پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mohsen ho
    ستاره دار(1)
    • Feb 2013
    • 11253

فردا شاخص با بازگشایی شبتدر 61 هزار را به احتمال فراوان رد خواهد کرد
    در قیمت های زیر 1500 خریدار باشید
    در قیمت های بالای 1500 نظاره گر باشید
    و در قیمت های بالای 2000 فروشنده باشید
    البته منظور از فروش برای افرادی است که دید کوتاه مدت دارند

نظر

• ampour
      عضو فعال
      • May 2013
      • 1306

در اصل توسط alizadeh.f پست شده است View Post
      پالايشگاه ها در صدر توجهات خواهند بود:1392/06/01

1- گزارش عالي شبندر
      2- گزارشات خوب لاوان در راه است...
      3- شپنا پوشش سه ماهه اش 107 تومان نيست،بيشتر خواهد شد.(خواهيد ديد....)
      4- منتظر تعديل شبريز هم باشيد(شايد هم شراز...)

[/SIZE] 5- شپنا با افزايش سرمايه 400% از محل سود انباشته....
      6- طرح توسعه شبريز و شپنا در آستانه بهره برداري........
      7- دولت جديد حمايت هاي خوبي در نظر دارد.........[/B][/COLOR]

پالايشگاه ها در اوج روزهاي رشد بازار بسته بوده اند و ......
      فدای این همه اطلاعاتت برم استاد عزیزم
      خدایا با برد امشب پرسپولیس محبوبم خوشحالی فردای مرا دوچندان کن آمین
      چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار

نظر

• ampour
        عضو فعال
        • May 2013
        • 1306

در اصل توسط alizadeh.f پست شده است
        هر آنچه شرط انصاف و رفاقت و ......بوده گفته شده...
        صدها ساعت وقت و بررسي و تجزيه و تحليل به اميد روشنگري حقيقي بوده و خريد و فروش شما نفعي براي ما نخواهد داشت.....
        بنده شخصا" تخصص حسابداري دارم و هر آنچه تا به حال عرض كردم با دليل و تحليل بوده است....
        كما اينكه حتي برآورد هاي اخير را در تالار گذاشتم و حتي در مورد توليد و برگشت هزينه هم درست و دقيق بود...

تصميم با خودتان......

شنبه و نهايتا" يكشنبه نماد باز ميشه
        (به احتمال زياد شنبه- چون بازار فرصت بررسي كدال را داشته)
        انشاءالله
        آخرین ویرایش توسط ampour؛ 2013/08/23, 17:01.

نظر

• ampour
          عضو فعال
          • May 2013
          • 1306

در اصل توسط m_r_anari پست شده است
          درود
          دوست عزیز یک تفکر منطقی در رابطه با نظرات شما میگه شما میدونی یه حقوقی چه وقت سهامش رو میفروشه و چه وقت نگه میداره ؟ شما از کجا میدونی گروه مالی ملت با این مقدار افزایش سهامش رو میفروشه که اینقدر مطمئن تحلیل میکنید ؟ به نظرم یه جا دارید اشتباه میکنید. حالا با هم بررسی میکنیم که چرا گروه مالی ملت دیگه شبندرهاشو نمیفروشه.

گروه مالی ملت سهامدار عمده و حامی بانک ملت هست و اگر به معاملاتش در تاریخ هائی که شبندر ها رو میفروخت نگاه کنی متوجه میشی گروه مالی ملت شبندرها رو که میفروخت همون روز بانک ملت میخرید که 2 دلیل داشت : 1- حمایت از بانک ملت که وظیفه اش بود 2- رشد بانک ملت رو پیش بینی کرده بود. ولی الان دیگه نیازی به حمایت بانک ملت نیست و بانک ملت هم رشدش رو کرده بنابراین نه تنها نیازی به فروش شبندرها نداره بلکه من فکر میکنم از شبندر خمایت هم بکنه.

امیدوارم این تحلیل مورد استفاده قرار بگیره و خیال سهامداران رو از بابت گروه ملت راحت کنه.
          انارجون قبولت داریم داداش

نظر

• Zebelkhan
            عضو عادی
            • Dec 2012
            • 40

در اصل توسط alizadeh.f پست شده است View Post
            اينها كارشناسان پولي هستن و بسته به نفع خود.....!!!!(البته اگه بشه كارشناس اطلاق كرد....

