پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
-
قیمت های جهانی تمام فلزات تا این لحظه منفی است
دیگر هیچ جنگی در کار نخواهد بود
روسیه -المان-بریتانیا-و............. مخالفت خود را با مداخله ی نظامی در سوریه اعلام کردند
شاخص های اغلب بورس های جهانی نیز متبت می باشد!!!!!!!!!!
فروشندگان روز چهارشنبه روز شنبه در صف خرید خواهند بود
بازار از روز شنبه به لیدری شبندر دوباره متبت خواهد شد
حجم معاملات بالغ بر 240 میلیونی این سهم در4روز کاری به ارزش بیش از 290 میلیارد تومان
جای تامل دارد
شبندر بزودی با قیمت های زیر 1500 برای همیشه خداحافظی خواهد کرد
شنیده ها از تعدیل 30 درصدی این سهم به گوش می رسد
موفق وپیروز باشید
نظر
-
در اصل توسط alireza51 پست شده است View Postدوست عزیز
عقاید شما بسیار محترم
اظهار نظر شما در سایت و جواب دوستان محترم
آزادی نوشتاری برای شما و برای بقیه دوستان یکسان
ابراز نظر گاها منفی و گاها مثبت کاملا عادی و پسندیده
ولی متاسفانه ادبیات نوشتاری شما قابل قبول نیست
فکر می کنید الفاظ و کلمات شما را کس دیگری بلد نیست استفاده کند یا شعور آن را دارد و استفاده نمی کند.
شما در پست خود کلماتی مثل (زیاد به خودت فشار نیار) یا (انسان بخیل) یا (بسه بابا) استفاده کردید.
آیا بهتر نبود متن خود را چنین می نوشتید:
من خودم حدود 40% سبدم با حجم ریالی بسیار بالا شبندر است تا الان یک عدد هم نفروخته ام، نوشته ها صرفا نظرات اینجانب است و خواننده، عرفا به آن احترام می گذارد.
نه بد و بیراه بنویسد.
من پست های شما را در تایپیک های دیگر و درگیری نوشتاری شما را در آنجا هم رویت کرده ام.
امیدوارم به شما بر نخورده باشد و به عقاید دیگران هر چند که برای شما خوش آیند نباشد احترام بگذارید.
درخصوص احترام به کلیه نظرات و عقاید دوستان با شما موافقم
اما قبول کن بعضی ها بقول عادل 90 بصورت خود جوش وکاملاً هدفمند .................................................. ...................
اگر شما شبندر زیاد دارید ثبات منطقه یا .................................................. .....
البته واقغیت از همه بهتره اما آیا واقعیت .................................................. .....
نمیدونم والله شما قبل از باز شدن شبندر هم دائماً پست مخالف میدادید و میگفتید حالا باز نشه بهتره ....................................
درصورتیکه همون موقع هم میدونستی چقدر از مردم با دید کوتاه مدت وارد شدن و سرمایه زندگی شون بلوکه ................................................
من از خیلی وقت پیش پست های دوست عزیزمون سیگنال را دنبال میکردم و فکر میکنم ایشون از ایجاد جو روانی و شایعات ناراحت میشه و با این جمله شما که درگیری نوشتاری مخالفم
اما احترام متقابل سر جاش باید باشه
من دوستان خیلی زیادی دارم که طبق برنامه زمانبندی هنوز نوبت دریافت سود شون نشده . حالا اینکه تعداد سهام اونها بالاست یا پائین برای ما فقیر فقرا بالاست .
جهارشنبه ایجاد این جو روانی ضرر زیادی به اونها زد و ترکش اون ما رو هم بی نصیب ..................................
موفق و سودمند باشیچو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر
-
در اصل توسط alireza51 پست شده است View Postدوست عزیز
عقاید شما بسیار محترم
اظهار نظر شما در سایت و جواب دوستان محترم
آزادی نوشتاری برای شما و برای بقیه دوستان یکسان
ابراز نظر گاها منفی و گاها مثبت کاملا عادی و پسندیده
ولی متاسفانه ادبیات نوشتاری شما قابل قبول نیست
فکر می کنید الفاظ و کلمات شما را کس دیگری بلد نیست استفاده کند یا شعور آن را دارد و استفاده نمی کند.
شما در پست خود کلماتی مثل (زیاد به خودت فشار نیار) یا (انسان بخیل) یا (بسه بابا) استفاده کردید.
آیا بهتر نبود متن خود را چنین می نوشتید:
من خودم حدود 40% سبدم با حجم ریالی بسیار بالا شبندر است تا الان یک عدد هم نفروخته ام، نوشته ها صرفا نظرات اینجانب است و خواننده، عرفا به آن احترام می گذارد.
نه بد و بیراه بنویسد.
من پست های شما را در تایپیک های دیگر و درگیری نوشتاری شما را در آنجا هم رویت کرده ام.
امیدوارم به شما بر نخورده باشد و به عقاید دیگران هر چند که برای شما خوش آیند نباشد احترام بگذارید.
