در اصل توسط Arash007 پست شده است
View Post
پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
خیلی جالبه - توی سایر تالارها از استاد علیزاده میپرسند چرا باز نمیشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - دیگه فقط کم مونده برای تصادف این دوست عزیزمون (خیلی ناراحت شدم و دعا میکنم هرچه سریعتر مشکلش حل بشه) بگیم استاد شما که در ادارات خودرویی مشغول بکار هستی یه تحلیل در رابطه با این تصادف هم بده
ولی بازهم این درخواست های نامعقول یک خوبی داره . اینکه میبینیم چندهزارنفر سهامدارشبندری چشم به مطالب استادمون دوخته اند برای ما و همه دوستان و کاربران محترم تالاربورسی افتخاره -
فراموش نشه استاد فقط مال ماست و باید قدرش رو دونستچو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر
-
خیلی جالبه - توی سایر تالارها از استاد علیزاده میپرسند چرا باز نمیشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - دیگه فقط کم مونده برای تصادف این دوست عزیزمون (خیلی ناراحت شدم و دعا میکنم هرچه سریعتر مشکلش حل بشه) بگیم استاد شما که در ادارات خودرویی مشغول بکار هستی یه تحلیل در رابطه با این تصادف هم بده
ولی بازهم این درخواست های نامعقول یک خوبی داره . اینکه میبینیم چندهزارنفر سهامدارشبندری چشم به مطالب استادمون دوخته اند برای ما و همه دوستان و کاربران محترم تالاربورسی افتخاره -
فراموش نشه استاد فقط مال ماست و باید قدرش رو دونستچو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر
-
ترا بخدا دیگه کسی از سود حرفی نزنه (با چی بگیرم - کجا بگیرم - کدوم بانک - چقدره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ وای)
این گزارش هم چیز مهمی نیست و باید یکماه پیش اقدام میشد اما برای بازگشایی لازم بود (یادتون باشه مجمع آخر تیر بود)
بقول اناری جون پیش بینی های .................................................. .....
انشاءالله فردا باز میشه و همه دوستان شبندری مزد صبرشون را میگیرند - آمینچو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر
-
كي ميدونه 6 ماهه شبندر چه خواهد كرد......
من نميدونم شما چطور........../:.Heart.:/https://telegram.me/alizadeh_farzad
نظر
-
در اصل توسط ampour پست شده است View Postنوش جونت دوست عزیز - ای کلک تو هم که 300 تایی هستی - البته ما که به پای شما نمیرسیم (120تاش مال خانواده اس) مبارکت باشه - خدا کنه همیشه شاد باشی - کلاه ها رو order بدم؟
میخوای یه بازدید از پالایشگاه هماهنگ کنم ؟؟!!!/.:biggrinsmiley.:/هر چیز که در جستن آنی، آنی
نظر
-
نظر