                صندوق نفت فروخته امروز.
                من جایی دیدم که گفته شد ظاهرا دستور فروش 30 میل داشتند! که 18 میل امروز انجام شد.
                پس احتمالا شنبه هم فرصت خرید وجود دارد البته در مثبت!

نظر

• petter
                  عضو عادی
                  • Apr 2012
                  • 141

دوستان خواهشن شلوغش نکنین... :d
                  من هیچ وقت کل ننداختم و تنها هدفم شفاف سازی بوده و هست ، درستی حرفای منو میتونین در کامنتهای قبلیم ببینین
                  من اصلا چکار به شراز یا سهم دیگه ای دارم
                  فقط خواستم شفاف سازی کنم... اگر کسی حرف منطقی در مورد سهمی بزنه مطمئن باشین ازش طرفداری میکنم

دوست خوبم بنان هم مطلبی از قول آقای اعرابی نقل کرد که من هم برای اینکه هیچ کس حتی بنان جون گمراه نشه ، کامنت گذاشتم و جواب دادم
                  در ضمن در همون کامنت هم گفتم که هر کسی باید خودش فکر کنه و تصمیم بگیره

در ضمن جعفر جان عزیزم ، من هم که همینو گفتم ، گفتم شراز رو با شبندر مقایسه نکنین یا بر عکس...

اصلا بنان جون بوس بوس... من صرفا نظر خودمو گفتم اصلا میتونی بهش توجه نکنی... ;;)
                  خواهشن همیشه اگه در مورد کامنتی نظر میدین ، قبلش اون کامنت رو کامله کامل بخونید...ممنون ;)
                  آخرین ویرایش توسط petter؛ 2012/09/05, 19:44.

نظر

• کیوان
                    ستاره دار (1)
                    • Jun 2011
                    • 5095

دوستان خواهشن شلوغش نکنین... :d
                    من هیچ وقت کل ننداختم و تنها هدفم شفاف سازی بوده و هست ، درستی حرفای منو میتونین در کامنتهای قبلیم ببینین
                    من اصلا چکار به شراز یا سهم دیگه ای دارم
                    فقط خواستم شفاف سازی کنم... اگر کسی حرف منطقی در مورد سهمی بزنه مطمئن باشین ازش طرفداری میکنم

دوست خوبم بنان هم مطلبی از قول آقای اعرابی نقل کرد که من هم برای اینکه هیچ کس حتی بنان جون گمراه نشه ، کامنت گذاشتم و جواب دادم
                    در ضمن در همون کامنت هم گفتم که هر کسی باید خودش فکر کنه و تصمیم بگیره

در ضمن جعفر جان عزیزم ، من هم که همینو گفتم ، گفتم شراز رو با شبندر مقایسه نکنین یا بر عکس...

اصلا بنان جون بوس بوس... من صرفا نظر خودمو گفتم اصلا میتونی بهش توجه نکنی... ;;)
                    خواهشن همیشه اگه در مورد کامنتی نظر میدین ، قبلش اون کامنت رو کامله کامل بخونید...ممنون ;)
                    من نمی دونم شما چرا به خودتون گرفتید ؟!! من در مورد شخص و اشخاص صحبت نکردم به وضوح از طرفداران سهم نام بردم. برای اینکه مدتی است نه تنها در این تالار که در تالارهای همسایه نیز بین تعداد زیادی از کاربران چنین کل هایی دیده میشود! چون احساس کردم این بحث تمومی نداره نظر خودمو ابراز کردم.

نظر

• ata007
                      عضو فعال
                      • Nov 2011
                      • 6291

خوب طبق اخباری که به دستمون رسیده بیمه ایران امروز خریدار سهم بوده

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20673

فروش صندوق نفت در صورتی نگران کننده بوده که اخر وقت شبندر بدون صف میبست ولی وقتی دقایق پایانی حجم خوبی میخرن 45 دقیه اخر 10 میلیون خریدن و تا صف خرید بردن یعنی سهم حمایت میشه .........من فک میکردم باید بالای 20 میل بخرن که سهم صف خرید بشه ............ولی انگار حرکت ها هماهنگ تر از این حرفاست ;) و سفارشات فروش کم شد اخر وقت که با حجم کمتری خرید صف بشه ........شاید هم من اشتباه میکنم ...........
                        فقط دلیل فروش نفت رو نمیدونم ..........!!!!!
                        .وشاید کد به کد بوده ...کی میدونه .....ولی خوب بالای زیادی رو فعلا براش انتظار ندارم .....البته یه سری هم باید یه جورایی رکب بخورن دیگه ........:d