یک نمونه از 250 نمونه فقط طی دو روز اخیر
منظورم فقط اینه که اخبار کل دنیا رو همه مردم رصد میکنند و اصلاً فرد خاصی نیست
این نمونه کوچیک مربوط به تالار همسایه است
نظر شما هم محترمه
در اصل توسط Hesamcomputer پست شده استما باور كنيم كه شما فقط مي خواي خبرهايي كه ما نمي بينيم رو بدين با فقط خبرهاي منفي رو؟؟؟؟
ما ختم اين كاراييم اگه شنبه مي خواي بخري اين كارا جواب نمي ده
باشه خبر اول براي اطلاع رساني بود، دوم چي؟ سوم؟.... چطوري فقط خبرهاي منفي شما مي بيني؟
تا ديروز وضعيت خوب نبود اما روند مثبت بازارهاي جهاني، گذشت پنجشنبه، انتقاد ناتو، كنار كشيدن آلمان و انگليس شما چرا نمي بيني؟؟؟
تا ديروز همه خبرها رو ما مي گذاشتيم و مي ديديم تا ديروز حتي منفي هارو اما از امروز ....
بخدا كاره زشتيهآخرین ویرایش توسط ampour؛ 2013/08/30, 15:17.چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر
-
در اصل توسط ampour پست شده است View Postسلام
درخصوص احترام به کلیه نظرات و عقاید دوستان با شما موافقم
اما قبول کن بعضی ها بقول عادل 90 بصورت خود جوش وکاملاً هدفمند .................................................. ...................
اگر شما شبندر زیاد دارید ثبات منطقه یا .................................................. .....
البته واقغیت از همه بهتره اما آیا واقعیت .................................................. .....
نمیدونم والله شما قبل از باز شدن شبندر هم دائماً پست مخالف میدادید و میگفتید حالا باز نشه بهتره ....................................
درصورتیکه همون موقع هم میدونستی چقدر از مردم با دید کوتاه مدت وارد شدن و سرمایه زندگی شون بلوکه ................................................
من از خیلی وقت پیش پست های دوست عزیزمون سیگنال را دنبال میکردم و فکر میکنم ایشون از ایجاد جو روانی و شایعات ناراحت میشه و با این جمله شما که درگیری نوشتاری مخالفم
اما احترام متقابل سر جاش باید باشه
من دوستان خیلی زیادی دارم که طبق برنامه زمانبندی هنوز نوبت دریافت سود شون نشده . حالا اینکه تعداد سهام اونها بالاست یا پائین برای ما فقیر فقرا بالاست .
جهارشنبه ایجاد این جو روانی ضرر زیادی به اونها زد و ترکش اون ما رو هم بی نصیب ..................................
موفق و سودمند باشی
نظر
-
جناب ساسا لطفا پستی را که من به مردم گفتم بروید طلا بخرید و این صراحت در بیان را دارد، نشان دهید.
اگر هم پستی از من دیدید که خرید یا فروش سهمی را توصیه کرده ام، آن را هم نشان دهید.
متاسفانه تفسیر شما از مطالب نوشتاری سلیقه ای است.
نکته : اگر دوستان حتی به خرید یا فروش سهم نظر بدهند، نظر ایشان است، شخص خریدار یا فروشنده عقل دارد و مسئولیت هر گونه اقدام به خرید یا فروش خود شخص است.
بهتر است همیشه با دید مثبت به سهم نگاه نشود و نکته های منفی را نیز مد نظر داشت.
ممنونعمر خیلی کوتاه است.
نظر
-
در اصل توسط رسول احمدی پست شده استبازار شنبه مثبت خواهد بود.....امروز نیز اکثر بورس های جهان مثبت بودند.........
انگلیس کشید کنار و مطمئنا هم آمریکا به تنهایی وارد جنگ نمیشه.... سوریه عراق نیست.... اینو همه خوب میدونن.... سوریه بزرگترین زرادخانه شیمیایی جهانو داره و این موضوع یه عامل بازدارندگی بالقوه هست که کشورهای غربی اینو بخوبی درک می کنند.... ضمن اینکه با ارسال اس 300 ها توسط روسیه برای سوریه که 2 سه ماه پیش اتفاق افتاد سوریه یکی از بهترین پدافندهای هواییو منطقو رو داره.... اوباما به مراتب منطقی تر از بوش هست و دست به چنین حماقتی نمی رنه........اون هم در مرزهای اسرائیل!!!!!!!!
این تهدیدات فقط باعث شد بعضی از دوستان چهارشنبه سبداشونو بهینه کنند و حقوقی ها هم بخوبی خرید کنند.....چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر
-
در اصل توسط mohsen jon پست شده استنشست پنج عضو دائم شوراي امنيت بدون نتيجه پايان يافت
نشست پنج عضو دائم شوراي امنيت بار ديگر بدون نتيجه پايان يافت.
به گزارش فارس، شبکه خبري العربيه در خبري فوري اعلام کرد که نشست پنج عضو دائم شوراي امنيت در خصوص تحولات سوريه بار ديگر بدون نتيجه پايان يافته است و کشورهاي عضو نتوانستند به توافقي در اين زمينه دست يابند.
