پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علی خان
    عضو فعال
    • May 2013
    • 271

در اصل توسط yosef پست شده است View Post
    امروز مجبور شدم شتران و تعدادی از شبندر را نقد کنم تا میانگین خرید سهامهای دیگر ( وسپه ، واتی ) را پایین بیارم .
    واقعا چرا؟؟؟؟؟؟/:.ohno-smiley.:/
    [COLOR=#0000cd][SIZE=4]زندگی یعنی همین که اگه داری یا نداری،حقتو بگیری اما پا رو حق کسی نذاری[/SIZE][/COLOR]

نظر

• ampour
      عضو فعال
      • May 2013
      • 1306

در اصل توسط علی خان پست شده است View Post
      دوست عزیز سلام
      خب شاید مثل من پول لازم بوده یا همانطور که گفتند به سهم های دیگه اضافه کرده
      بابا بزرگ میدونه چیکار کنه
      مثل من ناشی نیست که
      چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار

نظر

• ampour
        عضو فعال
        • May 2013
        • 1306

در اصل توسط Qhaased پست شده است View Post
        کامنت میذاریم بعضی از دوستان کامنت رو تمام و کمال نمیخونن و در رابطه با اون کامنت نظر مغرضانه میدنن...

ما هم به دستور شیخ اجل گوشه نشینی اختیار میکنیم...
        زبان بریده بکنجی نشسته صمٌّ بکمٌ
        به از کسی که نباشد زبانش اندر حکم
        توی این تاپیک ؟
        استغفرالله
        نظرات همه محترمه
        غرض ورزی چرا؟
        استاد بفهمه ...........................

نظر

• yosef
          عضو فعال
          • Dec 2012
          • 440

در اصل توسط علی خان پست شده است View Post
          عرض کردم برای پایین آوردن میانگین خرید ، وسپه و واتی چون واقعاً سهامهای با ارزشی هستند مخصوصاً وسپه ، توصیه میکنم پرتفوی آن را بررسی کنید. البته از سود حاصل از شبندر .هنوز بیشترین درصد سبد من شبندر است ( 57% ) .
          فراموش نکنیم که هدف کسب سود از این بازاره ، ونباید نسبت به هیچ سهمی تعصب بیجا داشت . هرکس باید استراتژی خودش را داشته باشد و دنباله روی از استراتژی دیگران را نمیپذیرم .
          آخرین ویرایش توسط yosef؛ 2013/08/31, 22:27.
          آنچه هستیم، نتیجه چیزی است که بدان اندیشیده ایم.

نظر

• yosef
            عضو فعال
            • Dec 2012
            • 440

در اصل توسط ampour پست شده است View Post
            دوست عزیز سلام
            خب شاید مثل من پول لازم بوده یا همانطور که گفتند به سهم های دیگه اضافه کرده
            بابا بزرگ میدونه چیکار کنه
            مثل من ناشی نیست که
            ampour عزیز ، شما لطف دارید . ولی هنوز بابا بزرگ نشدم ! :">
            آنچه هستیم، نتیجه چیزی است که بدان اندیشیده ایم.

نظر

• m_r_anari
              عضو فعال
              • Aug 2012
              • 881

خوشبختانه موضوع حمله امریکا به سوریه نیز منتفی شدو اوباما تصمیم به جنگ رو به عهده کنگره گذاشت. نظر کنگره رو هم که دوستان میدونند. دقیقا شبیه نظر مجلس عوام بریتانیا؛ یعنی نه
              بنابراین از فردا بازار شدیدا
              سبز سبز.

فقط اونائی که فکر میکردند زرنگ هستند و زود خالی کردند باختند.
              اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

• ampour
                عضو فعال
                • May 2013
                • 1306

در اصل توسط m_r_anari پست شده است View Post
                خوشبختانه موضوع حمله امریکا به سوریه نیز منتفی شدو اوباما تصمیم به جنگ رو به عهده کنگره گذاشت. نظر کنگره رو هم که دوستان میدونند. دقیقا شبیه نظر مجلس عوام بریتانیا؛ یعنی نه
                بنابراین از فردا بازار شدیدا
                سبز سبز.

