پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
با سلام
کل پروژه مپنا در سوریه 324 مگاوات نیروگاه چندر هست که به بهره برداری رسیده است. و جزو پروژه هایی نیست که در دست اجرا باشد پس سوریه تاثیری بر سود مپنا نمی گذارد. در ثانی مپنا سال بعد با افزایش نرخ برق با وجود 8000 مگا وات نیروگاه کسی جلو دارش نخواهد بود.
از بحث برخی دوستان من تعجب می کنم. مپنا سهمی است که سال بعد 2500 تومن هم قیمت خواهد داشت. چطور می شود برق در منطقه حدود 13 سنت با دلار 2450 تومنی حدود 320 تومن به ازای هر کیلو وات هست و در ایران متوسط پیک بار و کم باری حدود 30 تومن یعنی 10 برابر بیشتر در خارج از کشور و قراره مپنا نیروگاه سنندج رو وارد خط صادراتی به عراق بکنه که حدود 1000 مگا واته شما حساب کنین که
1000*24*365*320000=2803000000000 میلیارد تومان یعنی 2803 میلیارد تومان شما کل درآمد مپنا رو حساب کنین ببینین الان چقدره یعنی یه نیروگاه مپنا یا یک هشتم آن حدود کل مپنا فروش خواهد داشت.
مپنا 3000 میلیارد تومن طلب داره که سود بانکی آن حدود 600 میلیارد تومن می شه که نزدیک 1.5 برابر سود الان مپنا است که چیت چیان گفته اولویت ما پرداخت طلب پیمانکاران است.آخرین ویرایش توسط matin62؛ 2013/08/26, 10:39.
نظر
-
در اصل توسط Sushiant پست شده است View Postماشاا... شمام با اینکه خانومی فنی ت خوبه هاااااااااا!!!;)
الحمدلله این تاپیک از متخصص هیچی کم نداره !!!!!
من پیشنهاد میدم اگه پالایشگاه کمک خواست از بر و بچز این فروم جذب نیرو کنه خالی از لطف نیست !!!!چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر
-
در اصل توسط Arash007 پست شده است View Postآره اما مثلا در مقابل نیروی هوایی کشورهای ابر قدرت چطور میتونه مقاومت کنه؟
حالا بگو امروز چیکار کردی خرید ؟ فروش ؟چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر
-
در اصل توسط ampour پست شده است View Postآرش جون دستت درد نکنه با رئیس تاپیک من کل کل میکنی؟ قربونت همون که روزی یه بار میای اونجا از اس تق لال تون به به و چه چه میزنی کافی نیست ؟
حالا بگو امروز چیکار کردی خرید ؟ فروش ؟
نظر
-
نظر