البته خوب کشش سهم هم تا محدوده 200 بوده و به نظر باید استراحت کنه ........گویا شبندر باید چندین بار شاخص رو نجات بده و با اینکه میتونه یه کله بالا بره دستور میاد رو یه قیمت هایی متعادل بشه ........ ............حرکت امروز بیشتر برای متعادل کردن سهم بود به نظرم ......البته باز هم نمیشه نوسان گرفت تو این قیمت ها و به ریسکش نمیارزه .............یه موقع دیدید بست برای تعدیل ..........یا یه خبر ارزی اومد .......;)
                        خلاصه این پست اینه که به نظرم فروش صندوق نفت نگران کننده نیست.......گرچه ادم رو به فکر فرو میبره....در هر صورت اینا همه نظرات شخصیه و نباید مبنای معاملات قرار بگیره.........
                        من چند روزه فقط معاملات شبندر و شراز و چند تا دیگه رو نگاه میکنم .......از بقیه بازار دیگه خبری ندارم .......همینش بده فقط شبندر .........که ما رو از بقیه بازار میندازه .....:D
                        آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/09/05, 22:28.
                        ///

نظر

• بابک 52
                          ستاره‌دار (27)
                          • Mar 2011
                          • 17028

رونق پالایشگاهی ادامه مییابد؟

سهام پالایشگاه ها در بازارهای مالی جهان عمدتا در بین سهام دفاعی و نه چندان پرطرفدار قرار دارند زیرا که این شرکتها با حاشیه سود ناچیزی به پالایش ماده اولیه میپردازند و معمولا از نوسان سودآوری قابل توجهی برخوردار نیستند؛ ضمن آنکه در مقاطع افزایش نرخ نفت به علت تاخیر در انتقال افزایش هزینهها به مشتریان (خریداران محصول) در معرض زیان دهی کوتاه مدت هستند.

با این وجود در بورس تهران این صنعت به نحو کاملا متفاوتی عرض اندام کرده است و ناشناخته بودن نسبی شرکتهای این صنعت برای سرمایهگذاران موجب بروز شایعات متعدد در زمینه پتانسیلهای سهام این گروه شده است. یک بررسی اولیه نشان میدهد که مهمترین پتانسیل پالایشگاههای داخلی به
                          افزایش احتمالی نرخ مرجع ارز مربوط میشود چرا که این شرکتها خوراک خود (نفت خام) را بر اساس 95 درصد قیمت فوب خلیج فارس با احتساب نرخ دلار رسمی دریافت میکنند و فروش محصولات آنها نیز تابعی از قیمت جهانی محصولات با دلار رسمی است.
                          بنابراین، در صورت افزایش قیمت رسمی ارز، هر چند حاشیه سود آنها تغییري نمیکند، اما طبیعتا مابه التفاوت بین درآمدها و هزینههای آنها (که همان سود شرکت است) افزایش مییابد.

از سوی دیگر، در مورد بزرگترین پالایشگاه بورس یعنی بندرعباس نکته دیگری هم وجود دارد که عبارت از پرداخت 23 درصدی مبالغ فروش صادراتی مطابق قانون بودجه به صندوق توسعه ملی است که تاثیر حذف آن در سودآوری سالانه «شبندر» بیش از 70 تومان به ازای هر سهم است. نکته جالب توجه، عدم رفع این ابهام قبل از ورود شرکت به بورس است، چرا که هر نوع تصمیم در این رابطه (حفظ روند موجود یا حذف هزینه مزبور با عنايت به خصوصي شدن شركت) تاثیری کاملا اساسی و تعیینکننده بر سودآوری شرکت دارد.

ابهامات مورد اشاره موجب شده است که امکان هرگونه تحلیل معتبر در خصوص آینده سودآوری پالایشگاهها به طور موقت از تحلیلگران سلب شود و شایعات در عمل عنان معاملات را در دست گیرد. از این منظر، تداوم رونق چشمگیر کنونی سهام این گروه در بازار منوط به تعیین تکلیف موارد مزبور آن هم به صورت مساعد از سوی دولت خواهد بود.
                          The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• mane1659
                            كاربر فعال
                            • Dec 2011
                            • 235

آقای اعرابی اهداف 300 را برای این سهم پیش بینی کردن حالا به اونجا میرسه یا نه گذر زمان مشخص خواهد کرد

نظر

• صداقت2
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 704

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                              خوب طبق اخباری که به دستمون رسیده بیمه ایران امروز خریدار سهم بوده
                              اگر این خبر صحیح باشد نشانگر اعتقاد حقوقی های خوشنام برای خرید و استارت مجدد رشد قیمتی می باشد.:d
                              صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20673

دلار 2232

با افزایش روزانه قیمت دلار و بالا رفتن ان
                                ریسک این سهم هم روزانه پایین میاد به همین راحتی .....:d ...........دیگه پیش بینی بالا اومدن ارز مرجع پیش بینی خیلی سختی نخواهد بود ........:D
                                منتظر افزایش ارز مرجع میمونیم .......

خیلی باید مسخره باشه که ارز مرجع 1226 تومن باشه و ارز ازاد 2232 تومن و این قدر اختلاف داشته باشه (82 درصد ).........
                                آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/09/06, 21:42.
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X