فقط اونائی که فکر میکردند زرنگ هستند و زود خالی کردند باختند.

سلام دوست عزیز
                این روزها در مورد شبندر کم مطلب مینویسی
                دوست خوبمان زرشک خان هم کم پیداست
                بیشتر دوستان این تاپیک 9 تا 12 درحال معامله هستند . آروم - متین و بدون سرو صدا
                البته بنابه ضرب المثل نه به اون شوری شور ................................
                در بعضی از تالارها که ظاهراً نام شبندر یدک میکشند از همه چیز و همه جا مطلب میبینیم جز شبندر
                امشب که نوبر نوبر بود. از فحش و ناسزا بگیر تا راست و دروغ و شایعه و مسائل عقیدتی و سیاسی و .................................................. ................
                بخدا حالم بهم خورد . از امروز دیگه حتی یکبار هم به این تالارها نمیرم . باید قدر دوستان این تاپیک رو دونست .
                از طرز نوشتاری افراد میشه تا حدودی به سواد / تربیت خانوادگی / جنبه های فرهنگی و................................................. ... پی برد .
                وقتی در اون تالارها حتی یک مطلب به درد بخور نمی بینی و در عوض ...........................................
                همون بهتر که من هم مثل شما پایم را در اون تاپیک ها نگذارم . نه رعایت ................. اصلاً فکر نمیکنن همه افراد از کوچیک و بزرگ / زن و مرد دارند این ................................... میخونند .
                بعضی از دوستان عزیز و محترم تاپیک خودمون یا شرم حضور دارن یا بخاطر متانت سعی میکنند بیشتر خواننده باشند . اشکالی نداره اما میدونم خیلی از این دوستان یا شرکتی هستند که میشه از اطلاعات فنی و تخصصی و پیشرفت های عملیاتی و پروژه ایی شبندر اونها استفاده کرد , یا برخی از دوستان در معاملات بورس ید طولانی دارند که میشه حین معامله (صبحها) یا بعداز توقف بازار از نظرات و روند خرید و فروش های روزانه ....................و مسائل مرتبط با شبندر و گروه پالایشی از اطلاعات اونها استفاده نمود . پیشنهادی بود از طرف کوچیکترین عضو خانواده شبندر لطفاً اساتید محترم جسارت بنده را به بزرگواری خودشون ببخشند . برای همه آرزوی موفقیت دارم .
                ضمناً همه جا خوب و بد داره و منظورم خدایی نکرده به کل کاربران همسایه نیست ولی میگم حیف نیست اطلاعات امثال شما و استاد و سایر دوستان خوبمان در ............................. درج بشه که هم باید جسارت بعضی ها رو تحمل ......................................یا دائما تذکر به رعایت ..........................................
                دوستان خوبی از تاپیک جدا شدند اما دوستان بسیار بسیار بهتری وارد شدند که انشاءالله مثل گذشته با درج اخبار و اطلاعات و تحلیل های شبندری ................................................

نظر

• omidvar777
                  عضو عادی
                  • Jan 2013
                  • 68

در اصل توسط رامین حیاتی پست شده است View Post
                  در کارگزاری مفید شما دو امتیاز از پلکان خودتون رو بهشون میبخشید واین باعث میشه بجای 48ساعت یک روزه پول گیرتون میاد واگر 1امتیاز بدید فرداش بهتون میدن
                  جناب حیاتی میشه لطفا در باره این امتیاز پلکان بیشتر توضیح بدید.تا بحال در این مورد نشنیده بودم.

نظر

• سپهر سعادت
                    عضو جدید
                    • May 2011
                    • 7

در اصل توسط omidvar777 پست شده است View Post
                    جناب حیاتی میشه لطفا در باره این امتیاز پلکان بیشتر توضیح بدید.تا بحال در این مورد نشنیده بودم.
                    سلام

اگر عضو پلکان باشید در سایت پلکان میتوانید درخواست دریافت وجه پیش از موعد بدهید و در ازای هر روز 1 امتیاز و هر یک میلیون تومان یک امتیاز کسر میکند یعنی اگر 5 میلیون و دو روز زود تر درخواست کنید 10 امتیاز از شما کسر میشود با شما تماس میگیرند و وجه بحسابتان واریز میشود.