بر اساس گزارش خبرنگار شبکه خبري الميادين، اعضاي اين شورا از هر گونه اظهار نظر درباره اين نشست خودداري کردند.
شب گذشته نيز اعضاي اصلي شوراي امنيت نشستي درباره تحولات سوريه برگزار کردند که قرار بود در اين نشست پيش نويس قطعنامهاي که انگليس عليه سوريه تهيه کرده بود، بررسي شود اما سفراي چين و روسيه اين نشست را به حالت قهر و قبل از اتمام رايزنيهاي چند جانبه، ترک کردندچو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر
-
در اصل توسط Rahimbourse پست شده استعرضه بلوکی پالایشگاه بندرعباس و لاوان
ابوالقاسم شمس در گفتوگو با ایسنا، از عرضه بلوکی پالایشگاه نفت بندرعباس و لاوان در صورت بازگشایی نماد خبر داد و گفت:سازمان خصوصی سازی قصد دارد تا سهام بلوکی دو پالایشگاه بندرعباس و لاوان را از طریق بورس واگذار کند اما به دلیل توقف نماد این امر تا کنون تحقق نیافته است.
وی افزود:بعد از بازگشایی پالایشگاه بندرعباس و لاوان هیات واگذاری در اولین جلسه خود در خصوص واگذاری سهام بلوکی این دو شرکت تصمیم گیری میکند.
به گزارش ایسنا، سازمان خصوصیسازی در فروردین امسال تصمیم داشت تا 45.21 درصد از سهام پالایشگاه بندرعباس را معادل شش میلیارد و 238 میلیون و 980 سهم به قیمت بسته شدن سهم در روز قبل از عرضه به اضافه 30 درصد به شرط آنکه از مبلغ 476 تومان کمتر نباشد از طریق بورس عرضه کند.
قرار بود سهام این شرکت با مبلغ سپرده 891 میلیارد و 862 میلیون و 191 هزار ریالی وبه صورت 30 درصد نقد و اقساط سه ساله واگذار شود که در روز 29 اردیبهشت ماه نماد پالایشگاه بندرعباس به دلیل اطلاعات با اهمیت و تاثیر آن در سودآوری متوقف شد و در روز سوم شهریور ماه و با افزایش 90 درصدی قیمت مورد بازگشایی قرار گرفت.
معاون سازمان خصوصی سازی در ادامه از واگذاری بلوک 34 درصدی هلدینگ خلیج فارس خبر داد و گفت:پنج درصد از سهام هلدینگ خلیج فارس به صورت عرضه اولیه ،پنج درصد بابت سهام ترجیحی،17 درصد به صورت بلوکی و 40 درصد بابت سهام عدالت واگذار شده است و باید در خصوص مابقی سهام شرکت تصمیمگیری شود.
شمس با بیان اینکه مابقی سهام هلدینگ خلیج فارس در قالب بلوک 34 درصدی واگذار میشود، اظهار کرد:در بند 12-27 قانون بودجه سال 92 دولت مکلف است که آن بخش از سهام شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس را تا پایان سال 91 به فروش نرفته و با رعایت قوانین و مقررات به صورت نقدی و قسطی به فروش رسانده و مبلغ اخذ شده را به حساب درآمد عمومی واریز کند تا جهت اجرای حکم موضوع جزء بند 1-27 با اولویت برای پرداخت کلیه مطالبات قانونی ایثارگران هزینه شود.
معاون سازمان خصوصیسازی عنوان کرد: بنابراین باید این میزان سهم در بورس عرضه شده و وجه حاصل از آن به حساب درآمد عمومی برای اجرای حکم 1-27 و با اولویت مطالبات ایثارگران هزینه شود.
چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر
-
در اصل توسط amir1349 پست شده استپوتین:مخالفت انگلیس نشانه درک خطرات حمله به سوریه است
کد خبر: DEN-749240 تاریخ انتشار: ۱۳۹۲/۰۶/۰۸ ۱۵:۳۱:۴۲
رئیس جمهوری روسیه اعلام کرد: رای منفی پارلمان انگلیس به حمله نظامی علیه سوریه، نشاندهنده درک انگلیسیها از خطرات اقدام نظامی است.
به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری اسکای نیوز عربی، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه امروز (جمعه) در واکنش به مخالفت پارلمان انگلیس با حمله نظامی به سوریه اعلام کرد: رای پارلمان انگلیس علیه دخالت نظامی در سوریه نشان می دهد که انگلیسیها خطرات و پیامدهای حمله نظامی به سوریه را درک میکنند.
در همین حال کاخ کرملین اعلام کرد: هرگونه حمله نظامی به سوریه باعث وارد شدن ضربه بسیار سختی به نظم جهانی میشود.
این اظهارات ریس جمهوری روسیه در پی آن ایراد شد که مجلس نمایندگان انگلیس با ۲۸۵ رای مخالف در برابر ۲۷۲ رای موافق، با طرح دولت دیوید کامرون، نخست وزیر این کشور برای حمله نظامی به سوریه مخالفت کرد.
نسخه چاپیچو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر
نظر