در اصل توسط darab پست شده است
View Post
پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
این سهم اصلا جای نگرانی نداره
من که حالا حالاها با این سهم کار دارم.
این صف فروش هم به نظرم کاملا طبیعی بود و شاید با قیمت بالاتر اگه باز میشد بدتر هم بود، ولی در اصل یه جور سوء استفاده بود،چون بالاخره خیلی ها هستن که بعد از 3 ماه که پولشون (در اصل بلوکه) شده شاید نیاز به پول و نقدینگی داشتند و مجبور شدند تو این قیمت نا عادلانه بفروشند و از کسی نمیشه خورده گرفت که چرا تو این قیمت فروختند.
اون دوستانی هم که میگویند سهم بالایی نداره باشه حق با شما،ما دوست داریم پولمون رو بریزیم تو آب اصلا به شما چه؟ خریدار نیستی پس نظر هم نده
نهایت فردا این سهم منفی میخوره و برمیگرده
با تشکر پر سود باشید
نظر
-
[QUOTE=ampour;368690]در اصل توسط mehregan1 پست شده است View Postنفروشید 1224 برای این سهم مفته
ارزشش بیش از اینهاست
من که نمیفروشم هرچند 530 تا خریدم[/QUOT
سلام برهمه دوستان
خوب معلومه که نباید بفروشی
وجداناً برگرد به عقب ببین چه دورانی را پشت سر گذاشتیم
دوستان مگه کم زحمت کشیدن ؟
خدا پدر و مادر استادمون بیامرزه که اگه نبود شاید امروز خیلی ها سهامدار این سهم نبودند
از کلمه صبر استاد استفاده میکنم فعلاً صبر
ما که امروز هم اضافه کردیم حتی بالا هم اضافه کردیم. الان یکساله این حرفای منفی بافان و ناامید دوستان رو داریم میشنویم ولی این سهم راه خودشو رفته و نه تنها زیان نکردیم بلکه سود خیلی خوبی هم بهمون داده. امروز هم خریدم و نگران هم نیستم. چون روند سهم رو میدونم. حالا حالا ها هم باهش حال میکنیم.اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی
نظر
-
بابا جون یه نگاه به سابقه معاملات بندازید تازه تو روزهای عادی سهم هم 50 یا 60 میلیون هم معاملات بوده
پس مثل آب خوردن این صف فروش خورده میشه
شاید خدا میخواست یه فرصت ورود به بقیه بده
نظر
-
بله درسته
حمع بندی از نظر دوستان :
با توجه به اینکه در روزهای عادی خرید و فروش این سهم بسیار زیاد می بود ، پیش بینی اینحانب این است که در دو سه روز آینده شبندر با درصد منفی 2 و 3 درصد ( چون صف خرید نمیزاره صف فروش کامل و مطلق بشه ) ادامه میدهد و برای چهارشنبه با قیمت حدود 1160 تا 1180 به صورت صف خرید میلیونی و روند +4 را پیش خواهد گرفت
نظر
-
دو کلام حرف حساب با فروشندگان این سهم :
وقتی بهتون میگن ارزش این سهم بیشتر از این حرفاست ( طبق محاسبات ) حرف گوش کنید و نفروشید ، چرا؟؟؟
چون که : فرض کنید من 100هزار تا و دوستم هم 200 هزار تا از این سهم داریم و این سهم را میزاریم آخر صف 20میلیونی که هست و آمار لحظه ای آن لحظه از فروش را داریم و با اینکار من و دوستم با همین تعداد سهام میتونیم حداقل جو بازار را برای این پیشروان صف فروش داغ کنیم و آنها را هم برای فروش در صف بنشانیم و به محض رسیدن فروش سهام ما آن را از صف فروش برداشته و نقدینگی خود را وارد خرید نماییم
پس:
اینه که تا الان اینقدر معامله شده امروز و اینقدر خرید و فروش
اینه که میگن نفروشید برادران ساده لوح
البته با عرض معذرت به بعضی از دوستان و کسب اجازه از اساتید
نظر
-
در اصل توسط buodan پست شده است View Postسهمی که میشه 10 برابر طلا هم باشه خریدار نیستم .