شبندر زير 1500 را فراموش كنيد...
            اين هم براي هزار و يكمين بار.........
            تالار شبندر خبره ترين كارشناسان رو داره و بارها عرض كردم كه اين تالار مرجع اطلاعات پالايشگاه ها محسوب ميشه.......

اطلاعات دقيق و رايگان.....
            اگر نماد شبندر ليدر است تالار شبندر هم نشان داده كه ليدر اطلاعات پالايشگاه هاست.....
            ما با شما شبندر را شناختیم و در چند روز گذشته ثابت شد همه صحبتهای شما چقدر صحیح بوده است.>:D<
            خدا رو شکر دیگر کسی به خود اجازه بی احترامی و تایپ تحلیل های . . . (بخوانید آبکی) نمی دهد./:.nono.:/

نظر

• ampour
              عضو فعال
              • May 2013
              • 1306

نوشته شده توسط سیاوش 92/06/01
              sivavash بلاخره خدارو شکر این شبندر بااین همه ضللمی که به اون وبه ما سهام دارها شد داره باز میشه
              راستش من بیشتر میخونم تا اینکه بنویسم تو این بخش
              اما من یکی از سهامدارهای قدیمی شبندرم که از 390 تومن بااین سهم بودم
              خدارو شکر که تا حالا بهم حسابی سود داده
              منم همکار اقای علیزادم البته تو شرکت. ایشون واقعا انسان با صبرو حوصله ای هستن وتو کارشون متخصص
              البته خیلی از بچه ها تو بورس هستن که با علم واندیشه تارک میزنن ومن به شخصه از این مصالب استفاده میکنم وسواد بورسیمو افزایش میدم
              خدارو شکر که داریم نتیجه ای این همه صبر رو میبینیم

خوش بحالت - همکاری با استاد عجب سعادتی................................

نظر

• hamedsh
                عضو عادی
                • May 2013
                • 160

اقتصاد یعنی عرضه و تقاضا اگه عرضه کمتر از تقاضا باشه قیمت بالا میره عرضه نکنید ات زود به حق قیمتش برسه
                یادمه تا آخرین لحظه اصرار داشت سال 91 32 تومان سود میسازه و 76تومان ساخت بعدش هم گفتند همه عوامل درست بشه یادم نیست حدود 120 تومان سود میسازه فعلا بر اساس عملکرد گفتن 226 تومان
                پلی اکریل هم شفاف سازی کرد که تعدیل نداره ولی براش بست
                متاسفانه فعلا کشور رو دزدی و دروغ می گرده پس حرفهاشونو باور نکنید و نفروشید اینقدر ساده نباشید که عرب عربستان نگه ایرانی حمار

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20673

خیلی وقته معاملاتشو ندیدم ......... همین روزاست که برای دیدن معاملتش مرخصی بگیرم (-: فردا رو سعی میکنم نباشم چون اگه باشم فکر نوسان به سرم میزنه .....

یه زمانی روزانه ارزش کل معاملات بورس 60 الی 100 میلیارد تومن بود و نصف این ارزش معاملات مال شبندر بود .....

در حال حاضر ارزش روزانه معاملات حدودا 300 میلیارده ............و و احتمالا در یک روز کاری فقط شاهد 100 میلیارد تومن معامله در شبندر باشیم در همین هفته ......وای چه شود ........

من زیر 1400 فروشنده نیستم ..با اینکه همه سهام هام بسته هستن و جیبمون خالیه (-: زیر 1300 هم سپردم که اضاف کنن برای سبد هایی که گرفتیم یا قراره بگیریم ......

فک کنم به جای جم قراره دوباره شبندر عرضه بشه (-: فردا هم که 8 صبح همه میرن بانک سود شبندر رو بگیرن (-:
                  آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/08/23, 19:08.
                  ///

نظر

• alizadeh.f
                    عضو فعال
                    • Feb 2013
                    • 878

در اصل توسط ampour پست شده است View Post
                    نوشته شده توسط سیاوش 92/06/01
                    sivavash بلاخره خدارو شکر این شبندر بااین همه ضللمی که به اون وبه ما سهام دارها شد داره باز میشه
                    راستش من بیشتر میخونم تا اینکه بنویسم تو این بخش
                    اما من یکی از سهامدارهای قدیمی شبندرم که از 390 تومن بااین سهم بودم
                    خدارو شکر که تا حالا بهم حسابی سود داده
                    منم همکار اقای علیزادم البته تو شرکت. ایشون واقعا انسان با صبرو حوصله ای هستن وتو کارشون متخصص
                    البته خیلی از بچه ها تو بورس هستن که با علم واندیشه تارک میزنن ومن به شخصه از این مصالب استفاده میکنم وسواد بورسیمو افزایش میدم
                    خدارو شکر که داریم نتیجه ای این همه صبر رو میبینیم

خوش بحالت - همکاری با استاد عجب سعادتی................................

