عرض کردم پلکانی از سهم خارج میشم بقیه سودش مبارک دوستان در ادامه با شپنا حال میکنیم
پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
-
-
-
حدود 3.7 درصد از سهام ترجيهي باقيمونده كه قراره اونم بفروشه خصوصي سازي كاشكي دوباره به خودمون ميدادند
نظر
-
در اصل توسط masoud1343 پست شده است View Postمبارک شما و همه دوستان هم باشد
چند روز بود پیدات نبود
یکی نیست بگه آخه مگه تو مسئول حضوروغیابی..........................
همش یقه مردمو میگیری میگی چرا غیبت داشتی.............چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر
-
در اصل توسط shahriar435 پست شده است View Postشبندر دو تا تعميرات اساسي هر دو در نيمه دوم سال داره كه باعث كاهش 50 درصدي توليد طي مدت 48 روز ميشه كه ميكنه به عبارت 7 درصد كاهش توليد طي كل سال از طرفي پوشش 3 ماهه حدود 22 درصد بوده كه ميمنه به عبارت 88 درصد در سال با احتساب 7 درصد ميشه 81 درصد حالا اگه به هر علتي 30 درصد تعديل مثبت بده ميشه 105 درصد EPS فعلي كه ميكنه به عبارت 237 تومن
در هر صورت داداش عزیز هر 2 اورهال پیش بینی شده است
در گزارش هم اومده . در بودجه هم ....................
نظر همه محترمه اما محاسبه شمارو قبول ندارم (تعدیل؟)چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر
-
در اصل توسط ALEN پست شده است View Postلاوانتو چرا نمیفروشی وکالتی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ افتادم دنبالتا /:.nono.:/
گفتی 900 باز میشه من گفتم 1260 میخرم پس کجایی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فباهنر بقول جنوبی ها ما رو پوکوند.
دیروز تو مجلس نمیدونم چی تصویب شد . آخر خبرش رسیدم
نمایندگان یکی یکی از سهامداران مس میگفتند و ...............
یکیشون میگفت بیشتر سهام مس در دست کارگران زحمت کش و طبقه ضعیف ............................. باید به داد اونها برسیم و ...........................
خبر داری یا نه؟ ................ شبندر و شبریز اینقدر منو مشغول کرد که ........................ منم عجول ....................... حدضرر که چه عرض کنم . حد پدرپدرضرر هم رعایت نکردم.
احتمال داره با این خبر تحولی ایجاد بشه؟چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر
-
در اصل توسط ampour پست شده است View Postاگه اشتباه نکنم شما یا در واحد تهویه و یا در c.c.r مشغول بکاری
در هر صورت داداش عزیز هر 2 اورهال پیش بینی شده است
در گزارش هم اومده . در بودجه هم ....................
نظر همه محترمه اما محاسبه شمارو قبول ندارم (تعدیل؟)
نظر
-
سلام خدمت دوستان بندری. جناب شهریار از پروژه بنزین سازی بندر چه خبر ؟ پیشرفت کار خوبه؟ پروژه بنزین سازی شبریز یک هفته است مورد بهره برداری قرار گرفته و شکر خدا بدون هیچ مشکلی در سرویس قرار گرفته . هدف شبریز تا مجمع 92: 5000 تومانه. بندر باید کلی تلاش کنه تا بهش برسه<:-pشاهکار مولانا:[B]چون نباشد عشق را پروای او[/B]........... [B]او چو مرغی ماند بی پر وای او[/B]/:.Heart.:/
نظر
-
با سلام به داراب عزيز پروژه بندر بر خلاف اظهار نظرها از برنامه عقبه تو يه سري تجهيزات برقي و ابزار دقيق مشكل دارن به اين زوديها راه نميفته رقم تعديلش هم بابت اين پروژه زياد نيست
نظر
نظر