نمره ی بیست کلاسو !!!!! نمیخوام !!!
.
.
.
/:.winksmiley02.:/
خوب ما هم تا 20 برابر نشه فروشنده نیستیم!!!!آخرین ویرایش توسط Sushiant؛ 2013/08/25, 13:59.هر چیز که در جستن آنی، آنی
نظر
-
با سلام
امروز رفتم سودمو گرفتم و سهم هم که با بازگشایی مناسبی همراه بود
در مورد فشار فروش امروز هم قابل پیش بینی بود چونکه سهم مدت زیاد بسته بود و همه هم در سود بالا قرار داشتند
منتها تجربه این سهم نشون داده که صبوری جواب داده
در روزهای بعد هر موقع سهم جمع بشه اضافه میکنم
در حال حاضر خیلی از سهم ها با چشم انداز نامعلوم اینده پی بر ای بالاتر نسبت به شبندر دارند
جالب است که عده ای که از قیمتهای پایین 200 300تومان که عنوان میکردن پی بر ای سهم بالاست و فلان درصد رشد کرده پس جای رشد ندارد(به اسم تحلیل)بعد از حداقل 4 5 برابر شدن بدون ذکر دلیلی مشخص مجدد نظر مثبتی به سهم ندارند!!
البته به کسی در این قیمت پیشنهاد ندارم(خودم قصد اضافه کردن دارم)ولی دوستان به این حرفها توجه نکنن که البته گوش سهامداران شبندر از 100تومان از این حرفها پره;)درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط bakhtiari پست شده است View Postاین سهم اصلا جای نگرانی نداره
من که حالا حالاها با این سهم کار دارم.
این صف فروش هم به نظرم کاملا طبیعی بود و شاید با قیمت بالاتر اگه باز میشد بدتر هم بود، ولی در اصل یه جور سوء استفاده بود،چون بالاخره خیلی ها هستن که بعد از 3 ماه که پولشون (در اصل بلوکه) شده شاید نیاز به پول و نقدینگی داشتند و مجبور شدند تو این قیمت نا عادلانه بفروشند و از کسی نمیشه خورده گرفت که چرا تو این قیمت فروختند.
اون دوستانی هم که میگویند سهم بالایی نداره باشه حق با شما،ما دوست داریم پولمون رو بریزیم تو آب اصلا به شما چه؟ خریدار نیستی پس نظر هم نده
نهایت فردا این سهم منفی میخوره و برمیگرده
با تشکر پر سود باشیدچو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر
-
در اصل توسط Sushiant پست شده است View Postنمره ی بیست کلاسو !!!!! نمیخوام !!!
.
.
.
ما هم تا 20 برابر نشه فروشنده نیستیم!!!!
ای بابا - درسته پائین باز شد اما من همون آواتار قبلی ات رو دوست دارم - برگشت اش ندی کلاهمون تو هم میره - دیشب این همه داشتم کلاه شبندری طراحی میکردمچو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postبا سلام
امروز رفتم سودمو گرفتم و سهم هم که با بازگشایی مناسبی همراه بود
در مورد فشار فروش امروز هم قابل پیش بینی بود چونکه سهم مدت زیاد بسته بود و همه هم در سود بالا قرار داشتند
منتها تجربه این سهم نشون داده که صبوری جواب داده
در روزهای بعد هر موقع سهم جمع بشه اضافه میکنم
در حال حاضر خیلی از سهم ها با چشم انداز نامعلوم اینده پی بر ای بالاتر نسبت به شبندر دارند
جالب است که عده ای که از قیمتهای پایین 200 300تومان که عنوان میکردن پی بر ای سهم بالاست و فلان درصد رشد کرده پس جای رشد ندارد(به اسم تحلیل)بعد از حداقل 4 5 برابر شدن بدون ذکر دلیلی مشخص مجدد نظر مثبتی به سهم ندارند!!
البته به کسی در این قیمت پیشنهاد ندارم(خودم قصد اضافه کردن دارم)ولی دوستان به این حرفها توجه نکنن که البته گوش سهامداران شبندر از 100تومان از این حرفها پره;)چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر
نظر