بنده خودرويي هستم .........!!!!!
                    https://telegram.me/alizadeh_farzad

نظر

• m_r_anari
                      عضو فعال
                      • Aug 2012
                      • 881

فرصت های پیش روی شبندر که دوستان بارها به اون شاره کردند.

1- افزایش سود از محل برگشت مالیات ارزش افزوده
                      2- افزایش صادرات که بدلیل سهم صندوق در سال های گذشته کم بود و در پیش بینی های درآمد نیز کم دیده شده است ( شبندرامسال تا 4 میلیارد صادرات خواهد داشت)
                      3- افزایش قیمت محصولات
                      4- افزایش سود از محل افزایش ظرفیت تولید
                      .
                      .
                      .
                      .

بنابراین بدلایل زیرتا سال 93 با این سهم هستیم.

بنده سود سال 92 رو برای شبندر بین 450 تا 550 پیش بینی کردم که با پی به ای 8 در بازار به رقم های 3600 تا 4400 حواهد رسید. و با یه پیش بینی برای سال 93 قیمت این سهم تا قبل از مجمع به بیش از این قیمت ها خواهد رسید. خدا را چه دیدی شاید به قول کوئینز عزیز سود 4 رقمی سال 93 هم را شگفت زده کند. البته بعید هم نیست چون تو یک ساله شبندر خیلی وقت ها همه رو شگفت زده کرده.

اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

• درویش
                        عضو عادی
                        • Dec 2012
                        • 103

چرخه ریاست جمهوری

یکی از چرخه های معروفی که بر رفتار بازار سرمایه تاثیرگذار است چرخه چهارساله میباشد که چرخه ریاست جمهوری نیز خوانده میشود به این دلیل که همزمان با دوره انتخابات ریاست جمهوری رخ میدهد. سال انتخابات معمولا سال پربازدهی میباشد. سالهای پس از انتخابات یعنی سالهای دوم و سوم معمولا کم بازده هستند. سال قبل از انتخابات یعنی سال چهارم معمولا پربازده است . بر اساس سالنامه هرلیچ سالهای انتخابات از سال 1904تا کنون به طور متوسط 224%بازده داشته سالهای پس از انتخابات یعنی سالهای دوم و سوم معادل 63%و سال قبل از انتخابات 217% بازده داشته است
                        [COLOR="#A52A2A"]عشق در لحظه پدید می آید و دوست داشتن در امتداد زمان[/COLOR]

نظر

• مهدی بورسی
                          عضو عادی
                          • Aug 2012
                          • 153

دوستان سود سال 92 شبندر با احتساب برگشت مالیات بر ارزش افزوده در حدود 550 تومن می باشد . سال بعد و زمان مجمع قیمتش در حدود 4000 تومنه .

نظر

• PULP
                            عضو عادی
                            • Jan 2013
                            • 162

دوستان میشه یه توضیح بدید تاثیر بازگشایی شبندر در شاخص چجوری حساب میشه؟/

مثلا واسه حالت های شبندر1200-1400-1600 شاخص چقدر بالا می ره؟

نظر

• Arash007
                              عضو فعال
                              • Jul 2013
                              • 541

در اصل توسط PULP پست شده است View Post

خوب بالا میره

نظر

• PULP
                                عضو عادی
                                • Jan 2013
                                • 162

در اصل توسط PULP پست شده است View Post

در اصل توسط Arash007 پست شده است View Post
                                خوب بالا میره
                                اون که صد البته دوست عزیز، چقدر بالا رفتن رو می خواستم بدونم........ دوستان واقعا اصولی نداره این داستان؟؟؟؟

پ.ن. دوستان می شه بگین سود رو از کودوم انک باید گرفت و از چه تاریخی دریافت سود بلامانع است؟
                                ببخشید اگه سوالم تکراریه....
                                آخرین ویرایش توسط PULP؛ 2013/08/23, 22:28.

نظر

در حال کار...
                                X