کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
مخلص کاپیتان عزیز تاپیک - چش مایی
همسایه ها دیروز استاد رو ناراحت کردند امروز از ایشون خبری نیست
البته شاید هم گرفتاری چیزی داره .
دوست داشتم توی روزهای خوب و سبز با دوستان این تاپیک باشه و در شادی همه سهیم که من یکی سود و اطلاعاتمو مدیون ایشان هستم
علمداران شبندر هم که در حال تماشا از صفحه معاملات شبندر . امروز اسپند دود دادن هم داره
مقاومت سرش نمیشه . صف همینطور داره بالا میره - گروه پالایشی ها بقول استاد کیانوش طلای ناب بورس ایرانه
چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
اخبار غیررسمی و تایید نشده حاکی از قیمت گذاری نرخ خوراک مایع به 79% فوب خلیج فارس می باشد. این در حالیست که در گذشته این میزان 95% فوب بوده است. در صورت صحت آن شاهد اثرات سودآوری بالایی بر شرکت های پتروشیمی با خوراک مایع خواهیم بود. جم و فارس از جمله آنها خواهد بود."
سلام استاد
مطلب شما رو خوندم هیجان زده شدم
والله تاپیک بدون استادش سرد و بی روح
چش مایی
برات از آقا امام رضا (ع) خواستم همیشه در سلامت و سودمندی باشی - انشاءالله
چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
استاد عليزاده
يه تحليل تکنيکال تو يه سايتي درباره شبندر ديدم
نظرتون در اين مورد ميتونم بدونم؟
با توجه به حجم بالای خریدهای این روزها بنظر می رسد خریداران در خرید افراط می کنند . با آر اس آن بالای 70 چنین نظری بنظر درست می آید . در روزهای آینده شاهد ات قیمت خواهیم بود.از طرفی با توجه به اینکه روند و اندیکاتور مکدی واگرایی منفی دارند احتمال کاهش قیمت قوت بیشتری پیدا میکند. با اندیکاتور CCI زیر 100 نیز کاهش نرم قیمت سهام پیش بینی می شود.
استاد عليزاده
يه تحليل تکنيکال تو يه سايتي درباره شبندر ديدم
نظرتون در اين مورد ميتونم بدونم؟
با توجه به حجم بالای خریدهای این روزها بنظر می رسد خریداران در خرید افراط می کنند . با آر اس آن بالای 70 چنین نظری بنظر درست می آید . در روزهای آینده شاهد ات قیمت خواهیم بود.از طرفی با توجه به اینکه روند و اندیکاتور مکدی واگرایی منفی دارند احتمال کاهش قیمت قوت بیشتری پیدا میکند. با اندیکاتور CCI زیر 100 نیز کاهش نرم قیمت سهام پیش بینی می شود.
سولی جون هنوز به این نتیجه نرسیدی که این نمودارها و تکنیکال و غیر تکنیکال نمیتونه شبندر رو پیش بینی کنه
نظر