صبح صف خرید بود یه عده صف فروش راه انداختن خریداران هم پشیمون شدن رفتن
پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post11تير 1391بود.
و الان هم مي گم
اين خون را به رگهاتون تزريق کنيد تا جون بگيريد.
شبندر چشم انداز هاي بالا دارد.
4000تومان
دوم اینکه این تارگت 4000 به نظر دور از دسترس نمیاد!
سوم اینکه با همه این اوصاف که 95 درصد سبدم شبندره و خیلی دوست دارم به تارگتهای بالا برسم ولی همچنان دوست دارم شبندر تو همین قیمتها معاملات پر حجم داشته باشه و شارپ صعود نکنه !!! آخه این سهم با این همه طرفدار !!! سر زبونها هم که افتاده !!! پس همون بهتر تابلو نشه . اگه این سهم اینهمه سهامدار حقیقی نداشت و اینهمه تو بوق و کرنا نبود همین الان باید 4000 قیمت میداشت .هر چیز که در جستن آنی، آنی
نظر
-
در اصل توسط Sushiant پست شده است View Postاول اینکه بالا بری پایین بیای کیانوش خودمونی !!!!!
دوم اینکه این تارگت 4000 به نظر دور از دسترس نمیاد!
سوم اینکه با همه این اوصاف که 95 درصد سبدم شبندره و خیلی دوست دارم به تارگتهای بالا برسم ولی همچنان دوست دارم شبندر تو همین قیمتها معاملات پر حجم داشته باشه و شارپ صعود نکنه !!! آخه این سهم با این همه طرفدار !!! سر زبونها هم که افتاده !!! پس همون بهتر تابلو نشه . اگه این سهم اینهمه سهامدار حقیقی نداشت و اینهمه تو بوق و کرنا نبود همین الان باید 4000 قیمت میداشت .
ما تو بورس هستيم و سهامداري مي کنيم.
تا کنون 2مجمع با شبندر بودم و حالا حالاها بايد مجامع مختلفي را باهاش باشم.
.................................................
در دولت اقاي روحاني بايد سهامدار بود و از شرکت در مجامع لذت برد.
نظر
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postاين چشم انداز براي بعد از بر داشتن تحريمها است.
ما تو بورس هستيم و سهامداري مي کنيم.
تا کنون 2مجمع با شبندر بودم و حالا حالاها بايد مجامع مختلفي را باهاش باشم.
.................................................
در دولت اقاي روحاني بايد سهامدار بود و از شرکت در مجامع لذت برد.هر چیز که در جستن آنی، آنی
نظر
-
1218 خرید کردم چون اعتقاد داشتم محکمترین سهم بازار در زمان منفی بازار شبندر بود و حالا که جو مثبت شده باید لیدر باشه...وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
با اینکه از تعصب بیجا روی بعضی سهامم ضربه های سنگینی خوردم !!!!!!
ولی رو این شبندر نمیشه خوب تعصب نداشت !!! شیوه معاملاتش !!!! قیمت بازگشایی اولیش !!!! قیمت بازگشایی بعد از هر گزارشش ( 537 تومن و 1275 تومن )!!!! همیشه فرصت ورود و سود آوری هست !!! یکی بگه چند تا سهم مثل شبندر داریم؟؟؟ اصلا دل آدمو حال میاره !!! بیخود نیست میگن شبندر کلاس بورسه !! بیخود نیست بهش میگن شاه بندر!!!!
(این نوشته ها احساس من و برداشت من از این سهمه و کلا هیچ تبلیغی به حساب نیاد لطفا)هر چیز که در جستن آنی، آنی
نظر
نظر