ارادتمند شما

نظر

• کيانوش
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 6613

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                      بابا انقدر به اين سهم بدبين نباشيم.
                      اين سهم با قيمت تقريبا اسمي واگذار شده است.در حد پذيره نويسي حالا بازار خرابه اون چيز ديگه اي هست.
                      شبندر شرکتي هست با بيشترين درامد ارزي در بين شرکتهاي بورسي امسال 3 و نيم ميليارد دلار درامد ارزي داره با دلار 1226 تومان خودش زده 3447201921 دلار که از محل فروش همين ميتونه حداقل 80 درصد تعديل مثبت سود بده.چيزي در حدود 12 تومان به 14 تومانش اضافه ميشه.يعني ميشه 26 تومان.
                      در پايان امسال سوداورترين طرح بنزين سازي خليج فارسش راه اندازي ميشه.با 14 ميليون ليتر بنزين و گازوييل.
                      نزديک بودن به اب هاي ازاد اين شرکت را از بقيه پالايشگاهها متمايز کرده.
                      جوان بودن پالايشگاهش متولد 1376 هست .
                      به هر حال تو يک زمان دو ساله اين سهم بالاي 500 تومان خواهد شد.ياد شبريز 140 توماني بخير .حالا 400 تومانه.
                      6تير ماه 1391 بود.
                      الان نگاه مي کنم مي بينم چشم انداز من چه کوتاه بوده است گرچه ان زمان من را به توهم محکوم کردند.
                      انوقت قيمت سهم حدود 120تومان بود.

نظر

• کيانوش
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 6613

دوستان از من نادان بشنويد اين مطلب را که.
                        در سال 91 بيشترين بازدهي را شبندر خواهد داشت.اگه شبندر را فروختيد دوباره بخريد من فکر مي کنم اينها همش بازي هست و مطلعين دارند اين سهم را با تمام توان مي خرند.من قيمت اين سهم را 1 ساله حداقل 500 تومان مي بينم.
                        1- شبندر
                        2-بکام
                        3-شصفها
                        4-احتمالا فباهنر
                        سال 91 خوبي خواهند داشت.
                        حيف که اه در بساط ندارم و دلم هم نمياد سهامهاي خوبم را بفروشم تا با شبندر عوض کنم.
                        من فکر مي کنم واقعا خواستند مردم رو اين سهم سود کنند شبندر را اين قيمت باز کرده اند.
                        شبندر خون تازه اي به بورس تزريق خواهد کرد.
                        6تير 1391 بود يادش بخير.
                        چه جوشي مي زدم.
                        .........................................
                        انجا که مي گفتم شبندر خون تازه اي به بورس تزريق خواهد کرد.

نظر

• کيانوش
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 6613

کمي صبر کنيم خون را که جذب کرد جون خواهد گرفت.
                          شپنا صادرات 0دلار
                          شبريز صادرات 0دلار
                          شبندر صادرات3447201941 دلار يا بعبارتي 3.5 ميليارد دلار
                          .................................................. .........
                          سود عملياتي شبندر
                          سال 89
                          74 ميليارد تومان
                          .........................
                          سال 90
                          500 ميليارد تومان يعني 665درصد افزايش سود
                          ..........................
                          سال 91
                          197 ميليارد تومان
                          .............................
                          اگر علت افزايش سود 90 و کاهش سود 91 را کشف کنيم متوجه خواهيم شد چرا شبندر خون تازه به بورس خواهد شد و به بازار سود خواهد رسانيد.
                          من علت را فروش ارز صادراتي شبندر در سال 90 مي دانم.
                          در سال 91 نرخ فروش ارز را 1226 تومان ديده است در صورتي که شرکتهاي بورسي طبق نظر بانک مرکزي مي توانند ارزشان را به نرخ ازاد بفروشند.
                          حالا حساب کنيد سود شبندر را در سال 91
                          ................................
                          مي شود حداقل 100 تومان براي هر سهم
                          پي به اي5 سهم ميشه 500 تومان
                          .............................
                          بقول مهران مديري کيانوش هيچي نمي فهمد
                          .سهم پالايشگاه داريم 110 تومان بياد اينور بازار
                          تير 1391 بود يادش بخير.
                          شبندر به همون سود رسيد چون 35تومان زيان را پوشاند و 70تومان سود و 60تومانش راتقسيم کرد.
                          حالا از همان زاويه اگر به شبندر نگاه کنيم و تحريم برداشته بشه و طرح و توسعه شرکت راه بيفته شبندر 10ميليارد دلار صادرات خواهد داشت و به سودي 800توماني براي هرسهم دست خواهد يافت.
                          شبندر بهترين سهم پالايشگاهي هست.

نظر

• کيانوش
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 6613

رو اين مطالب تحقيق کنيد و در صورت درستي وارد شبندر شويد شبندر نجات بخش ضررهاي ما ميتونه باشه.فرض کنيد شبندر را اصلا 115 خريديد.
                            به صورتهاي مالي 89 و 90 و 91 شبندر زوم کنيد.
                            پيش بيني سود شبندر سال 89 بوده است 61 ميليارد تومان که به 74 ميليارد تومان سود رسيده است.
                            پيش بيني سود شبندر سال 90 بوده است 171 ميليارد تومان که به 500 ميليارد تومان سود رسيده است .يعني تقريبا 300 درصد بيشتر از پيش بيني سال 90 و 665 درصد بيشتر از سود 89
                            پيش بيني سود شبندر سال 91 هست 197 ميليارد تومان که به 2000 ميليارد تومان خواهد رسيد.يعني حداقل 100 تومان تعديل مثبت سود.
                            ..................................
                            نکته مهم
                            1-علت افزايش سود سال 90 فقط ميتونه فروش ارز صادراتي باشه طبق مقررات بانک مرکزي که بقيه شرکتها هم اين کار را کردند.
                            2-ميزان توليد در سال 89 و 90 و 91 تفاوت چشمگيري نداشته است.
                            3-در سال 91 فروش ارز صادراتي را 1226 تومان ديده اند ولي فروش بر اساس نرخ ازاد ارز خواهد بود.
                            4-صادرات شبريز و شپنا 0 دلار هست شبندر 3.5 ميليارد دلار
                            5-صادرات به کشور هاي همسايه و اسياي ميانه و شرق مي باشد.
                            6-اين شرکت اصل 44 هست
                            7-قبل از عرضه گفته بودند مي خواهيم به بازار سود برسونيم ولي چون دروغ زياد گفتند کسي حرف چوپان دروغگو را باور نمي کنه.
                            8-روز اول عرضه با کلي منت کارگزاريها به ما کمي سهم 114 توماني دارند و بيشترش را براي نمي دونم چه کساني بر داشتند.بايد يادتون باشه اين موضوع را .
                            9-تصميم با خودتون.
                            تير ماه 1391بود و من جوش مي زدم.و بازار مي خنديد .

نظر

• Qhaased
                              عضو عادی
                              • Jul 2013
                              • 175

با سلام
                              به نظر اینحقیر شبندر کمی بهتر از دیروز معامله خواهد شد و بیشتر در محدوده 1.5 درصد مثبت معامله خواهد شد .
                              [SIZE=5][COLOR=#000000]qh[/COLOR][COLOR=#0000ff]aa[/COLOR][COLOR=#ffffff]s[/COLOR][COLOR=#008000]e[/COLOR][COLOR=#ff0000]d[/COLOR][/SIZE]

نظر

• کيانوش
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 6613

شبندر خون جديد بازار هست.
                                اين خون را به رگهاتون تزريق کنيد تا جون بگيريد.
                                بخريد. نترسيد.اين سهم شما را از ضرر خارج خواهد کرد.
                                شايد فردا ......
                                11تير 1391بود.
                                و الان هم مي گم
                                اين خون را به رگهاتون تزريق کنيد تا جون بگيريد.
                                شبندر چشم انداز هاي بالا دارد.
                                4000تومان

نظر

در حال کار...
                                X